22.02.18, 05:32
Dla każdej partii jest ważne aby mieć męczennika w swoich szeregach. Ostatnio od sportowych zmagań mamy intensywną walkę o to kto zostanie męczennikiem w szeregach peło. Konkurencja ma wielu amatorów i jest prawie na noże. Wielu gra nieczysto stosując prowokacje i wygłasza w mediach ze to on jest tą postacią. Posuwają się nawet do przestępstw w nadziei że to im pomoże? Liczą że pisowi puszczą nerwy i przy pomocy Brukseli osiągną upragniony cel.

Jest to pasjonujące i zarazem pouczające zmaganie. Proponuję zatem typowanie mistrza. Kto waszym zdaniem bedzie pierwszy i zdobedzie laur męczennika z krótkim uzasadnieniem. Mój typ to sędzia tupała. Poświęcił się aby pokazać dlaczego sn należy rozgonić na cztery wiatry!
Obserwuj wątek
    • alistair-p Re: Wyścig 22.02.18, 05:49
      Pisdzielce mają całe stada męczenników.W samej rodzinie Gosiewskich 2 żywe sztuki.Jedna z nich ściemnia właśnie w Brukseli.
      • matigrypl Re: Wyścig 22.02.18, 06:24
        Powiedz all czy ty potrafisz trzymać się tematu? To widzenie w każdym zakatku pisu wyglada mi na schorzenie psychiczne!
        • alistair-p Re: Wyścig 22.02.18, 06:38
          A jak mam ci odpowiedzieć?Wyprodukowałeś kilka wierszy ogólników o niczym i oczywiście piszesz o partii Solidarna Polska?
        • adam111115 Re: Wyścig 22.02.18, 07:40
          W takim razie nadajesz z Tworek jeśli system dobrze działa
    • taniarada Re: Wyścig szczurów 22.02.18, 07:59
      Do koryta w Brukseli.Wymieniamy nazwiska.Sąd jeszcze wyższy.Ja dodaję Bieńkowską.
      • matigrypl Re: Wyścig szczurów 22.02.18, 08:19
        Nie mam żad­nych ra­sowych, kas­to­wych czy re­ligij­nych up­rzedzeń. Je­dyne co mnie ob­chodzi,to czy da­na jed­nos­tka jest is­totą ludzką i to mi wys­tar­czy. Gor­sza już być nie może.
        Mark Twain

Ta twoja sentencja zerżnieta od polskiego żyda w starciu z twoimi wpisami brzmi wyjątkowo fałszywie. Jeśli wszedzie widzisz pis to ja już sobie wyobrażam twoją histerię! Ty się chyba boisz otworzyć drzwi by wyjść z domu bo tam za drzwiami czyha na ciebie pis? To jest do wyleczenia ale trzeba się przełamać i odwiedzić jakiegoś psychiatrę i przekonasz się ze życie może mieć sens i urok.
        • alistair-p Re: Wyścig szczurów 22.02.18, 09:01
          Ta twoja sentencja zerżnieta od polskiego żyda......
          To że Mark Twain był polskim Żydem to przyznaję jest dla mnie nowość.Staraj się nadal,ale przypomnę ci,że w języku polskim słowo "Żyd" należy pisać z dużej litery.
          P.S.Takie coś jak ty nie może mnie obrazić.
        • x2468 Re: Wyścig szczurów 22.02.18, 09:37
          Weź sobie do serca to co spłodziłeś w pocie czoła. Przecież to dotyczy was pisioluchy, za każdym rogiem, drzwiami i drzewem widzicie jak nie Żyda to komucha. Pora więc otworzyć Międzypartyjną Przychodnię Psychiatryczną im J.Kaczynskiego. Wstęp, za okazaniem legitymacji partyjnej Zjednoczonej Prawicy i Kukiza 15(?).
      • erte2 Re: Wyścig szczurów 22.02.18, 13:00
        taniarada
        A ja misiu, po tym jak Polska wyrwie się w końcu z łap pisiej mafii (a będzie to prędzej niż się spodziewasz), typuję Elżbietę Bieńkowską na premiera Polski. Mądra, wykształcona kobieta z doświadczeniem ministerialnym (z dużymi sukcesami!) i obyciem oraz kontaktami międzynarodowymi. Kandydatura po prostu idealna.
        Plus prezydent Donald Tusk i zaczniemy powracać do normalności.
        Tyle że najpierw trzeba jakoś pozbyć się Schetyny.
    • zapijaczony_ryj Największym męczenikiem jest prezesPan. 22.02.18, 08:17
      Dla dobra ojczyzny wyrzekł się życia osobistego, odpuścił sobie kochanka i żyje jak pustelnik w tatusiowej willi otrzymanej od władzy ludowej za zasługi dla PRLu.
      Na jasnej górze po tym jak kazał bratu lądować ślubował , że nie będzie pił alkoholu.
      I siedzi tak sobie sam z sobą dzień w dzień, noc w noc, siedzi o suchym pysku, bez barabara, bez miłości, bez dzieci, bez rodziny, bez wnuków i tak sobie myśli, kto mu na starość poda szklankę herbaty?
      I z tej nienawiści w każdej wolnej chwili knowa komu by tu jaką świnię podłozyć, co rozwalić , z kim by tu nową wojenkę wywołać?
      A żółć tak go zalewa, że jak mu nerwy puszczają to wchodzi na trybunę sejmową w trybie bez żadnego trybu i zionie jadem nienawiści w kierunku opozycji.
      ZA takie poświęcenie po śmierci ojciec Malwersant ogłosi go świętym!
      • matigrypl Re: Największym męczenikiem jest prezesPan. 22.02.18, 08:28
        Ty ryju z taką fantazją możesz zrobić karierę pisząc dzieła ku uciesze ludu. Wzorowanie się na hagiografii ale odwróconej o 180 stopni moze przynieść ci sławę, pieniądze i wdzięczność narodu. Mamy mnóstwo przykładów takiej tfurczości ale w tobie widzę jakąś wyjątkowość. Jeden warunek; przestan być monotematyczny i bierz na tapetę każdego jak leci.
        • zapijaczony_ryj Re: Największym męczenikiem jest prezesPan. 22.02.18, 08:41
          matigrypl napisał(a):

> Ty ryju z taką fantazją możesz zrobić karierę pisząc dzieła ku uciesze ludu. W
          > zorowanie się na hagiografii ale odwróconej o 180 stopni moze przynieść ci sław
          > ę, pieniądze i wdzięczność narodu. Mamy mnóstwo przykładów takiej tfurczości al
          > e w tobie widzę jakąś wyjątkowość. Jeden warunek; przestan być monotematyczny i
          > bierz na tapetę każdego jak leci.

TAkich modeli jak prezesPan ze świeczką nigdzie indziej nie znajdziesz. Hitler też poswięcił się dla ojczyzny, ale nie wyrzekł się barabara z ...kobietą bo on nie był kryptopedałem!
          • taniarada Re: Największym męczenikiem jest prezesPan. 22.02.18, 09:14
            Patrząc na twoją "trfurczość Ryj to faktycznie jesteś ubogi w myśleniu i pisaniu.Ale tu większość takich ,więc nie wyróżniasz się ponad przeciętność .Kot Jarka ma ciągłą bekę z twoich zakładanych wątków.
    • snajper55 PO ma męczenników 22.02.18, 12:48
      matigrypl napisał(a):

> Dla każdej partii jest ważne aby mieć męczennika w swoich szeregach. Ostatnio
      > od sportowych zmagań mamy intensywną walkę o to kto zostanie męczennikiem w sze
      > regach peło.

Ależ PO ma swych męczenników, którzy polegli z winy pislamistów. Na przykład śp Krystyna Bochenek, śp Grzegorz Dolniak czy śp Sebastian Karpiniuk.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka