haen2010 27.09.18, 12:06 Mały. lokalny warszawski bazarek. Zaczepia mnie kandydat PiS. Wciska ulotkę. Dziękuję i zwracam. Wymiana uprzejmości. Ciekawe jest, że obok solidny Kościół. Zawsze tam sobie robili propagandę. Elastyczni są. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
met_ol Re: Ciekawostka 27.09.18, 12:27 Wchodzą znajomi do domu (typowy 20 rodzinny płytowiec) - na wycieraczkę kładzie ulotkę (swoją) pisowski jegomość. Znajoma - proszę to zabrać i nie śmiecić - jegomość - "a co Ci się qrwa nie podoba". Nie zauważył biedak, że za nią stoi Jej mąż, a słusznej postury on jest !........ (i pozostawię takie niedomówienie......). A dla niecierpliwych: Jegomość sprzątnął CAŁĄ klatkę w czasie mniejszym niż 30 sekund. Pies Pluto - to na zakrętach wysiadał by z tym kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Też mnie taki dziadek na Wilsonie zaczepił 27.09.18, 12:37 I wciskał jakies recznie pisane bzdury. Przeraża, iz są to chyba .... ideowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Ciekawostka 27.09.18, 12:44 Po zwycięzkich wyborach,przy tym samym Kościółku ustawisz się w "ogónek" by odpusty zakupić,chceż się założyć że tak zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ciekawostka 27.09.18, 12:54 Xystos kup ty sobie raz słownik, bo zęby bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: Ciekawostka 27.09.18, 13:34 haen2010 napisał: > Mały. lokalny warszawski bazarek. Zaczepia mnie kandydat PiS. Wciska ulotkę. Dz > iękuję i zwracam. Wymiana uprzejmości. > > Ciekawe jest, że obok solidny Kościół. Zawsze tam sobie robili propagandę. Elas > tyczni są. Nie zaczepili Cię ludzie Trzaskowskiego? Heniek, mam dość słuchania Jakiego, nie znoszę go, jak słucham Trzaskowskiego, to nóż mi się sam w kieszeni otwiera, na szczęście nie mieszkam w Warsiawie. Więc nie mój cyrk, nie moje małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Ciekawostka 27.09.18, 13:42 "Gefreiter Fraier" - a czytać to ty umisz (to po wolsku). ".....Zaczepia mnie kandydat PiS....". Że wkleję Ci to jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: Ciekawostka 27.09.18, 13:50 met_ol napisał(a): > "Gefreiter Fraier" - a czytać to ty umisz (to po wolsku). ".....Zaczepia mnie k > andydat PiS....". Że wkleję Ci to jeszcze raz Do ciebie misiu, nie kierowałem postu, więc jak nie wiesz jak się zachować, to na wszelki wypadek zachowaj się przyzwoicie. Jeżeli ty masz problemy ze zrozumieniem treści mojego postu, to nie imputuj go mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Ciekawostka 27.09.18, 14:11 Post "ad personam" kieruj na maila. A jeżeli Tu zamieściłeś - to masz co chciałeś. A jak Ci się nie podoba - to spadaj na fora rydzykowe. (jeżeli takowe są). Więc jak zam zauważasz wyszedłeś na sprawnego umysłowo inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: Ciekawostka 27.09.18, 14:20 met_ol napisał(a): > Post "ad personam" kieruj na maila. A jeżeli Tu zamieściłeś - to masz co chciał > eś. A jak Ci się nie podoba - to spadaj na fora rydzykowe. (jeżeli takowe są). > Więc jak zam zauważasz wyszedłeś na sprawnego umysłowo inaczej. Chłopcze, ja jestem od ponad 50 lat poza kościołem. Pa, chłopczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Ciekawostka 27.09.18, 14:24 Dziecko - a ja ponad 60 lat - też poza nim. Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: Ciekawostka 27.09.18, 14:30 met_ol napisał(a): > Dziecko - a ja ponad 60 lat - też poza nim. Witaj na pokładzie. Ja odszedłem od kościoła w wieku 17 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ciekawostka 27.09.18, 14:44 To ma byc przechwalka czy asekuracja?:D Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Ciekawostka 27.09.18, 14:55 Pies i jego gefreiter,dwuch grzesznikó na tym małym forum, muszę się sprężyć i was reewangielizować może niebędę musiał kupować odpustów Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Ciekawostka 27.09.18, 15:13 Reewangielizuj (to zapewne z wolskiego), ale siebie ortograficznie i gramatycznie. Będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Ciekawostka 27.09.18, 15:48 nieda sie,polskiego języka używam tylko ba forum a tu jest różnie jak wiesz,jeżeli gramotny to pewnikiem Żyd. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Ciekawostka 27.09.18, 15:53 Ale moduł sprawdzania pisowni możesz zainstalować. Nie wiesz jak? Napisz jaką masz przeglądarkę, jeśli nie jaką tam egzotyczną, to ci powiem. Albo zapytaj leszaba, to prawdziwy PISowiec rydzykowy, znajdziecie wspólny język. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ciekawostka 27.09.18, 20:10 xystos napisał: > Chrome > Chrome ma swietna funkcje korekty ortografii jezyka polskiego. Musisz to wlaczyc w ustawieniach. Ja mam problem nie do ustawienia poniewaz mam klawiature AZERTY i zadna przegladarka nie ma suportu polskiego do tej klawiatury. :( Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: Ciekawostka 27.09.18, 15:55 xystos napisał: > nieda sie,polskiego języka używam > tylko ba forum a tu jest różnie jak wiesz,jeżeli gramotny to pewnikiem > Żyd. > W jeżyku polskim - nieda się - pisze się osobno. Tak więc, nie używasz języka polskiego.. Na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ciekawostka 27.09.18, 14:25 Kapralu to na chu.. piszecie w tym watku? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Chyba niezrozumienie. 27.09.18, 18:09 Dotychczas pisowskie pikiety wyborcze urzędowały pod kościołem. Dlatego zdziwiłem się widząc ich na bazarku. Nie wiem, czy proboszcz czuje bluesa, czy też oni czują bluesa, że kościelna mafia już nie przysparza wyborczych profitów. Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: Chyba niezrozumienie. 27.09.18, 18:23 haen2010 napisał: > Dotychczas pisowskie pikiety wyborcze urzędowały pod kościołem. Dlatego zdziwił > em się widząc ich na bazarku. Nie wiem, czy proboszcz czuje bluesa, czy też oni > czują bluesa, że kościelna mafia już nie przysparza wyborczych profitów. Kościół zawsze żył w symbiozie z rządzącymi. Nie inaczej bywało pod rządami AWS,SLD,PO i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Heniek 27.09.18, 20:07 Nie znam przypadku, aby Jehowi roznosili ulotki pis. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Ciekawostka 27.09.18, 20:55 Było wziąć ulotkę by umieścić ją tam gdzie jej miejsce czyli kosz na śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: Ciekawostka 27.09.18, 21:16 rzewuski1 napisał: > Było wziąć ulotkę by umieścić ją tam gdzie jej miejsce czyli kosz na śmieci. > > Heniek gardzący platfusami - głosuje na Czaskowskiego. Koniec świata...... Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Ciekawostka 28.09.18, 04:51 To logiczny wybór w wyborach spersonalizowanych. Natomiast w wyborach do sejmików i rad zagłosuję na kandydatów Nowackiej, jedynego polityka z elementarnym zaufaniem. Platfusy w moim menu nie figurują. Podobnie ci od Lubnauer. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Ciekawostka 28.09.18, 05:59 haen2010 napisał: > To logiczny wybór w wyborach spersonalizowanych. Natomiast w wyborach do sejmik > ów i rad zagłosuję na kandydatów Nowackiej, jedynego polityka z elementarnym za > ufaniem. Platfusy w moim menu nie figurują. Podobnie ci od Lubnauer. Ale głosujesz na to g..? Odpowiedz Link Zgłoś