Dodaj do ulubionych

Najwięksi idioci jadą po kasę

26.05.19, 21:58
w kraju zastąpią ich więksi debile:
wiadomosci.radiozet.pl/Eurowybory-2019/Wiadomosci/Wybory-do-europarlamentu.-Rekonstrukcja-rzadu-pewna.-Ministrowie-jada
Obserwuj wątek
    • lech1966 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:01
      Masz na myśli tych co się nie dostali do PE z list PO i PSL??
      • kolor Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:04
        Tych z list PiS
        • praktykujacyateista Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:05
          kolor napisał:

> Tych z list PiS
          tak
    • taniarada Kopacz 26.05.19, 22:08
      Ewka tam się zaraz zgubi po pijaku, a Cimek zajmie szabrowaniem.Ja cię kręcę.
      • praktykujacyateista Re: Kopacz 27.05.19, 10:18
        taniarada napisał(a):

> Ewka tam się zaraz zgubi po pijaku, a Cimek zajmie szabrowaniem.Ja cię kręcę.

Martw się raczej o Meleksa i portfele pasażerów pociągów.
    • ferdynand_007 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:17
      No jedzie na przykład pani Szydło, która z języków obcych zna jedynie "OK" i "zdrastwujtie"
      Jedzie Legutko, który jest święcie przekonany, że molestowanie trzynastoletniego chłopca to nie pedofilia.
      Całe szczęście, że nie dostał się Brejza, bo facet ma dużo do zrobienia w kraju. Dosyć efektywnie niucha i wyciąga na światło dzienne szemrane pisowskie świństewka.
      • taniarada Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:34
        ferdynand_007 napisał:

> No jedzie na przykład pani Szydło, która z języków obcych zna jedynie "OK" i "z
        > drastwujtie"
        > Jedzie Legutko, który jest święcie przekonany, że molestowanie trzynastoletnieg
        > o chłopca to nie pedofilia.
        > Całe szczęście, że nie dostał się Brejza, bo facet ma dużo do zrobienia w kraju
        > . Dosyć efektywnie niucha i wyciąga na światło dzienne szemrane pisowskie świńs
        > tewka.
        Szok.Wybrać czerwonych tw i nietrzeźwą efke k. Degrengolada jednej czwartej tubylców.Polskojęzyczni wybrali swoich.
        • pies.na.czarnych Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 08:36
          > Szok.Wybrać czerwonych tw i nietrzeźwą efke k.

Kruk. Kruk zdobyla sobie sympatie odwiedzajac w szpilkach zalane pola ryzowe Matolusza..
          • praktykujacyateista Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 10:37
            pies.na.czarnych napisała:

> > Szok.Wybrać czerwonych tw i nietrzeźwą efke k.
            >
            > Kruk. Kruk zdobyla sobie sympatie odwiedzajac w szpilkach zalane pola ryzowe Ma
            > tolusza..
            >
            no i coś tam, coś tam
      • lech1966 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:35
        ferdynand_007 napisał:

> Całe szczęście, że nie dostał się Brejza, bo facet ma dużo do zrobienia w kraju
        > . Dosyć efektywnie niucha i wyciąga na światło dzienne szemrane pisowskie świńs
        > tewka.

Hahhaha. Z Brejzą trafiłeś w sedno. Ale wiesz że kto mieczem wojuje od miecza ginie?? Może ktoś się zajmie interesami Brejzów. Dużo piszą internauci PO różnych forach
      • praktykujacyateista Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 10:20
        ferdynand_007 napisał:

> No jedzie na przykład pani Szydło, która z języków obcych zna jedynie "OK" i "z
        > drastwujtie"
        > Jedzie Legutko, który jest święcie przekonany, że molestowanie trzynastoletnieg
        > o chłopca to nie pedofilia.
        > tewka.
        Za co zresztą jest często karany przez PO marszałka sejmu.
    • erte2 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:21
      Niestety, miłość własna i wybujałe ambicje części opozycji (można przyjąć: pożyteczni idioci) znów zapewniły piśdzielcom zwycięstwo. Przeterminowany nastolatek czyli Piotruś Pan polskiej polityki do spółki z nawiedzonym "wyzwolicielem ludu pracującego miast i wsi" zapewnili zwycięstwo kurduplowi i jego koterii oraz psychologiczną przewagę co skutkować będzie tryumfalizmem przez najbliższe kilka miesięcy. A jeżeli Biedroń czy Zandberg nie schowają ambicji do kieszeni, jeśli w dalszym ciągu będą robić "na siebie" zamiast na Polskę to czekają nas kolejne cztery lata destrukcyjnych rządów na skutek których znajdziemy się jeszcze głębiej w czarnej dupie.
      • lech1966 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:49
        erte2 napisał:

> Niestety, miłość własna i wybujałe ambicje części opozycji (można przyjąć: poży
        > teczni idioci) znów zapewniły piśdzielcom zwycięstwo. Przeterminowany nastolate
        > k czyli Piotruś Pan polskiej polityki do spółki z nawiedzonym "wyzwolicielem lu
        > du pracującego miast i wsi" zapewnili zwycięstwo kurduplowi i jego koterii ora
        > z psychologiczną przewagę co skutkować będzie tryumfalizmem przez najbliższe ki
        > lka miesięcy. A jeżeli Biedroń czy Zandberg nie schowają ambicji do kieszeni, j
        > eśli w dalszym ciągu będą robić "na siebie" zamiast na Polskę to czekają nas ko
        > lejne cztery lata destrukcyjnych rządów na skutek których znajdziemy się jeszcz
        > e głębiej w czarnej dupie.

Racja...Dokładnie tak będzie..
      • mondrian4 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 07:14
        Ojcem sukcesu Kaczyńskiego ni jest ani zandberg ani Biedroń tylko MIller z Olejniczakiem, którzy porzucili elektorat socjalny i zaczęli się ścigać z PO w walce o elektorat liberalny. w tym czasie Kurdupel kopał w ogródku poskomunistów
      • taniarada Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 08:42
        Niedrogi erte2 ty jesteś tam już dawno i z niej nie wychodzisz .
      • praktykujacyateista I co na to poradzisz? 27.05.19, 16:55
        erte2 napisał:

> Niestety, miłość własna i wybujałe ambicje części opozycji (można przyjąć: poży
        > teczni idioci) znów zapewniły piśdzielcom zwycięstwo. Przeterminowany nastolate
        > k czyli Piotruś Pan polskiej polityki do spółki z nawiedzonym "wyzwolicielem lu
        > du pracującego miast i wsi" zapewnili zwycięstwo kurduplowi i jego koterii ora
        > z psychologiczną przewagę co skutkować będzie tryumfalizmem przez najbliższe ki
        > lka miesięcy. A jeżeli Biedroń czy Zandberg nie schowają ambicji do kieszeni, j
        > eśli w dalszym ciągu będą robić "na siebie" zamiast na Polskę to czekają nas ko
        > lejne cztery lata destrukcyjnych rządów na skutek których znajdziemy się jeszcz
        > e głębiej w czarnej dupie.
        Ciemnogród broni kieckowych pedofilów i wzoruje się na rodzinie Jarozbawa i jego dzieciach!
    • inocom Kaczor pozbył się największego balastu PiS 26.05.19, 22:26
      Może przystąpić do budowania partii na nowych twarzach profesjonalistów, jak choćby
      pl.wikipedia.org/wiki/Jadwiga_Emilewicz
      oderwane od pługa, ręcznie sterowane Kempy i Zalewskie jadą do Brukseli.
    • taniarada Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:27
      Kopacz, hahahahaha ale dno.'' kopacz , jak kopacz , nic biedna nie jest winna ....ale te 240 tys dinozaurów( polaków??? , no nie mogę uwierzyć choćbym chciał.) co na nią glosowało .... to dopiero dramat ( dla Polski) Z Cimoszewiczem , Lewandowskim ii paroma innymi zresztą podobnie. a stefek mirabelka nie startował , a miałby 5 lat spokoju.🤣
    • no-popis Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:33
      praktykujacyateista napisał:

> w kraju zastąpią ich więksi debile:
      > wiadomosci.radiozet.pl/Eurowybory-2019/Wiadomosci/Wybory-do-europarlamentu.-Rekonstrukcja-rzadu-pewna.-Ministrowie-jada
      To Kopacz się załapała ?
      • kolor Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:35
        Nie, pisowcy yntelektualisci
    • szwampuch58 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:49
      w kraju bedzie mniej obciachu za to wiecej w Brukseli.....kurna nie wiem co gorsze a co lepsze
      trzeba pamietac ze tych idiotow trzeba zastapic kims w pisowslom nie-rzadzie,hmmmm moze byc jeszcze weselej z tymi nowymi
      • lech1966 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:51
        szwampuch58 napisał:

> w kraju bedzie mniej obciachu za to wiecej w Brukseli.....kurna nie wiem co gor
        > sze a co lepsze
        > trzeba pamietac ze tych idiotow trzeba zastapic kims w pisowslom nie-rzadzie,hm
        > mmm moze byc jeszcze weselej z tymi nowymi

Jełopy przegrywają w UE. POlityka ciepłej wody w kranie upada.

wiadomosci.onet.pl/swiat/wybory-do-pe-marine-le-pen-wygrywa-z-partia-macrona/71kv5tg
        • szwampuch58 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:56
          to jest pocieszajace, Polska nie jest samotna w Europie bo Francja tez dysponuje duza liczba debili,jak u nas
          • inocom Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:57
            szwampuch58 napisał:

> to jest pocieszajace, Polska nie jest samotna w Europie bo Francja tez dysponuj
            > e duza liczba debili,jak u nas

Pewnie to antysemici. Nie lubią Arabów.
            • lech1966 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 23:34
              inocom napisał:

> szwampuch58 napisał:
              >
              > > to jest pocieszajace, Polska nie jest samotna w Europie bo Francja tez dy
              > sponuj
              > > e duza liczba debili,jak u nas
              >
              > Pewnie to antysemici. Nie lubią Arabów.

A ja myślę że Europejczycy nie lubią jełopów. Nie wiem czy to naród czy tylko wyznanie, ale jełopy zobaczyły od wyborców środkowy palec.
              • inocom Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 23:41
                lech1966 napisał:

> inocom napisał:
                >
                > > szwampuch58 napisał:
                > >
                > > > to jest pocieszajace, Polska nie jest samotna w Europie bo Francja
                > tez dy
                > > sponuj
                > > > e duza liczba debili,jak u nas
                > >
                > > Pewnie to antysemici. Nie lubią Arabów.
                >
                > A ja myślę że Europejczycy nie lubią jełopów. Nie wiem czy to naród czy tylko w
                > yznanie, ale jełopy zobaczyły od wyborców środkowy palec.

Jeszcze to do nich nie dotarło.
      • taniarada Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:54
        szwampuch58 napisał:

> w kraju bedzie mniej obciachu za to wiecej w Brukseli.....kurna nie wiem co gor
        > sze a co lepsze
        > trzeba pamietac ze tych idiotow trzeba zastapic kims w pisowslom nie-rzadzie,hm
        > mmm moze byc jeszcze weselej z tymi nowymi
        >
        Niestety, ale nadal czerwonej zarazy pełno w naszym kraju. Namnożyło się tego od końca wojny i trzymają się Polski jak rzep psiego ogona.Zebrała się niezła szujnia z KE. Będzie komu dalej opluwać Polskę.
        • szwampuch58 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 26.05.19, 22:57
          nooooo pisbolszewikow od groma u nas,ociec
    • inocom Jedno jest w tym najlepsze :)))))) 26.05.19, 23:26

> wiadomosci.radiozet.pl/Eurowybory-2019/Wiadomosci/Wybory-do-europarlamentu.-Rekonstrukcja-rzadu-pewna.-Ministrowie-jada

KE wysyła elity, a PiS pozbywa się plew.

Na jesieni PiS będzie miał większość konstytucyjną w Polsce i sterowane ręcznie Zalewskie w PE.
      • taniarada Re: Jedno jest w tym najlepsze :)))))) 26.05.19, 23:48
        inocom napisał:

> praktykujacyateista napisał:
        >
        > > w kraju zastąpią ich więksi debile:
        > > wiadomosci.radiozet.pl/Eurowybory-2019/Wiadomosci/Wybory-do-europarlamentu.-Rekonstrukcja-rzadu-pewna.-Ministrowie-jada
        >
        > KE wysyła elity, a PiS pozbywa się plew.
        >
        > Na jesieni PiS będzie miał większość konstytucyjną w Polsce i sterowane ręcznie
        > Zalewskie w PE.
        >
        Jakie elity? Kiszczakowski sklad Kliki Europejskiej ....komuchy pomieszane ze swoją agenturą. mogliby wyprowadzony onegdaj sztandar odkurzyc i.... zawiezc go do Brukseli.
    • j-k a z toba co ? - nie zalapales sie i... 26.05.19, 23:30
      i MOPS ci pozostaje ?
      • matigrypl Re: a z toba co ? - nie zalapales sie i... 27.05.19, 06:52
        To jest demokracja i nie można tego podważać. Mnie tylko ciekawi co powie Europa gdy myszka agresorka dostanie histerii albo kopaczka zacznie snuć wywody o historii lub przeszłości. Jeszcze nie wiemy ostatecznie jakie oszołomstwo pełowsko ubeckie tam zasiądzie ale na pewno rozrywka na wysokim poziomie murowana. Dobrze że jest tam też pis który zadba o to żeby wg peło nie osądzano wszystkich Polaków lecz tą część która nazywamy pożytecznymi idiotami.
        • mondrian4 Re: a z toba co ? - nie zalapales sie i... 27.05.19, 07:31
          Dobrze że twój salceson nauczył się liczyć od 1 do 27 bo też wstyd będzie
    • mondrian4 Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 07:12
      Trudno mi sobie wyobrazić co trzeba mieć w głowie aby głosować na Szydło, Kempę czy Mazurkową, Bielana czy Jakiego ale widać coś w tej głowie ameby mają. Wyborcy PO maja jednk więcej rozumu i zostawili w domach takie indywidua jak Mucha, Marczułajtis, Rosati i kilku innych. Wystarczyło jednak wystawić Frankowskiego i ameba głupieje. Głosowanie na człowieka który nie ma pojecia po polityce a zwłaszcza o regulacjach unijnych to wybaczcie... Jakiś kompletny kretynizm
      • no-popis Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 11:07
        mondrian4 napisał:

> Trudno mi sobie wyobrazić co trzeba mieć w głowie aby głosować na Szydło, Kempę
        > czy Mazurkową, Bielana czy Jakiego ale widać coś w tej głowie ameby mają.
        Masz ostre i trwałe zakażenie bakterią homo sovieticus. Objawy ? Zupełnie nie rozumiesz co to jest i jak wygląda demokracja i wolność.
    • taniarada Warszawa głosowała na Cimoszewicza 27.05.19, 08:14
      Ja nie mogę.Areszt śledczy w Białołęce poparł zdrajców i sprzedawczyków.Mam nadzieję że tam szybko wrócą.Ja cię kręcę.
      • praktykujacyateista Ten najbardziej inaczej posłem widmo! 27.05.19, 16:51
        został!
        ttps://wiadomosci.radiozet.pl/Eurowybory-2019/Wiadomosci/Wybory-do-Europarlamentu.-Tarczynski-obejmie-mandat-po-brexicie
    • no-popis Re: Najwięksi idioci jadą po kasę 27.05.19, 16:49

i ty POkręcie próbujesz kształtować standardy na tym forum ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka