tanebo2.0 08.12.17, 22:12 Marzy się premierowi polski. O ile wiem chrześcijaństwo polega na pomaganiu potrzebującym (czyli uchodźcom też) a nie klepaniu zdrowasiek w kościołach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
religijnych.uczuc.obraza Re: Chrystianizacja europy 08.12.17, 22:15 Pieprzy jak jego tatulo-pierdziel. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Skoro program Morawieckiego to pobozne zyczenia. 09.12.17, 01:25 "chrystianizacja" = pobozne zyczenia A tych u Morawieckiego jest pod dostatkiem. p. s. Przefarbowany Zyd z PO na czele rzadu Czarnej Bolszewii. Zydokomuna powrocila :D Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Chrystianizacja europy 08.12.17, 22:24 tanebo2.0 napisał(a): > Marzy się premierowi polski. O ile wiem chrześcijaństwo polega na pomaganiu potrzebującym > (czyli uchodźcom też) a nie klepaniu zdrowasiek w kościołach... Taki premier jakie PO. :) A swoją drogą, jak Ty nic nie rozumiesz. Chrystianizacja to naganianie kasy kościołowi! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Chrystianizacja europy 09.12.17, 01:09 Chcemy przekształcać Europę, ją z powrotem, takie moje marzenie, rechrystianizować, bo niestety w wielu miejscach nie śpiewa się kolęd, kościoły są puste i są zamieniane na muzea. To wielki smutek - stwierdził Mateusz Morawiecki o kulson, ależ niezależny premier nam się trafił... pierwszy wywiad dla Radia Maryja i TV Trwam a tatusia poprosił o błogosławieństwo Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Chrystianizacja europy 09.12.17, 01:43 > Chcemy przekształcać Europę, ją z powrotem, takie moje marzenie Ciekawe czy od dziecka o tym marzy? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Chrystianizacja europy 09.12.17, 07:51 Zważywszy na tatowy harem - nie powinno to dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Chrystianizacja europy 09.12.17, 08:58 Już od dziecka marzył, by na miejscu PKiN stanął kościół, kościółek, chociażby kapliczka. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Europa, patafianie, to nazwa własna 09.12.17, 01:30 Piszę się ją przez E a nie e. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Europa, patafianie, to nazwa własna 09.12.17, 02:10 Hummer, czy jakoś tak. Się nabzdyczyłeś i za Miodka robisz, a tu takie cóś się wymsknęło - Czochralski coś zrobił. Grafenu ten nieszczęśnik nie wyznał. "nie wyznał" Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Chrystianizacja europy 09.12.17, 01:53 Morawiecki, piękne nazwisko. Co zaś tyczy chrystianizacji, to pewnie mu chodziło o tego Boga, którego jego pobratymcy, o tez pięknych nazwiskach, nazywają mamoną. A potrzeba PiS-owskiej władzy tego Boga, oj potrzeba. Dwa lata rozpierdzielania kraju zrobiło swoje i czas sięgnąć po mądrość przysłowia "jak bida to do Żyda". Tak, tak PiS-iaki. Koniec bajek o suwerenności, godności i patriotyzmie. Nastaje era gdzie powoli zostawać nam będą tylko ulice, bo za kasę, czyli utrzymanie władzy, kaczor odda kamienice. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Wiedza leminga 09.12.17, 10:31 tanebo2.0 napisał(a): " O ile wiem..." Guwno wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Wiedza leminga 09.12.17, 11:31 No właśnie, tanebo nic nie napisał o cołasce i o ksenofobii, podstawach chrześcijaństwa polskiego Odpowiedz Link Zgłoś