Dodaj do ulubionych

Wyszedł Wołek z worka

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 20:42
Okazuje się, że tak jak przypuszczaliśmy, Wołek dawno wiedział o sprawie
Pękali i specjalnie zatrzymał publikację do rocznicy śmierci ks. Popiełuszki.
Czyli zrobił na tym dobry interes.
Obserwuj wątek
    • Gość: t1s Re: Wyszedł Wołek z worka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.04, 21:29
      A Tobie komuchu, tak przeszkadza ta publikacja? Następny cholerny obrońca prawa
      mordercy-jak pięknie to brzmi, jak humanistycznie-do "normalnego życia"?
      Czy po prostu jesteś w stanie tylko interes widzieć, co zresztą typowe dla
      lewactwa?
      • Gość: Linke Re: Wyszedł Wołek z worka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:41
        Gość portalu: t1s napisał(a):

> A Tobie komuchu, tak przeszkadza ta publikacja? Następny cholerny obrońca
        prawa
        >
        > mordercy-jak pięknie to brzmi, jak humanistycznie-do "normalnego życia"?
        > Czy po prostu jesteś w stanie tylko interes widzieć, co zresztą typowe dla
        > lewactwa?

-Odezwało się katolickie miłosierdzie.
        • Gość: t1s Re: Wyszedł Wołek z worka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.04, 21:48
          Tylko tyle czerwońcu wybełkoczesz?
          Może mi powiesz, dlaczego skazany za obrobienie warzywniaka z pęczku marchewki
          ma takie problemy ze znalezieniem pracy, a mordercy księdza bez trudu
          zatrudniają się akurat w mediach?
          I ciekawe czy miałbyś tyle tego lewackiego miłosierdzia co dla tych oprawców,
          dla kogoś kto by Ci rąbnął radio z samochodu?
      • Gość: papa Smerf Re: Wyszedł Wołek z worka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 21:46
        > A Tobie komuchu, tak przeszkadza ta publikacja? Następny cholerny obrońca prawa
        > mordercy-jak pięknie to brzmi, jak humanistycznie-do "normalnego życia"?

Bóg zapłać łaskawco za ten chrześcijańskie znak pokoju. Niestety mam dla ciebie
        złe wiadomości. Inkwizycja nie jest już modna.
        • Gość: t1s Re: Wyszedł Wołek z worka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.04, 21:52
          Do piaskownicy wracaj z tą swoją inkwizycją. Ale ubaw chociaż mam:)
          Już pisałem, żeś intelektualny milicjant, niebieski ludku w czerwonych łaszkach.
          • Gość: papa Smerf Re: Wyszedł Wołek z worka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 22:14
            Gdyby Ci krew nie zalewała oczu, to byś zrozumieł o czym pisałem.
            Ja nie oceniałem mordercy tylko - pożal się Boże - redaktora Wołka. Gdyby po
            zdobyciu tego materiału po prostu go opublikował, wyrażając tym swoją
            dezaprobatę, to mógłbym to zrozumieć. Ale fakt że zatrzymał ten tekst i
            "uczcił" nim rocznicę śmierci kapłana, to jest podłość. Bo ks. Popiełuszko
            niczym sobie nie zasłużył na to, żeby na jego tragicznej nabijać redakcyjną kasę.
            • Gość: t1s Re: Wyszedł Wołek z worka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.04, 22:22
              Gość portalu: papa Smerf napisał(a):

> Gdyby Ci krew nie zalewała oczu, to byś zrozumieł o czym pisałem.

Doskonale rozumiem o czym pisałeś. Wypaplałeś się i inkwizycją, i tym, że się
              tak oburzyłeś na "cholernych obrońców". Sam się do nich zaliczyłeś.

> Ja nie oceniałem mordercy tylko - pożal się Boże - redaktora Wołka. Gdyby po
              > zdobyciu tego materiału po prostu go opublikował, wyrażając tym swoją
              > dezaprobatę, to mógłbym to zrozumieć. Ale fakt że zatrzymał ten tekst i
              > "uczcił" nim rocznicę śmierci kapłana, to jest podłość. Bo ks. Popiełuszko
              > niczym sobie nie zasłużył na to, żeby na jego tragicznej nabijać redakcyjną
              kas
              > ę.

A mnie nie przeszkadza, że przy okazji śmierci ks. Popiełuszki przypomina się i
              o jego mordercach, i spekuluje, kto mógł pociągać za sznurki.
              Jak nie teraz to kiedy?
              • Gość: papa Smerf Re: Wyszedł Wołek z worka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 22:36
                > Wypaplałeś się i inkwizycją, i tym, że się
                > tak oburzyłeś na "cholernych obrońców".
                Zapędy inkwizycyjne dotyczyły Twojego stosunku do mnie. A odnośnie cholernych
                obrońców to nie wiem, gdzie to wyczytałeś. Na pewno nie u mnie.

> A mnie nie przeszkadza, że przy okazji śmierci ks. Popiełuszki przypomina się
                > o jego mordercach, i spekuluje, kto mógł pociągać za sznurki.
                > Jak nie teraz to kiedy?

A dlaczego akurat przy okazji? Żeby więcej zarobić? Przecież można przypominać
                zawsze, kiedy znajdzie się bulwersujący materiał. Czy według Ciebie to jest
                najlepszy metoda "uczczenia" czyjejś tragicznej śmierci? Czy bez tłuczenia kasy
                nie wystarczy po prostu chwila zadumy i modlitwa?
                • Gość: t1s Re: Wyszedł Wołek z worka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.04, 22:54
                  Gość portalu: papa Smerf napisał(a):

> > Wypaplałeś się i inkwizycją, i tym, że się
                  > > tak oburzyłeś na "cholernych obrońców".
                  > Zapędy inkwizycyjne dotyczyły Twojego stosunku do mnie. A odnośnie cholernych
                  > obrońców to nie wiem, gdzie to wyczytałeś. Na pewno nie u mnie.

Do Ciebie napisałem komuchu. Takie to straszne? Jako niestrudzony obrońca rządu
                  Millera jesteś nim dla mnie:)
                  Bardziej Ci się podoba określenie lewak? Dobrze Drogi Lewaku:)

> > A mnie nie przeszkadza, że przy okazji śmierci ks. Popiełuszki przypomina
                  > się
                  > > o jego mordercach, i spekuluje, kto mógł pociągać za sznurki.
                  > > Jak nie teraz to kiedy?
                  >
                  > A dlaczego akurat przy okazji? Żeby więcej zarobić? Przecież można przypominać
                  > zawsze, kiedy znajdzie się bulwersujący materiał. Czy według Ciebie to jest
                  > najlepszy metoda "uczczenia" czyjejś tragicznej śmierci? Czy bez tłuczenia
                  kasy
                  > nie wystarczy po prostu chwila zadumy i modlitwa?

Nie wiem czym kierował się Wołek. Nie interesuje mnie to. Nawet, gdybym miał
                  pewność, co do jego niskich pobudek, spuściłbym na nie kurtynę milczenia, wobec
                  bardziej bulwersującego faktu, który Wołek właśnie ujawnił.
                  A to, że Paczkowski teraz ujawnił notatkę też złe? złe jest, że przy okazji
                  rocznicy powstają nowe opracowania?

Tak po prostu jest-rocznica śmierci ks. Jerzego, jest i rocznicą bestialstwa,
                  którego dopuścili się-teraz-dziennikarze. To jest nierozłączne.

Pozdrawiam i przepraszam-rzeczywiście przeholowałem
    • Gość: t1s Re: Wyszedł Wołek z worka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.04, 22:02
      Szanujmy fakt, że ktoś już zapłacił za swoje uczynki!A jakże, szanujmy!
      Pięć lat odsiedział...
      • homosovieticus Re:łzy papy smerfa nie są krystalicznie czyste. 20.10.04, 00:42
        Kawałki obłudy i belki zaślepienia, pływają we łzach, oburzonego na Wołka,
        Smerfa w mundurku!
        • Gość: omamiony wiedźmin Dwa Homogargamele molestują Papę Smerfa IP: *.crowley.pl 20.10.04, 01:28

Papo Smerfie,tym zbokom chodzi tylko o worek wołkowy.
          Powiedz im ,że smerfne rączki trzymasz z dala od worków pissujących
          osiołków,to się uspokoją.
          Mnie tu kurde wreszcie net zadziałał,a na FK ruja i poróbstwo.
          Pissujace badziewie wyciągnęło swe obłudne ryje z naturalnego ich środowiska
          czyli bagna i próbuje nam Papę Smerfa nienawistnie skaczorzyć !!!
          Łapska precz od Smerfów,jednojajowe kurduple intelektualne !
          Trza chamstwu dać zdecydowany odpór :))))))))))))
    • homosovieticus tow. pierwszy! jakaś wiedźma do Was z uwagami 20.10.04, 01:35
      czy wnioskami.Rozeznać się nie mogę, bo paskudxtwo nadzwyczaj szkaradne, jakieś
      i strasznie sepleni. Sami zobaczcie!
      • Gość: omamiony wiedźmin Re: Nie przerywajcie sobie homonienawistnicy :) IP: *.crowley.pl 20.10.04, 01:43
        Rozeznać nie możesz Homoosiołku bo głowę głęboko w Teesią ...... schowałes.
        Przyjemnej zabawy zboczonym pisuarom zyczę i nie przeszkadzam :)))
        • homosovieticus Re: był , a jakby Go nie było. Koszmar prawdziwy, 20.10.04, 01:48
          na tym forum, spotkać może człowieka niewinnego a wrazliwego wielce. Tfu, tfu,
          giń! maro, przebrzydła!

Gość portalu: omamiony wiedźmin napisał(a):

> Rozeznać nie możesz Homoosiołku bo głowę głęboko w Teesią ...... schowałes.
          > Przyjemnej zabawy zboczonym pisuarom zyczę i nie przeszkadzam :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka