Dodaj do ulubionych

Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w Magdal

04.01.20, 23:58
Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w Magdalence, Tusk kłamie jak w każdej sprawie
gazetaplus.pl/kaczynski-moj-brat-nie-pil-z-kiszczakiem-w-magdalence-tusk-klamie-jak-w-kazdej-sprawie/826/?fbclid=IwAR3VKYAM8RlvAKw9wGIMTCjpOiuhY88VGfKJMYHt__25tNVvctDWl_zYLpY

https://external-bru2-1.xx.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQDPoySRFBpyfvaF&w=476&h=249&url=https%3A%2F%2Fgazetaplus.pl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F06%2Fk1.jpg&cfs=1&upscale=1&fallback=news_d_placeholder_publisher&_nc_hash=AQDNyO87xz1z8KsP

https://gazetaplus.pl/wp-content/uploads/2019/06/kaczy-kiszcak-1024x655.jpg
Obserwuj wątek
      • pies.na.czarnych Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 10:35
        Za kołnierz wylewa.
      • lumpior Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 13:22
        Kiszczak podpadł PrezesuPanu i to totalnie,to efekt nieinternowania tego wojownika z czasów PRL. Ale nie było za co. Gnom się mści.Ale i tak nie było za co internować. Ból totalny. Lech pił i był internowany.Ot co.
        • pies.na.czarnych Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 13:33
          Nawet nie internowano go dla picu tak jak Macierewicza.
    • kawa_poranna1 Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 06:27
      Gdyby nie fakty to pewnie by mu wierzyli.
      Kaczyski przecież wie o faktach ale znowu kombinuje.
    • taniarada Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 10:47
      Spytaj się nadredaktora kto tam chlał z Kiszczakiem .I mówił że to człowiek honoru.Kto latał na pogrzeby tych kanalii jak wy tu mówicie .Jako zawodowa płaczka.😥
    • stasi1 Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 10:53
      Ale może rzeczywiście tylko z Wojtkiem pił?
      • taniarada Ten nie pil 05.01.20, 11:04
        stasi1 napisał:

> Ale może rzeczywiście tylko z Wojtkiem pił?
        Bo już dawno był w Szwecji.Gdzieś tam niedaleko Uppsali.
      • pies.na.czarnych Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 11:29
        Dla pijaczka nie ma znaczenia z kim pije. Ważne jest aby sie napić.
        • stasi1 Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 06.01.20, 09:01
          Ale tu Jarek ma pretensje że nie w ogóle pił tylko że z Kiszczakiem. Inna sprawa że mógł gorsze towarzystwo sobie wybrać. N.p. znajomy pijaczek który tu kiedyś na ulicy krzyczał że będzie na PiS głosował nic by nie miał aby się z nim napić. Oczywiscie pod warunkiem że Lech mu by postawił
    • rzewuski1 Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 11:29
      tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/czeslaw-kiszczak-pisal-do-lecha-kaczynskiego-odnaleziono-listy-w-archiwum,897001.html
    • szwampuch58 Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 11:39
      "fascynujace "swoja droga:starzec wali glupa bezczelnie ale pisowska ciemnota kupuje mu to z radoscia
      • yoma Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 19:20
        Mechanizm iluzji i zaprzeczeń. Jeden z najsilniejszych w człowieku :)
    • rzewuski1 Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 11:42
      Chyba nie jest przypadkiem dlaczego znaleziono te papiery na Wałęsę w domu Kiszczaka.
    • m.c.hrabia Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 11:42
      Każdy wie, że abstynenci nie piją
      • aga-kosa Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 12:05
        Już Mickiewicz antycypował ;;" duby smalone bredzi... ...a gawiedź wierzy głęboko"....
        Czytam teraz "Stan wojenny - dlaczego" .
        Str 416 cytat jedyny z wypowiedzią Jarosława Kaczyńskiego: "Rząd jest rządem - powiedział Jarosław Kaczyński dziennikarzom z "Polityki" - i od pewnego stopnia nasilenia konfliktów ma prawo odwołać się do użycia siły, choćby przy okazji okupacji budynków publicznych"
        Więcej słów na temat braci w książce nie ujawniono. O innych działaczach jest sporo. aga
    • weteran-czasu Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 11:59
      nie pił tylko chlał.
    • yoma Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 13:10
      Nie pił, wylewał do doniczki z paprotką 😂
    • wirski Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 13:39
      Oczywizda, że nie pił :/
      To Kiszczak pił z Lechem :O
      • taniarada Witamy w tej stajni 05.01.20, 13:57
        wirski napisał:

> Oczywizda, że nie pił :/
        > To Kiszczak pił z Lechem :O
        >
        Wśród bydlątek.🤩
    • taniarada Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 13:56
      Znowu komuchy i ateiści się nudzą.Jutro Święto Trzech Króli .Wedle Petru to sześciu.Czy Sienkiewicz znowu spali Budkę?🤣
      • aga-kosa Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 14:17
        Taniu, nie spali bo Budka kandyduje :)
        • cogito50 Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 17:29
          on pił z kazdym i duzo. zycie miał przesrane. urodzony jako sine niemowle, podłej urody i postury, ozeniony z babcią z dzieckiem. pozostała tylko woda zycia ostatnio butelkowana w małpkach. i tak do 'pul up.
          • zdybex Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 18:07
            ale z tuskiem na helu wychlali 4 wina. za opowiescia tuska. bo na trzezwo, znaczy bez win nie mógł podjac decyzji. jak ktos mówi, ze wypił pół litra to znaczy, ze o następnym litrze zapomniał
            • erte2 Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 18:16
              Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M.
              Oczywiście że nie pił. Bo w tym czasie rozmnażał chleby i ryby, uzdrawiał chorych, zamienaił wino w wodę (czy może odwrotnie...?), jeździł tam na osiołku (co znakomicie opisał Kornel Makuszyński; osiołek zwał się Patałłach), a na koniec wziął się i zmartchywstał.
              • x2468 Re: Kaczyński: Mój brat nie pił z Kiszczakiem w M 05.01.20, 19:27
                Pil do lustra czy z bratem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka