sea_monster 06.05.17, 14:29 Nie odpisujcie na wpisy spamera, które zostaną usunięte. Chyba że macie ochotę na blokadę nicka. Ryjka chyba niedługo to spotka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nazimno Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 14:55 A za co mam bana na "zakladanie"? Za pochodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
sea_monster Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:22 nazimno napisał: > A za co mam bana na "zakladanie"? > Za pochodzenie? To jest pytanie do Administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:27 Oranyboskie, ale sie zbiurokratyzowalo... Mam pisac do samego Prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
sea_monster Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:55 To nie jest biurokracja. Moderatorzy nie mają uprawnień do blokowania ani nie mają informacji dlaczego ktoś został zablokowany. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:10 A ładnie to tak w błąd wprowadzać? Każdy moderator ma prawo blokować konkretne nicki na konkretnym forum oraz usuwać konkretne posty i wpisy. Nie ściemniaj. Jestem moderatorką i wiem co piszę. Właśnie po to jest moderator żeby pilnował regulaminu bezpośrednio na moderowanym przez siebie forum. I nie ważne czy jest to ogólny regulamin portalu czy też dodatkowo rozszerzony regulamin ustanowiony przez założyciela forum. Ty jesteś pierwszą instancją żeby reagować na bieżąco. Do tego właśnie jesteś. Administracja to już sąd najwyższy który niestety niechętnie robi cokolwiek. Zgłaszanie do nich prośby o interwencję równa się z Pisaniem na Berdyczów. Odpowiedz Link Zgłoś
sea_monster Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:14 inna57 napisała: > A ładnie to tak w błąd wprowadzać? Każdy moderator ma prawo blokować konkretne > nicki na konkretnym forum oraz usuwać konkretne posty i wpisy. Niestety, tak jest tylko na forach prywatnych. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:24 Jeżeli tak jest to przepraszam, ale uważam że to błąd. Moderator powinien mieć możliwość aktywnego moderowania bo po to właśnie jest. Bez tego instrumentu jesteście bezradni. Oczywiście wymagałoby to od Was wybicia się na absolutną bezstronność ale od czego jest regulamin. Jeśli mogę Cię prosić jako moderatora to zwróć uwagę na osobnika "taniarada" który właśnie rozpoczął osobiste wycieczki wobec mojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
sea_monster Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:27 inna57 napisała: > Jeżeli tak jest to przepraszam, ale uważam że to błąd. Też tak uważam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:56 PRYWATNEJ ....AgoRy,wina.Ten blond i inne wielblondy. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:16 inna57 napisała: > A ładnie to tak w błąd wprowadzać? Każdy moderator ma prawo blokować konkretne > nicki na konkretnym forum oraz usuwać konkretne posty i wpisy. > > Nie ściemniaj. Jestem moderatorką i wiem co piszę. Właśnie po to jest moderator > żeby pilnował regulaminu bezpośrednio na moderowanym przez siebie forum. I nie > ważne czy jest to ogólny regulamin portalu czy też dodatkowo rozszerzony regul > amin ustanowiony przez założyciela forum. > > Ty jesteś pierwszą instancją żeby reagować na bieżąco. Do tego właśnie jesteś. > Administracja to już sąd najwyższy który niestety niechętnie robi cokolwiek. Zg > łaszanie do nich prośby o interwencję równa się z Pisaniem na Berdyczów. No i co z tego wynika. ?Załóż swoje prywatne forum . i tam będzie moderować posty zgodnie z linią naparzania na PIS .Inne będziesz kasować , a wychwalać pod niebiosy tych co oplują Kaczyńskiego . Prawda moja hawciareczko? Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:29 99venus napisał: > To od czego są moderatorzy? > od wycinania spamerów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:44 jak to nie? przecież wycinają leszabka Odpowiedz Link Zgłoś
inocom To po co są moderatorzy? 15.05.17, 10:38 sea_monster napisał: > To nie jest biurokracja. Moderatorzy nie mają uprawnień do blokowania ani > nie mają informacji dlaczego ktoś został zablokowany. > Odpowiedz Link Zgłoś
inocom To skąd wiesz co spotka Ryjka? 07.05.17, 23:17 sea_monster napisał: > nazimno napisał: > > > A za co mam bana na "zakladanie"? > > Za pochodzenie? > > To jest pytanie do Administracji. > Odpowiedz Link Zgłoś
sea_monster Re: To skąd wiesz co spotka Ryjka? 08.05.17, 11:49 Stąd, że wiem ile jego wpisów zostało usuniętych z powodu jego "dyskusji" ze spamerem. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: To skąd wiesz co spotka Ryjka? 08.05.17, 12:27 Zaraz, zaraz. To znaczy że stosuje się odpowiedzialność zbiorową. Spamer zawinił a ukarzecie Ryja. To się w głowie nie mieści. A skąd mamy wiedzieć kto jest spamerem? Omarkujcie ich jakoś wtedy będzie wiadomo. Codziennie na forum pojawiają się nowe nicki. Czy z góry trzeba założyć że każdy nowy nick to spamer? Mnie osobiście wyczerpał się już dawno limit nicków których wpisów nie chcę widzieć. "Multinickowcy" to Wasz problem, można go łatwo rozwiązać tylko trzeba chcieć. Nakładać kary na bogu ducha winnych uczestników forum jest niedopuszczalne, oczywiście moim skromnym zdaniem. A tak przy okazji, wydaje mi się że troszkę plączesz się w zeznaniach dotyczących Twojej roli w aktywnej moderacji. To w końcu możesz czy nie usuwać wpisy naruszające regulamin? Mityczna Administracja która jest przedziwnym tworem zbiorowym obdartym z identyfikowalnej tożsamości niestety nie reaguje na zgłaszane do niej bezpośrednio postulaty. Może warto abyście sobie jednak uświadomili że to jest wojna o internet. Będziecie nadal pozwalać na zachowania niegodne dyskutantów i notorycznie naruszające regulamin to upodobnicie fora redakcyjne do tego co się dzieje na innych portalach. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: To skąd wiesz co spotka Ryjka? 08.05.17, 12:37 Człowieku pod nickiem "inna 57 . Przestań się ośmieszać . Ryj wypisuje takie bzdury i chamskie posty że głowa mała.|Świr , nieleczony , nieuleczalny , debile z PIS. I wiele innych .To jest portal społecznościowy i czytają go ludzie z różnej opcji.Pani Ogórek to trafnie opisała .Pana Kaczyńskiego atakuje dzicz. Tymi wpisami powinien zainteresować nie admin tylko ktoś z prokuratury.Można nie lubić i wręcz go nienawidzić ,ale nie można takich tekstów wpisywać . Ryj sam sobie jest winny że atakują go spamerzy ,a on im odpisuje. Bo nikt przy zdrowych zmysłach nie prowadzi z nim dysputy. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: To skąd wiesz co spotka Ryjka? 15.05.17, 11:06 CZy ja jako ryj wchodzę raz w miesiącu na drabinkę i bezkarnie ubliżam Polakom? Czy to ja ich wyzywam od ZDRAJCÓW, GORSZEGO SORTU, KOMUNISTÓW I ZŁODZIEI, czy nawet i od ŁOTRÓW? Nie, to na pewno nie ja , tylko taki jeden nienawistny i zakłamany kurdupel robi to bezkarnie. To on zasiał nienawiść i trwale podzielił Polaków, a teraz te podziały w bydlęcy sposób pogłębia. Więc proszę o nim nie pisać, ze to pan Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: To skąd wiesz co spotka Ryjka? 08.05.17, 12:53 "Zaraz, zaraz. To znaczy że stosuje się odpowiedzialność zbiorową. Spamer zawinił a ukarzecie Ryja" Ryj sam jest spamerem. Ironią jest, że poleci za odpowiadanie innemu spamerowi, a nie za osobiste dokonania. Odpowiedz Link Zgłoś
alaias11 Ryj -> spamerem ?? chyba nie. 08.05.17, 13:14 sverir napisał: Ryj sam jest spamerem. Ironią jest, że poleci za odpowiadanie innemu spamerowi, a nie za osobiste dokonania. dlaczego uznajesz Ryja za spamera ? Mi się wydaje, że jest on raczej b.zaangażowanym IDEOWCEM. ...ale może ja nie rozumiem poprawnej definicji określenia "spamer"... Wg. mnie spamerem jest ktoś, kto np. wielokrotnie zmienia nicki, nawet w jednym wątku + wielokroć dziennie, ktoś kto odpowiada na czyjś wpis np.: "tak,tak" - czyli tylko po to aby podbić wątek, albo po to, aby zarobić lekko,łatwo i przyjemnie 1.50 zł. - pisząc właśnie jedno czy dwa bezsensowne słówka w odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Ryj nie jest spamerem - 09.05.17, 07:49 Za przeproszeniem, ale nic mi sie nie pokićkało. Ryj tworzy (tworzył?) multum wątków dziennie, z czego połowa była dublowaniem innych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ryj nie jest spamerem - 09.05.17, 08:14 sjp.pwn.pl/sjp/spamer;2575921.html sjp.pwn.pl/szukaj/spam.html pl.wikipedia.org/wiki/Spam Aktywność forumowa Ryja to nie spam. "Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób." Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Ryj nie jest spamerem - 09.05.17, 08:33 Słowniki sobie, a język wbrew słownikom - ewoluuje. Spamming to też umieszczanie śmieci na forum. Anglojęzyczni lepiej sobie radzą ze zmianami: en.wikipedia.org/wiki/Forum_spam www.urbandictionary.com/define.php?term=spamming Przy okazji chciałbym zauważyć, że troll to istota zamieszkująca górskie pieczary, zwykle nieprzychylna ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ryj nie jest spamerem - 09.05.17, 12:58 Dla ciebie wszystko, co Ryj zamieści na FK, to "śmieci", dla innych - być może - źródło informacji. Nie ma obiektywnej miary. ps. co z rosyjskojęzycznymi, francuskojęzycznymi, niemieckojęzycznymi, etc.? pps. przy okazji: forum.gazeta.pl/forum/w,89075,124950419,124950419,Inkubator_i_matecznik_trolli.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Ryj nie jest spamerem - 10.05.17, 08:36 "Dla ciebie wszystko, co Ryj zamieści na FK, to "śmieci", dla innych - być może - źródło informacji" Wszystko to na pewno nie, ale większość owszem:) Jednak ja nie namawiam do kasowania Ryja, po moderatorze oczekiwałbym raczej większego spokoju. " ps. co z rosyjskojęzycznymi, francuskojęzycznymi, niemieckojęzycznymi, etc.?" Nie wiem, jestem anglojęzyczny, nie rosyjsko czy francusko. Niestety:( "pps. przy okazji: forum.gazeta.pl/forum/w,89075,124950419,124950419,Inkubator_i_matecznik_trolli.html ;)" Widzisz, jakie nieprzychylne ludziom?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ryj nie jest spamerem - 10.05.17, 16:30 Trudno w postach Ryja o "białe rękawiczki"... Co do "trolli z inkubatora i matecznika" - ludziom (nie o biologię tu idzie) są jak najbardziej przychylne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: To skąd wiesz co spotka Ryjka? 08.05.17, 20:39 sea_monster napisał: > Stąd, że wiem ile jego wpisów zostało usuniętych z powodu jego "dyskusji" > ze spamerem. No dobrze, ty wiesz, bo widzisz skasowane posty. Ale uczestnik forum na ogół nie wie. I nie widzi. Jeśli ktoś w piątek zgłosi reklamację mailem, to najwcześniej w poniedziałek ktoś z administracji to przeczyta i może coś wykasuje. Ale w tym czasie wątek spadł już gdzieś na dół listy i pewnie nikt tam nie zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Kiedyś nie wycinano wszystkiego bez śladu, 08.05.17, 21:09 oznaczano wycięte posty [...], zostawiając widoczny nick. I komu to przeszkadzało? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Kiedyś nie wycinano wszystkiego bez śladu, 08.05.17, 21:16 ave.duce napisała: > oznaczano wycięte posty [...], zostawiając widoczny nick. > I komu to przeszkadzało? ;) Administracji, bo nieprzyjemnie kojarzy się z cenzurą. A jak nie ma nic, to z niczym się nie kojarzy. Kononowicz górą! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kiedyś nie wycinano wszystkiego bez śladu, 15.05.17, 11:10 Słuszna, o przepraszam, raczej bardzo słuszna uwaga. W tej chwili całą dyskusja zatraca sens. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 14:58 A niby za co BARDZO DROGI moderatorze chcesz banować Ryja. On tu pisał jeszcze kiedy Ty poznawałeś literki. Jakoś płatne trollowisko z Olgino i Nowogrodzkiej Ci nie przeszkadza. A co z nickiem "taniarada"? jakoś Ci nie przeszkadzają jego kompromitujące i obrażające wpisy. Pozwalasz aby się przechwalał (ponoć zakonnik) że ma takie "plecy" że nikt z gazeta.pl nie śmie go tknąć. I jak widać ma rację bo nick jest niezmienny od lat pomimo częstych interwencji. Forum "Kraj" owszem bardzo potrzebuje moderatora ale mądrego i bezstronnego który będzie się kierował regulaminem a nie własnym niedojrzałym "widzimisię". Obecni moderatorzy zachowują się na forum "Kraj" poniżej krytyki i przypominają byłych cenzorów z ulicy Mysiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sea_monster Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:25 inna57 napisała: > A niby za co BARDZO DROGI moderatorze chcesz banować Ryja. Ja go nie zabanuję. Zabanuje go automat, gdy liczba jego skasowanych postów osiągnie wartość krytyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:37 sea_monster napisał: > inna57 napisała: > > > A niby za co BARDZO DROGI moderatorze chcesz banować Ryja. > > Ja go nie zabanuję. Zabanuje go automat, gdy liczba jego skasowanych postów osi > ągnie wartość krytyczną. > I już trollowi odpowiedziałeś .A po co. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:46 No to bardzo proszę o wytłumaczenie dlaczego automat nie działa na osobnika "taniarada" i jemu podobnych (liczba zgłoszeń do moderacji dawno przekroczyła masę krytyczną). Uczepiliście się Ryja jak rzepy psiego ogona. Uwiera Was Ryj czy co? Dzięki takim jak Ryj to forum kwitło przez lata i chciało się na nim pisać. Dziś zamieniliście je w pisie trollowisko gdzie mądrze i rozsądnie pisują już tylko ostatni Mohikanie tacy jak Ryj. Trolle mają swoje portale ale Wy wpuściliście ich tutaj i "kupą mości panowie" pozwalając na panoszenie się i obsrywanie swoimi "mądrościami" każdej dyskusji. Nie umiesz moderować to się poddaj a nie groź prawdziwym uczestnikom dyskusji. Łopat i mioteł nadal jest dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:48 inna57 napisała: > Nie umiesz moderować to się poddaj a nie groź prawdziwym uczestnikom dyskusji. a jak wygląda prawdziwa dyskusja z kimś, kto zakłada dziennie po kilka nicków a zawartość jego wpisów równa się zero? bo o kogoś takiego tu przecież chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:57 O naiwności. Nie chodzi o takich. Gdyby tak było to pozbyliby się ich blokując skutecznie IP na zakładanie kolejnych nicków. Chodzi o to żeby w całości "przejąć" dla internetowych zastępów ostatnie logiczne miejsce na którym jeszcze dawało się pisać i dawało się to czytać. Czeka nas kolejna "durna zmiana". Będzie tak jak na innych portalach w większości przejętych przez płatny legion "Szachermachera". I będzie to przejęcie w białych rękawiczkach przy aktywnej pomocy "moderacji-tromtadracji". Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:02 inna57 napisała: > O naiwności. Nie chodzi o takich. przeciwnie, sea_monster pisze o takich oraz o tych, którzy do takich się dopisują Odpowiedz Link Zgłoś
sea_monster Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:59 Automat działa w przypadku każdego użytkownika tak samo. Liczba zgłoszeń nie ma wpływu na blokadę przez automat. Ważna jest tylko liczba skasowanych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:04 sea_monster napisał: > Automat działa w przypadku każdego użytkownika tak samo. Liczba zgłoszeń nie ma > wpływu na blokadę przez automat. Ważna jest tylko liczba skasowanych postów. > Tłumaczysz jak dzieciom w przedszkolu. Wszyscy dobrze o tym wiedzą i znają zasady . Tylko dlaczego piszą w tylu nickach i robią sztuczny tłok na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
sea_monster Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:18 taniarada napisał(a): > Tylko dlaczego piszą w tylu nickach i robią sztuczny tłok na forach. Na moim nie piszą i nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 17:24 JA też piszę pod jednym nickiem! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 18:13 zapijaczony_ryj napisał: > JA też piszę pod jednym nickiem! > Masz moja piontka.Zignoruj monstrum.My zostanymy a monstra sie stracom po kolejnej wojnie na gorze. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 22:20 Bzdura. Któregoś dnia przeczytałem: "za dużo cie kasujemy" itd wiec przez tydzień nic nie pisałem i przy probie umieszczenia po tym czasie postu :"za dużo cie kasujemy, przeczytaj netykietę". i Tak mniej więcej co tydzień a piszę rzadko, straciłem ochotę. Posty merytoryczne są wywalane, natomiast wpisy zaczynające się (aby nie było ) "Analfebeta Komoruski..." i dalej w jeszcze bardziej obraźliwym stylu wiszą godzinami i żaden "automat" na nie nie reaguje. Piszę na tym forum od około 15 lat i coraz mniejszą mam ochotę tutaj zaglądać. Może zmieńcie nazwę z "Kraj" na "pro pis" i wszystko będzie jasne. O zakazie zakładania nowych wątków nawet nie warto wspominać, bo niby jaki to ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 22:54 Ten wujek to po prostu"wujek" pisowski wszystko w temaci Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wujek Dobra Rada radzi 07.05.17, 00:47 x2468 napisał: > Bzdura. Któregoś dnia przeczytałem: "za dużo cie kasujemy" itd wiec przez tydzi > eń nic nie pisałem i przy probie umieszczenia po tym czasie postu :"za dużo cie > kasujemy, przeczytaj netykietę". i Tak mniej więcej co tydzień a piszę rzadko, > straciłem ochotę. Posty merytoryczne są wywalane, natomiast wpisy zaczynające > się (aby nie było ) "Analfebeta Komoruski..." i dalej w jeszcze bardziej obraźl > iwym stylu wiszą godzinami i żaden "automat" na nie nie reaguje. > Piszę na tym forum od około 15 lat i coraz mniejszą mam ochotę tutaj zaglądać. > Może zmieńcie nazwę z "Kraj" na "pro pis" i wszystko będzie jasne. O zakazie za > kładania nowych wątków nawet nie warto wspominać, bo niby jaki to ma sens? > To znaczy że piszesz bzdury. Bo bez zdania racji nikt by cię nie kasował .Lub atakujesz ludzi personalne i się burzą .U ciebie to normalka taki wpis. siema. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Wujek Dobra Rada radzi 07.05.17, 13:39 To prawda.Sam mam identyczne obserwacje.Opluwanie dzisiejszej opozycji jest całkowicie bezkarne.Nie spotyka się z żadną reakcją. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:10 inna57 napisała: > No to bardzo proszę o wytłumaczenie dlaczego automat nie działa na osobnika "ta > niarada" i jemu podobnych (liczba zgłoszeń do moderacji dawno przekroczyła masę > krytyczną). > Uczepiliście się Ryja jak rzepy psiego ogona. Uwiera Was Ryj czy co? > Dzięki takim jak Ryj to forum kwitło przez lata i chciało się na nim pisać. Dzi > ś zamieniliście je w pisie trollowisko gdzie mądrze i rozsądnie pisują już tylk > o ostatni Mohikanie tacy jak Ryj. Trolle mają swoje portale ale Wy wpuściliście > ich tutaj i "kupą mości panowie" pozwalając na panoszenie się i obsrywanie swo > imi "mądrościami" każdej dyskusji. > Nie umiesz moderować to się poddaj a nie groź prawdziwym uczestnikom dyskusji. > Łopat i mioteł nadal jest dostatek. Możesz łaskawie zejść ze mnie i podrapać się pod lewą pachą? To ty jesteś wielonickowym trollem.Ostatni Mohikanin .Normalnie padłem. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:16 Nie zwykłam odpowiadać na tego typu zaczepki ale raz zrobię wyjątek. Racz łaskawie odczepić się od mojej osoby. Mam jednego jedynego nicka od początku mojej obecności na portalu gazety. W przeciwieństwie do ciebie nie muszę ściemniać na temat mojej tożsamości sukienkowy... Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:33 Szkoda czasu.To jest menda ale ciągle tolerowana nie wiadomo dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:38 inna57 napisała: > Nie zwykłam odpowiadać na tego typu zaczepki ale raz zrobię wyjątek. Racz łaska > wie odczepić się od mojej osoby. Mam jednego jedynego nicka od początku mojej o > becności na portalu gazety. W przeciwieństwie do ciebie nie muszę ściemniać na > temat mojej tożsamości sukienkowy... Wróć łaskawie do górnej strony wątku i przeczytaj co napisałaś . Jeszcze raz i wróć tu z powrotem . Nikt nie jest anonimowy na forach wystarczy wbić w wyszukiwarkę i znajdziesz daną osobę i jej wszystkie wpisane posty . O ile jest aktywny .Więc pozdrawiam serdecznie . O ile wyczytałem to jestem odrobinę starszy .I nie miałem przyjemności z panią . Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:47 Popatrz poniżej-jeszcze straszy.Taniocha nie ma przyjemności-a czy zastanawia się czy my mamy z nią przyjemność?Odwołując się do wieku okazuje swoje kompleksy,może niech się przeniesie na jakieś forum emerytalne? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Dziękuję Ci za wsparcie 06.05.17, 17:35 A tych co mnie mają w d_upieie to olewam. Ps. To forum to część moich ostatnich dni życia, to moja najlepsza rozrywka od lat. JAk mnie automat zabanuje to nie wiem co zrobię. NA nowego nicka nie mam już sił! MOze rzeczywiście czas się stąd wycofać? Choć z drugiej strony to przykre, by taki zagorzały zwolennik PO i MIchnika jak ja miał być zabanowany na forum jego GW, a taki PiSior Tania rada będzie tu mogła pisać? To nawet nie jest śmieszne, to PiS-dacka żenua. To Bareja Bis Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj No to grzecznie zapytam "dobrego wujka" i bez 06.05.17, 16:56 urazy, mam nadziej, ze za to mnie"automat" nie zabanuje. No dobra, a kto decyduje, które posty i dlaczego są kasowane? Czy też może "Automat"? I czy można mierzyć tą samą miarą post chamski i wręcz obraźliwy, albo zakłamany, czy manipulujący niczym PiSia GAdzinówka zwana TVP Info to robi, mierzyć do postu powielonego , bo pierwszy był pod innym tytułem? (przypominam," jeden temat, jeden wątek" zacytuję dobrego wujka radzi. CZy tak się godzi? pozdrawiam i jestem ryj, a nie ryjek. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 17:12 sea_monster napisał: > inna57 napisała: > > > A niby za co BARDZO DROGI moderatorze chcesz banować Ryja. > > Ja go nie zabanuję. Zabanuje go automat, gdy liczba jego skasowanych postów osi > ągnie wartość krytyczną. > Nie lej wody.Zbanowano mnie gdy nie mialem ani jednego skasowania postu.Banuja automaty czyli tzw MYSIE roboty.W/g milicyjnej zasady;minimum 30 mandatow/m-c bo inacy bydziecie bez premii,pracy..... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 17:26 zoil44elwer napisał: > sea_monster napisał: > > > inna57 napisała: > > > > > A niby za co BARDZO DROGI moderatorze chcesz banować Ryja. > > > > Ja go nie zabanuję. Zabanuje go automat, gdy liczba jego skasowanych post > ów osi > > ągnie wartość krytyczną. > > Nie lej wody.Zbanowano mnie gdy nie mialem ani jednego skasowania postu.B > anuja automaty czyli tzw MYSIE roboty.W/g milicyjnej zasady;minimum 30 mandatow > /m-c bo inacy bydziecie bez premii,pracy..... > > Nie pytaj się moderatora .Przecież ci napisała ci inna57. "I jak widać ma rację bo nick jest niezmienny od lat pomimo częstych interwencji." Wszystko masz jak na dłoni . Sam Józef Piłsudski mawiał : Naród w porządku tylko ludzie ...... Sam sobie dodaj resztę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Ile wynosi wartość krytyczna? 08.05.17, 00:19 sea_monster napisał: > inna57 napisała: > > > A niby za co BARDZO DROGI moderatorze chcesz banować Ryja. > > Ja go nie zabanuję. Zabanuje go automat, gdy liczba jego skasowanych postów osi > ągnie wartość krytyczną. > Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Coś kręcisz 09.05.17, 01:10 forum.gazeta.pl/forum/w,28,163868833,163868833,Wujek_Dobra_Rada_radzi.html?p=163879642 sea_monster napisał: > Zapytaj administracji. Administracji nie będę się pytał o nic. To ludzie niegodni nawet zapytania. Zresztą i tak nie odpowiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Wujek Dobra Rada radzi 07.05.17, 08:05 Ja, na ten przykład, dostałem zakaz zakładania wątków, zapewne nie bez związku z tym, że do nicka "taniarada" zwykłem się zwracać per "niedorozwoju". Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 14:58 Ale ten Wujek bezradny na spamera i jedyna mozliwosc jego banowac wszystkich....... oprocz spamera??? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:03 Witam, czy chodzi o tego wielonikowca, którego ja nazywam Wykrzyknikowy? Przecież ja tylko gnojka krytykuję, to za co zasługuję na blokadę? Odpowiedz Link Zgłoś
sea_monster Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:01 zapijaczony_ryj napisał: > Witam, czy chodzi o tego wielonikowca, którego ja nazywam Wykrzyknikowy? > Przecież ja tylko gnojka krytykuję, to za co zasługuję na blokadę? Tym że gdy kasowane są posty spamera to i twoje są kasowane. Nie wydawaj się w przepychanki ze spamerami. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 17:10 czy to oznacza, ze jak jestem debilowaty, bo z PiSu i nie odróżniam spamera od porządnego forumowicza i wdam się z takim w dyskusję, to jestem traktowany jak on? I jeszcze jedno małe pytanko, czy jak ktoś założy wątek pod nowym, nie znanym do tej pory na tym forum nowym nickiem, to dla bezpieczeństwa lepiej nie dyskutować? Pozdrawiam jak zwykle i przepraszam, że logicznie rozumuję. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 20:41 > Tym że gdy kasowane są posty spamera to i twoje są kasowane. Nie wydawaj się w > przepychanki ze spamerami. Czyli zbanowanym będę nie dlatego, że piszę chamskie czy spamerskie posty ale dlatego, że źle wyczuwam, które posty skasuje admin a gdzieś tam w drzewku poniżej spamu odważyłem się coś napisać. Bardzo szczególny rodzaj zbiorowej odpowiedzialności. Na wszelki wypadek będę odpowiadać wyłącznie na posty , z którymi się zgadzam. Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 21:43 > Na wszelki wypadek będę odpowiadać wyłącznie na posty, z którymi się zgadzam. Niewiele pomoże, bo wcześniej w gałązce może być to coś, z czym nie zgadza się moderator. Albo cały wątek pójdzie w kosmos wraz z wszystkimi postami wszystkich uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:10 bardzo dobra nick ,wujek dobra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:13 A skąd ja mam wiedzieć które wpisy zostaną usuniete?Nie jestem jasnowidzem.A poza tym tolerancja dla pisich ujadaczy przekracza ludzkie pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
sea_monster Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:26 99venus napisał: > A skąd ja mam wiedzieć które wpisy zostaną usuniete? Liczę na twoją inteligencję. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:42 Jestem widocznie inteligentny inaczej ponieważ ci co powinni być moim zdaniem usuwani są bezkarni.W dodatku usunięte wątki czy wpisy nikną w kosmicznej przestrzeni bez śladu. A tak między nami-co właściwie należy do twoich obowiązków? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 17:12 Dobre pytanie, ale jeszcze lepszy jest wątek dobrej rady i uważam, ze powinien zawisnąć na gwoździu, bo na to jak najbardziej zasługuje! Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:29 Powinni byc oznaczeni na czerwono. Odpowiedz Link Zgłoś
sea_monster Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 16:20 nazimno napisał: > Powinni byc oznaczeni na czerwono. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 18:25 mariner4 napisał: > A ja poznać kto spamer? > M. > W 2017 w/g Agory i opozycjonistow to forumowicz NIE popierajacy opozycji. W latach 2007-2015 spamer to byl ten ktory NIE popieral rzadzacych. Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:39 ignorowanie leszabka pod każdym z setek nicków byłoby zdrowe nie tylko dla tych, co mu odpowiadają ale i dla higieny forum popieram apel Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 15:50 Czy to jest forum Platformy Obywatelskiej ja się pytam ? Czy Forum Kraj? Czy tu można tylko naparzać na PIS i Kaczyńskiego ? Czy rozmawiać na tematy interesujące Polskę . Ryj i wska to jedna i ta sama osoba . Facet pisze bzdury w każdym poście to sam się pakuje w kłopoty . Inni nie mają takiej szansy .Bo większość fajnych ludzi została zablokowana i odebrano im możliwość zakładania postów.Dlaczego nie wprowadzisz tego dla Ryja i innych wielonicków ? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 18:13 Czy ja zapijaczony_ryj jestem wielonikowcem? Odpowiadam zapijaczony_ryj jest w tej chwili zapijaczonym_ryjem i tak będzie do mojej śmierci. NIe mam już siły do walki z moderacji gazety, której politykę i politykę jej szefa popieram, bo mnie się to w pale nie mieści Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 17:09 > Nie odpisujcie na wpisy spamera, które zostaną usunięte. Czy mógłbyś podać, o którego spamera chodzi i kiedy jego wpisy zostaną usunięte? Odpowiedz Link Zgłoś
sea_monster Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 17:28 Chodzi mi o to, aby nie odpisywać na wpisy łamiąc regulamin. Pyskówki czy wpisy spamerów. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 18:05 sea_monster napisał: > Chodzi mi o to, aby nie odpisywać na wpisy łamiąc regulamin. Pyskówki czy wpisy > spamerów. > B prezydent RP o aktualnie wtedy urzedujacym prezydencie RP;Durnia mamy za prezydenta./Sad;to byla tylko opinia.Automaty-roboty zabieraja na FK PRAWO DO WYRAZENIA OPINII NA TEMAT NIEKTORYCH mensuf stanu RP. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 19:03 Bez pyskowek bedzie tu jak w zatechlej sztolni i wiekszosc sie stad zmyje. Grzeczna klasa grzecznych lizusow wspolpracujacych z pania wychowawczynia to wyjatkowo upierdliwy wariant srodowiska. Nuda uwali wszystko bez wyjatku. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 21:40 > Chodzi mi o to, aby nie odpisywać na wpisy łamiąc regulamin. > Pyskówki czy wpisy spamerów. Dobrze, ale skąd użytkownik ma wiedzieć, kto akurat ma dyżur na forum, czy rozróżnia uczestników, kogo uważa za spamera i co dla niego jest pyskówką? Jedno, co wydaje się pewne, to to, że wytnie post wraz z całą gałązką, żeby nie musieć tego wszystkiego czytać i analizować. Więc per saldo i tak banowani są ci, którzy najwięcej piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
sea_monster Re: Wujek Dobra Rada radzi 06.05.17, 23:14 W 90% przypadków użytkownik wie, że odpowiada na post łamiący regulamin i nie ma znaczenia czy gałązki wytnie dyżurny, moderator czy administracja. A te pozostałe 10% nie spowoduje blokady. Tak, wycinane są całe gałązki. A co proponujesz? Wycinać co drugi wpis? Gdy odpowiadający cytuje gnój z postu wyciętego? To nie jest sprawa tego , że moderatorowi się ze czegoś nie chce. Moderator po prostu nie ma innego wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Wujek Dobra Rada radzi 07.05.17, 00:38 sea_monster napisał: > W 90% przypadków użytkownik wie, że odpowiada na post łamiący regulamin... Może się domyślać - ale skoro post nie został skasowany (a jeszcze lepiej ocenzurowany) to skąd ma mieć pewność? A jeśli taki post wisi już długo? Za mojej pamięci kasowano już gałązki z ponad stu postami i wątki, które tych postów miały jeszcze więcej. A potem, że automat banuje i nikt z administracji nic z tym nie może zrobić. > i nie ma znaczenia czy gałązki wytnie dyżurny, moderator czy administracja. Ma, bo to widać. Zawsze najwięcej "cudów na forach" działo się w weekendy. > Tak, wycinane są całe gałązki. A co proponujesz? Przeprogramować panel dla moderatora. Żeby widział to, co potencjalnie potrzebuje nadzoru, a nie musiał szukać lub czekać na zgłoszenie mailowe, które i tak odbiera i obsługuje ktoś inny. Na przykład w poniedziałek w godzinach pracy administracji zawodowej, a nie teraz. No i podnieść uprawnienia, bo czasami żal patrzeć na bezradność moderacji wobec ewidentnych spamerów czy chamów. I wprowadzić wreszcie jakąś formę komunikacji zwrotnej - czy to naprawdę przekracza możliwości projektantów i programistów, żeby wyświetlać lub przesyłać mailowo powiadomienia dla użytkowników o ingerencji moderatora? Wydaje się, że użytkownik ma prawo wiedzieć dlaczego pozbawia się go możliwości zakładania wątków lub pisania na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Wujek Dobra Rada radzi 07.05.17, 09:07 I tu moderator zamilkł. Być może na chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala1 Propozycje i uwagi wariant.b są rozsądne i możliwe 07.05.17, 12:10 do spełnienia.Z całą pewnością należy ograniczyć na fk wulgarne wpisy i chamskie oceny polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
piq dlaczego, towarzyszu macała?... 08.05.17, 02:45 ...może najpierw wyszczególnicie, co to jest chamska ocena i kto będzie oceniał, co jest chamskie, a co nie. Widać po was, macała, bolszewicką szkołę niewolnictwa intelektualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Wujek Dobra Rada radzi 07.05.17, 13:42 Bzdura.Kiedyś jakimś cudem moderator jakoś te możliwości miał. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Wujek Dobra Rada radzi 09.05.17, 08:35 "W 90% przypadków użytkownik wie, że odpowiada na post łamiący regulamin i nie ma znaczenia czy gałązki wytnie dyżurny, moderator czy administracja. A te pozostałe 10% nie spowoduje blokady" Prowadzicie takie statystyki, a nie możecie zacząć czytać, co wycinacie? Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Wujek Dobra Rada radzi 10.05.17, 16:49 A wariantowi chodziło najpewniej o to, że zdanie "Nie odpisujcie na wpisy spamera, które zostaną usunięte" nie trzyma się elementarnych zasad logiki wypowiedzi. Zresztą podobnie, jak inne zdanie "wiszące" od wielu miesięcy na forum: "Proszę o nieużywanie kilku nicków". Aż ciśnie się na usta pytanie - których kilku nicków nie powinni używać forumowicze? Odpowiedz Link Zgłoś
mazala1 opinia sea_monstera nie może być poważnie 06.05.17, 17:25 traktowana ponieważ on sam podziela poglądy ryjka i jego forumowych kumpli- zagorzałych ateistów i jednocześnie wrogów polskiej suwerenności państwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: opinia sea_monstera nie może być poważnie 06.05.17, 18:15 Nie jestem i nigdy nie byłem ryjkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: opinia sea_monstera nie może być poważnie 06.05.17, 18:54 Mazalo1 skoro tak bardzo przeszkadza ci dyskutowanie z osobami które reprezentują szerokie spektrum poglądów (wrogów suwerenności oprócz zagorzałych miłośników partii rządzącej nie zauważyłam) to proponuję abyś łaskawie przeniósł się na forum portalu który będzie reprezentował wyłącznie interesujące cię poglądy. Polecam takie tytuły jak: "gazeta polska codziennie", "nasz dziennik", gość niedzielny", "odrzeczy" itp. Naprawdę męczenie się z nami ludźmi otwartymi na poglądy innych nie ma sensu. Idź do swoich i czuj się tam dobrze. Wątroba i serce będą miały lżej. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala1 Re: opinia sea_monstera nie może być poważnie 06.05.17, 19:11 Nie zwalczam innych poglądów pragnę jedynie rozmawiać o ich racjonalnej podstawie. Moja postawa jest nie wsmak tym wszystkim klikającym no i adminowi. W polityce nie chodzi żeby się gromadzić wokół nieracjonalnych idei ale wokół systemów wartości akceptowanych przez tradycję i rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: opinia sea_monstera nie może być poważnie 06.05.17, 19:24 No to wytłumacz mi proszę na jakiej to podstawie uważasz że to właśnie ty reprezentujesz racjonalne idee, a jedynie twoje tradycje i twój rozum są akceptowalne. Skoro przeszkadzają ci poglądy innych to naprawdę polecam zmianę środowiska na bardziej ci spolegliwe. Portal gazety szczęśliwie do takich nie należy tu można a nawet należy się spierać w granicach obowiązującego nas regulaminu. Naruszasz regulamin to zarówno Adnini jak i inni uczestnicy będą cię zasłużenie z dyskusji rugować. Nie chcesz tego zaakceptować to twój problem, tylko nie płacz że cię inni "wylkikują" zwyczajnie na to zasłużyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: opinia sea_monstera nie może być poważnie 06.05.17, 19:41 inna57 napisała: > No to wytłumacz mi proszę na jakiej to podstawie uważasz że to właśnie ty repre > zentujesz racjonalne idee, a jedynie twoje tradycje i twój rozum są akceptowaln > e. Skoro przeszkadzają ci poglądy innych to naprawdę polecam zmianę środowiska Przestań się tu szarogęsić i uważać to forum za swoje prywatne.Nie atakuj tu wszystkich personalnie i wróć do swojego stałego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: opinia sea_monstera nie może być poważnie 06.05.17, 19:55 A jakiż to według ciebie jest mój stały nick? Umieram z ciekawości za kogo mnie uważasz księżulku. Coś mi chodzi po głowie o nie dawaniu fałszywego świadectwa. To ma jakiś numerek. Właśnie ciebie to ma obowiązywać. Nikogo nie atakuję personalnie. Moje fora prywatne moderuję uczciwie i zgodnie z regulaminem. Na forum "kraj" udzielam się obecnie rzadko właśnie przez takie indywidua jak ty. Nie masz nic do powiedzenia ale wpisujesz się wszędzie i zawsze od czapy. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Mazalo1 skoro tak bardzo przeszkadza ci ... 06.05.17, 19:18 inna57 napisała: > Mazalo1 skoro tak bardzo przeszkadza ci dyskutowanie z osobami które reprezentu > ją szerokie spektrum poglądów (...) To polecam takie tytuły jak: gazeta polska codziennie", " "nasz dziennik", gość niedzielny", "odrzeczy" itp. (...) oraz frądzia ! PS. my się tam WAM nie wpi..amy ! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: opinia sea_monstera nie może być poważnie 06.05.17, 22:52 mazala1 napisał: > traktowana ponieważ on sam podziela poglądy ryjka i jego forumowych kumpli- zag > orzałych ateistów i jednocześnie wrogów polskiej suwerenności państwowej. Doprawdy? Moglibyśmy choć źdźbło na potwierdzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky A ja lubię gazetową moderację:) 06.05.17, 23:03 I możecie teraz nawet wiadro pomyj na mnie wylać, mam to w doopie. Giwi lubiłem bardzo, Monsterek też jest spoko. Reguły są jasne, porządek jakiś musi być. Stękacie i wydajecie się jacyś strasznie pokrzywdzeni. Coś tam pewnie by się znalazło do ponarzekania, ale się nie czepiam i raczej im współczuję, że muszą się z taką bandą oszołomów jak my użerać:) miłego wieczoru wszystkim. sea_monster napisał: > Nie odpisujcie na wpisy spamera, które zostaną usunięte. Chyba że macie ochotę > na blokadę nicka. Ryjka chyba niedługo to spotka. > Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Wujek Dobra Rada radzi 07.05.17, 11:31 Spamerzy na "Kraju" mogą spać, a raczej spamować spokojnie. Przykład aktualny: niejaki 15krakis wkleja do kilkunastu już wątków ten sam film. Komentarz identyczny, film ani komentarz nie mają żadnego związku z wątkami w które są wklejane. To służy oczywiście zaśmiecaniu wątków a zaśmiecane wątki to te niesympatyczne dla pisiewiczów. I co? I nic. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wujek Dobra Rada radzi 08.05.17, 11:51 A ci o stałych nickach piszą sobie do woli .I to takie farmazony że głowa mała . Tych nie nazywasz spamerem ? Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wujek Dobra Rada radzi 08.05.17, 12:25 taniarada napisał(a): > A ci o stałych nickach piszą sobie do woli .I to takie farmazony że głowa mała > . Tych nie nazywasz spamerem ? Dziwne. Dlaczego chcesz aby nazwał cię spamerem? S. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Czy ten wątek zostanie usunięty? 08.05.17, 00:31 sea_monster napisał: > Nie odpisujcie na wpisy spamera, które zostaną usunięte. Chyba że macie ochotę > na blokadę nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Proponuję co dzień publikować listę spamerów 08.05.17, 12:11 bo strach cokolwiek napisać. Czy moze każdy nowy nick mamy traktować jako spamera? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Boją się tylko winni :) 09.05.17, 01:14 zapijaczony_ryj napisał: > bo strach cokolwiek napisać. > Czy moze każdy nowy nick mamy traktować jako spamera? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Boją się tylko winni :) 10.05.17, 10:44 Ty akurat bana jeszcze nie doswiadczyłeś, ciekawe dlaczego,? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Boją się tylko winni :) 10.05.17, 23:17 zapijaczony_ryj napisał: > Ty akurat bana jeszcze nie doswiadczyłeś, ciekawe dlaczego,? Może to się wyda śmieszne, ale moje wpisy nie łamią prawa. Są niewygodne totalnej opozycji i innym oszołomom, ale nie łamią prawa. Z nerwów zablokowali mi zakładanie wątków, ale to nie jest mi do niczego potrzebne. Dodatkowo ciekawie wygląda, jak widać poziom totalnej opozycji, która wątki może zakładać. Obecnie co wątek to większe dno. Odpowiedz Link Zgłoś
moralny_karzel Re: morski POtworze 11.05.17, 13:31 To forum jest twoją emanacją. Ponieważ jesteś zaangażowany POlitycznie po wiadomej stronie jesteś jako "opiekun forum" odpowiedzialny za "cloaca maxima" jaką stało się to forum od dłuższego czasu. Jesteś tendencyjny do "bulu" Tolerujesz chamskie i ordynarne wpisy zapijaczonego,porannej kawy, mao,marinera,mc hrabiego,szwampucha, i wielu innych którzy nie mają wiele do powiedzenia prócz prymitywnych i wulgarnych odpowiedzi i zaczepek. Ty na to absolutnie nie reagujesz i myślę, że to właśnie ty nie powinieneś nikogo pouczać czy te straszyć. Dla mnie jesteś hipokrytą. Wolałem przerwać pisanie na tym forum sam,( nie piszę od początku tego roku) niż czekać aż pozbawisz mnie prawa zakładania wątków czy też uniemożliwisz mi pisanie na tym forum co już czyniłeś niejednokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Moja dobra rada 08.05.17, 16:00 Zanim zgłosisz spamerski wpis, zastanów się, czy nie zaszkodzisz przyzwoitym forumowiczom, którzy się pod nim wpisali. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Moja dobra rada 08.05.17, 16:47 Nie jestem, nie byłem nigdy kapusiem i ani nie wyklikuje wątków, ani nie zgłaszam moderacji. Ra w życiu zareagowałem na Forum o moderacji na wyjatkowo chamski wpis dotycz dotyczący Prezydenta Komorowskiego. Powyższa moja wypowiedź o to by "Automat" co dziennie publlikował najnowszą aktualną listę spamerów. Po to byśmy nie bali się pisać, ze nas zabanują, bo pisanie pod strachem, ze "automat" zabanuje jest farsą, a nie rzeczową dyskusją. Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: Moja dobra rada 08.05.17, 20:54 gdyby wszyscy ignorowali trolle, a przede wszystkim ty, usychałyby śmiercią naturalną Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Podziękuj AVE :) 09.05.17, 01:30 wtop.ek napisał(a): > gdyby wszyscy ignorowali trolle, a przede wszystkim ty, usychałyby śmiercią nat > uralną Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Proste pytanie do Wójka Dobra Rada. 10.05.17, 14:59 Jle wątków i wpisów dziennie automat wysyła w kosmos? Chodzi o wielkości orientacyjne, 100,1000, 10000, czy moze więcej, bo wątki znikają niczym kamfora. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Coś cicho o ratingu Moody's 13.05.17, 08:22 sea_monster napisał: > Nie odpisujcie na wpisy spamera, które zostaną usunięte. Chyba że macie ochotę > na blokadę nicka. Ryjka chyba niedługo to spotka. A dlaczego? Ano dlatego, że jest on korzystny dla Polski. Redakcja i załoga na Czerskiej zadbała, by ludziki, które nie plują na Polskę zakładać wątków nie mogły. www.parkiet.com/artykul/1515044-Zagrozenie-cieciem-ratingu-Polski-minelo.html Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Coś cicho o ratingu Moody's 15.05.17, 10:43 Czyli o mnie piszesz. A taki antypolski troll kalafior może zakładać wątków ile chce. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Coś cicho o ratingu Moody's 15.05.17, 10:50 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Czyli o mnie piszesz. A taki antypolski troll kalafior może zakładać wątków ile > chce. > Jeśli ty wpisujesz się we wszystkich wątkach i je podbijasz .To jak ciebie można nazwać ?Sam sobie wpisz brakujące słowo ...../ Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Coś cicho o ratingu Moody's 15.05.17, 10:53 Np. w tym wątku mnie nie ma: forum.gazeta.pl/forum/w,28,163916979,163916979,Dlaczego_kraje_ktore_przyjely_euro_.html Tyn samym udowodniłem, że kolejny raz ordynarnie skłamałaś, bezczelna kłamliwa tirówko. Odpowiedz Link Zgłoś