Dodaj do ulubionych

Do przyjaciół z peło.

19.11.17, 11:48
Męczy mnie taka kwestia; dlaczego z pośród miliona organizacji międzynarodowych tylko unia ma pewność ze u nas panuje nazizm i faszyzm? Dręczą mnie myśli że te inne organizacje to też naziole i faszyści i dlatego nie reagują? A może to unia się myli. Ta ostatnia myśl z trudem mi przychodzi bo wiem jak doskonałe i prawe jest nasze przywództwo! Każdy głupek wie że tak swiatłej i mądrej jak peło nie ma drugiej na świecie!!! Bardzo proszę byście rozwiązali logicznie i merytorycznie tą zagadkę. Wszystkich pisowców udajacych pełowców proszę by swoje głupkowate wypowiedzi schowali dla siebie bo od razu widać kto zacz.
Obserwuj wątek
    • erte2 Re: Do przyjaciół z peło. 19.11.17, 11:54
      matigrypl
      Najpierw naucz się poprawnie pisać po polsku, a potem pogadamy.

z pośród
      tą zagadkę.
    • alistair-p Re: Do przyjaciół z peło. 19.11.17, 12:37
      Samo wymyśla te bzdury czy dostaje w jakimś pisdackim biuletynie?
      P.S.Jest za durne na przyjaciół z PO.
      • lech1966 Re: Do przyjaciół z peło. 19.11.17, 12:49
        Zwłaszcza Grzesio szef wszystkich szefów prezentuje inteligencję drewnianego klocka nigdy nie ociosanego. A skoro takiego macie przywódcę,,,,,,,,, to "wasza" inteligencja jest zdecydowanie poniżej poziomu szefa.
        A co do UE i PO. PO musi wykonywać rozkazy tych którym ślubowali.
        • x2468 Re: Do przyjaciół z peło. 19.11.17, 13:16
          Widzę Lesio że zazdrościsz jakiemuś mitycznemu p.Grzesiowi nieosiągalnego dla Ciebie poziomu wiedzy i inteligencji. Widać taki się urodziłeś. Nie rozpaczaj, nie wszyscy Lesiu muszą ukończyć szkolę podstawową i studia, lecz na pocieszenie dodam że możesz być pożyteczny np zbierając pety na ulicach, sprzątając psie kupy i dowartościować się uprawiając trolling dla Federacji Rosyjskiej i pis.
          • lech1966 Re: Do przyjaciół z peło. 19.11.17, 13:34
            Ja nie mam czego zazdrościć grzesiowi, chyba że tej jednej komórki więcej niż posiada kura domowa. Ona ma więcej instynktu samozachowawczego (choć robi /to/ na podwórko) niż całe leminże państwo wliczając cały aparat partyjny. Co z tego że ty iksie masz więcej komórek skoro nie potrafisz ich wykorzystać.
    • x2468 Re: Do przyjaciół z peło. 19.11.17, 13:05
      Ty pisiak, przyjaciół to sobie poszukaj w schronisku "Na Paluchu" lub innym "Ciapkowie" ok?
      To nie jest zagadka. Tylko pod waszym pomrocznym reżymem naziolskie demonstracje i rasistowskie hucpy są pochwalane i ochraniane przez państwowa milicję.
      • alistair-p Re: Do przyjaciół z peło. 19.11.17, 17:49
        Powierzyłbyś temu czemuś opiekę nad biednym bezdomnym stworzeniem?To duże ryzyko.
    • bohgdan To nieprzyjaciele Polski 19.11.17, 13:17
      Pogrzeb PO już blisko .To kapusie i donosiciele .To sprzedawczyki Rosji.Tusk przy pomocy Putina zamordował prezydenta i całą elitę polską.A sam spieprzył do Brukseli.PO już dawno zdechła i nie ma co jej ruszać.
      • buldog2 Re: To nieprzyjaciele Polski 19.11.17, 15:27
        Ojej! Za spacje po kropce Putin wciąż nie płaci! To Was demaskuje...
    • erka-4 Re: Do przyjaciół z peło. 19.11.17, 15:44
      Być może to:
      www.youtube.com/watch?v=HuLy0YsbJnw
      - co nieco rozjaśni ci w głowie ?
      • matigrypl Re: Do przyjaciół z peło. 19.11.17, 17:40
        No wiedziałem i nie zawiodłem sie na swoich pełowskich przyjaciołach! Same merytoryczne wypowiedzi i zgodne z naszą pełowską logiką!A mówi ona tak; Odpowiedź pozornie uważana powszechnie za bełkot w naszym zacnym gronie jest perełką intelektu i wyzynami logicznego myslenia. Co złośliwsi twierdzą że to gwóźdź do trumny peło ale ja mam pewność że wściekły grzechu... wie co robi???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka