w11mil 14.12.19, 12:41 Będzie stał na czele. Uczestnikom marszu sugeruję sprawdzone już czarne koszule. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maotsetung Pomyliłeś Wałęsę z Kibolami PiS i naziolami 14.12.19, 12:47 w11mil napisała: > Będzie stał na czele. > > Uczestnikom marszu sugeruję sprawdzone już czarne koszule. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Pan Wałęsa wzywa do marszu na Warszawę 14.12.19, 12:49 Będzie szedł z Gdańska czy z Magdalenki? Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Pan Wałęsa wzywa do marszu na Warszawę 14.12.19, 14:09 jabbaryt napisał: > Będzie szedł z Gdańska czy z Magdalenki? Ruszy z Popowa w takim przebraniu. niepoprawni.pl/sites/default/files/ilustracje-publiczny/walesazomo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ale chyba musi poczekac do lata ? 14.12.19, 12:55 przecie w tym wieku nie bedzie pedalowal zima w samych pepegach ? Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Re: ale chyba musi poczekac do lata ? 14.12.19, 18:52 j-k napisał: > przecie w tym wieku nie bedzie pedalowal zima w samych pepegach ? > W tym wieku, to chyba w "erce" będzie maszerował na tą Warszawę... Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: ale chyba musi poczekac do lata ? 14.12.19, 19:41 danillko napisał: > j-k napisał: > > > przecie w tym wieku nie bedzie pedalowal zima w samych pepegach ? > > > W tym wieku, to chyba w "erce" będzie maszerował na tą Warszawę... Pewnie ciągle myśli że SB znow go podwiezie "czolgiem" POd sam płot.😅😅😅😅 Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Pan Wałęsa wzywa do marszu na Warszawę 14.12.19, 13:06 Marsz niepotrzebny. Pisie z przystawkami sami się pozagryzają nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Pan Wałęsa wzywa do marszu na Warszawę 14.12.19, 13:15 Są pierwsze reakcje Dziunia W odpowiedzi do @PresidentWalesa Panie Prezydencie zgłaszam obecność moją i mojej rodziny, będziemy na pewno!!!! Babeczka # SilniRazem w odpowiedzi do @PresidentWalesa Gdańsk jest gotowy Panie Prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Pan Wałęsa wzywa do marszu na Warszawę 14.12.19, 13:45 Ja bym chętnie POmaszerował, ale na Danzig. Kolor koszuli mi obojętny. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Pan Wałęsa wzywa do marszu na Warszawę 14.12.19, 14:14 eiran napisał: > qinto napisał: > > > Ja bym chętnie POmaszerował, ale na Danzig. Kolor koszuli mi obojętny. > > Prawdopodobnie rysiu jest przodownikiem wysyłania maili z pogróżkami do pani Du > lkiewicz. Ma w końcu chłopina wprawę w przelogowywaniu się i zmienianiu nicków. > Rzecz jasna, dla własnego bezpieczeństwa. > > Halt die Fresse. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Pan Wałęsa wzywa do marszu na Warszawę 14.12.19, 14:17 Chce maszerować na Powązki pieszo 🤩.Że Matka Boża z klapy nie strzeli w pysk za te wszystkie bluźnierstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pan Wałęsa wzywa do marszu na Warszawę 14.12.19, 14:54 w11mil napisała: > Będzie stał na czele. > > Uczestnikom marszu sugeruję sprawdzone już czarne koszule. Ten facet zgłupiał już do reszty/ To smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Pan Wałęsa wzywa do marszu na Warszawę 14.12.19, 15:02 no-popis napisała: > w11mil napisała: > > > Będzie stał na czele. > > > > Uczestnikom marszu sugeruję sprawdzone już czarne koszule. > > Ten facet zgłupiał już do reszty/ To smutne. Twórcę strony antykomor pl. skazano bo stanowił zagrożenie dla Bronisława. Tego szaleńca, należy zamknąć, ale w psychiatryku. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pan Wałęsa wzywa do marszu na Warszawę 14.12.19, 21:12 qinto napisał: > no-popis napisała: > > > w11mil napisała: > > > > > Będzie stał na czele. > > > > > > Uczestnikom marszu sugeruję sprawdzone już czarne koszule. > > > > Ten facet zgłupiał już do reszty/ To smutne. > > > Twórcę strony antykomor pl. skazano bo stanowił zagrożenie dla Bronisława. > Tego szaleńca, należy zamknąć, ale w psychiatryku. ..i to na oddziale zamkniętym , bez internetu i razem z forumowymi : zapijaczonym, hrabią i buldogiem Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Pan Wałęsa wzywa do marszu na Warszawę 14.12.19, 16:46 Tak sobie myślę jak to lud smoleński przeraziła ta wiadomość. Będą sceny jak z trylogii: lude spasajtes Wałęsa idę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Pieszo?!?! 14.12.19, 18:49 Czy Lechowi się przypadkiem epoki nie tenteges? w11mil napisała: > Będzie stał na czele. > > Uczestnikom marszu sugeruję sprawdzone już czarne koszule. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Pan Wałęsa wzywa do marszu na Warszawę 14.12.19, 19:56 Co sądzić o Tobie, kiedy indywiduum w postaci TW Bolka tytułujesz per Pan? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś