Dodaj do ulubionych

Wunderwaffe

09.10.18, 20:38
Pisowska swołocz musi być w wielkiej rozpaczy. Na pewno mają swoje wielkie sondaże przedwyborcze. Sięgają po Wunderwaffe - województwa, miasta niepisowskie nie dostaną ani grosza z budżetu państwa. Na dodatek głos suwerena już nie jest głosem Boga i Kościoła, jak to ma być w Łodzi i nie tylko w Łodzi. Przynajmniej taka była ich dotychczasowa wykładnia polityczna dla nowego ordnungu, tysiącletniej V RP. Rzeczpospolitej Pisowskiej.

Chyba nadchodzi Zmierzch Bogów. Zapowiada się ciekawie.
Obserwuj wątek
    • j-k w rozpaczy to jest PO 09.10.18, 20:43
      znowu sie okaze, ze poza Warszawa, Poznanskim i Krakowem - wladze wzial PiS :)

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
      zwolennik Lewicy.
      • wsk175 trudno z chamem wygrać w szachy 09.10.18, 20:46
        jak cham siada do gry z siekierą w ręce
        • j-k z glupolem sie do szach nie siada. 09.10.18, 20:53
          i tu jest ta istotna rusznica :)

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
        • haen2010 Re: trudno z chamem wygrać w szachy 09.10.18, 20:58
          Szachy? Z siekierą? Chyba z pepeszą. Pardon - raczej z MG 42.
        • lech1966 Re: trudno z chamem wygrać w szachy 09.10.18, 22:37
          wsk175 napisał:

> jak cham siada do gry z siekierą w ręce

Zawsze możesz mieć w zanadrzu niemiecki pistolecik.
    • gefreiter Re: Wunderwaffe 09.10.18, 21:13
      haen2010 napisał:

> Pisowska swołocz musi być w wielkiej rozpaczy. Na pewno mają swoje wielkie sond
      > aże przedwyborcze. Sięgają po Wunderwaffe - województwa, miasta niepisowskie ni
      > e dostaną ani grosza z budżetu państwa. Na dodatek głos suwerena już nie jest g
      > łosem Boga i Kościoła, jak to ma być w Łodzi i nie tylko w Łodzi. Przynajmniej
      > taka była ich dotychczasowa wykładnia polityczna dla nowego ordnungu, tysiąclet
      > niej V RP. Rzeczpospolitej Pisowskiej.

Palikot wraca Heniek?
    • qqazz Bezpartyjni Samorządowcy 09.10.18, 21:36
      dadzą radę.

pozdrawiam
      • behemot17-13 Re: Bezpartyjni Samorządowcy 09.10.18, 21:49
        Napisałeś bezpartyjni? Nie ma takiego czegoś jak "bezpartyjni" Ale że Ty takie bzdury wypisujesz, zdziwko.
      • haen2010 Re: Bezpartyjni Samorządowcy 09.10.18, 21:52
        Bo ja wiem? PiS ostatni, a tych gryzą psy.
    • haen2010 Wicie, rozumicie 10.10.18, 09:51
      Jeżeli PiS oświadcza oficjalnie, ze obywatele miast gorszej kategorii będą przez nich sekowani finansowo, pozbawieni środków budżetowych - to tylko wstęp do Dachau. W polskich warunkach - do Berezy Kartuskiej na reedukację.

Ja przynajmniej tak to odbieram. I prawidłowo odczytuję zamiary pisowskiej swołoczy. I niestety, ale mam coraz większą chuć przyłożyć każdemu pisowcowi w mordę. Zanim mnie zlikwiduje.
      • gefreiter Re: Wicie, rozumicie 10.10.18, 10:14
        haen2010 napisał:

> Jeżeli PiS oświadcza oficjalnie, ze obywatele miast gorszej kategorii będą prze
        > z nich sekowani finansowo, pozbawieni środków budżetowych - to tylko wstęp do D
        > achau. W polskich warunkach - do Berezy Kartuskiej na reedukację.
        >
        > Ja przynajmniej tak to odbieram. I prawidłowo odczytuję zamiary pisowskiej swoł
        > oczy. I niestety, ale mam coraz większą chuć przyłożyć każdemu pisowcowi w mord
        > ę. Zanim mnie zlikwiduje.

Peowska swołocz już nie jest twoim przeciwnikiem?
        • gefreiter Re: Wicie, rozumicie 10.10.18, 14:36
          Pamiętam Heniek, jak wypowiadałeś się na temat peowskiej swołoczy.
          To twoje słowa Heniek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka