don.kichote 27.07.19, 09:45 Pobity, czy brał udział w bójce? Oto jest pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taniarada Sierota 27.07.19, 10:00 Wyborcza napisała że pobili go narodowcy.A to zwykły jeden bandzior.Po obrażeniach wygląda jak by go zmasakrował bokser.Tak dać się pobić.Zaczepia bandziora i dostaje wpier.Zamiast mu przyłożyć czymkolwiek .Nawet rowerem.A paniusia towarzysząca odjechała dalej.A teraz ta sierota żali się po wszystkich portalach.Zamiast jazdy na rowerze polecam panu sztuki walki.I nie zaczepiać bandziorów .Od tego jest policja. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Sierota 27.07.19, 10:29 Taniarada - nie pochwala, ale rozumie. , Ciekawe czy wszystkie pisiaki wzorują się na historii SA. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Sierota 27.07.19, 11:53 > Zamiast jazdy na rowerze polecam panu sztuki walki. To trzeba PiSać na plakatach w halach przylotu, na dworcach i w recepcjach hoteli. Nie jesteś wprawny w MMA? Nie wychodź na ulice Polski rządzonej, dzięki Bogu, przez PiS. Jesteśmy państwem bezpiecznym - dla rodowitych Polaków będących nacjonalistami lub homofobami Odpowiedz Link Zgłoś
kadziteusz Bingo! Niestety przygłup nie zrozumie 27.07.19, 14:44 man_sapiens napisał: > > Zamiast jazdy na rowerze polecam panu sztuki walki. > > To trzeba PiSać na plakatach w halach przylotu, na dworcach i w recepcjach hote > li. > Nie jesteś wprawny w MMA? Nie wychodź na ulice Polski rządzonej, dzięki Bogu > , przez PiS. Jesteśmy państwem bezpiecznym - dla rodowitych Polaków będących na > cjonalistami lub homofobami > Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: No... to prokuratura, będzie mieć "zagwozdkę" 27.07.19, 11:19 Nie sądzę aby miała jakiekolwiek wątpliwości. To nie te czasy kiedy manifestantów bili cywilni funkcjonariusze POlicji, gdzie prowokatorzy rządu podpalali budkę strażnika czy organizowali , za publiczne pieniądze akcję WIDELEC. POmyliłem czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: No... to prokuratura, będzie mieć "zagwozdkę" 27.07.19, 11:29 Gdyby policja natychmiast wysłała patrol na miejsce zdarzenia to nie musieliby teraz szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: No... to prokuratura, będzie mieć "zagwoz 27.07.19, 11:54 > Gdyby policja natychmiast wysłała patrol Gdyby w Komitetcie Wojewódzkim PiS natychmiast odebrano telefon z komendy z pytaniem "czy i co robić?"... Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: No... to prokuratura, będzie mieć "zagwoz 27.07.19, 12:14 man_sapiens napisał: > > Gdyby policja natychmiast wysłała patrol > > Gdyby w Komitetcie Wojewódzkim PiS natychmiast odebrano telefon z komendy z pyt > aniem "czy i co robić?"... Te czasy już minęły...no prawie minęłu o ile zapozna się człowiek z wyrokiem dotyczącym Najsztuba. Swoją drogą ciekawe jaki wyrok dostanie Kamil Durczok od zaprzyjażnionej i zblatowanej z lewactwem Najwyższej Kasty. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: No... to prokuratura, będzie mieć "zagwoz 27.07.19, 12:54 > Te czasy już minęły... Tak. Teraz takie sprawy zalatwia sie mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: No... to prokuratura, będzie mieć "zagwozdkę" 27.07.19, 11:47 Ten Witkowski będzie siedzieć! Sprowokował. Albo zapłacił za ustawkę. napadł na bogu ducha winnego homofoba, który musiał bronic się. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Zagwozdkę??? 27.07.19, 12:48 Śledztwo będzie umorzone z powodu niewykrycia sprawców. Pobity zostanie pouczony, żeby następnym razem poprosił napastnika o dane osobowe. Pislamiści swoich bandytów nie ruszają. Bandyci to zbrojne ramię Partii. Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości??? S. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Zagwozdkę??? 27.07.19, 12:57 Pislamiści swoich bandytów nie ruszają. Bandyci to zbrojne ramię Partii. Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości??? Привислинский край, Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zagwozdkę??? 27.07.19, 14:48 m.c.hrabia napisał: > > Pislamiści swoich bandytów nie ruszają. Bandyci to zbrojne ramię Partii. Ktoś m > a jeszcze jakieś wątpliwości??? > > Привислинский край, - akcja WIDELEC. -Cywilni funkcjonariusze bijąc manifestantów jak ci banduci z Bialegostoku ale to byli POLICJANCI w cyliwilu od Tuska - prowokacje, bardzo niebezpieczne, organizowane przez sluzby neokomunistow pod szyldem PO z ekipy Tuska jak POdpalenie budki straznika przy ambasadzie rosyjskiej itd itp Co bandyci są przez pisich ścigani i jak na razie, jak na razie, prawidłowo i skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Zagwozdkę??? 27.07.19, 16:53 bełkot przerażający, zwłaszcza ci "banduci w cyliwilu". Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Zagwozdkę??? 27.07.19, 17:12 nie zwracaj uwagi, to tylko śmieć, nie nadający się do recyklingu. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Zagwozdkę??? 27.07.19, 17:30 Autorytet dla wielu nicków: wiosnaludzikow, czekam.na.lewice, wesolyromek, klodawailestam (jego rok urodzenia). Smrodzi jak Czajka przed remontem, ale być może dałby się ekologicznie zutylizować. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zagwozdkę??? 27.07.19, 20:00 Każdą substancję organiczną można teoretycznie przerobić na nawóz... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Zagwozdkę??? 27.07.19, 20:12 yoma napisała: > Każdą substancję organiczną można teoretycznie przerobić na nawóz... > teoretycznie, ale niektóre są tak wściekłe ,że nie warto , zatrują wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zagwozdkę??? 27.07.19, 20:28 Zgoda, dlatego napisałam: teoretycznie. Koszt uzdatniania przekroczyłby zyski. Można chyba tylko zalać betonem. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada I tu się wszystko wyjaśnia 27.07.19, 14:10 Witkowski sam miesiąc temu na swoim profilu na Facebooku tłumaczył, że spotykając się z osobą o innych poglądach trzeba „j***ć go” wraz ze znajomym, wymierzając raz za razem „mentalne lepy”, bo „niektórzy ludzie rozumieją tylko przemocowy język”. Dziennikarz swój wpis już skasował, zachowały się jednak screeny jego wypowiedzi. W cytowanym komentarzu mogliśmy przeczytać specyficzną „instrukcję”, jak należy prowadzić polityczny dialog w Polsce: „Zaczyna się od mentalnej lepy, potem daje się ich jeszcze kilka i to jeszcze zanim powiedzą wam szczęść boże czy inne dzień dobry (…) Niektórzy ludzie rozumieją tylko przemocowy język i nie ma co się oburzać. Tak już jest i będzie. Jak myślicie, że ich zmienicie dobrocią i rozsądkiem, może już przestańcie, ok? Coraz więcej osób na szczęście to rozumie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: I tu się wszystko wyjaśnia 27.07.19, 14:24 Dawaj te screeny tanjusza. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: I tu się wszystko wyjaśnia 27.07.19, 20:08 pies.na.czarnych napisała: > Dawaj te screeny tanjusza. > Już Ci pisałem.I na dzień dobry dostał wpieprz. Odpowiedz Link Zgłoś
kadziteusz Że bił w miejsca nie czułe tym razem nie przejdzie 27.07.19, 14:41 Bo złamany nos i szczęka to nie to co damski półdupek Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: No... to prokuratura, będzie mieć "zagwozdkę" 27.07.19, 17:27 Głupie pytanie. Nie pobity, nie brał udział, tylko pobił. Adwersarza nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: No... to prokuratura, będzie mieć "zagwoz 27.07.19, 19:48 yoma napisała: > Głupie pytanie. Nie pobity, nie brał udział, tylko pobił. > > Adwersarza nosem. A wiesz może, w co ten brutal uderzał tego młodego patriotę (tym nosem)? W pięść, w nasadę stopy, w kolano a może w czoło...??? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: No... to prokuratura, będzie mieć "zagwoz 27.07.19, 19:59 Takich szczegółów niestety nie znam. Wiem tylko, że ten kodowiec z Radomia zapamiętale walił całym ciałem w osiem glanów. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote To jeszcze mi wyjaśnij 27.07.19, 20:43 kto zacz, ów "kodowiec z Radomia" i co oznacza "walenie ciałem w osiem glanów"? (Ja starej daty jestem i tej młodzieżowej nowomowy nie "qumam")? yoma napisała: > Wiem tylko, że ten kodowiec z Radomia zapamiętale walił całym ciałem w osiem glanów Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: To jeszcze mi wyjaśnij 27.07.19, 20:47 Bodaj dwa lata temu po manifestacji KOD-u w Radomiu jednemu z uczestników wyraźnie się nudziło. Poszedł, znalazł czterech mięśniaków i podstępnie ich zaatakował całym ciałem. Glan = ciężki but, czasami podkuty. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: No... to prokuratura, będzie mieć "zagwozdkę" 27.07.19, 20:41 Jeśli nie katolicki faszysta, to najpierw obrażał uczucia osób przeciwnych LGBT, a potem wywołał i wdał się w bójkę. Obrażeń doznał z własnej winy. Ukarany mandatem 5000 PLN na rzecz kota Kaczyńskiego. To raczej pewnik. Odpowiedz Link Zgłoś