buldog2 21.07.18, 09:21 Pierwsza w Dzienniku Telewizyjnym, druga, już trwale zasłużona, w radiowej Trójce. Wystarczy posłuchać, wszystko jasne. -- Prezes: Ludzie powinni się bać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buldog2 Red. B.Michniewicz znaczy więcej, niż Irena Falska 24.07.18, 17:59 Pod pewnymi względami pozycja red. Beaty Michniewicz daje możliwości większe niż te, jakie swego czasu miała Irena Falska. W stanie wojennym oficjalna cenzura z ul. Mysiej nie obejmowała wydawnictw drugiego obiegu. Dziś, praktycznie zaraz po założeniu tego wątku przyszło do mnie powiadomienie o nałożeniu blokady na moje konta. Dopóki to możliwe, zamiast zakładać nowe wątki, odpowiednie wpisy będę dodawał w niniejszym : ) -- Prezes: Ludzie powinni się bać! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Red. B.Michniewicz znaczy więcej, niż Irena F 24.07.18, 20:04 buldog2 napisał: > Pod pewnymi względami pozycja red. Beaty Michniewicz daje możliwości większe ni > ż te, jakie swego czasu miała Irena Falska. > W stanie wojennym oficjalna cenzura z ul. Mysiej nie obejmowała wydawnictw drug > iego obiegu. Dziś, praktycznie zaraz po założeniu tego wątku przyszło do mnie p > owiadomienie o nałożeniu blokady na moje konta. > Dopóki to możliwe, zamiast zakładać nowe wątki, odpowiednie wpisy będę dodawał > w niniejszym : ) > > -- > Prezes: Ludzie po > winni się bać! Ja zaczęłam działać poza cenzurą. Kilkadziesiąt lat temu po nocach kręciłam korbką powielacza. Marny papier, marna jakość wydruku, karteluszki małe aby z tej samej ilości papieru więcej ulotek. Wtedy mówili mi, żem głupia bo na co staję! Taka potęga! Nie upadnie! A upadła. Trzeba robić swoje. Nie przypuszczałam, że wrócę z drukiem ulotek. Inne możliwości - wysokowydajna kopiarka, papier i toner łatwo dostępne. Kolportaż - przez dzieci, znajomych dzieci, zaprzyjaźnionych tych co jeszcze wtedy ze mną działali. I drukuję, rozprowadzam. Poza obiegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Red. B.Michniewicz znaczy więcej, niż Irena F 24.07.18, 20:34 Póki co, bardziej skuteczny Internet. Z papierem dotrze się do b. wąskiego grona odbiorców. Oczywiście, warto przygotować się na różne warianty. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Red. B.Michniewicz znaczy więcej, niż Irena F 24.07.18, 21:06 buldog2 napisał: > Póki co, bardziej skuteczny Internet. Z papierem dotrze się do b. wąskiego gron > a odbiorców. > Oczywiście, warto przygotować się na różne warianty. > Do tych, do których musimy dotrzeć Internet nie dociera. Po prostu nie mają komputera. Jedynie Ku...zja i Radio z Twarzą Brzydką. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Red. B.Michniewicz znaczy więcej, niż Irena F 24.07.18, 21:12 Do tych?! Udaje się do nich dotrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Konto w banku ci zblokowali czy co? 24.07.18, 20:19 W banku - nie (jeszcze nie?). Z maila od administracji Agory: Uprzejmie informujemy, że konta mają nałożone obostrzenia dotyczące zakładania wątków lub pisania na niektórych forach. Nie jest to błąd. Blokada nie zostanie zdjęta. Pozdrawiamy, Zespół Gazeta.pl -- Prezes: Ludzie powinni się bać! Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Jakoś napisałeś czyli nie masz blokady 24.07.18, 20:25 Więc pewnie chodzi o pozostałe konta których tutaj używasz żeby samemu ze sobą podyskutować. W takim wypadku uważam za skandaliczne, że i tego konta ci nie tylko nie zablokowali ale i nie usunęli razem z pozostałymi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Jakoś napisałeś czyli nie masz blokady 24.07.18, 20:29 Pudło. Moje konta są publicznie znane. Nigdy nie rozmawiam sam ze sobą, to specjalność homosia i towarzyszy (i towarzyszek). Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Jakoś napisałeś czyli nie masz blokady 24.07.18, 20:44 Nie wiem czemu ale jakoś mnie nie przekonałeś. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Jakoś napisałeś czyli nie masz blokady 24.07.18, 20:55 Podaj przykład. Że rozmawiam sam ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Konto w banku ci zblokowali czy co? 24.07.18, 20:20 Te same pozdrowienia - od Agory i od ciebie. Podziękowania. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Konto w banku ci zblokowali czy co? 24.07.18, 20:22 qqazz napisał: > pozdrawiam Oprócz tego pisiórki - podobnie jak i wtedy za komuchów istniało wiele innych - mniej lub bardziej subtelnych metod. Najczęściej korzystali z chamskich metod. Pisiórki silą się na pisiórkową delikatność ale cham zawsze z takiej deikatności pisiórkowej wychynie! Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Irena Falska i Beata Michniewicz 24.07.18, 20:43 Tam mógł być jeszcze inny powód (sprostowanie kłamstwa, na innym forum). I mogło się wszystko razem złożyć w całość. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Jakoś napisałeś czyli nie masz blokady 24.07.18, 21:03 Stosunek do kobiet masz prawdziwie pisowski. Czegoś takiego się spodziewałem. Niezależnie od powyższego, kłamiesz świadomie. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Irena Falska i Beata Michniewicz 24.07.18, 21:16 Prace Senatu nad sprawami sądowymi mają zakończyć się przed 23. Czyżby jeszcze przed północą ONI chcieli wprowadzić jakiś stan... Odpowiedz Link Zgłoś