borrka 01.11.19, 17:30 W nocy lotne brygady opozycji przyszły pod żoliborski kacznik ... po cukierki. Brawo my ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borrka Między burdelem, a kacznikiem halloween 01.11.19, 17:32 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25370208,halloweenowa-akcja-przed-domem-prezesa-pis-my-po-cukierki.html#s=BoxOpImg4 Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Nie wiedziałem, że Kaczyński obchodzi Halloween. 01.11.19, 21:58 borrka napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25370208,halloweenowa-akcja-przed-domem-prezesa-pis-my-po-cukierki.html#s=BoxOpImg4 Jak widać musi, bo tego chce gromada odmieńców. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Byłem w Poznaniu 01.11.19, 17:56 Normalnie, to biegam w dół Mickiewicza - Kacznik po lewej, burdel po prawej, ale zostałem w drugim hajmacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Prezes to jednak kawalarz 09.11.19, 22:54 yoma napisała: > Yep :) masz jakiś obrazek? Pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 17:34 m.facebook.com/watch/?v=453977695323472&_rdr Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 17:37 pies.na.czarnych napisała: > m.facebook.com/watch/?v=453977695323472&_rdr - A państwo w jakim celu tu są? - My tylko po cukierki. Zajebiste! :D S. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 17:41 Plakat wymiata. Bezzębny zawału nie dostał? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 18:45 snajper55 napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > m.facebook.com/watch/?v=453977695323472&_rdr > > - A państwo w jakim celu tu są? > - My tylko po cukierki. > > Zajebiste! :D > - iza.bella.iza byla ? > S. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 19:10 Ten się zakochał, kurcze :) Jakieś strasznie samotne muszą być te cyngle. Czemu się wcale nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Halloween pod kacznikiem :) 10.11.19, 09:34 kolor napisał: > I znowu Kulawy zaorany Jak na razie to Tusk dokonał samozaorania. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 17:43 :) www.facebook.com/sokzburaka/photos/a.1452235865010437/2647938802106798/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 20:05 Wyłączyli, a szkoda. To było zdjątko Dudencji ucharakteryzowanego na Joker'a. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 10:19 Na pocieszenie :) polityczek.pl/uncategorised/11926-internauci-zazdroszcza-terleckiemu-nie-musi-sie-przebierac-na-halloween Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 17:47 Zaścianek atakuje Lewandowskiego scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/73381374_2646748875559124_1641805618887000064_o.png?_nc_cat=1&_nc_oc=AQncrj2RoVz2VjgpsrvkHDVnMk3Moi6KSshkonglWP3H3B8e_5RuQsPyPdPBN2rMqJcxP344IxRp5VSfWW2lw2WO&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&oh=1f620fc4390abb2f999e367b61081cc8&oe=5E539AED Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada W USA też byli 01.11.19, 18:10 Cztery osoby zginęły, a kilka innych zostało rannych w strzelaninie, do jakiej doszło wczoraj wieczorem na ulicznym festynie z okazji Halloween w mieście Orinda na północy Kalifornii - poinformowała dziś policja.I taki post z tego artykułu. Anonim 01.11.2019 17:57 Lewactwo przykleja swoje "święta" do świąt chrześcijańskich. Halloween to narzucany zwyczaj, który ma deprawować młodzież. Pozory wyglądają niewinnie, fikuśne stroje, cukierki. ALe w samym haśle "cukierek albo psikus" jest szantaż, groźba karalna. Drzwi mojej klatki schodowej zostały obrzucone jajami, bo któraś z kolejnych ekip młodocianych szantażytów nie mogła dostać się do środka. Do dzisiaj nie miałem większych zastrzeżeń do tego pogańskiego zwyczaju, ale gdy niszczone jest mienie, a ludzie są zastraszani, to musiało zmienić moją optykę... W XXI wieku dzieciaki wychowuje się na homoseksualistów i na przestępców. Jeszcze żaden świadek jehowy nie rozwalił jaja na moich drzwiach... A to młodociane bydło wychowywane przez TVNazi nie ma żadnych hamulców. Co robić? Proponuję, by ludzie, którzy chcą się "bawić" w Halloween malowali na drzwiach jakiś określony znak. I niech dzieciaki pukają tylko do tych drzwi. Może wtedy unikniemy łamania prawa przez dzieci.Amen . Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: W USA też byli 02.11.19, 01:15 taniarada napisał(a): > ALe w samym haśle "cukierek albo psikus" jest szantaż, groźb > a karalna. "Dawaj cukierka lub płataj nam psikusa". Polska języka trudna języka. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 18:15 Lotne brygady opozycji w liczbie 6 sztuk. Następnym razem podprowadzcie że trzy korpusy to może uda się zapełnić ulicę na całej szerokości. Zdaje się że Kaczyński wybrał psikus i zadzwonił po policję. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 18:21 Wystarczyło kilka osób i bohater stanu wojennego posra....ł się dokumentnie Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 19:28 Nie o ilość chodzi, abdul, lecz o jakość. Kto jak kto, ale ty powinieneś wiedzieć po tym poszukiwaniu kilometra autostrady 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 18:42 Raczej lotne bandy POKO. W dalszym ciagu boli brak koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 18:50 Faktycznie żałosne, ale nie możemy ich zbyt surowo oceniać. Muszą przecież gdzieś odreagować po kolejnych przerznietych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 19:07 141288bs napisał: > Raczej lotne bandy POKO. W dalszym ciagu boli brak koryta. Kiedy do ciebie dotrze, że z koryta jedzą jedynie świnie i pislamiści? S. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 16:31 snajper55 napisał: > 141288bs napisał: > > > Raczej lotne bandy POKO. W dalszym ciagu boli brak koryta. > > Kiedy do ciebie dotrze, że z koryta jedzą jedynie świnie i pislamiści? > > S. No snajper55 vel sea monster. Pięknie się bawi administracja FK. Admilicjant zapomina się jak dzieciak 😁😁😁. Pukaj dalej, śmiało, może za którymś razem uda ci się przebić to dno od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 19:32 141288bs napisał: > Raczej lotne bandy POKO. W dalszym ciagu boli brak koryta. Zwrociliscie uwagę na to, że jeden. PEOsra*ców tłumaczył się policji, że on przyszedł po suchy chleb dla mec. Giertycha? Kryzys osmiorniczkowy trwa już czwarty rok. Już nie mają co żreć, a co to będzie za rok? Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 20:41 Najważniejsze że totalsi mają radoche. Cieszą się tak jakby zdobyli samodzielną większość w sejmie. Nie psujmy im zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 21:07 Nie dacie rady. Zazdrość o dobrze, zazdrość o radość... zaiste smętne i godne pożałowania jest cyngla pisiego życie. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Tu chodzi o dobre wychowanie 01.11.19, 22:10 yoma napisała: > Nie dacie rady. > > Zazdrość o dobrze, zazdrość o radość... zaiste smętne i godne pożałowania jest > cyngla pisiego życie. demotywatory.pl/4956604/Taka-mala-uwaga-dla-tych-ktorzy-bronia-Halloween-w-Polsce-by Zabawa jest zabawą gdy jest akceptowana przez obie strony. Równie dobrze Kaczyński mógł polać w ramach psikusa drących mu się warchołów pod oknem wodą. Zgodnie z ich oczekiwaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tu chodzi o dobre wychowanie 01.11.19, 22:13 Wodą? Pisim szambem oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Tu chodzi o dobre wychowanie 01.11.19, 22:19 pies.na.czarnych napisała: > Wodą? Pisim szambem oczywista oczywistość. Może być i szambem, sami darli ryja o psikusa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tu chodzi o dobre wychowanie 01.11.19, 22:22 Za tchórzliwy jet aby dokonać tak bohaterskiego czynu. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Tu chodzi o dobre wychowanie 01.11.19, 22:28 pies.na.czarnych napisała: > Za tchórzliwy jet aby dokonać tak bohaterskiego czynu. Albo zbyt dobrze wychowany. Czego nie można powiedzieć o warchołach. Ze świętami tak jak z seksem. Uczestnicy chcą, mogą robić co im się żywnie podoba. Ktoś nie wyraża zgody, mamy gwałt. Proste jak konstrukcja cepa. Ale nawet to obsługi cepa POKOmony muszą dorosnąć. Przykład wszystkich świętych. Celebruje się na cmentarzach, a nie pod oknami POKOmonów. Polak nikogo nie zmusza, by obchodzić jego święta, tak jak on chce. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tu chodzi o dobre wychowanie 01.11.19, 22:33 O czym ty pieprzysz? Mógłbyś powiedzieć jakie prawo złamali uczestnicy tego happeningu? Moim zdaniem nie popełnili nawet żadnego wykroczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tu chodzi o dobre wychowanie 01.11.19, 22:36 A co, lesiu przyszedł? Noc bez lesia nocą straconą. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tu chodzi o dobre wychowanie 01.11.19, 22:38 Jak na razie to tylko inocom robi z siebie grupka, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom To tak jak zmuszanie żyda do praktyk 01.11.19, 22:47 katolickich czy muzułmańskich. Bo katolicy świętują. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Konstytucja RP 01.11.19, 23:25 pies.na.czarnych napisała: > Wodą? Pisim szambem oczywista oczywistość. Art. 30. Przyrodzona i niezbywalna godność człowieka stanowi źródło wolności i praw człowieka i obywatela. Jest ona nienaruszalna, a jej poszanowanie i ochrona jest obowiązkiem władz publicznych. Art. 31. Wolność człowieka podlega ochronie prawnej. Każdy jest obowiązany szanować wolności i prawa innych. Nikogo nie wolno zmuszać do czynienia tego, czego prawo mu nie nakazuje. Art. 32. Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne. Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny. Art. 47. Każdy ma prawo do ochrony prawnej życia prywatnego, rodzinnego, czci i dobrego imienia oraz do decydowania o swoim życiu osobistym. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Konstytucja RP 02.11.19, 09:45 O czym ty znowu pierdolisz inocom? Czy ktoś wtargnął do postsowieckiej "willi" Kulawego? Ktoś przemocą chciał od niego cukierka? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Art 31 02.11.19, 22:22 pies.na.czarnych napisała: > O czym ty znowu pierdolisz inocom? Czy ktoś wtargnął do postsowieckiej "willi" > Kulawego? Ktoś przemocą chciał od niego cukierka? Art. 31. Wolność człowieka podlega ochronie prawnej. Każdy jest obowiązany szanować wolności i prawa innych. Nikogo nie wolno zmuszać do czynienia tego, czego prawo mu nie nakazuje. Masz jakiś nakaz prawny jeżdżenia po ludziach, których nie lubisz? Jeśli nie, to łamiesz KONSTYTUCJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Art 31 02.11.19, 22:53 inocom napisał: > Masz jakiś nakaz prawny jeżdżenia po ludziach, których nie lubisz? Jeśli nie, t > o łamiesz KONSTYTUCJĘ. Masz jakiś nakaz prawny pisania na forum? Jeśli nie, to łamiesz KONSTYTUCJĘ. S. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Art 31 02.11.19, 23:20 snajper55 napisał: > inocom napisał: > > > Masz jakiś nakaz prawny jeżdżenia po ludziach, których nie lubisz? Jeśli > nie, t > > o łamiesz KONSTYTUCJĘ. > > Masz jakiś nakaz prawny pisania na forum? Jeśli nie, to łamiesz KONSTYTUCJĘ. Mam, niekonstytucyjny - dobrze wiesz o jaki chodzi. Ale nie będę reanimował trupa Agory w sądach, więc możesz czuć się spojonym. Agora szybciej zejdzie. Art. 31. Konst. Wolność i przesłanki jej ograniczenia 1. Wolność człowieka podlega ochronie prawnej. 2. Każdy jest obowiązany szanować wolności i prawa innych. Nikogo nie wolno zmuszać do czynienia tego, czego prawo mu nie nakazuje. Kaczyński nie zrobił niczego, by mieć przymus uczestniczenia w jakiś rytuałach, w których uczestniczyć nie chciał. Ergo - warchoły złamały Konstytucję PS Tylko nie pisz, że tam byłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Art 31 02.11.19, 23:24 inocom napisał: > Kaczyński nie zrobił niczego, by mieć przymus uczestniczenia w jakiś rytuałach, > w których uczestniczyć nie chciał. No i nie uczestniczył. Czy ja uczestniczę w procesji przechodzącej ulicą pod moim oknem? Czyżby ksiądz mnie zmusza do uczestnictwa i łamał Konstytucję. Wypisujesz idiotyzmy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Masz pełne prawo wnieść pozew :) 02.11.19, 23:32 snajper55 napisał: > inocom napisał: > > > Kaczyński nie zrobił niczego, by mieć przymus uczestniczenia w jakiś rytu > ałach, > > w których uczestniczyć nie chciał. > > No i nie uczestniczył. Czy ja uczestniczę w procesji przechodzącej ulicą pod mo > im oknem? Czyżby ksiądz mnie zmusza do uczestnictwa i łamał Konstytucję. Wypisu > jesz idiotyzmy. > > S. Że ci ludziska ludziska sypią kwiatkami do ogródka. Nie chcesz nie uczestniczysz. Tu Kaczyński miał wybór (choć nie uznaje Halloween) cukierek albo psikus. A to już nie jest wolny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Masz pełne prawo wnieść pozew :) 02.11.19, 23:49 inocom napisał: > Że ci ludziska ludziska sypią kwiatkami do ogródka. > Nie chcesz nie uczestniczysz. Nie, nie sypią mi kwiatków do ogródka. Ida ulicą. To uczestniczę czy nie uczestniczę? Jeśli nie, to Kaczyński też nie uczestniczył. S. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Też wieszają ci jakieś śmieci na płocie? 02.11.19, 23:58 snajper55 napisał: > inocom napisał: > > > Że ci ludziska ludziska sypią kwiatkami do ogródka. > > Nie chcesz nie uczestniczysz. > > Nie, nie sypią mi kwiatków do ogródka. Ida ulicą. To uczestniczę czy nie uczest > niczę? Jeśli nie, to Kaczyński też nie uczestniczył. Też wieszają ci jakieś śmieci na płocie? Twoim płocie. bo obowiązek odśnieżania spoczywa na tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tu chodzi o dobre wychowanie 03.11.19, 16:37 pies.na.czarnych napisała: > Wodą? Pisim szambem oczywista oczywistość. To nie mieli ze sobą własnego??? Jak zwykle poszli nieprzygotowani. 😅😅😅😅 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tu chodzi o dobre wychowanie 03.11.19, 17:14 Z czego rżysz idioto? My mówimy o Kulawym. Jego szambo jest w jego ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tu chodzi o dobre wychowanie 03.11.19, 17:25 pies.na.czarnych napisała: > Z czego rżysz idioto? My mówimy o Kulawym. Jego szambo jest w jego ogrodzie. Ale do ogrodu te zdalnie sterowane pajace nie weszły. A skoro nie mieli ze sobą to znów przyszli nieprzygotowani. To już klasyka w oPOzycji.😅😅😅😅🖕 Odpowiedz Link Zgłoś
inocom To w Stolycy nie ma kanalizacji? 03.11.19, 18:00 pies.na.czarnych napisała: > Z czego rżysz idioto? My mówimy o Kulawym. Jego szambo jest w jego ogrodzie. > Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 19:13 W każdym razie Borrka thx, zrobiłeś mi wieczór :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Все мое удовольствие, мадам :) 01.11.19, 19:51 Kaka ja rada. My wsie do Lieningrada.;) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Все мое удовольствие, мадам :) 01.11.19, 21:20 yoma napisała: > ... taniarada? 😂 > Znam rosyjski.W szkole podstawowej miałem piątkę.Pani od rosyjskiego kazała się uczyć na pamięć całych wierszy.Oczywiście nie przykładałem do tego żadnej wagi.Mój ojciec był przysięgłym tłumaczem języka niemieckiego .To był priorytet.Po stanie wojennym wyjechaliśmy do Monachium .Część znajomych udała się do Australii.Myśmy zostali w Niemczech.Rodzice + siostra nie żyją.Pochowani w Polsce .W grobie rodzinnym .Nie pojechałem z racji obowiązków.Ale kto inny zapali im znicza.Taka mnie dygresja dzisiaj ogarnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Все мое удовольствие, мадам :) 01.11.19, 22:05 > Znam rosyjski.W szkole podstawowej miałem piątkę.Pani od rosyjskiego kazała się uczyć na pamięć całych wierszy.Oczywiście nie przykładałem do tego żadnej wagi.Mój ojciec był przysięgłym tłumaczem języka niemieckiego. To dlaczego ojciec nie nauczyli cie niemieckiego tylko rosyjski? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Все мое удовольствие, мадам :) 01.11.19, 23:08 Ale kogo to interesuje, tańszczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Все мое удовольствие, мадам :) 01.11.19, 23:09 Dygresja toto ogarnęła 😂😂😂 cudeńko 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Все мое удовольствие, мадам :) 02.11.19, 20:35 "Ale kto inny zapali im znicza.Taka mnie dygresja dzisiaj ogarnęła. " wężykiem , wężykiem Polska języka , trudna języka . Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Все мое удовольствие, мадам :) 02.11.19, 21:17 Czekam kiedy jego ogarnie "dygresja" i może coś napisze o swojej żonie . Coś czuję że w jego przypadku chyba to byłoby najbardziej interesujące ... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Все мое удовольствие, мадам :) 02.11.19, 21:24 Współczujemy jej czy uznajemy, że pewnie taka sama? Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Все мое удовольствие, мадам :) 03.11.19, 09:07 przypuszczam że to już b. ---------- oja pierdziu : taniarada 02.11.19, 23:13 asia-loi napisała: > j-k napisał: > > > a Kosciol rozdaje mieszkania ? > > > > Ależ skąd. Kościół cały czas wyciąga ręce po dary - bo mu mało, mało, mało. > Kk absolutnie nie daje nic bezdomnym czy biednym. > Jesteś z Częstochowy .Przejdż się od strony wjazdu do podziemnego garażu Galerii .I z tyłu budynku proboszcza Katedry .Codziennie wydawane są posiłki dla bezdomnych.Gotują tam nie złe zupy siostry z Indii.Sam gadałem mojemu bratankowi .Bo siostra i szwagier zmarli .By szedł o godzinie 12 na ten obiad.Ale się wstydzi.Jak można tak kłamać.I nie mieć zielonego pojęcia o pomocy kościoła i Caritasu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Все мое удовольствие, мадам :) 03.11.19, 09:33 Przypuszczam, że nigdy nie istniała. Z tanizną? Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Все мое удовольствие, мадам :) 03.11.19, 12:35 Mogła być ale bym się nie zdziwił gdyby się z hukiem zbyła od takiego typa . Dlatego on taki jakiś nawet do forumowych dziewczyn . Ma teraz dużo czasu i całe jego życie to wylewanie swojej żółci w necie , trollowanie i hejtowanie Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Все мое удовольствие, мадам :) 03.11.19, 12:59 Raczej boi się kobiet jak jego mentor i mistrz :) Oni tu zresztą wszyscy mają jakieś problemy z tożsamością płciową. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Все мое удовольствие, мадам :) 03.11.19, 14:16 yoma napisała: > Raczej boi się kobiet jak jego mentor i mistrz :) Oni tu zresztą wszyscy mają j > akieś problemy z tożsamością płciową. > Niektórzy chcieliby na te parady ale siem wstydzom . Jak ci porozbierani kibole ktorzy tak się czule tulą do siebie na stadionach i wrzeszczą "chłopak i dziewczyna to normalna dziewczyna" Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Все мое удовольствие, мадам :) 03.11.19, 13:11 asdfg2018 napisał(a): > Mogła być ale bym się nie zdziwił gdyby się z hukiem zbyła od takiego typa . Dl > atego on taki jakiś nawet do forumowych dziewczyn . Ma teraz dużo czasu i całe > jego życie to wylewanie swojej żółci w necie , trollowanie i hejtowanie Masz problem komuszku ze mną .To twoja schiza .Za tępienie takich jak ty.Czyli kolpik 124 lub pkt4a.I wiele innych.Twoja symbolika łażenie za mną i odwracanie kota ogonem to twoja specjalność.Nic ci nie pomaga klikanie na mnie .Kasowanie moich postów i łażenie za mną po FCzk.Sporo takich jak ty zniknęło Mój nick niezmieniony od 25 lat.A twój pożal się Boże. Tylko ja na Boga nie nawalam jak ty .A teraz precz. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Все мое удовольствие, мадам :) 03.11.19, 13:13 yoma napisała: > Przypuszczam, że nigdy nie istniała. Z tanizną? > Byś z siebie nie robiła kretynki .Z rozmowy z takim zerem .Nie masz innych problemów.Tylko ciągoty do niepełnosprawnych umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Все мое удовольствие, мадам :) 03.11.19, 14:03 > .Nie masz innych problemów.Tylko ciągoty do niepełnosprawnych umysłowo. Nie rob jaj. Yoma ma ciągoty do ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Все мое удовольствие, мадам :) 03.11.19, 14:45 Właśnie to samo miałam napisać, thx Pies :) Uroczyście oznajmiam: nie mam ciągot do móżdżków* z kamienia. Z betonu też nie. *chodzi i gada, czyli ma móżdżek. Anatomicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Все мое удовольствие, мадам :) 03.11.19, 17:23 pies.na.czarnych napisała: > > .Nie masz innych problemów.Tylko ciągoty do niepełnosprawnych umysłowo. > > Nie rob jaj. Yoma ma ciągoty do ciebie? Przecież to ty przybijasz sobie żółwiki z yomą. Znów nie zauważyłeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Все мое удовольствие, мадам :) 08.11.19, 10:23 tania , ale ma branie tania od samego rana, taka mnie dygresja najszła dzisiaj : www.facebook.com/tygodnikfaktyimity/photos/a.1749439251934432/2603795773165438/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 19:27 yoma napisała: > W każdym razie Borrka thx, zrobiłeś mi wieczór :) > Zrobił ci dobrze .Nie musisz tego ogłaszać na całe forum.Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 19:29 To zazdrość o mnie, o Borrkę czy o dobrze, taniysza? Oj chyba o dobrze 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 16:45 yoma napisała: > W każdym razie Borrka thx, zrobiłeś mi wieczór :) Leć po popkorn. Choć może borrka ma trochę w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Halloween pod kacznikiem :) 01.11.19, 21:00 borrka napisał: W nocy lotne brygady opozycji przyszły pod żoliborski kacznik ... po cukierki. Brawo my ! Jedyne skojarzenie jakie się nasuwa - schyłek lat "80., ostatnie podrygi PRL-u i wrocławska "Pomarańczowa Alternatywa". Co dobrze wróży na niedaleką już przyszłość i napawa optymizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Coś ci się pomyliło człowieku 01.11.19, 21:25 erte2 napisał: > borrka napisał: > > W nocy lotne brygady opozycji przyszły pod żoliborski kacznik ... po cuk > ierki. > Brawo my ! > > Jedyne skojarzenie jakie się nasuwa - schyłek lat "80., ostatnie podrygi PRL-u > i wrocławska "Pomarańczowa Alternatywa". Co dobrze wróży na niedaleką już przys > złość i napawa optymizmem. Krasnale walczyli z systemem i z milicją .Teraz mamy wolną Polskę.Ta nienawiść cię kiedyś zabije, Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Coś ci się pomyliło człowieku 01.11.19, 22:08 Nic sie nie zmienilo. Teraz tak jak wowczas milicja zamiast pilnować przestrzegania prawa pilnuje Partie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Coś ci się pomyliło człowieku 01.11.19, 22:11 > pilnuje Partie. Pilnuje interesy Partii - tak powinienembyl napisać oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Coś ci się pomyliło człowieku 01.11.19, 22:54 taniarada napisał(a): > Krasnale walczyli z systemem i z milicją .Teraz mamy wolną Polskę. Wolna Polska to była i będzie. A póki co mamy Kaczystan. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Coś ci się pomyliło człowieku 03.11.19, 17:17 snajper55 napisał: > taniarada napisał(a): > > > Krasnale walczyli z systemem i z milicją .Teraz mamy wolną Polskę. > > Wolna Polska to była i będzie. A póki co mamy Kaczystan. > > S. Wolna Polska będzie dopiero wtedy jak ci co przyjechali tu z AR zakończą żywot a lemingi zostaną na stałe odsunięte od władzy. Wtedy dopiero będzie prawdziwa Wolna Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Coś ci się pomyliło człowieku 02.11.19, 05:53 Każdy ma prawo do własnych skojarzeń. Mi na ten przykład wybory parlamentarne z 2015 kojarzą się z 11 listopada i z odzyskaniem przez Polskę niepodległości w 1918. Sam erte2 zaś kojarzy mi się już na stale z samoistną adhezja miedzy kawałkiem rury betonowej i kawałkiem rury stalowej uzyskanej po zetknięciu obu materiałów. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Coś ci się pomyliło człowieku 02.11.19, 06:41 jabbaryt napisał: > Mi na ten przykład wybory parlamentarne z > 2015 kojarzą się z 11 listopada i z odzyskaniem przez Polskę niepodległości w > 1918. Z tym że tak gorący i szczery patriota powinien wiedzieć, że takie zdanie powinno się rozpoczynać od "mnie". A co do skojarzeń, to zgaduję, że tzw. Pierwsza Czwarta RP (czyli rządy PiS w latach 2005-2007) z pewnością kojarzą ci (tu prawidłowo) z Powstaniem Warszawskim, wejście do UE a rozbiorami Polski, natomiast Jan Pietrzak z Adamem Mickiewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Coś ci się pomyliło człowieku 02.11.19, 07:45 Jak będę miał czas i ochotę wypowiedzieć się na temat moich skojarzeń dotyczących w/w kwestii to na pewno to zrobię. Po co snuć domysły i zgadywać. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Coś ci się pomyliło człowieku 02.11.19, 07:57 jabbaryt napisał: > Jak będę miał czas i ochotę wypowiedzieć się na temat moich skojarzeń dotyczący > ch w/w kwestii to na pewno to zrobię. Po co snuć domysły i zgadywać. To przecież oczywiste po co. Mianowice po to, by podkreślić groteskowość twojego porównania wyborów 2015 z odzyskaniem niepodległości w 1918. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Coś ci się pomyliło człowieku 03.11.19, 16:48 jabbaryt napisał: > Każdy ma prawo do własnych skojarzeń. Mi na ten przykład wybory parlamentarne z > 2015 kojarzą się z 11 listopada i z odzyskaniem przez Polskę niepodległości w > 1918. Sam erte2 zaś kojarzy mi się już na stale z samoistną adhezja miedzy kawa > łkiem rury betonowej i kawałkiem rury stalowej uzyskanej po zetknięciu obu mate > riałów. A do tego "adhezji" napisanej przez "u" otwarte.😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Nie przyszła mi do głowy analogia z Majorem! 01.11.19, 22:35 Ale to faktycznie bardzo podobne do Alternatywy. I podobnie pisi bezradni wobec kpiny. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie przyszła mi do głowy analogia z Majorem! 01.11.19, 22:39 Bo ich się bardzo łatwo zabija śmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 10:39 Na szczęście tym razem milicjanci nie zrobili z siebie idiotów. Mam nadzieje, ze w poniedziałek nie zostana zwolnieni z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 10:46 Chamski wybryk. Byłby takowym gdyby zakłócano spokój domowy dowolnego polityka z dowolnej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 10:52 "spokój domowy" - na pewno wiesz o czym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 11:25 pies.na.czarnych napisała: > "spokój domowy" - na pewno wiesz o czym piszesz? Art. 47. Konstytucji RP Każdy ma prawo do ochrony prawnej życia prywatnego, rodzinnego, czci i dobrego imienia oraz do decydowania o swoim życiu osobistym. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 11:33 Granica "zycia prywatnego" Kulawego kończy sie w miejscu gdzie jest ustawiony plot do jego postsowieckiej "willi". Ulica jest miejscem publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 11:59 pies.na.czarnych napisała: > Granica "zycia prywatnego" Kulawego kończy sie w miejscu gdzie jest ustawiony p > lot do jego postsowieckiej "willi". Ulica jest miejscem publicznym. No ale coś na tym płocie powiesili. Żenująca akcja. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 12:18 > No ale coś na tym płocie powiesili. Co to ma wspólnego z "Art. 47. Konstytucji RP Każdy ma prawo do ochrony prawnej życia prywatnego, rodzinnego, czci i dobrego imienia oraz do decydowania o swoim życiu osobistym". Plakaty wyborcze wszędzie wieszają na plotach bez pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 12:40 pies.na.czarnych napisała: > Plakaty wyborcze wszędzie wieszają na plotach bez pytania. Oj, niechby tylko spróbowali powiesić jakiś plakat na moim płocie bez pytania. Koledze powiesił się jakiś pisowiec, szybko zdjął i przepraszał. U mnie nikt nawet nie próbował, oprócz banerów z Marceliną, które sam powiesiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 13:52 Kulawy wezwał milicje. Na szczęście stujkowi zadziałali prawidłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Jakie mamy teraz wybory? 02.11.19, 22:32 pies.na.czarnych napisała: > > No ale coś na tym płocie powiesili. > > Co to ma wspólnego z "Art. 47. Konstytucji RP > Każdy ma prawo do ochrony prawnej życia prywatnego, rodzinnego, czci i dobrego > imienia oraz do decydowania o swoim życiu osobistym". > > Plakaty wyborcze wszędzie wieszają na plotach bez pytania. Do senatu galaktycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Jakie mamy teraz wybory? 03.11.19, 08:03 inocom napisał: > Do senatu galaktycznego? A gdyby były wybory, to co to zmienia? Uważasz, tak jak niektórzy pisowcy działacze, że im się należy i plakaty wyborcze można wieszać, gdzie popadnie? Przed ostatnimi wyborami dzwoniłem w imieniu naszego komitetu do zarządu dróg, żeby zapytać, ile trzeba zapłacić za pozwolenie na powieszenie plakatu na różnych elementach infrastruktury drogowej. Dowiedziałem się, że np. na barierkach czy poręczach na mostach banerów w ogóle nie wolno wieszać. Tymczasem most na Małej Panwi w sąsiedniej wsi i tak był obwieszony banerami Porowskiej, Kłosowskiego, Czochary a z PO także Kostusia. Tak wygląda poszanowanie prawa przez kandydatów do Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Jakie mamy teraz wybory? 03.11.19, 10:56 jureek napisał: > inocom napisał: > > > Do senatu galaktycznego? > > A gdyby były wybory, to co to zmienia? Uważasz, tak jak niektórzy pisowcy dział > acze, że im się należy i plakaty wyborcze można wieszać, gdzie popadnie? Przed > ostatnimi wyborami dzwoniłem w imieniu naszego komitetu do zarządu dróg, żeby z > apytać, ile trzeba zapłacić za pozwolenie na powieszenie plakatu na różnych ele > mentach infrastruktury drogowej. Dowiedziałem się, że np. na barierkach czy por > ęczach na mostach banerów w ogóle nie wolno wieszać. Tymczasem most na Małej Pa > nwi w sąsiedniej wsi i tak był obwieszony banerami Porowskiej, Kłosowskiego, Cz > ochary a z PO także Kostusia. Tak wygląda poszanowanie prawa przez kandydatów d > o Sejmu. Według niektórych demokracja jest wartością nadrzędną, ponad prawami człowieka, w tym ochroną własności prywatnej czy Konstytucją. konkret24.tvn24.pl/polska,108/plakat-wyborczy-zawieszony-bez-zgody-wlasciciela-posesji-lepiej-nie-zdejmowac-samemu,970480.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jakie mamy teraz wybory? 03.11.19, 11:10 Sam widzisz, ze Kulawy mial szczęście nie zdejmując z płotu tego plakatu wyborczego :D "Samodzielne zdjęcie plakatów należy traktować jako ostateczność, gdyż materiały wyborcze podlegają ochronie prawnej". Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Jakie mamy teraz wybory? 03.11.19, 16:01 inocom napisał: > Według niektórych ... Jeśli Ciebie pytałem, to znaczy, że interesuje mnie Twoje zdanie, a nie zdanie niektórych Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Jakie mamy teraz wybory? 03.11.19, 16:48 jureek napisał: > inocom napisał: > > > Według niektórych ... > > Jeśli Ciebie pytałem, to znaczy, że interesuje mnie Twoje zdanie, a nie zdanie > niektórych Według mnie naruszanie miru domowego jest przestępstwem zakazanym przez Konstytucję. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jakie mamy teraz wybory? 03.11.19, 17:19 > Według mnie naruszanie miru domowego jest przestępstwem zakazanym przez Konstytucję. Juz niedługo Kaczynski będzie mieszkał na ulicy. Wówczas może rozpatrzy się jego konstytucyjne prawo do nienaruszania miru domowego jako mieszkańca ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Polska to nie Szwecja 03.11.19, 17:34 pies.na.czarnych napisała: > > Według mnie naruszanie miru domowego jest przestępstwem zakazanym przez K > onstytucję. > > Juz niedługo Kaczynski będzie mieszkał na ulicy. Wówczas może rozpatrzy się jeg > o konstytucyjne prawo do nienaruszania miru domowego jako mieszkańca ulicy. polskieradio24.pl/5/1222/Artykul/2396874,Uciekl-z-dziecmi-ze-Szwecji-do-Polski-Denis-Lisow-dziekuje-za-pomoc "Sąd Okręgowy w Warszawie oddalił szwedzkie żądania o wydanie Rosjanina. Wskazał, że w tej sprawie występuje bezpośrednia obawa naruszenia praw człowieka przez władze Szwecji." Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Polska to nie Szwecja 03.11.19, 18:12 Za wszelka cena chcesz sie przebić, a tu znowu pudło! Porwał córki ze rodziny zastępczej, polskie władze nie wydały go Szwecji. Teraz wraca do Rosji wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25373557,porwal-corki-ze-rodziny-zastepczej-polskie-wladze-nie-wydaly.html Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Czytaj coś więcej i mniej wybiórczego 03.11.19, 18:24 pies.na.czarnych napisała: > Za wszelka cena chcesz sie przebić, a tu znowu pudło! > > Porwał córki ze rodziny zastępczej, polskie władze nie wydały go Szwecji. Teraz > wraca do Rosji > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25373557,porwal-corki-ze-rodziny-zastepczej-polskie-wladze-nie-wydaly.html Sędzia wskazał, że w tej sprawie występuje "poważna, konkretna, realna obawa i bezpośrednia obawa naruszenia przez władze szwedzkie praw człowieka, a konkretnie art. 8 Europejskiej konwencji praw człowieka i obywatela". - Przepis ten daje ochronę dla poszanowania prawa do życia prywatnego i rodzinnego – podkreślił. warszawa.onet.pl/denis-lisow-wraca-z-corkami-do-rosji-wczesniej-rodzina-uciekla-ze-szwecji-do-polski/xs1qpxk Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czytaj coś więcej i mniej wybiórczego 03.11.19, 18:50 Praw dziecka oczywiście nie uwzględnił. Trudno mi sobie wyobrazic aby mężczyzna w obcym kraju nie posiadający żadnego statusu, pracy, domu mógł w odpowiedni sposób zająć się wychowaniem trójki dzieci. Ojciec mógł, ale nigdy nie starał się o stały pobyt w Szwecji. W Polsce próbował otrzymać azyl polityczny, ale nawet pisi mu odmówili. Ten Rosjanin przede wszystkim powinien być przebadany psychiatrycznie zanim zajęto się jego sprawa. Wyrok wyglada na odegranie się na szwedzkim wymiarze sprawiedliwości, który niedawno odmówił wydania Polsce przestępcy podejrzanego o kradzieże na terenie Pislandii. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Nie wygląda na biedaka 03.11.19, 19:07 pies.na.czarnych napisała: > Praw dziecka oczywiście nie uwzględnił. Trudno mi sobie wyobrazic aby mężczyzna > w obcym kraju nie posiadający żadnego statusu, pracy, domu mógł w odpowiedni s > posób zająć się wychowaniem trójki dzieci. Mało tego, mało kogo stać na dobrego prawnika w Rosji. Rosjanin nie oznacza biedak. Żonę też ściągnie do Rosji. W Szwecji będą na niej jeszcze jakieś eksperymenta medyczne uprawiać. Zresztą to było podstawą odmowy pobytu w Polsce. Facet nie jest prześladowany, jest w stanie zapewnić przyszłość dzieciom w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Nie wygląda na biedaka 03.11.19, 20:03 > Facet nie jest prześladowany, jest w stanie zapewnić przyszłość dzieciom w Rosji. Tak orzekła pisia sluzba od emigracji. Skoro mu tak dobrze w Rosji to na ki chuj uciekł do Szwecji? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Nie wygląda na biedaka 03.11.19, 20:15 pies.na.czarnych napisała: > > Facet nie jest prześladowany, jest w stanie zapewnić przyszłość dzieciom > w Rosji. > > Tak orzekła pisia sluzba od emigracji. > Skoro mu tak dobrze w Rosji to na ki chuj uciekł do Szwecji? Po dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Nie wygląda na biedaka 03.11.19, 20:18 pies.na.czarnych napisała: > > Facet nie jest prześladowany, jest w stanie zapewnić przyszłość dzieciom > w Rosji. > > Tak orzekła pisia sluzba od emigracji. > Skoro mu tak dobrze w Rosji to na ki chuj uciekł do Szwecji? Był emigrantem ekonomicznym, tak jak i ty.😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
inocom To raczej Nowo Ruski 03.11.19, 20:25 lech1966 napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > > Facet nie jest prześladowany, jest w stanie zapewnić przyszłość dzi > eciom > > w Rosji. > > > > Tak orzekła pisia sluzba od emigracji. > > Skoro mu tak dobrze w Rosji to na ki chuj uciekł do Szwecji? > > Był emigrantem ekonomicznym, tak jak i ty.😁😁😁 Wycieczka życia do Szwecji by się przekonać, jak tam się żyje w mateczniku Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Polska to nie Szwecja 03.11.19, 18:27 pies.na.czarnych napisała: > Za wszelka cena chcesz sie przebić, a tu znowu pudło! > > Porwał córki ze rodziny zastępczej, polskie władze nie wydały go Szwecji. Teraz > wraca do Rosji > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25373557,porwal-corki-ze-rodziny-zastepczej-polskie-wladze-nie-wydaly.html No nie kundelku. Troszkę inaczej to wygląda. Jak zwykle lzesz jak pies. "Sędzia wskazał, że w tej sprawie występuje "poważna, konkretna, realna obawa i bezpośrednia obawa naruszenia przez władze szwedzkie praw człowieka, a konkretnie art. 8 Europejskiej konwencji praw człowieka i obywatela". - Przepis ten daje ochronę dla poszanowania prawa do życia prywatnego i rodzinnego – podkreślił. Po decyzji sądu Denis Lisow wystąpił do władz polskich o azyl. Nie został mu on przyznany. - Pan Lisow nie otrzymał azylu, ponieważ organ (Urząd do spraw Cudzoziemców – PAP) uznał, że ma możliwość i prawo powrotu do kraju pochodzenia, gdzie nie jest ścigany ani politycznie szykanowany. Nie sposób się nie zgodzić z (tą – PAP) decyzją – wyjaśnił pełnomocnik Rosjanina Babken Chanzadian. - Pan Lisow nie chciał, abyśmy się odwoływali od tej decyzji – zaznaczył." www.google.com/amp/www.dziennik.pl/amp/611917,denis-lisow-szwecja-polska-rosja.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Polska to nie Szwecja 03.11.19, 18:53 Dzieci skończą u jakiegoś rosyjskiego Banasia w pokojach na godzinę. Znowu nie zrozumiałeś prostego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Polska to nie Szwecja 03.11.19, 19:02 pies.na.czarnych napisała: > Dzieci skończą u jakiegoś rosyjskiego Banasia w pokojach na godzinę. > > Znowu nie zrozumiałeś prostego tekstu. Albo gdzieś w Belgii u jakiegoś handlarza żywym towarem. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jakie mamy teraz wybory? 03.11.19, 18:25 Jak to było? Nie należy go karać więzieniem, bo w więzieniu już jest, lecz wypuścić na ulicę... samego... Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Jakie mamy teraz wybory? 03.11.19, 17:39 inocom napisał: > Według mnie naruszanie miru domowego jest przestępstwem zakazanym przez Konstyt > ucję. Nie pytałem o naruszanie miru domowego tylko o wieszanie banerów i plakatów wyborczych, gdzie popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Jakie mamy teraz wybory? 03.11.19, 17:58 jureek napisał: > inocom napisał: > > > Według mnie naruszanie miru domowego jest przestępstwem zakazanym przez K > onstyt > > ucję. > > Nie pytałem o naruszanie miru domowego tylko o wieszanie banerów i plakatów wyb > orczych, gdzie popadnie. Nie różni się to niczym od od postawianie klocka na czyimś trawniku. Za ten płot ktoś zapłacił i stanowi jego własność. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Jakie mamy teraz wybory? 03.11.19, 16:52 jureek napisał: > inocom napisał: > > > Do senatu galaktycznego? > > A gdyby były wybory, to co to zmienia? Uważasz, tak jak niektórzy pisowcy dział > acze, że im się należy i plakaty wyborcze można wieszać, gdzie popadnie? Przed > ostatnimi wyborami dzwoniłem w imieniu naszego komitetu do zarządu dróg, żeby z > apytać, ile trzeba zapłacić za pozwolenie na powieszenie plakatu na różnych ele > mentach infrastruktury drogowej. Dowiedziałem się, że np. na barierkach czy por > ęczach na mostach banerów w ogóle nie wolno wieszać. Tymczasem most na Małej Pa > nwi w sąsiedniej wsi i tak był obwieszony banerami Porowskiej, Kłosowskiego, Cz > ochary a z PO także Kostusia. Tak wygląda poszanowanie prawa przez kandydatów d > o Sejmu. O czym ty Jureek mówisz???? Nie POnioslo cię w tej krytyce???? Przecież tym z PO się należało. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Jakie mamy teraz wybory? 03.11.19, 17:55 lech1966 napisał: > O czym ty Jureek mówisz???? Nie POnioslo cię w tej krytyce???? > Przecież tym z PO się należało. > > Szydło jest z PO? Przecież to ona powiedziała, ze się należało Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Jakie mamy teraz wybory? 03.11.19, 18:38 jureek napisał: > lech1966 napisał: > > > O czym ty Jureek mówisz???? Nie POnioslo cię w tej krytyce???? > > Przecież tym z PO się należało. > > > > > > Szydło jest z PO? Przecież to ona powiedziała, ze się należało A tym z PO się nie należało? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Jakie mamy teraz wybory? 03.11.19, 19:31 lech1966 napisał: > A tym z PO się nie należało? > > A który z tych z PO powiedział tak jak Szydlo, że im się należało? Jeśli zaś chcesz poznać moje zdanie, to uważam, że nie należało się ani tym z PiS, ani tym z PO Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 12:31 Kto powiesił Tuska na płocie Kaczyńskiego? :D Mimo całodobowej ochrony powiesili plakat Tuska na płocie Kaczyńskiego. Taki psikus możliwy tylko w Halloween. Obejrzyj film zycieumyslowe.wordpress.com/2019/11/01/kto-powiesil-tuska-na-plocie-kaczynskiego/ Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 15:06 borrka napisał: > W nocy lotne brygady opozycji przyszły pod żoliborski kacznik ... po cukierki. > Brawo my ! Pisiaki powinny udać się pod chałupę rodziny Bąków na 1 kwietnia z dowcipnymi hasłami: " Niech wróci Tusk, niech wróci prima aprilis przez cały rok ! " :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Jak Kuba bogu... 02.11.19, 15:18 no-popis napisała: > Pisiaki powinny udać się pod chałupę rodziny Bąków na 1 kwietnia z dowcipnymi h > asłami: " Niech wróci Tusk, niech wróci prima aprilis przez cały rok ! " :) Pislamiści od dawna nawiedzają domy swych politycznych przeciwników. To oni zaczęli takie akcje, więc nie ma się co dziwić, że i pod ich domy zwitali goście. 2013: "W poniedziałek o godz. 18 pod sopockim domem premiera Donalda Tuska odbyła się manifestacja pt. ?Sopot przeprasza za Tuska?. Zdaniem sopockiego magistratu zgromadzenie było nielegalne. Manifestacja ma związek z obchodami trzeciej rocznicy katastrofy smoleńskiej. Organizatorzy chcą zwrócić uwagę na, ich zdaniem, ogromną opieszałość rządu w staraniach o wyjaśnienie okoliczności katastrofy." trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/1,35612,13699876,Manifestacja_pod_domem_Tuska_nielegalna__Organizator.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 18:18 no-popis napisała: > Pisiaki powinny udać się pod chałupę rodziny Bąków na 1 kwietnia z dowcipnymi h > asłami: " Niech wróci Tusk, niech wróci prima aprilis przez cały rok ! " :) Na szczęście ludzikow napisał, że to błyskotliwe hasło jest dowcipne, a dodatkowo oznaczył emotikonem, w którym miejscu należy się śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 18:43 Kiedyś Peowcy udali się na wieś agitować.Jak te wszystkie wieśniaki wyrywały w pole lub do lasu z całym inwentarzem .Leszczyna nie mogła ich dogonić na rowerze.Krowy i kury pierwsze biegły jak zobaczyły Schetynę . Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 16:54 no-popis napisała: > borrka napisał: > > > W nocy lotne brygady opozycji przyszły pod żoliborski kacznik ... po cuki > erki. > > Brawo my ! > Pisiaki powinny udać się pod chałupę rodziny Bąków na 1 kwietnia z dowcipnymi h > asłami: " Niech wróci Tusk, niech wróci prima aprilis przez cały rok ! " :) Dobre. Naprawdę dobre 👍👍👍👍👍. Sam tego dokonam.😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 17:10 Proponuję takie hasło. Niech wróci Tusk, niech wróci Wiosna, niech wróci prima aprilis i jak za rządów PO,,, trwa cały rok. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 18:39 lech1966 napisał: > Proponuję takie hasło. > > Niech wróci Tusk, niech wróci Wiosna, niech wróci prima aprilis i jak za rządów > PO,,, trwa cały rok. Choć jestem otwarty na propozycje i chętnie przyjmę inny fajniej zredagowany tekst.😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
maotsetung A w gadzinówce piszą o "zbydlęceniu opozycji" 02.11.19, 15:21 www.tvp.info/45136192/zwolennicy-opozycji-urzadzili-halloween-pod-domem-prezesa-pis Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 15:27 Ach ci brutale! bi.im-g.pl/im/c7/31/18/z25370311IH,Aktywisci-przed-domem-Jaroslawa-Kaczynskiego---Cuk.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 18:51 ave.duce napisała: > Ach ci brutale! > > bi.im-g.pl/im/c7/31/18/z25370311IH,Aktywisci-przed-domem-Jaroslawa-Kaczynskiego---Cuk.jpg nico44 02.11.2019 18:24 Jeśli się orientuje prezes Kaczyński ma prywatnych ochroniarzy. Dlaczego żaden z nich nie wyszedł i nie sprał jednemu i drugiemu ub-ekowi mordy ? Gdyby taki numer zrobiono przed Białym Domem to żartownisiów albo ich body zabrano by w czarnych plastikowych workach. Czy prezes Kaczyński mógłby wreszcie przestać być sympatycznym i milutkim starszym panem i pokazać twarz twardego, bezkompromisowego polityka ? Na co on liczy, na "order uśmiechu" czy kartkę z życzenimi świętecznymi z brukseli ? Mi przeszkadza, że przywódca partii rządzącej, na którą głosowałem pozwala sobie na kpiny ze strony ub-eckich skurk9jdów. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halloween pod kacznikiem :) 02.11.19, 19:22 > Gdyby taki numer zrobiono przed Białym Domem to... Przygłupia dziewko przed płotem ogradzającym Biały Dom nieustannie odbywają się jakieś demonstracje. images3.persgroep.net/rcs/dUuCs1ishtjhWZDwN7EOAX-thgI/diocontent/133927398/_fitwidth/763?appId=93a17a8fd81db0de025c8abd1cca1279&quality=0.8 Na publicznej ulicy nawet ochraniarze Kulawego nie maja prawa interweniować. Ponjała? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 16:20 Gdy stali pod domem Gaulitnera Thusska to było ok? Spadaj kundel .Teraz mi wpadł ten post w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 17:25 Gdyby przez okno do pokoju, w którym śpi twoje dziecko jakiś skurwiel wrzucił cegłę to też dostałabyś ochronę. Teraz spadaj durna dziewko. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 17:28 pies.na.czarnych napisała: > Gdyby przez okno do pokoju, w którym śpi twoje dziecko jakiś skurwiel wrzucił c > egłę to też dostałabyś ochronę. Teraz spadaj durna dziewko. Ale to chyba w Belgii. W Polsce oPOzycje się delikatnie wynosi z cegłami w kieszeniach POza teren Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 08:19 Łopozyja musi się nieźle naskakać aby napluć na czubek buta prezesa. W czerwcu też była szopka pod jego domem. Szkoda że twarzy kawalarzy nie pokazali. Podejrzewam, że te same. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 13:16 jabbaryt napisał: > Łopozyja musi się nieźle naskakać aby napluć na czubek buta prezesa. W czerwcu > też była szopka pod jego domem. Szkoda że twarzy kawalarzy nie pokazali. Podejr > zewam, że te same. Już kiedyś publikowano na Fejsie mordy kodziarzy.Ciągle ci sami co atakowali redaktor Ogórek. Te same mordki zapyziałe. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 13:38 To świadczy o skali i 'masowości' protestów. Na filmiku z akcji 'Haloween' widać jednego kodziarza czy też ubywatela, którego można oglądać na każdej transmisji ze spędów kodziarskich, które filmuje Jaok z Pyty.pl. To dość hermetyczne środowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 13:47 Jeden kodziarz, jeden kilometr autostrady, co za różnica, abdul 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 15:05 Oglądasz te wszystkie transmisje, czy wiesz to z przekazów dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 16:22 eiran napisał: > Oglądasz te wszystkie transmisje, czy wiesz to z przekazów dnia? > wściekłe małpiszony z sokiem z buraka zamiast mózgu, nagrzane Trzaskowianką.Taki jest przekaz.. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 22:23 taniarada napisał(a): > eiran napisał: > > > Oglądasz te wszystkie transmisje, czy wiesz to z przekazów dnia? > > > wściekłe małpiszony z sokiem z buraka zamiast mózgu, nagrzane Trzaskowianką.Tak > i jest przekaz.. Dla buraków jest Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 15:00 Ależ pisiurki siem napompowały tym Hallowenem , omtkojedyna One muszom zawsze mieć coś pod rekom do nienawidzenia . Bez nienawidzenia ich życie wydaje się im jakieś puste ,lichawe i bezsensowne . Tym razem trafiło na hallowynowych warszawskich przebierańców . Przez nową Pomarańczową Alternatywe one siem chyba pozadławiajom z tej nienawiści . Widziałem dzisiaj w kilku drzwiach do kamienic i w drzwiach do domków jednorodzinnych całe obklejone papierowymi truposzami wysokimi na 2 metry . O stojących tam dyniach już nie wspominam . I co wy na to pisiurki ? Ciśnienie podskoczyło ? Gula w gardle ? Nerwowe poty ? - www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Manifestacja-wiernych-pod-kuria-w-Oliwie-n139348.html Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 18:26 Spożywanie miąższu dyni obniża ciśnienie. Serio :) Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 19:00 Ale przecież nikt ci nie zabrania. Polska to wolny kraj. Możesz sobie nawet zrobić cynaderki we własnym sosie z dyni. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 19:51 666 , cynaderki w sosie śmietanowo-koperkowym z ziemniakami , palce lizać tylko dobrze wymoczone aby szczynami nie jechały - dziennikbaltycki.pl/odzyskajmy-nasz-kosciol-grupa-wiernych-protestowala-pod-siedziba-gdanskiej-kurii-zdjecia/ar/c1-14551319 Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Halloween pod kacznikiem :) 03.11.19, 19:59 asdfg2018 napisał(a): > 666 , cynaderki w sosie śmietanowo-koperkowym z ziemniakami , palce lizać > tylko dobrze wymoczone aby szczynami nie jechały > > - > dziennikbaltycki.pl/odzyskajmy-nasz-kosciol-grupa-wiernych-protestowala-pod-siedziba-gdanskiej-kurii-zdjecia/ar/c1-14551319 No to może zacznij moczyć juz dziś????. Odpowiedz Link Zgłoś