pies_na_czarnych 24.07.18, 18:29 Policja pilnuje barierek, a pisowska mafia pali śmiecie i zarabia miliony. www.tvn24.pl/polkowice-pozar-skladowiska-odpadow-strazacy-walcza-z-ogniem,856098,s.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k to PeOviecka mafia pali smieci - klamco. 24.07.18, 19:05 od robienia biznesu w PL - to jest PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: to PeOviecka mafia pali smieci - klamco. 24.07.18, 19:14 PO jest nadal odpowiedzialna za kontrolę tego co wwożone jest do kraju? Jeżeli tak to sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
bpos Re: to PeOviecka mafia pali smieci - klamco. 24.07.18, 19:53 Nie dyskutuj z nim. Nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: to PeOviecka mafia pali smieci - klamco. 25.07.18, 15:41 dzidziu, nie wiem po jaka hollere interesujesz sie Polska majac obce obywatelstwo (ja mam tylko PL) - ale jesli juz to robisz, to powinnos wiedziec, ze w rekach zwolennikow PO jest 80 % polskiego biznesu. Niby dlaczego w branzy "smieciarskiej" mialoby byc inaczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: to PeOviecka mafia pali smieci - klamco. 25.07.18, 16:49 Kretynie nie widzisz, że to nie jest żadna branża tylko nielegalne praktyki? Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: to PeOviecka mafia pali smieci - klamco. 25.07.18, 16:54 To, co teraz napisałeś jest wierutnym kłamstwem. Jeśli w rękach PO jest 3% polskiego biznesu, to wszystko. PiS chce zlikwidować gospodarkę rynkową i wprowadzić centralne sterowanie, a 90% majątku Polski oddać w łapy kleru. Wtedy uzna, że misja jest skończona. Niedoczekanie! Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: to PeOviecka mafia pali smieci - klamco. 02.08.18, 21:36 pies_na_czarnych napisała: > PO jest nadal odpowiedzialna za kontrolę tego co wwożone jest do kraju? Jeżeli > tak to sorry. Nie widziałeś barierek w Belgii kundelku?? To popatrz sobie bo pewnie zza szyby limuzyny nie widać.. www.tvp.info/35437619/zamieszki-w-imigranckich-dzielnicach-w-noc-sylwestrowa Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: to PeOviecka mafia pali smieci - klamco. 24.07.18, 20:18 j-k napisał: > od robienia biznesu w PL - to jest PO. A pisiórki to marnują. Pisiórki po prostu do biznesu głowy nie mają. Ot - jakiś przekręt, kradzież, wyłudzenie - to pisiórki potrafią. Do prawdziwego, uczciwego biznesu ani głowy, ani charakteru nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: to PeOviecka mafia pali smieci - klamco. 24.07.18, 20:55 Trzoda pisia tylko swego koryta pilnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: to PeOviecka mafia pali smieci - klamco. 02.08.18, 21:38 wsk175 napisał: > Trzoda pisia tylko swego koryta pilnuje. Może tak a może nie,,,ale pewnie najbardziej boli ryj po oderwaniu od koryta,,,nie wsk175?? Mam rację?? Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: to PeOviecka mafia pali smieci - klamco. 25.07.18, 16:57 Szkoda dyskutować z j-k On wypisuj takie rzeczy jakby był na granicy utraty przytomności. Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: Policja pilnuje barierek, a pisowska mafia pa 25.07.18, 15:19 następny na komisariacie "spadł z krzesła" a jak spadał z tego krzesła to traf chciał że monitoring na komisariacie był tego dnia "popsuty" , potrzebne wznowienie śledztwa !!! : www.polityka.pl/tygodnikpolityka/politykaekstra/1756524,1,niewydolnosc-serca.read Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Policja pilnuje barierek, a pisowska mafia pa 25.07.18, 18:29 Sprowadzają śmieci z Afryki aby mieć pieniądze na premie dla reżymu i rodzin. www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/ojciec-premiera-kornel-morawiecki-dostal-300-tys-zl-od-rzadu/135sqsp Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Policja pilnuje barierek, a pisowska mafia pa 25.07.18, 19:16 W skardze napisała: "Jako obywatelka Polski każdego dnia obawiam się o swoje zdrowie, nie tylko dlatego że boję się, czy ktoś nie podpali znowu wysypiska i będziemy wdychać niebezpieczne opary, ale także dlatego, że nie wiem i nie mam takiej pewności, czy nie spożywam owoców, warzyw, mięsa z terenów pogorzelisk, które nie nadają się do konsumpcji. Niestety nikt tego nie sprawdza, nikt nie ogłasza z tego powodu klęski na danym terenie. Nikt się nie przejmuje tym, że ludzie będą jeść zatruty towar. Jestem przerażona, bo każdego dnia jestem narażona na uszczerbek na zdrowiu". Krakowianka czuła dym - choć jej dom oddalony jest 10-15 km od składowiska. - Byłam przerażona. Moje dziecko płakało, nie wiedziałam, co mam zrobić. Formalnie nie było przecież żadnego ostrzeżenia o klęsce na terenie Krakowa. Boję się o zdrowie swoje i moich najbliższych. Rozważam nawet emigrację - mówi nam. - Modlę się o deszcz. To dla mnie jedyna gwarancja, że składowiska śmieci nie będą płonąć. krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,23716514,krakowianka-sklada-skarge-do-komisji-europejskiej-modle-sie.html#Z_Czolka3Img Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Policja pilnuje barierek, a pisowska mafia pa 02.08.18, 21:44 pies_na_czarnych napisała: > W skardze napisała: "Jako obywatelka Polski każdego dnia obawiam się o swoje zd > rowie, nie tylko dlatego że boję się, czy ktoś nie podpali znowu wysypiska i bę > dziemy wdychać niebezpieczne opary, ale także dlatego, że nie wiem i nie mam ta > kiej pewności, czy nie spożywam owoców, warzyw, mięsa z terenów pogorzelisk, kt > óre nie nadają się do konsumpcji. Niestety nikt tego nie sprawdza, nikt nie ogł > asza z tego powodu klęski na danym terenie. Nikt się nie przejmuje tym, że ludz > ie będą jeść zatruty towar. Jestem przerażona, bo każdego dnia jestem narażona > na uszczerbek na zdrowiu". > > Krakowianka czuła dym - choć jej dom oddalony jest 10-15 km od składowiska. Nie mam nic przeciw temu abyś ty w Belgii zainstalował biznes palenia śmieci np. z Polski. Może też poczujesz smród w dalszej odległości od "spalarni śmieci z eurokołchozu" Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Policja pilnuje barierek, a pisowska mafia pa 02.08.18, 21:47 > Nie mam nic przeciw temu abyś ty w Belgii zainstalował biznes palenia śmieci np. z Polski. Nie da sie. Pisi rzad spala smieci po dumpingowych cenach i nikt juz nie moze wejsc w ten interes:( Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Policja pilnuje barierek, a pisowska mafia pa 02.08.18, 22:03 pies_na_czarnych napisała: > > Nie mam nic przeciw temu abyś ty w Belgii zainstalował biznes palenia śmi > eci np. z Polski. > > Nie da sie. Pisi rzad spala smieci po dumpingowych cenach i nikt juz nie moze w > ejsc w ten interes:( Wygląda że jesteś mało operatywny na tych belgijskich korytarzach, idz do szefa PE "daj kanapkę" i będziesz miał załatwione. Ja cię mam uczyć leminżego biznesu?? Wstyd kundelku..... naprawdę mi wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Policja pilnuje barierek, a pisowska mafia pa 02.08.18, 22:20 Jestes glupszy niz myslalem. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Policja pilnuje barierek, a pisowska mafia pa 02.08.18, 22:37 No cóż, nie tylko ty się przeliczyłeś,,ja też w stosunku do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: Policja pilnuje barierek, a pisowska mafia pa 02.08.18, 18:21 cyt Krzysztof Przepiórka 26 lipca o 02:10 · " Manifest do policjanta! Wczoraj byłem pod sejmem, za barierkami było kilka patroli policyjnych, podszedłem do jednego z nich - tylu was jest..zabito kogoś, zgwałcono, okradziono...? - nie - to kogo ochraniacie i przed kim? - ? Kolego policjancie, przyjacielu, nie namawiam Cię do niewykonywania rozkazów, bo to święta rzecz, ale świętsze od rozkazu są...konstytucja, rota ślubowania i wreszcie ustawa o policji!!! Mnie konstytucja gwarantuje wolność zgromadzeń, wolność słowa i przekonań, a Ty masz zrobić wszystko, żebym mógł swobodnie korzystać z moich praw, i chronić mnie, przed wszystkimi, którzy próbują mi to zabrać ! Legitymujesz i zatrzymujesz ludzi z białymi różami, czy zapalonymi zniczami przed sądami, wykręcasz ręce, zakładasz kajdanki, wpychasz do "suki"...a przy tym, poslugujesz się jakimś durnym paragrafem 52kk...! Nie zauważyłem, żeby ktoś chciał Ciebie uderzyć, nie widziałem "koktajli Mołotowa", maczet, kijów bejzbolowych, czy innych tego typu...! Pytam się Ciebie jeszcze raz, po co ta agresja, dlaczego mnie nie chronisz??? Każda władza przemija, ta obecna też pójdzie w niepamięć, a Ty zostaniesz...!!! Parę dni temu mogłeś spojrzeć w lustro,...nie wiem co Ty widziałeś, ale ja zobaczyłem spiętą twarz, smutną z uciekającym wzrokiem! Przyjdzie taki czas, że oni odejdą, a ty będziesz musiał spojrzeć już nie w lustro, ale w oczy swoim znajomym, rodzicom i dzieciom, i zapweniam Cię, będziesz miał podobną minę, ale dojdzie do tego jeszcze WSTYD! Pamiętaj, oni są silni Twoją słabością, niestety moją rownież!!! Jesteś jeszcze młody, urodziłeś się i dorastałeś nowej rzeczywiści, nie doświadczyłeś okresu izolacji, biedy i braku wolności, nie znasz uczucia szczęścia i wielkiej radości, kiedy stajesz się wolnym Polakiem, Europejczykiem, obywatelem wolnego świata, kiedy pierwszy raz przekraczasz granicę innego kraju, i nikt Cię nie kontroluje...!!! To jeszcze jest, ale niedługo możemy tego nie mieć...obaj!!! Nie pozwólmy in na to, pomóż mi kolego, a ja zawsze stanę przy Twoim boku, jak będziesz pamiętał komu i co ślubowałeś! Krzysztof... obywatel, żołnierz, Polak!! " Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Policja pilnuje barierek, a pisowska mafia pa 02.08.18, 18:31 Kciuk w gore! Odpowiedz Link Zgłoś