Dodaj do ulubionych

Pixie, Dixie i Glapiński

27.02.19, 10:32
Mam wniosek racjonalizatorski: proponuję żeby prezesi SSP i instytucji państwowych mieli zapewnione za darmo usługi erotyczne. Finalnie będzie to tańsze dla podatnika niż zatrudnianie asystentek do obsługi prezesa po 50 000 PLN/miesiąc od sztuki.
next.gazeta.pl/next/7,151003,24497521,zarobki-w-nbp-ujawnione-mamy-pelna-tabele-z-wykazem-stanowisk.html#s=BoxOpLink
Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: Pixie, Dixie i Glapiński 27.02.19, 11:28
      Za znacznie mniej niż 50 tysi przydrożne wyssają(?) z niego wszystkie płyny ustrojowe....
      • no-popis [...] 28.02.19, 06:47
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • wsk175 Re: Pixie, Dixie i Glapiński 28.02.19, 11:32
          Nie znam standardów intelektualistów z PO, ale znam standardy pisiej trzody chlewnej.
          Na lekcjach religii ciebie tak wychowano?
    • met_ol Re: Pixie, Dixie i Glapiński 27.02.19, 12:02
      "Zagotuje się" jak ci - od ryzyka w NBP to przeczytają. Ale - cóż - pesel i prezencja pewnie nie ta, że o płci nie wspomnę....
      • porannakawa01 Re: Pixie, Dixie i Glapiński 28.02.19, 04:10
        Oni swoje - nie wiedzą o co chodzi, coś słyszeli ale nie wiedzą.
        Nie czytujesz gazet, telewizja, internet?
        Nie mam czasu - powiada!
      • wkkr Re: Pixie, Dixie i Glapiński 28.02.19, 13:17
        Glapie płeć nie przeszkadza czego dowodem jest Chrzanowski.
        • x2468 Re: Pixie, Dixie i Glapiński 28.02.19, 19:30
          Chrzanowski na urlopie, jego zona w NBP trzepie kase. Same genialne i geniusze w tym pissie.
    • haen2010 Muszą być naprawdę dobre 28.02.19, 05:05
      Skoro tyle warte. Na pewno nie w moim guście. Zbyt wulgarnej urody.
      • wkkr Re: Muszą być naprawdę dobre 28.02.19, 13:19
        haen2010 napisał:

> Skoro tyle warte. Na pewno nie w moim guście. Zbyt wulgarnej urody.
        ======================
        Bo w tych usługach nie o urodę tylko o umiejętności i zaangażowanie chodzi matołku.
        • haen2010 Re: Muszą być naprawdę dobre 28.02.19, 13:39
          Grubo się mylisz, mało wybredny prostaku. Jest wielka różnica gdy jedzenie poda ci coś w rodzaju Gesslerowej vs miła, sympatyczna dziewczyna.
          • wkkr Re: Muszą być naprawdę dobre 28.02.19, 13:59
            Zupełnie nie masz racji. Liczy się tylko co i jak poda a nie kto.
    • adria231 Re: Pixie, Dixie i Glapiński 28.02.19, 06:44
      Myślę, że prezes G. już niewiele może z asystentkami, co najwyżej popatrzeć. Widać to było po jego obleśnym uśmiechu, gdy opowiadał o walorach pewnego gołego senatora.Te asystentki, to po to, by mógł być uważany za faceta, który jeszcze może.
      Tylko dlaczego nie za swoje pieniądze?
      • haen2010 Re: Pixie, Dixie i Glapiński 28.02.19, 07:34
        Z wyglądu, to chyba jeszcze bez wspomagania - 68 lat. Popatrz na Niesioła, ten sobie przebierał i za frajer używał. Lat 75 .

Takiej forsy za friko się nie daje.
        • no-popis [...] 28.02.19, 07:43
          • haen2010 Re: Pixie, Dixie i Glapiński 28.02.19, 08:16
            Ty tak nie dbaj o moje psyche. Bo głosujący na faceta, który nie chce być wybrany powinni udać się do urny w Tworkach pod Warszawą.
    • no-popis [...] 28.02.19, 06:46
      • pies_w_studni Re: Pixie, Dixie i Glapiński 28.02.19, 10:08
        Dlaczego tak uważasz?
    • zzapijaczony_ryj Wynajęcie agencji towarzyskiej, albo stworzenie 28.02.19, 07:51
      własnej byłoby znacznie tańsze i więcej pracowników mogłoby skorzystać z usług.
      Pragnę też zaznaczyć, że płacenia za usługi tego typu pensją nie wymyślił prezes banku, tylko Macierewicz!
      A teraz co sam wymyśliłem:
      Czym się różni biurwa od Qrwy?
      Qrwa jest opłacana za numerek, a biurwa jest ma pensję.
    • wkkr Re: Pixie, Dixie i Glapiński 28.02.19, 13:14
      Uważaj, te sqrwysyny przeszacują internet i za takie wpisy pozywają.
    • m.c.hrabia Re: Pixie, Dixie i Glapiński 28.02.19, 17:24
      bunga bunga ala "polonese" w wynajętej willi ( Francja) za pieniądze podatnika, ciekawe czy viagrę kupował za swoje czy też obciążył podatnika, może z zapasów prezydenta tysiącletniego korzystał.
    • ktos_z_kosmosu Re: Pixie, Dixie i Glapiński 01.03.19, 01:03
      Wy tu PiSiego prezesa G ujeżdżacie, a prezes G ma to w d.... .
      Sprawa blondyn się rypła, kaczor się wściekł, a prezes G tyko na kaczora przeciągle popatrzył, warknął i wymownie odwracając się d..., sobie odszedł nadal ogarniać swój prywatny kurnik.
      Tu pytanie (retoryczne).
      Dlaczego (prócz Biedronia) w kampanii wyborczej opozycji do PiS, nic słyszę o planach rozliczenia wszystkich świństw, nadużyć i przypadków ewidentnego łamania prawa przez PiSich i nie tylko PiSich.
      • snajper55 Re: Pixie, Dixie i Glapiński 01.03.19, 01:22
        ktos_z_kosmosu napisał:

> Wy tu PiSiego prezesa G ujeżdżacie, a prezes G ma to w d.... .

G może ma to w dupie, ale suweren nie. Suweren machnie ręką na zawłaszczanie sądów, na łamanie Konstytucji, ale takie "damy" za 60 koła miesięcznie suwerena wkurwią.

> Dlaczego (prócz Biedronia) w kampanii wyborczej opozycji do PiS, nic słyszę o p
        > lanach rozliczenia wszystkich świństw, nadużyć i przypadków ewidentnego łamania
        > prawa przez PiSich i nie tylko PiSich.

Mówią, mówią. Pierwszy z brzega cytat:

Schetyna: "Wiecie, kto się boi prawdy? Kłamcy. Przez lata wmawialiście Polakom, że walczycie z układami. Dziś nie ma wątpliwości, że ten układ istnieje, ale to wy go stworzyliście. Próbowaliście wmówić Polakom, że wszyscy oprócz was są złodziejami. A to wy jesteście patronami afer. (…) Rozliczymy was. Rozliczymy z każdej złotówki, z każdego przestępstwa, z każdej niegodziwości. Nie upiecze się żadnemu z was"

koduj24.pl/rozliczymy-pis-z-kazdej-zlotowki-z-kazdego-przestepstwa-z-kazdej-niegodziwosci/
        S.
        • ktos_z_kosmosu Re: Polska rzeczywistość, czyli prawo kaduka. 01.03.19, 16:50
          snajper55 napisał:

> Mówią, mówią. Pierwszy z brzega cytat:

> Schetyna: "Wiecie, kto się boi prawdy? Kłamcy. Przez lata wmawialiście Polakom,
          > że walczycie z układami. Dziś nie ma wątpliwości, że ten układ istnieje, ale t
          > o wy go stworzyliście. Próbowaliście wmówić Polakom, że wszyscy oprócz was są z
          > łodziejami. A to wy jesteście patronami afer. (…) Rozliczymy was. Rozliczymy
          > z każdej złotówki, z każdego przestępstwa, z każdej niegodziwości. Nie upiecze
          > się żadnemu z was
          "

Słowa lecą dalej niż chęci, a chęci niż możliwości.

Władysław Reymont.

Kolego wyborowy, mało ustnych obietnic i zapewnień się nasłuchałeś?
          Ja wystarczająco dużo i to by nie było takie najgorsze. Najgorsze były powyborcze tłumaczenia, że obietnice w kampanii były tylko taktyką wyborczą.
          Gościu, żyjemy w kraju, gdzie kłamstwo wcale nie musi być kłamstwem, może być tylko zabiegiem, sposobem do osiągnięcia celu.
          Czy wierzę Schetynie?
          Nie wiem, chcę, ale mam obawy i abym w słowne deklaracje tego pana uwierzył, musi on swoje obietnice mi zadeklarować na piśmie. Niech KE sporządzi pisemny program i tam, niech w punktach i podpunktach mi naobiecuje. Podpisane pismo przez liderów i członków grupy inicjatywnej, niech zamieszczą w internecie, nie zapominając o możliwości wydrukowania go przez tych, którzy zechcą je sobie dołączyć, przykładowo, do swojej prywatnej kolekcji.
          Oczekuje tego, bo już raz z ust pewnego pana, gdy w TV zapytano go "jakim prawem przed wyborami głosił jedno, a po wyborach co innego", usłyszałem "prawem kaduka".
          • taniarada Siemka kosmos 01.03.19, 17:06
            Wydoroślałeś .I za to już masz u mnie gratki.🤗
            • ktos_z_kosmosu Re: Siemka kosmos 01.03.19, 18:33
              taniarada napisał(a):

> Wydoroślałeś .I za to już masz u mnie gratki.🤗

My w kosmosie doroślejemy już po pierwszym klapsie w d...
              A ty nie popadaj w ekstazę, zasmucić cię muszę.
              Fakt, że jestem krytyczny wobec pewnych partii i ich liderów, w żadnym stopniu nie zmieni mojej mega niechęci do PiS. Tych absolutnie nie trawię, bo PiS to wizja Polski chamstwem, religijnym ciemnogrodem i totalną znistą gospodarczą stojąca.
              To już następuje, nie widzisz tego?
              Ja widzę.
              Może dlatego, że ty plączesz się po tej ziemi, a ja orbituje nad nią?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka