praktykujacyateista 26.05.19, 21:58 w kraju zastąpią ich więksi debile: wiadomosci.radiozet.pl/Eurowybory-2019/Wiadomosci/Wybory-do-europarlamentu.-Rekonstrukcja-rzadu-pewna.-Ministrowie-jada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech1966 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:01 Masz na myśli tych co się nie dostali do PE z list PO i PSL?? Odpowiedz Link Zgłoś
praktykujacyateista Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:05 kolor napisał: > Tych z list PiS tak Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Kopacz 26.05.19, 22:08 Ewka tam się zaraz zgubi po pijaku, a Cimek zajmie szabrowaniem.Ja cię kręcę. Odpowiedz Link Zgłoś
praktykujacyateista Re: Kopacz 27.05.19, 10:18 taniarada napisał(a): > Ewka tam się zaraz zgubi po pijaku, a Cimek zajmie szabrowaniem.Ja cię kręcę. Martw się raczej o Meleksa i portfele pasażerów pociągów. Odpowiedz Link Zgłoś
ferdynand_007 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:17 No jedzie na przykład pani Szydło, która z języków obcych zna jedynie "OK" i "zdrastwujtie" Jedzie Legutko, który jest święcie przekonany, że molestowanie trzynastoletniego chłopca to nie pedofilia. Całe szczęście, że nie dostał się Brejza, bo facet ma dużo do zrobienia w kraju. Dosyć efektywnie niucha i wyciąga na światło dzienne szemrane pisowskie świństewka. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:34 ferdynand_007 napisał: > No jedzie na przykład pani Szydło, która z języków obcych zna jedynie "OK" i "z > drastwujtie" > Jedzie Legutko, który jest święcie przekonany, że molestowanie trzynastoletnieg > o chłopca to nie pedofilia. > Całe szczęście, że nie dostał się Brejza, bo facet ma dużo do zrobienia w kraju > . Dosyć efektywnie niucha i wyciąga na światło dzienne szemrane pisowskie świńs > tewka. Szok.Wybrać czerwonych tw i nietrzeźwą efke k. Degrengolada jednej czwartej tubylców.Polskojęzyczni wybrali swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 08:36 > Szok.Wybrać czerwonych tw i nietrzeźwą efke k. Kruk. Kruk zdobyla sobie sympatie odwiedzajac w szpilkach zalane pola ryzowe Matolusza.. Odpowiedz Link Zgłoś
praktykujacyateista Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 10:37 pies.na.czarnych napisała: > > Szok.Wybrać czerwonych tw i nietrzeźwą efke k. > > Kruk. Kruk zdobyla sobie sympatie odwiedzajac w szpilkach zalane pola ryzowe Ma > tolusza.. > no i coś tam, coś tam Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:35 ferdynand_007 napisał: > Całe szczęście, że nie dostał się Brejza, bo facet ma dużo do zrobienia w kraju > . Dosyć efektywnie niucha i wyciąga na światło dzienne szemrane pisowskie świńs > tewka. Hahhaha. Z Brejzą trafiłeś w sedno. Ale wiesz że kto mieczem wojuje od miecza ginie?? Może ktoś się zajmie interesami Brejzów. Dużo piszą internauci PO różnych forach Odpowiedz Link Zgłoś
praktykujacyateista Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 10:20 ferdynand_007 napisał: > No jedzie na przykład pani Szydło, która z języków obcych zna jedynie "OK" i "z > drastwujtie" > Jedzie Legutko, który jest święcie przekonany, że molestowanie trzynastoletnieg > o chłopca to nie pedofilia. > Całe szczęście, że nie dostał się Brejza, bo facet ma dużo do zrobienia w kraju > . Dosyć efektywnie niucha i wyciąga na światło dzienne szemrane pisowskie świńs > tewka. Za co zresztą jest często karany przez PO marszałka sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:21 Niestety, miłość własna i wybujałe ambicje części opozycji (można przyjąć: pożyteczni idioci) znów zapewniły piśdzielcom zwycięstwo. Przeterminowany nastolatek czyli Piotruś Pan polskiej polityki do spółki z nawiedzonym "wyzwolicielem ludu pracującego miast i wsi" zapewnili zwycięstwo kurduplowi i jego koterii oraz psychologiczną przewagę co skutkować będzie tryumfalizmem przez najbliższe kilka miesięcy. A jeżeli Biedroń czy Zandberg nie schowają ambicji do kieszeni, jeśli w dalszym ciągu będą robić "na siebie" zamiast na Polskę to czekają nas kolejne cztery lata destrukcyjnych rządów na skutek których znajdziemy się jeszcze głębiej w czarnej dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:49 erte2 napisał: > Niestety, miłość własna i wybujałe ambicje części opozycji (można przyjąć: poży > teczni idioci) znów zapewniły piśdzielcom zwycięstwo. Przeterminowany nastolate > k czyli Piotruś Pan polskiej polityki do spółki z nawiedzonym "wyzwolicielem lu > du pracującego miast i wsi" zapewnili zwycięstwo kurduplowi i jego koterii ora > z psychologiczną przewagę co skutkować będzie tryumfalizmem przez najbliższe ki > lka miesięcy. A jeżeli Biedroń czy Zandberg nie schowają ambicji do kieszeni, j > eśli w dalszym ciągu będą robić "na siebie" zamiast na Polskę to czekają nas ko > lejne cztery lata destrukcyjnych rządów na skutek których znajdziemy się jeszcz > e głębiej w czarnej dupie. Racja...Dokładnie tak będzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mondrian4 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 07:14 Ojcem sukcesu Kaczyńskiego ni jest ani zandberg ani Biedroń tylko MIller z Olejniczakiem, którzy porzucili elektorat socjalny i zaczęli się ścigać z PO w walce o elektorat liberalny. w tym czasie Kurdupel kopał w ogródku poskomunistów Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 08:42 Niedrogi erte2 ty jesteś tam już dawno i z niej nie wychodzisz . Odpowiedz Link Zgłoś
praktykujacyateista I co na to poradzisz? 27.05.19, 16:55 erte2 napisał: > Niestety, miłość własna i wybujałe ambicje części opozycji (można przyjąć: poży > teczni idioci) znów zapewniły piśdzielcom zwycięstwo. Przeterminowany nastolate > k czyli Piotruś Pan polskiej polityki do spółki z nawiedzonym "wyzwolicielem lu > du pracującego miast i wsi" zapewnili zwycięstwo kurduplowi i jego koterii ora > z psychologiczną przewagę co skutkować będzie tryumfalizmem przez najbliższe ki > lka miesięcy. A jeżeli Biedroń czy Zandberg nie schowają ambicji do kieszeni, j > eśli w dalszym ciągu będą robić "na siebie" zamiast na Polskę to czekają nas ko > lejne cztery lata destrukcyjnych rządów na skutek których znajdziemy się jeszcz > e głębiej w czarnej dupie. Ciemnogród broni kieckowych pedofilów i wzoruje się na rodzinie Jarozbawa i jego dzieciach! Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Kaczor pozbył się największego balastu PiS 26.05.19, 22:26 Może przystąpić do budowania partii na nowych twarzach profesjonalistów, jak choćby pl.wikipedia.org/wiki/Jadwiga_Emilewicz oderwane od pługa, ręcznie sterowane Kempy i Zalewskie jadą do Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:27 Kopacz, hahahahaha ale dno.'' kopacz , jak kopacz , nic biedna nie jest winna ....ale te 240 tys dinozaurów( polaków??? , no nie mogę uwierzyć choćbym chciał.) co na nią glosowało .... to dopiero dramat ( dla Polski) Z Cimoszewiczem , Lewandowskim ii paroma innymi zresztą podobnie. a stefek mirabelka nie startował , a miałby 5 lat spokoju.🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:33 praktykujacyateista napisał: > w kraju zastąpią ich więksi debile: > wiadomosci.radiozet.pl/Eurowybory-2019/Wiadomosci/Wybory-do-europarlamentu.-Rekonstrukcja-rzadu-pewna.-Ministrowie-jada To Kopacz się załapała ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:35 Nie, pisowcy yntelektualisci Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:49 w kraju bedzie mniej obciachu za to wiecej w Brukseli.....kurna nie wiem co gorsze a co lepsze trzeba pamietac ze tych idiotow trzeba zastapic kims w pisowslom nie-rzadzie,hmmmm moze byc jeszcze weselej z tymi nowymi Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:51 szwampuch58 napisał: > w kraju bedzie mniej obciachu za to wiecej w Brukseli.....kurna nie wiem co gor > sze a co lepsze > trzeba pamietac ze tych idiotow trzeba zastapic kims w pisowslom nie-rzadzie,hm > mmm moze byc jeszcze weselej z tymi nowymi Jełopy przegrywają w UE. POlityka ciepłej wody w kranie upada. wiadomosci.onet.pl/swiat/wybory-do-pe-marine-le-pen-wygrywa-z-partia-macrona/71kv5tg Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:56 to jest pocieszajace, Polska nie jest samotna w Europie bo Francja tez dysponuje duza liczba debili,jak u nas Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:57 szwampuch58 napisał: > to jest pocieszajace, Polska nie jest samotna w Europie bo Francja tez dysponuj > e duza liczba debili,jak u nas Pewnie to antysemici. Nie lubią Arabów. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 23:34 inocom napisał: > szwampuch58 napisał: > > > to jest pocieszajace, Polska nie jest samotna w Europie bo Francja tez dy > sponuj > > e duza liczba debili,jak u nas > > Pewnie to antysemici. Nie lubią Arabów. A ja myślę że Europejczycy nie lubią jełopów. Nie wiem czy to naród czy tylko wyznanie, ale jełopy zobaczyły od wyborców środkowy palec. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 23:41 lech1966 napisał: > inocom napisał: > > > szwampuch58 napisał: > > > > > to jest pocieszajace, Polska nie jest samotna w Europie bo Francja > tez dy > > sponuj > > > e duza liczba debili,jak u nas > > > > Pewnie to antysemici. Nie lubią Arabów. > > A ja myślę że Europejczycy nie lubią jełopów. Nie wiem czy to naród czy tylko w > yznanie, ale jełopy zobaczyły od wyborców środkowy palec. Jeszcze to do nich nie dotarło. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:54 szwampuch58 napisał: > w kraju bedzie mniej obciachu za to wiecej w Brukseli.....kurna nie wiem co gor > sze a co lepsze > trzeba pamietac ze tych idiotow trzeba zastapic kims w pisowslom nie-rzadzie,hm > mmm moze byc jeszcze weselej z tymi nowymi > Niestety, ale nadal czerwonej zarazy pełno w naszym kraju. Namnożyło się tego od końca wojny i trzymają się Polski jak rzep psiego ogona.Zebrała się niezła szujnia z KE. Będzie komu dalej opluwać Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:57 nooooo pisbolszewikow od groma u nas,ociec Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Jedno jest w tym najlepsze :)))))) 26.05.19, 23:26 praktykujacyateista napisał: > w kraju zastąpią ich więksi debile: > wiadomosci.radiozet.pl/Eurowybory-2019/Wiadomosci/Wybory-do-europarlamentu.-Rekonstrukcja-rzadu-pewna.-Ministrowie-jada KE wysyła elity, a PiS pozbywa się plew. Na jesieni PiS będzie miał większość konstytucyjną w Polsce i sterowane ręcznie Zalewskie w PE. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jedno jest w tym najlepsze :)))))) 26.05.19, 23:48 inocom napisał: > praktykujacyateista napisał: > > > w kraju zastąpią ich więksi debile: > > wiadomosci.radiozet.pl/Eurowybory-2019/Wiadomosci/Wybory-do-europarlamentu.-Rekonstrukcja-rzadu-pewna.-Ministrowie-jada > > KE wysyła elity, a PiS pozbywa się plew. > > Na jesieni PiS będzie miał większość konstytucyjną w Polsce i sterowane ręcznie > Zalewskie w PE. > Jakie elity? Kiszczakowski sklad Kliki Europejskiej ....komuchy pomieszane ze swoją agenturą. mogliby wyprowadzony onegdaj sztandar odkurzyc i.... zawiezc go do Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a z toba co ? - nie zalapales sie i... 26.05.19, 23:30 i MOPS ci pozostaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: a z toba co ? - nie zalapales sie i... 27.05.19, 06:52 To jest demokracja i nie można tego podważać. Mnie tylko ciekawi co powie Europa gdy myszka agresorka dostanie histerii albo kopaczka zacznie snuć wywody o historii lub przeszłości. Jeszcze nie wiemy ostatecznie jakie oszołomstwo pełowsko ubeckie tam zasiądzie ale na pewno rozrywka na wysokim poziomie murowana. Dobrze że jest tam też pis który zadba o to żeby wg peło nie osądzano wszystkich Polaków lecz tą część która nazywamy pożytecznymi idiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
mondrian4 Re: a z toba co ? - nie zalapales sie i... 27.05.19, 07:31 Dobrze że twój salceson nauczył się liczyć od 1 do 27 bo też wstyd będzie Odpowiedz Link Zgłoś
mondrian4 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 07:12 Trudno mi sobie wyobrazić co trzeba mieć w głowie aby głosować na Szydło, Kempę czy Mazurkową, Bielana czy Jakiego ale widać coś w tej głowie ameby mają. Wyborcy PO maja jednk więcej rozumu i zostawili w domach takie indywidua jak Mucha, Marczułajtis, Rosati i kilku innych. Wystarczyło jednak wystawić Frankowskiego i ameba głupieje. Głosowanie na człowieka który nie ma pojecia po polityce a zwłaszcza o regulacjach unijnych to wybaczcie... Jakiś kompletny kretynizm Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 11:07 mondrian4 napisał: > Trudno mi sobie wyobrazić co trzeba mieć w głowie aby głosować na Szydło, Kempę > czy Mazurkową, Bielana czy Jakiego ale widać coś w tej głowie ameby mają. Masz ostre i trwałe zakażenie bakterią homo sovieticus. Objawy ? Zupełnie nie rozumiesz co to jest i jak wygląda demokracja i wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Warszawa głosowała na Cimoszewicza 27.05.19, 08:14 Ja nie mogę.Areszt śledczy w Białołęce poparł zdrajców i sprzedawczyków.Mam nadzieję że tam szybko wrócą.Ja cię kręcę. Odpowiedz Link Zgłoś
praktykujacyateista Ten najbardziej inaczej posłem widmo! 27.05.19, 16:51 został! ttps://wiadomosci.radiozet.pl/Eurowybory-2019/Wiadomosci/Wybory-do-Europarlamentu.-Tarczynski-obejmie-mandat-po-brexicie Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 16:49 praktykujacyateista napisał: > w kraju zastąpią ich więksi debile: i ty POkręcie próbujesz kształtować standardy na tym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś