Dodaj do ulubionych

Expose Matousza

19.11.19, 05:53
wg gazet , najpierw pokrzyczy sobie Duda, czyli, kampania w toku, potem ma wyleźć na ambonę Matousz i coś powiedzieć, właśnie o to coś mi chodzi, czy jest ktoś kto jest w stanie wysłuchać tych kłamstw, a potem zdać krótką relację, o co mu chodziło, z grubsza wiadomo o co, ale może będą jakieś niuanse, w rodzaju czołobitności i całowania w płetwę wiadomo kogo, podejdzie i cmoknie, uprzednio kucając, lub powie że on jest demokratą, bo on wymyślił demokrację. To co znajdzie się ktoś?

wiadomosci.wp.pl/sejm-premier-mateusz-morawiecki-wyglosi-expose-po-wystapieniu-premiera-glos-zabierze-prezydent-andrzej-duda-6447509666699393a
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Expose Matousza 19.11.19, 09:05
      Jak znam to forum, to w dużych ilościach :)
    • pies.na.czarnych Re: Expose Matousza 19.11.19, 10:13
      Beda zaklinali rzeczywistość odnosząc sie do dzisiejszego wyroku TSUE.
    • yoma Re: Expose Matousza 19.11.19, 10:16
      No dobra, skończył się w telewizorze wyrok TSUE, wylazł matołuszek.

...click...
    • farkasarka To lekcja hiastorii, a nie expose 19.11.19, 10:19
      Oraz gloryfikacja Partii inaczej Sprawnych!
      Idę o zakład, ze to Kaczor osobiscie napisał.
    • borrka Ech Wy, faryzeusze ! 19.11.19, 11:03
      Tylko niekonstruktywnie krytykować umiecie.
      A widzieliście, jak Jarek łapkami klaskał?
      Niczym Leonid Ilicz w fazie finalnej - klap, klap, klap, klap!

Podobało sie bidulce.
      • yoma Re: Ech Wy, faryzeusze ! 19.11.19, 11:30
        Nie. Nie widzieliśmy 😁
    • czandra1 Re: Expose Matousza 19.11.19, 12:48
      Czytałem, ale bzdury, ciekawe kto mu to pisał. I ta stara śpiewka, Zmieńmy Konstytucję bo widzi że zaczyna mu się koło kupra palić.
      • erte2 Re: Expose Matousza 19.11.19, 12:53
        To się kiedyś nazywało "gomułogodziny".
      • yoma Re: Expose Matousza 19.11.19, 13:10
        I zapiszmy w niej: pisich wieszać nielzia.
    • czandra1 Re: Expose Matousza 19.11.19, 12:59
      Ne mogę się powstrzymać, takie śmieszne kocopoły ten długonosy kłamca pieprzył, jak na przykład to:
      Wiele osób nie dowierza też premierowi w sprawie linii kolejowych. Zapowiedział on powstanie dodatkowych 9 tysięcy kilometrów torów. Jeśli zamierza zrobić to w ciągu jednej kadencji, lepiej się pospieszyć, bo do położenia jest ponad 6 kilometrów torów dziennie.
      Dużo jest takich idiotyzmów, jak kto ich ciekaw, niech przeczyta ekspose tego kłamcy z licencją.
      • yoma Re: Expose Matousza 19.11.19, 13:11
        WHAT??? 😂
    • m.c.hrabia Re: Expose Matousza 19.11.19, 13:00
      jest świetnie a będzie jeszcze świetniej.

jeśli ktoś słuchał bełkotu mitomana , niech potwierdzi albo zaprzeczy.
      • czandra1 Re: Expose Matousza 19.11.19, 13:08
        Tego akurat bym się bał panie Hrabio,
        • m.c.hrabia Re: Expose Matousza 19.11.19, 13:13
          ja jestem niewierzący ale dlaczego mam bać się raju?
          • czandra1 Re: Expose Matousza 19.11.19, 13:28
            Tego że będzie jeszcze ŚWIETNIEJ, bo to świetne już dość zrobiło złego, a jeszcze ma być Swietniej, jak my to wytrzymamy.
            • yoma Re: Expose Matousza 19.11.19, 13:45
              ... dla dobra człowieka, dla szczęścia ludzkości złączonej w potężnym uścisku miłości, aż z trzaskiem pękałyby kości...

A tak mi się skojarzyło.
              • adria231 Re: Expose Matousza 20.11.19, 06:41
                Słyszeliście o tych skokach w przyszłość. Kiedyś mówiono o oświacie ( która zawsze była niedofinansowana), że w logo powinna mieć kangura: " długie skoki z pustą torbą". Na te długie skoki matołuszka nie ma szans. To puste wodolejstwo wiernego potomka Gomułki.
    • haen2010 Re: Expose Matousza 19.11.19, 13:14
      Ja już od dawna tych dupków nie oglądam. Szkoda samopoczucia. Ale czytam, że bus pasy dla tych, co mają czterech delikwentów w samochodzie. Ciekawe, jak policja będzie sprawdzać ten stan na bus pasach? Od razu gigant korek.

Inna sprawa - mini problem montażu czterech główek na zagłówkach. To normalni kretyni, ale żeby aż tacy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka