Dodaj do ulubionych

Czy w 2019 w Kraju moim wygra opcja niemiecka ?

30.03.18, 19:31
Czyżby pan Tusk szykował się do powrotu ?

Na emeryturę nie pójdę - stwierdził.

W 2019 będę tutaj i niech nikt nie myśli, że będę tylko oglądał telewizję - dodał autorytatywnie.

- ciekawe co na to diktum odpowiedzą polscy patrioci ?
I ciekawe też jest to co on ma na myśli mówiąc,że będzie tutaj,skoro to co mówi to mówi to akurat w Brukseli.

Moim zdaniem zostanie w tej Brukseli,bo co by nie mówić tam,czyli dla pana Tuska "tutaj",byle jaki urzędnik zarabia cztery razy tyle co polski prezydent.
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: Czy w 2019 w Kraju moim wygra opcja niemiecka 30.03.18, 19:51
      > ciekawe co na to diktum odpowiedzą polscy patrioci ?

Polscy prawdziwi patrioci już srają pod siebie ze strachu.
    • taniarada Ale piękne wyzwiska 30.03.18, 19:56
      Gdzie jest admin ?Tusk wróci .Ale do celi + .Razem HGW.I to będzie cela bez telewizora.
      • erte2 Re: Ale piękne wyzwiska 30.03.18, 20:15
        taniarada napisało:

Gdzie jest admin ?Tusk wróci .Ale do celi
        Pomarzyć zawsze możesz....
      • x2468 Re: Ale piękne wyzwiska 31.03.18, 08:30
        Tusk do celi, ty do chlewa i spiesz się bo ci wygłodniali kolesie koryto opróżnią.
    • erte2 Re: Czy w 2019 w Kraju moim wygra opcja niemiecka 30.03.18, 20:20
      erka-4
      nie wiem jak tam będzie w tym "twoim kraju" (chociaż sądzę że jak zwykle Putin), ale myślę że w 2019. roku (jeśli nie wcześniej) pozbędziemy się pisowskich złodziei.

P.s. Czy rozumiesz co oznacza słowo "autorytatywnie"?
      • taniarada Re: Czy w 2019 w Kraju moim wygra opcja niemiecka 30.03.18, 20:35
        erte2 napisał:

> erka-4
        > nie wiem jak tam będzie w tym "twoim kraju" (chociaż sądzę że jak zwykle Putin)
        > , ale myślę że w 2019. roku (jeśli nie wcześniej) pozbędziemy się pisowskich zł
        > odziei.
        >
        > P.s. Czy rozumiesz co oznacza słowo "autorytatywnie"?
        Mogę odpowiedzieć ?Mogę.Bez litości ,bez serca itp itd.Nie ma takiej opcji by ten oszust wrócił do władzy.Do polityki wróci.Bo bida z nędzą taka opozycja .Jest pytanie czego się boi Tusk ?By nie zaczęli sypać wspólnicy.😊
        • erka-4 Re: Czy w 2019 w Kraju moim wygra opcja niemiecka 31.03.18, 06:07
          No właśnie,czego się boi ?
          Wiemy dobrze,dlatego gdy się tylko zjawił w Polsce stanął w obronie jednorękiego bandyty.
          Dlaczego to dla niego jest takie ważne,przecież bandyta potrafi się sam dobrze bronić.

cytatuję generalnego prokuratora:

Nie wykluczamy, że na Jacka K. były wywierane naciski, by wycofywał się z pewnych racjonalnych decyzji, wskazujących na to, że chciał właściwe zareagować na patologię wyprowadzania pieniędzy.

Zatem kto mógł naciskać na wiceministra,wiadomo,ten na którym dziś czapka gore,a kto nim jest ?
          No właśnie,kto nim jest ?
          To widać,słychać i czuć.
    • 99venus Re: Czy w 2019 w Kraju moim wygra opcja niemiecka 30.03.18, 20:36
      Polscy patrioci powiedzą-nareszcie.
      To dziwne,że akurat ty masz jakieś germańskie fobie.
    • j-k NIE - spij spokojnie n/t. 30.03.18, 20:40
      ...
    • taniarada Tusk do Kapicy 30.03.18, 20:58
      Nie wymiękaj .Bo mafia ci tego nie wybaczy.
      • man_sapiens Re: Tusk do Kapicy 30.03.18, 21:14
        Mafia Srebrnej ma coś wspólnego z Kapicą?
    • x2468 Re: Czy w 2019 w Kraju moim wygra opcja niemiecka 30.03.18, 21:07
      W twoim kraju? Wolgadeutsche?
    • x2468 Re: Czy w 2019 w Kraju moim wygra opcja niemiecka 30.03.18, 21:34
      Marzy si,e pogromcy Praskiej Wiosny:
      Привислинский край, (Priwislinskij kraj)
    • adam.eu Re: Czy w 2019 w Kraju moim wygra opcja niemiecka 30.03.18, 22:13
      No tak, Twój Kraj, Ty decydujesz.
    • alistair-p Opcja niemiecka w Rosji? 31.03.18, 06:16
      Chyba coś ci się pokićkało.
    • eiran Re: Czy w 2019 w Kraju moim wygra opcja niemiecka 31.03.18, 07:11
      Himbeerpudding będziecie wcinać:

twitter.com/prezydentpl/status/978301534067986432/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fpl.sputniknews.com%2Fpolska%2F201803287647372-sputnik-polska-andrzej-duda-afganistan-zolnierze-nato-selfie%2F
    • eiran zdaniem sióstr Karnowskich.... 31.03.18, 07:29
      Tusk przyjechał do Polski bronić Kapicę:

wpolityce.pl/polityka/388297-tusk-przyjechal-do-polski-bronic-jacka-k-robi-sie-z-niego-ofiare-by-uzyskac-korzysc-polityczna
      Najwyraźniej, pobożne siostry się nie zorientowały, ze mamy jakąś Wielkanoc.
      • erka-4 Re: zdaniem sióstr Karnowskich.... 31.03.18, 08:14
        eiran napisał:

> Tusk przyjechał do Polski bronić Kapicę:
        >
        > wpolityce.pl/polityka/388297-tusk-przyjechal-do-polski-bronic-jacka-k-robi-sie-z-niego-ofiare-by-uzyskac-korzysc-polityczna
        > Najwyraźniej, pobożne siostry się nie zorientowały, ze mamy jakąś Wielkanoc.
        >
        - oczywiście,ma prawo w Święta odwiedzić rodzinę,ale to nie powód,żeby stawać w obronie złodziei.
        Powinien o ich przyszłość modlić się PO cichu,tego wymagają Święta.
      • erka-4 a to już jest szczyt hiPOkryzji pana Tuska... 31.03.18, 08:27
        ...gdy tak twierdzi:

Nie będę używał kryptonimów, które narzuca akcja tego rządu (…) Ta sprawa jest o wiele poważniejsza niż domysły i spekulacje czy jest to kolejne uderzenie we mnie. Chciałbym abyśmy potrafili istotę tego problemy nazwać po imieniu.
        Dla doraźnego interesu politycznego używa się machiny państwa - prokuratury, policji, telewizji rządowej - wybierając za ofiarę człowieka, który w sprawach, o których mówimy zachowywał się bez zarzutu, z odwagą i determinacją.

– powiedział Tusk.

Pan prokurator generalny obecny też twierdzi,że ta ofiara,(ciekawe kogo ???) działać próbowała,ale ktoś działania te nakazał przerwać (ciekawe któż to był taki).

Kto wiceministrowi wydaje polecenia ?
        Minister.
        A mnistrowi kto ?

I zdaniem pana Tuska państwo,które złodzieji próbuje ścigać nie ma racji bytu,bo to jest jakaś bandycka machina,ciekawa filozofia.
        I taki człowiek był premierem w moim Kraju,w mojej ukochanej Ojczyźnie.
        Zgroza,co to było za państwo w tych jego czasach ?

I on jeszcze zamierza wrócić do mojego Kraju.
        A POszedł won.
        • x2468 Re: a to już jest szczyt hiPOkryzji pana Tuska... 31.03.18, 08:36
          Czy przypadkiem nie był to "krótkoręki bandyta"?
          www.dziennikpolski24.pl/artykul/206161,gosiewski-traci-fotel-klubu-pis-przez-hazard,id,t.html
          • erka-4 Re: a to już jest szczyt hiPOkryzji pana Tuska... 31.03.18, 09:01
            A to już prokuratura ustali a sąd osądzi.
        • taniarada Nie przejmujmy się Tuskiem 31.03.18, 08:37
          Ten ryży oszust nie ma szans ,by ktoś go wybrał na państwową posadkę.Jednie jak wygryzie Schetynę to może wskoczyć do swojego ,nędznego ugrupowania .Którym jest organizacja mafijna Platforma Nieobywatelska.Nie ma strachu Erka.
          • erka-4 wiem,że strach ma wielkie oczy,ale... 31.03.18, 08:51
            taniarada napisał(a):

Nie ma strachu Erka.

...lepiej bać się wcześniej niż za późno.
            Strach wymusza działanie,bo inaczej można spocząć na laurach.
            A zatem bardzo dobrze,że strach straszy,bo wyjdą z tego strachy na Lachy.
        • m.c.hrabia Re: a to już jest szczyt hiPOkryzji pana Tuska... 31.03.18, 08:47
          I on jeszcze zamierza wrócić do mojego Kraju.

twój kraj to kloaka, tacy tchórze jak ty i twój prezes uwielbiają się w taplać w g.............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka