Gość: cep w sqpie dali mi za te śruby 60 gr.też mi afera... IP: *.lublin.mm.pl 22.10.04, 14:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel stronk Re: w sqpie dali mi za te śruby 60 gr.też mi afer IP: 213.199.198.* 22.10.04, 14:34 lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzadki Re: w sqpie dali mi za te śruby 60 gr.też mi afer IP: 62.29.248.* 22.10.04, 14:42 Zamachowcy zbiegli do Klewek. A z tamtad podziemnym tunelem do Afganistanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: w sqpie dali mi za te śruby 60 gr.też mi afer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:43 MOże to ci sami co Kapuscie notes ukradli ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttw Alez ten Pęk wygladaaaa jaak Mojzesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:40 Ten ci probuje cuda w sejmie czynic a tu jakas swinia z PEKiem kluczy poluzowuje mu PEK srub w jego sluzbowym trabancie doprowadzajac serce posla PEKa niemalze do PEKniecia... Cale szczescie sPEKali roboty nie konczac wiec OJCZYZNA ocalona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon SZKODA ŻE IM SIĘ NIE UDAŁO. SZKODNIKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 12:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: w sqpie dali mi za te śruby 60 gr.też mi afer IP: *.komputerowe.com 22.10.04, 16:13 haha, bezbłedny koment. miazga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyk Mnie też próbowali zabić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:32 ..jak kupiłem nowe zimówki. Byli bardziej przewidujący niż Ci od Pęka bo z rozpędu od razu zabrali koła. Gdybym pojechał po lodzie na bębnach i tarczach na pewno bym, wpadł w pośliżg i się zabił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziq [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Mnie też próbowali zabić... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.04, 15:29 Ta słynna u czytelników GW tolerancja dla innych poglądów ; ma już swoją nazwę "tolerancja kuroniowa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Całkiem możliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:35 Głupie żarty robicie a Pęk jest nieprzekupny i podpadł masie kolesiów przy żłobie. Ale innym też odkręcają śruby próbując ukraść koła i Pęk padł zapewe ofiarą złodziei kół, którzy spłoszyli się i nie zdażyli odkręcić kół w jego aucie. Dlatego przez wyruszeniem w jazdę należy sprawdzać stan kół. Takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK J. Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: *.lublin.mm.pl 22.10.04, 14:36 Ze cwierc wieku temu wzialem samochod z naprawy w lubelskim Polmozbycie.Jechalem na poludnie Polski i gdzies kolo Zawichostu zorientowałem sie,ze cos jest nie tak.I bylo - koła niedokrecone.Zrobilem to,czego nie zrobiono w Polmozbycie, i pojechalem dalej.Nie zwolywalem zadnej konferencji prasowej ani nie infomowalem milicji,uznalem,ze to czyjes niechlujstwo. A tu Pęk rozdmuCHUUJE sprawe!Jak patrze na niego,to mnie ciarki przechodza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Załosny... IP: 81.219.8.* 22.10.04, 14:39 Fure chcieli mu buchnac jak koło bedzie wymienial a Bodzio bajki wymysla. Pies z kulawa noga nie zainteresuje sie taki gosciem a ten zamachowca szuka! Widoczny kompleks niższości (braki w wyksztalceniu, kulturze, obyciu) przy rozbuhanych ambicjach polaczony z zaawansowanym stadiem manii przesladowczej. Nie jest dobrze, tylko patrzec jak z Gabrielem sobie rece podadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia23 Pęk nie wie jak zwrócić na siebie uwagę IP: 80.51.231.* 22.10.04, 14:41 więc próbę kradzieży kół interpretuje jako zamach na jego życie. W dobie tak potężnych afer jak obecnie - gdy afera Orlenu przyćmiła starachowicką - takie 'rewelacje' budzą niestety tylko politowanie. Tylko za co tacy posłowie otrzymują kasę i masę innych profitów?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Pęk nie wie jak zwrócić na siebie uwagę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.04, 15:35 Oj ta GW już wam mózgi rozwodniła zupełnie , w cholerę z Pękiem ,ale jeszcze nie słyszałem zeby złodzieje chcieli ukraść koła i ich nie ukradli to jest coś tak niemożliwego jak napisanie w GW że ks.Jankowski jest niewinny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk P.Pęk: Ktoś próbował mnie zabić-PĘKam ze śmiechu:) IP: 82.160.16.* 22.10.04, 14:41 Odpowiedz Link Zgłoś
euforiusz Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić 22.10.04, 14:42 Ech... szkoda. Moze nastepnym razem bedziemy mieli wiecej szczescia. E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Wariat, kolejny wariat w Sejmie!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:47 Ludzie, rozumiem, że Sejm jest odzwierciedleniem społeczeństwa. Już się przyzwyczaiłem do kombinatorów i oszustów. Ale że tyle w społeczeństwie jest WARIATÓW to nie wiedziałem. Pęk, Jankowski powinni siedzieć w zamkniętych zakładach. Przecież to jest niebezpieczne dla społeczeństwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Wariat, kolejny wariat w Sejmie!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 22.10.04, 15:04 tez sie jest czym ekscytowac. jak sie okaze ze jest tam ktos normalny to dopiero bedzie news. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekz1 Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: *.devs.futuro.pl 22.10.04, 14:48 W zasadzie rzeczywiście wygląda na to, że tym razem Pęk nie zmyśla. Dziwi mnie tylko jedna rzecz: komu by się chciało na tyle wysilać, żeby robić zamach na życie akurat posła Pęka? Przecież jest tyle innych osób, o znacznie większej władzy, popularności, możliwościach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: 213.199.219.* 22.10.04, 15:01 Kiedy koło jest poluzowane, to w trakcie jazdy strasznie stuka a auto zachowuje się inaczej-(wiem bo przerabiałem coś podobnrgo). Nie ma możliwości żeby przeciętnie inteligentny człowiek (nawet poseł) tego nie zauważył. Ale czgo można się po Pęku spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re najpierw trzeba wiedzieć co sie robi koło samoc IP: *.bater.net.pl / *.bater5.zabrze.pik-net.pl 22.10.04, 14:52 hodu a później podejrzewac zamch - tylko na kogo jak juz nie moążna inaczej zwrócić na siebie uwagi to trzeba sie zabić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogryzek Rozglos potzrebny od zaraz... IP: *.nll.se 22.10.04, 14:55 biedny Pek! Jak sie robi cicho o Britney Spears to ona pokazuje biust, a co taki Pek moze pokazac??? Musi sobie biedak kola odkrecac. Ale to moze lepiej, ze nic nie pokazuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biurokrata Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 22.10.04, 15:00 Oczywiście wszyscy wszystko wiedzą lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: 5.5R* / *.swr.de 22.10.04, 15:01 niech posel tak nie péka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:03 Panie Pęk - więcej skromności, to nie Pęka chceli zabić tylko Pękowi chcieli ukraść koła - ot i co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYTA 1 Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: *.lublin.mm.pl 22.10.04, 16:52 Jak Pęk zostal deputowanym do parlamentu europejskiego, to skonczyly sie jego wyglupy w Sejmie (no,ostatnio wzieto go do Forum w TVP1 Dworaka).Chce zaistniec,wiec stad ta idiotyczna konferencja prasowa, i te glupie kola, i ten,haha,zamach na jego zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRicky Pęk nie pękaj IP: *.net.flashnet.pl 22.10.04, 15:05 Podobno tuż przed zdarzeniem w okolicy widziano Ałganowa jak niósł gdzieś metalowe przedmioty, a jakiś francuz algierskiego pochodzenia fotografował samochód Pęka parę dni wcześniej. Pęk nie pękaj. Romek Giertych cię obroni. W końcu największy chłopak w klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100lec Szczesciarz Pek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:11 Pewien hindus mial zamiast pepka na brzuchu srubke.I jak mu ja odkrecili to mu dupa odpadla. To byl temat na konferencje prasowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Re: Pęk nie pękaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:17 Pęk -nę ze śmiechu ,ja tez chętnie bym Pana Pęka za brodę pociągnął !!! ale nie wiadomo co w tej brodzie się chowa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domk ALE JAK WIDAĆ ŻYJE-I NIEJEDNYM NAS ZADZIWI ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:21 Jeszcze niejeden kabaret odstawi ten poseł-błazen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankucz Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:36 Panie Pęk, nie pekaj panm O samochód trzeba dbać przynajmniej tak samo jak o swoją rodzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 22.10.04, 15:37 Czy to prawda że polską klasę polityczną ogarnia szalenstwo ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugienek Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: 5.5D* / 213.40.3.* 22.10.04, 15:38 Pan poseł chyba przesadza. A mógłby przecież zrobic coś pożytecznego. Na przykład pójść do fryzjera z tym psim owłosieniem na gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Brawo Pek! uderemnil zamiary zamachowcow :) IP: 62.233.169.* 22.10.04, 15:39 Pek to bohater , przez duze H Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.10.04, 15:43 Zapewne był to Giertych, chorobliwie nie znosi podobnych (czyt. stuknietych) rywali. Szkoda,że nie zapalę 1 listopada świeczki. Odpowiedz Link Zgłoś