wagonetka 09.03.17, 19:07 rzekł był "Tusk nie pomagał nam przez ostatnie dwa i pół roku i nadal żadnej pomocy nie otrzymamy" czy ktoś rozumie, dlaczego Tusk miałby pomagać PiS-owi w rozwalaniu praworządności w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wagonetka Re: dziwny ten Waszczykowski 09.03.17, 19:13 i dalej mówi "wiele decyzji było podejmowanych w kuluarach, poza nami" a ja pytam, dlaczego Waszczykowskiego nie zaproszono do zwyczajowych, kuluarowych rozmów? nie lubią go, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: dziwny ten Waszczykowski 09.03.17, 19:45 "wiele decyzji było podejmowanych w kuluarach, poza nami" Niewiarygodne, on sam mówi jaki z niego dziadowski minister. Płacze jak dziecko z którym nikt nie chce się bawić a ono nie wie dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: dziwny ten Waszczykowski 09.03.17, 19:47 właśnie! właśnie o to mi chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: dziwny ten Waszczykowski 09.03.17, 20:41 rzewuski1 napisał: > Płacze jak dziecko z którym nikt nie chce się bawić a ono nie wie dlaczego. > > > Zaraz zaszlocha "Nie zabijajcie nas" Vice gnom. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: dziwny ten Waszczykowski 10.03.17, 00:31 rzewuski1 napisał: > Niewiarygodne, on sam mówi jaki z niego dziadowski minister. Kazali mu wyć, to wyje i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: dziwny ten Waszczykowski 10.03.17, 00:27 > a ja pytam, dlaczego Waszczykowskiego nie zaproszono Bo w kuluarach rozmawiają zawodowi dyplomaci i w kuluarach podejmują decyzje. Kabaretowy pajac przeszkadzałby w tym. Odpowiedz Link Zgłoś
gorszysort Re: dziwny ten Waszczykowski 09.03.17, 19:39 liczył na łapówki w eurosach? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: dziwny ten Waszczykowski 09.03.17, 19:52 O meretorycznosci politycznej szkoda gadac ,pobil Fotyge Od miesiecy obserwuje jego sylwetke i garnitury....i tu mi kopara opada....co jest z tym facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: dziwny ten Waszczykowski 10.03.17, 00:20 Ten Waszczykowski to sbowtor Schetyny - ten tez porusza sie w przygarbieniu z odstajaca d..a,a garnitury podobnie,jak na strachu na wroble. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: dziwny ten Waszczykowski 10.03.17, 00:16 Nic nie pisalem o Waszczykowskim gdyz sadzilem, ze w drugim roku Szymanski go zastapi...ale tak sie nie stalo. - Jednak po dzisiejszym spektaklu z Tuskiem,jest widoczna obecnosc Szymanskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: dziwny ten Waszczykowski 10.03.17, 00:32 Gra na tej samej rurze, chociaż zręczniej. Odpowiedz Link Zgłoś