Dodaj do ulubionych

Szmata, aka Jaki

17.06.18, 23:23
Jaki zamieścił w T. mema ze zdjęciem Tuska z pogrzebu Karpiniuka i podpisem - a propos przegranej Niemiec - "nasi przegrali"
tinyurl.com/yavg8u7d
Obserwuj wątek
    • rzewuski1 Re: Szmata, aka Jaki 17.06.18, 23:36
      Jeśli to zostanie prezydentem Warszawy to naród Polski czeka strasznie tragedia.
      Zresztą już jest nieciekawie a będzie jeszcze gorzej, takiego zakłamania i chamstwa nawet w PRL nie było.
      • lumpior Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 08:23
        Totalny ćwok.
      • pislamistapolski Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 20:51
        to jest pisowskim katolikiem
        mu wolno
    • x2468 Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 00:08
      Glista ludzka w psim wydaniu.
    • natemat22 Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 08:09
      cygan
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 08:31
      A Krasnodębski to dopiero musi się smucić. Gmyz tak samo.
    • eiran kogo przeprosił Jaki? 18.06.18, 08:34
      bo na portalu gazeta.pl

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23554879,zdjecie-z-pogrzebu-posla-po-na-profilu-patryka-jakiego-to-mial.html#MT2

czytam że przeprosił. Kogo? Tuska? Schetynę? A może bliskich Karpiniuka? Tego niestety nie mogę się doczytać.

Swego czasu Stalin skarżył się Leninowi, że Trocki go lekceważy, traktuje z wyższością i obraża. Lenin wezwał Trockiego do siebie i nakazał stosowne przeprosiny. Następnego ranka Trocki poszedł pod drzwi pokoju hotelowego Stalina w miejscu, w którym była zakwaterowana kremlowska wierchuszka, zapukał w drzwi i zapytał "Czy tu mieszka towarzysz Bucharin?" "Nie" - odpowiedział Stalin. "A to przepraszam". (za Stefanem Mellerem)

I to jest właśnie styl przeprosin Jakiego.
    • witek.bis Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 08:40
      Sam już nie wiem, co robi na mnie większe wrażenie - jego mendowatość czy jego bezmyślność... "Nie dopilnował"... Zobaczył zdjęcie zapłakanego Tuska i Schetyny i pewnie był przekonany, że oni nad losem Hanki Mostowiak tak płaczą.
      • eiran Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 08:44
        Pierwsza intuicyjna odpowiedź wiceministra jest taka, że to nie on zarządza zawartością profilu facebookowego "Patryk Jaki", tylko jakiś pracownik.

Patryk Jaki
        @PatrykJaki
        Ja przeprosiłem, choć podpis jak byk, że nie na pisałem. Chamstwo? Kiedy przeprosiny dla żony „pijanego generała” ? A za pomylone ciała w trumnach ? Za krzyż z puszek Waszych zwolenników? Przeprosi Pan tak jak ja? Czy dalej chce Pan burzyć pomniki po zmarłych?

twitter.com/PatrykJaki?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2Fp2em%2FBkYr-0Ebm%2F
        Jak byk że nie na pisał. Nie na pisał a prze prosił.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 08:48
          Z tych jego wpisów wyziera coraz większy kretynizm. On też jest upośledzony?
        • witek.bis Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 08:56
          Jeśli nawet tego nie na pisał, to przecież się pod tym pod pisał. Skoro za trudnia sobie podobnych cymbałów, to okazji do prze prosin mu nie za braknie. Ale od kogo on oczekuje prze prosin za krzyż z puszek? Od producenta piwa?
        • witek.bis Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 09:02
          W politykę wszedł w 2004 roku, gdy współorganizował manifestację opolskich maturzystów, którym powtórzono maturę po wycieku pytań z kuratorium.

No, proszę... Takiego pięknego gotowca sobie na pisał, a te kuratoryjne elity wszystko mu spie przyły! :-(
      • witek.bis Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 08:47
        Nagrody World PiS Photo 2018:

1) Horała za fotkę Tuska bolejącego nad klęską niemieckiego skoczka Wellingera
        2) Jaki za fotkę Tuska i Schetyny opłakujących porażkę niemieckich piłkarzy
        3).... No, własnie... Który tytan intelektu następny?
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 08:49
          3) Fotka Cezarego Gmyza opłakującego porażkę swego dziadka pod Tobrukiem.
          • witek.bis Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 09:35
            Ciekaw jestem, który z nich jako pierwszy użyje fotek z ekshumacji, bo przecież nie przeprowadzali ich chyba ot tak sobie...
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 08:41
      Ilu pisowskich przygłupów obsługuje Jakiego na pejsbuku?
      • yoma Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 09:23
        Ponad 2 000, mówią.
    • j-k PO sie powinno cieszyc 18.06.18, 08:42
      w grze o Prezydenture Warszawy uzyskalo punkt.

Politics as usual.
      • wkkr Re: PO sie powinno cieszyc 18.06.18, 10:31
        j-k napisał:

> w grze o Prezydenture Warszawy uzyskalo punkt.
        >
        > Politics as usual.

Człowieku co to za punkt..... Po czymś takim masz świadomość że konkurujesz z człowiekiem bez honoru.
        • eiran Re: PO sie powinno cieszyc 18.06.18, 10:39
          Dla "doktorka" to akurat bez znaczenia.
          • j-k I to sie zgadza. 18.06.18, 20:49
            eiran napisac chcial, ale nie umiał:
            > Dla Wielce Szanownego Pana Doctora to akurat bez znaczenia.

i to sie zgadza.
            polityka to nie sentymenty, czy etykieta.

to Interesy.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
            • eiran Re: I to sie zgadza. 18.06.18, 21:01
              Nie szanuję zapijaczonych wielonikowych mitomanów, a tym bardziej wielce.
              • j-k belkocie nierehabilitowany+ 18.06.18, 21:04
                viesz , jak mne to zaima ?
      • erte2 Re: PO sie powinno cieszyc 18.06.18, 21:09
        j-k napisał:
        PO sie powinno cieszyc...
        Misieńku z (ponoć) doktoratem - skrót PO jest od nazwy "Platforma Obywatelska". Ta Platforma, a nie to. A więc powinna, a nie powinno.
        A co do meritum - wszystko na to wskazuje że cieszyć się będzie po wyborach samorządowych (szczególnie w Warszawie).
        • j-k Niewiedza... 18.06.18, 21:16
          erte2 napisał:
          A co do meritum - wszystko na to wskazuje że cieszyć się będzie po wyborach samorządowych (szczególnie w Warszawie).

dzidziu, od lat tu pisze
          ze Warszawa jest w rekach PO

co nijak nie przeklada sie na sytacje w kraju.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
          zwolennik LEWICY
        • taniarada Re: PO sie powinno cieszyc 18.06.18, 21:28
          erte2 napisał:

> j-k napisał:
          > PO sie powinno cieszyc...
          > Misieńku z (ponoć) doktoratem - skrót PO jest od nazwy "Platforma Obywatelska".
          > Ta Platforma, a nie to. A więc powinna, a nie [b]powinno[
          > /b].
          > A co do meritum - wszystko na to wskazuje że cieszyć się będzie po wyborach sam
          > orządowych (szczególnie w Warszawie).
          Piszemy zawsze Platforma Nieobywatelska .Bo ludzi miała w dupie .Amen .
          • religijnych.uczuc.obraza Re: PO sie powinno cieszyc 19.06.18, 08:04
            A ty sądzisz że nadajesz się w jakieś inne miejsce, ściero?
    • wagonetka Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 08:42
      warszawiakom gratuluję kandydata na prezydenta

dno

• yoma Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 09:24
        Bardzo cię prze praszam, to nie moja wina.
        • wagonetka Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 09:44
          wiem, to po prostu hatakumba

• czan-dra Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 08:47
      Swołocz, chociaż swołocz nie oddaje bezmiaru podłości i głupoty tego gnojka.
    • buldog2 Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 08:49
      Pokazuje, dokąd prowadzi PIS.
      • j-k zbiorczo do Troji poprzednikow: 18.06.18, 08:58
        szarpiecie nervy - jakby ktos mial was zaraz zarzynac.

atymczasem PiS wystawil Jakiego - bo kogos musial wystawic.

aktualnie w Warszawie wygra i tak kandydat PO.

HGW - mimo wielu przypisywanych jej afer
        (pewnie czesciowo slusznie, ale tu nie ma Swietych)

zrobila i tak DOBRA ROBOTE dla Warszawy.

J.K.
        warszawiak
        zwolennik LEWICY
        • taniarada Re: zbiorczo do Troji poprzednikow: 18.06.18, 20:45
          Liżesz im tyłek ,a i tak cię mają w rzyci mój drogi.Czy wygra PO to kwestia do dyskusji.Miej odrobinę godności i honor.Siema.
          • j-k Nie zartuj. 18.06.18, 21:23
            jestem jedynie OBSERVATOREM politycznym

i caly POPiS mam w tym samym miejscu.
    • 99venus Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 08:54
      Wyjątkowa podłość ale wszyscy pisowcy są tacy.To bardzo specyficzna kategoria dwunogów.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 09:03
      Czy pan Jaki mógłby w czasie obrad komisji weryfikacyjnej oznaczać wypowiedzi, które przygotowali mu jego współpracownicy?
    • witek.bis Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 09:29
      Gdyby ten Jaki był stuprocentowym pisowcem, to w pierwszej chwili by prze prosił, a po chwili "zastanowienia" ogłosiłby, że mu się włamali...
    • pies_na_czarnych Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 09:38
      Cham i prostak.
    • yoma Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 10:03
      >Niestety, w swojej zapalczywości i prymitywizmie operatorzy oficjalnego konta polityka na Facebooku przekroczyli granice dobrego smaku. Sprawę zauważył Patryk Slowik z DGP. (z: crowdmedia.pl)

DGP = Dziennik Gazeta Polska? Zrom sie?
      • eiran Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 10:09
        Prawna
        • yoma Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 10:15
          A, to przepraszam. Nie było postu.
    • borrka PiS w całej krasie 18.06.18, 10:25
      W dodatku Karpiniuka wyjątkowo lubiłem - mało dzis takich polityków.

Nie wierze ani w jedno słowo hakatumby.
    • pies_na_czarnych To było do przewidzenia 18.06.18, 19:21
      To było do przewidzenia:

Patryk Jaki ocenił, że mecenas Giertych "robi szopkę medialną".

- Procesowo śmieszne, bo przecież ani nie jestem autorem, ani nie ja wrzuciłem foto, a i tak przeprosiłem. PO nigdy za nic nie przeprosiła.
      tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,tusk-reaguje-na-wpis-jakiego-brchce-30-tysiecy-zlotych-na-wosp,262705.html
      • witek.bis Re: To było do przewidzenia 18.06.18, 19:33
        Procesowo śmieszne? Czy to znaczy, że wszystko, co ukazuje się pod nazwiskiem Patryka Jakiego mamy traktować z przymrużeniem oka i odpowiednim dystansem, bo rzeczony Patryk Jaki nie bierze za to odpowiedzialności? Jedno z najbardziej komicznych samobójstw politycznych jakie widziałem.
        • pies_na_czarnych Re: To było do przewidzenia 18.06.18, 20:08
          Wisi nad chłopaczkiem kara 30 tys. i zaczyna robić w majty. Giertych zgniecie go w sadzie jak pluskwę :D
        • eiran Re: To było do przewidzenia 18.06.18, 20:13
          Samobójstwo polityczne? Nie w tym elektoracie.
          • witek.bis Re: To było do przewidzenia 18.06.18, 20:47
            Ale na szczęście nie ten elektorat wygrywa wybory w Warszawie. A zresztą nawet i w nim mogą się znaleźć niezadowoleni z faktu, że to nie on do nich przemawia, tylko jakieś średnio rozgarnięte szachermacherki.
            • eiran Re: To było do przewidzenia 18.06.18, 21:05
              Ten elektorat wygrał wybory w 2002 roku, co gorsza kontrkandydatem Lecha Kaczyńskiego (który okazał się potem najgorszym prezydentem od 1989 roku), był eseldowiec Balicki. Cztery lata później pierwszą turę wygrał późniejszy mąż Izy. W wyborach do Sejmu, żeby uzyskać więcej głosów niż Napoleon z Żoliborza, PO musiała wystawiać urzędujących premierów, a nie kandydatów z Warszawy.
              • witek.bis Re: To było do przewidzenia 18.06.18, 21:26
                To nie jest ten sam elektorat co w 2002, a wiem to choćby stąd, że w 2002 sam na LK głosowałem, a teraz na jego pogrobowców głosować nie zamierzam. I znam co najmniej kilka osób, które mogłyby się pod tym podpisać. Wybory 2002 roku wygrał elektorat antyeseldowski, albo pra-PoPisowy, po którym dawno nie ma już śladu.
                A jeśli chodzi o wystawianie kandydatów przeciw Napoleonowi, to wcale mnie nie dziwi, że wystawiani są kandydaci z odpowiedniej kategorii wagowej, a nie jacyś poczciwi skądinąd lokalsi.
                • eiran Re: To było do przewidzenia 19.06.18, 07:37
                  Nawet bym się chętnie zgodził, tym bardziej że sam wtedy (w 2. turze) głosowałem na Kaczyńskiego. Zresztą po raz drugi w życiu, bo w 1989 roku, zrządzeniem losu, głosowałem w okręgu Gdańskim w którym (z Bogdanem Lisem) kandydował na senatora KO "S". W normalnych warunkach ten twitt Jakiego kończyłby jego karierę jako polityka. Tu być może pogrzebie go jako kandydata na prezydenta Warszawy, ale jako młody, obiecujący polityk prawicy będzie nadal robił karierę.
              • erte2 Re: To było do przewidzenia 19.06.18, 10:38
                eiran napisał:

....... co gorsza kontrkandydatem Lecha Kaczyńskiego (który okazał się potem najgorszym prezydentem od 1989 roku), był eseldowiec Balicki.

Balicki dla mnie to taki rysiu czarnecki w nieco łagodniejszej wersji. Przypominam że zaczynał w Unii Demokratycznej, a kiedy ta zaczęła dołować, a "na fali" był SLD - czym prędzej się przeflancował do Millera sądząc że w ten sposób zajdzie dalej. Ale - nomen omen - skończył jak skończył.
    • taniarada Trzaskowski jako jedyny umie kręcić lody 18.06.18, 20:13
      Dlaczego Meksyk nie ma założonych sankcji przez Unię?Ja się pytam.?
      • pies_na_czarnych Re: Trzaskowski jako jedyny umie kręcić lody 18.06.18, 20:19
        Za co Tanju? Za co Bog odebral ci rozum?
        • taniarada Re: Trzaskowski jako jedyny umie kręcić lody 18.06.18, 20:37
          pies_na_czarnych napisała:

> Za co Tanju? Za co Bog odebral ci rozum?
          >
          Tobie już dawno .I na wieki wieków.Jak w najgorszych postach się wpisuje to dobrze .Teraz ja mam polewę.Amen.
          • pies_na_czarnych Re: Trzaskowski jako jedyny umie kręcić lody 18.06.18, 22:10
            Tak duzo piszesz Tanju i jeszcze nie nauczylas sie pisac poprawnie po polsku :(
          • erte2 Re: Trzaskowski jako jedyny umie kręcić lody 19.06.18, 10:44
            taniarada napisał(a):
            ....Teraz ja mam polewę

To ty jesteś baton, sernik czy tort?
      • alistair_p Re: Trzaskowski jako jedyny umie kręcić lody 19.06.18, 07:19
        Masz rację,to niepokojące.San Escobar też uniknie sankcji,nie mówiąc o Nauru.Chociaż jak mówią,chyba nie będziemy im wysyłać taniej kiełbasy z MOM i wycofamy od nich doradców z tanimi,kretyńskimi radami.
        • yoma Re: Trzaskowski jako jedyny umie kręcić lody 19.06.18, 09:52
          Nauru już tonie.
          • alistair_p Re: Trzaskowski jako jedyny umie kręcić lody 19.06.18, 10:53
            I co?PiS wyśle im specjalistów do zasypywania dziur po soli potasowej?Powinni się już uczyć oddychać pod wodą.
    • albwu Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 20:22
      Jaki tłumaczy, że to ktoś inny wpisał. Ale ten "ktoś" musiał znać hasło dostępu, które udostepnil mu Jaki. Udostepniając haslo dostęowe Jaki bierze pełna odpowiedzialność za wpisy.
      • szwampuch58 Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 21:02
        te bezczelne sukisyny pisowskie zawsze maja jakies alibi....byl czas sie przyzwyczajic do tych chamskich ciuli
        • taniarada Re: Szmata, aka Jaki 18.06.18, 21:25
          szwampuch58 napisał:

> te bezczelne sukisyny pisowskie zawsze maja jakies alibi....byl czas sie przyzw
          > yczajic do tych chamskich ciuli
          >
          Sam widzisz kartofel .Jak ja do ciebie.Nawet nie wchodzę na te twoje gorolskie fora.🤣
    • taniarada Ludzie ,ludziska 18.06.18, 20:28
      Czy to prawda ,że Giertych po wygranej przez Trzaskowskiego.Co każdy wątpi .Zostanie wiceprezydentem?😁😂🤣😃😅😆😉😊🤗
      • wsk175 Re: Ludzie ,ludziska 18.06.18, 20:38
        "Co każdy wątpi ."
        Płatna pisia trzoda forumowa nadal nie zna języka polskiego.
        Że też ktoś taniej kiełbasie płaci za ośmieszanie pisowców.....
      • erte2 Re: Ludzie ,ludziska 18.06.18, 21:17
        taniarada
        Czy choć raz mogłoby napisać coś z jakimkolwiek sensem i po polsku? Nawet niekoniecznie mądrze (nie wymagam zbyt wiele), ale z zachowaniem podstawowych zasad budowy zdania, reguł gramatyki, ortografii i interpunkcji...?
    • adalberto3 Łzy nie pasują do Tuska i Schetyny ? 18.06.18, 23:18
      A może ktoś zapomniał zawiadomić Karpiniuka, że nie powinien lecieć ?
      • adalberto3 A może płaczą, że stracą władzę ? 18.06.18, 23:54
        A w dodatku możliwość dalszego okradania Polaków.
      • eiran Re: Łzy nie pasują do Tuska i Schetyny ? 19.06.18, 05:48
        Wyglądasz na wzorcowego odbiorcę takich właśnie memów i temu podobnych dowcipasów.
        • taniarada Re: Łzy nie pasują do Tuska i Schetyny ? 19.06.18, 06:19
          eiran napisał:

> Wyglądasz na wzorcowego odbiorcę takich właśnie memów i temu podobnych dowcipas
          > ów.
          >
          Nie bierz tak sobie tego do serca .Tusk to łotr nad łotry.Nad śmiercią prezydenta tak się nie wzruszył Majeranku.
          • eiran Re: Łzy nie pasują do Tuska i Schetyny ? 19.06.18, 07:31
            Mecenas Giertych, niedorozwoju, ma swoje za uszami z czasów ministrowania w rządzie Kaczyńskiego. Ale jego dzisiejsze hobby to ściganie internetowych opluwaczy i jest chwalebne. Zapewne już się tobą zajmuje.
            • alistair_p Re: Łzy nie pasują do Tuska i Schetyny ? 19.06.18, 08:16
              Giertych nie zajmuje się usuwaniem śmieci i wywozem szamba.
    • pies_na_czarnych Gajos zaorał Jakiego i to jak 19.06.18, 00:55
      Gajos zaorał Jakiego i to jak:D
      www.facebook.com/sokzburaka/photos/a.1452029521697738.1073741828.1452015088365848/2238180166415999/?type=3&theater
    • pies_na_czarnych :):):) 19.06.18, 01:15
      Patryk Jaki usunął post i napisał na Twitterze, że przeprosił. Dodał, że zamierza też przelać pieniądze „na sprzęt sportowy dla dzieciaków ze stadionu im. Sebastiana Karpiniuka”. Jak komentuje to Roman Giertych? 

Nic na ten temat nie wiem. Wolą przewodniczącego Donalda Tuska jest, aby wpłata ze strony pana Jakiego nastąpiła na konto Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. I mam nadzieję, że pan Patryk Jaki takiej wpłaty dokona
      - mówi mecenas Donalda Tuska. I dodaje, że Patryk Jaki musiałby we wtorek zwrócić się z prośbą o ewentualne negocjacje, bo inaczej może nie zdążyć przed wpłynięciem wniosku do sądu.:D:D:D:D
      Więcej: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23559305,giertych-dla-gazeta-pl-jaki-naruszyl-dobra-tuska-i-schetyny.html#Prze
      • f.a.q Re: :):):) 19.06.18, 06:55
        Misiu - z ogromnym uznaniem przyznaje, ze w pisaniu laudacji slawiacych folksdojczow nie znajdziesz sobie równych.
        • alistair_p Re: :):):) 19.06.18, 07:08
          A on coś pisał o "polskim" ambasadorze w Berlinie? Bycie Volksdeutchem i dodatkowo ubeckim agentem to jest dopiero sukces :-) Na miarę Julii lewe L-4.
          • f.a.q Re: :):):) 19.06.18, 09:38
            A to on był tak szczerze zasmucony jak tusk!? Folksdojcz cesarzowej Merkel całą garsonke zasmarkal żeby dowieść szczerości swych uczuć
            • alistair_p Re: :):):) 19.06.18, 10:01
              A o jakim wydarzeniu pisze?
              • f.a.q Re: :):):) 19.06.18, 10:35
                A to nie wiesz o czym piszesz! ? Zastanawiające.
                • alistair_p Re: :):):) 19.06.18, 10:37
                  Ja?
      • pies_na_czarnych Re: :):):) 19.06.18, 11:03
        Te 30 patoli Jaki jakos przeboleje, ale konieczność wpłacenia ich na konto Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy będzie bolało jak kolano szefa :D
        • alistair_p Re: :):):) 19.06.18, 11:07
          A jeszcze trzeba oddać grzywny które komornik zabrał HGW.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka