superspec 09.01.18, 15:31 Jak można było odwołać tak zasłużonych ministrów?;) To PR oskie zagranie; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Jestem w szoku.:) 10.01.18, 12:41 superspec napisał: > Nie stać mnie na pampersy:) > Dawaj adres,załatwię to. A może pomoże ci ...proboszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom .Plan .Petru :) 09.01.18, 20:52 superspec napisał: > Jak można było odwołać tak zasłużonych ministrów?;) To PR oskie zagranie; ) .Petru nie ma już planu. Legł w gruzach. Nie ma Macierewicza nie ma totalnej opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: .Plan .Petru :) 09.01.18, 21:00 Ale zawsze to lepsze dla kraju, tylu mniej szkodników. Dla opozycji rzeczywiście gorzej, na tych odwołanych zawsze można było liczyć że coś głupiego nawywijają Odpowiedz Link Zgłoś
inocom PiS zmierza po elektorat centrowy 09.01.18, 21:04 stasi1 napisał: > Ale zawsze to lepsze dla kraju, tylu mniej szkodników. Dla opozycji rzeczywiści > e gorzej, na tych odwołanych zawsze można było liczyć że coś głupiego nawywijaj > ą Dobrze to PO nie wróży. Czy PO podzieli los .Planu .Petru? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: PiS zmierza po elektorat centrowy 10.01.18, 12:20 A co ty się tak przejmujesz losem PO? W końcu ich nie lubisz. Jakby Jarek nie rządził to :O może nie istnieć Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: PiS zmierza po elektorat centrowy 10.01.18, 18:07 stasi1 napisał: > A co ty się tak przejmujesz losem PO? W końcu ich nie lubisz. Jakby Jarek nie r > ządził to :O może nie istnieć Jako nietotalny troszczę się o los bliźnich. A ty jak widzisz staruszka, to co? Go z buta? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: PiS zmierza po elektorat centrowy 13.01.18, 10:02 Ciekawe czy ci bliźni chcą abyś ty się o nich troszczył. Hitler też mówił że się troszczy o żydów Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Niepoczebnie. 09.01.18, 21:03 ale gratuluje Blyszczykowi. sprawdzil sie w MSW - sprawdzi sie i w MON. u nasz - w Reichu - takie roszady - to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Niepoczebnie. 09.01.18, 21:17 Byla minister d/s rodziny jako minister obrony? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Niepoczebnie. 10.01.18, 12:51 Niepotrzebnie. Twoje zniekształcenia nazwisk są kretyńskie. wPISy też, kretyńskie i irrelewantne. Możesz do PISsłownika dodać nowe słówko. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nadal Niepoczebnie piszesz. 10.01.18, 18:11 pamietaj, ze jestem i pozostane tfoim (Wielce Szanownym) Panem Doctorem. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Jestem w szoku.:) 10.01.18, 12:44 superspec napisał: > Już wyszedłem z szoku:) > I znów kochasz PrezesaPana? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Lemingi w szoku 11.01.18, 09:42 wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/566359,mezydlo-sprawa-kolejnej-kadencji-pis-jest-przesadzona.html Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Lemingi w szoku 13.01.18, 10:21 Leming - facet chodzący w spodniach mimo że szkodliwość tego stroju dla męskiego zdrowia została dowiedziona przez znany uniwersytet medyczny. Tyle definicji. Odpowiedz Link Zgłoś