Dodaj do ulubionych

A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy

22.01.20, 21:32
Może podzieliłby się tymi tabletkami z Adrianem?
Obserwuj wątek
    • lech1966 Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 22.01.20, 21:35
      A ty nie potrzebujesz? Masz zapas?😅😅😅
      • witek.bis Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 22.01.20, 21:40
        Od moich zapasów to ty się, Lesiu, odstosunkuj. Niby takie pisowskie śmichy-chichy, a zaraz będzie manko :-)
        • yoma Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 22.01.20, 21:42
          Ty Witek po tym kontakcie lepiej klawisze na klawiaturze policz :)
          • witek.bis Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 22.01.20, 21:43
            Już mi trzech brakuje. Chyba zerwę tę toksyczną znajomość :-)
            • yoma Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 22.01.20, 23:09
              A ciesz się, że nie palców :)
          • lech1966 Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 22.01.20, 21:46
            yoma napisała:

> Ty Witek po tym kontakcie lepiej klawisze na klawiaturze policz :)

Bez obawy, nie mam szuflady ani nie jestem członkiem POKO
    • witek.bis Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 22.01.20, 21:49
      Tania i Lesio ładnie podbijają wątek z filmikiem, więc można oddelegować się do innego wątku.
      Ale piszcie tu coś od czasu do czasu, bo będę sprawdzał :-)
      • lech1966 Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 22.01.20, 21:58
        I tak tego nikt nie oglada. Ja też nie widziałem. Odpowiedziałem na tytuł wątku i na nagląca potrzebę twojej prośby o pomoc.
        • witek.bis Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 22.01.20, 22:02
          Mojej prośby o pomoc? Czegoś ty się naćpał, Lechutek? :-o
          • lech1966 Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 22.01.20, 22:12
            Jeśli ktoś mówi o tabletkach to wyraźnie oczekuje pomocy. Basenu ci nie przyniosę ale wspomóc dobrym słowem zawsze mogę.😅😅😅
            • witek.bis Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 22.01.20, 22:18
              A więc jeśli ty mówisz o basenie, to oczekujesz pomocy? No, trudno - za mądry nie jesteś, ale do podbijania wątku wystarczysz.
              • lech1966 Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 22.01.20, 22:21
                O basenie wspomniałem bo nie mogę ci go dać. Tabletek też ci nie mogę dać. Ale na towarzystwo w tym wątku mozesz liczyć. Będę obserwował jakie spustoszenie finalnie zrobi choroba.😅😅😅😅
                • witek.bis Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 22.01.20, 22:25
                  Trudno gadać z kimś, kto do tego stopnia oderwany jest od jakiejkolwiek logiki. A teraz, ponieważ już całkiem mnie znudziłeś, ja się oddalę, a ty wstawisz siedemnaście uśmieszków :-)
                  • lech1966 Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 22.01.20, 22:31
                    witek.bis napisał:

> Trudno gadać z kimś, kto do tego stopnia oderwany jest od jakiejkolwiek logiki.
                    > A teraz, ponieważ już całkiem mnie znudziłeś, ja się oddalę, a ty wstawisz sie
                    > demnaście uśmieszków :-)

Dokładnie. Ale nie siedemnaście. To mogłoby doprowadzić cię do spazmów, a ja nie jestem mściwy. Jestem pacyfistą i kocham wszystkie robaczki z POKO które można znaleźć pod kazdym kamieniami w polu.😂😂😂
        • x2468 Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 23.01.20, 00:03
          Ty to faktycznie nikt.
    • pies.na.czarnych Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 22.01.20, 23:47
      Dostal rachunek za prund
    • snajper55 Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 23.01.20, 02:31
      witek.bis napisał:

> Może podzieliłb
      > y się tymi tabletkami z Adrianem?

Ale to jest chyba dość stare. Albo powtarza się gdy mu zapomną włożyć wtyczkę zasilania.

S.
      • taniarada Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 23.01.20, 02:51
        snajper55 napisał:

> witek.bis napisał:
        >
        > > Może podz
        > ieliłb
        > > y się tymi tabletkami z Adrianem?

>
        > Ale to jest chyba dość stare. Albo powtarza się gdy mu zapomną włożyć wtyczkę z
        > asilania.
        >
        > S.
        Podbijasz ten idiotyczny wątek zwany spamem?
      • pies.na.czarnych Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 23.01.20, 09:22
        snajper55 napisał:

> witek.bis napisał:
        >
        > > Może podz
        > ieliłb
        > > y się tymi tabletkami z Adrianem?

>
        > Ale to jest chyba dość stare. Albo powtarza się gdy mu zapomną włożyć wtyczkę z
        > asilania.
        >
        > S.

Zwolniona reanimacja.
    • eiran Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 23.01.20, 09:30
      To nagranie sprzed dziewięciu lat z tzw. Forum Ekonomicznego z Krynicy. Podejrzewam, że ktoś z rodziny Ziobrów czymś go poczęstował.
      • witek.bis Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 23.01.20, 09:36
        No, skoro już dziewięć lat temu tak się zawieszał, to nie dziwota, że teraz zawiesza się na całe tygodnie.
        • eiran Re: A prezes jakby trochę cichszy i spokojniejszy 23.01.20, 09:47
          Zwłaszcza że już jakiś czas temu BMI zrównało mu się z IQ.

edukacja.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/537856,sejm-reforma-edukacji-kaczynski-o-likwidacji-gimnazjow.html
          • taniarada Wojtek Czuchnowski 23.01.20, 10:44
            eiran napisał:

> Zwłaszcza że już jakiś czas temu BMI zrównało mu się z IQ.
            >
            > edukacja.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/537856,sejm-reforma-edukacji-kaczynski-o-likwidacji-gimnazjow.html
            >
            To opublikował.Pogratulować adwersarzowi z Wyborczej koncepcji.Nie kopał się ostatnio z koniem?
            • adria231 Re: Wojtek Czuchnowski 23.01.20, 19:07
              Tradycyjnie w czasie każdej kampanii wyborczej chowają prezia do szafy razem z antkiem.

• annakarenina Znaczy Naczelnik słabuje na głowę! 23.01.20, 09:46
      witek.bis napisał:

> Może podzieliłb
      > y się tymi tabletkami z Adrianem?

>
      >

dobrze, że nie mamy broni jądrowej, bo czerwony guzik by był w nieodpowiedzialnych rękach!
      • zdybex Re: Znaczy Naczelnik słabuje na głowę! 23.01.20, 19:38
        prezes w głosowaniu w cejmie,, naprowadzny najnowszym systememADBCAV, kierowanym przez Blaszaka, oczywiście po kursach w USA,trafił do otworu. Bankiet z tego powodu za skromne mmmnnn usd zapłaci fundacja marodowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka