Dodaj do ulubionych

Pęk: Ktoś próbował mnie zabić

22.10.04, 14:25
mania prześladowcza?
Obserwuj wątek
    • Gość: cep w sqpie dali mi za te śruby 60 gr.też mi afera... IP: *.lublin.mm.pl 22.10.04, 14:31
      • Gość: posel stronk Re: w sqpie dali mi za te śruby 60 gr.też mi afer IP: 213.199.198.* 22.10.04, 14:34
        lol
        • Gość: Rzadki Re: w sqpie dali mi za te śruby 60 gr.też mi afer IP: 62.29.248.* 22.10.04, 14:42
          Zamachowcy zbiegli do Klewek. A z tamtad podziemnym tunelem do Afganistanu.
          • Gość: Hmmm Re: w sqpie dali mi za te śruby 60 gr.też mi afer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:43
            MOże to ci sami co Kapuscie notes ukradli ???
            • Gość: ttw Alez ten Pęk wygladaaaa jaak Mojzesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:40
              Ten ci probuje cuda w sejmie czynic
              a tu jakas swinia z PEKiem kluczy
              poluzowuje mu PEK srub w jego sluzbowym trabancie
              doprowadzajac serce posla PEKa
              niemalze do PEKniecia...
              Cale szczescie sPEKali roboty nie konczac
              wiec OJCZYZNA ocalona.
              • Gość: hegemon SZKODA ŻE IM SIĘ NIE UDAŁO. SZKODNIKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 12:34
      • Gość: Piotr Re: w sqpie dali mi za te śruby 60 gr.też mi afer IP: *.komputerowe.com 22.10.04, 16:13
        haha, bezbłedny koment. miazga
    • Gość: cyk Mnie też próbowali zabić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:32
      ..jak kupiłem nowe zimówki. Byli bardziej przewidujący niż Ci od Pęka bo z
      rozpędu od razu zabrali koła. Gdybym pojechał po lodzie na bębnach i tarczach
      na pewno bym, wpadł w pośliżg i się zabił.
      • Gość: kaziq [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:12
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: jak Re: Mnie też próbowali zabić... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.04, 15:29
          Ta słynna u czytelników GW tolerancja dla innych poglądów ; ma już swoją
          nazwę "tolerancja kuroniowa"
    • Gość: DM Całkiem możliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:35
      Głupie żarty robicie a Pęk jest nieprzekupny i podpadł masie kolesiów przy
      żłobie.
      Ale innym też odkręcają śruby próbując ukraść koła i Pęk padł zapewe ofiarą
      złodziei kół, którzy spłoszyli się i nie zdażyli odkręcić kół w jego aucie.
      Dlatego przez wyruszeniem w jazdę należy sprawdzać stan kół.
      Takie czasy.
    • Gość: MAREK J. Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: *.lublin.mm.pl 22.10.04, 14:36
      Ze cwierc wieku temu wzialem samochod z naprawy w lubelskim
      Polmozbycie.Jechalem na poludnie Polski i gdzies kolo Zawichostu zorientowałem
      sie,ze cos jest nie tak.I bylo - koła niedokrecone.Zrobilem to,czego nie
      zrobiono w Polmozbycie, i pojechalem dalej.Nie zwolywalem zadnej konferencji
      prasowej ani nie infomowalem milicji,uznalem,ze to czyjes niechlujstwo. A tu
      Pęk rozdmuCHUUJE sprawe!Jak patrze na niego,to mnie ciarki przechodza.
    • Gość: marcy Załosny... IP: 81.219.8.* 22.10.04, 14:39
      Fure chcieli mu buchnac jak koło bedzie wymienial a Bodzio bajki wymysla. Pies
      z kulawa noga nie zainteresuje sie taki gosciem a ten zamachowca szuka!
      Widoczny kompleks niższości (braki w wyksztalceniu, kulturze, obyciu) przy
      rozbuhanych ambicjach polaczony z zaawansowanym stadiem manii przesladowczej.
      Nie jest dobrze, tylko patrzec jak z Gabrielem sobie rece podadza...
    • Gość: Kasia23 Pęk nie wie jak zwrócić na siebie uwagę IP: 80.51.231.* 22.10.04, 14:41
      więc próbę kradzieży kół interpretuje jako zamach na jego życie. W dobie tak
      potężnych afer jak obecnie - gdy afera Orlenu przyćmiła starachowicką -
      takie 'rewelacje' budzą niestety tylko politowanie. Tylko za co tacy posłowie
      otrzymują kasę i masę innych profitów?!?
      • Gość: jak Re: Pęk nie wie jak zwrócić na siebie uwagę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.04, 15:35
        Oj ta GW już wam mózgi rozwodniła zupełnie , w cholerę z Pękiem ,ale jeszcze
        nie słyszałem zeby złodzieje chcieli ukraść koła i ich nie ukradli to jest coś
        tak niemożliwego jak napisanie w GW że ks.Jankowski jest niewinny .
    • Gość: Henryk P.Pęk: Ktoś próbował mnie zabić-PĘKam ze śmiechu:) IP: 82.160.16.* 22.10.04, 14:41
    • euforiusz Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić 22.10.04, 14:42
      Ech... szkoda. Moze nastepnym razem bedziemy mieli wiecej szczescia.
      E.
    • Gość: lekarz Wariat, kolejny wariat w Sejmie!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:47
      Ludzie, rozumiem, że Sejm jest odzwierciedleniem społeczeństwa. Już się
      przyzwyczaiłem do kombinatorów i oszustów.
      Ale że tyle w społeczeństwie jest WARIATÓW to nie wiedziałem.
      Pęk, Jankowski powinni siedzieć w zamkniętych zakładach. Przecież to jest
      niebezpieczne dla społeczeństwa!!!
      • Gość: woj Re: Wariat, kolejny wariat w Sejmie!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 22.10.04, 15:04
        tez sie jest czym ekscytowac. jak sie okaze ze jest tam ktos normalny to
        dopiero bedzie news.
    • Gość: bartekz1 Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: *.devs.futuro.pl 22.10.04, 14:48
      W zasadzie rzeczywiście wygląda na to, że tym razem Pęk nie zmyśla. Dziwi mnie
      tylko jedna rzecz: komu by się chciało na tyle wysilać, żeby robić zamach na
      życie akurat posła Pęka? Przecież jest tyle innych osób, o znacznie większej
      władzy, popularności, możliwościach...
      • Gość: qwe Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: 213.199.219.* 22.10.04, 15:01
        Kiedy koło jest poluzowane, to w trakcie jazdy strasznie stuka a auto zachowuje
        się inaczej-(wiem bo przerabiałem coś podobnrgo). Nie ma możliwości żeby
        przeciętnie inteligentny człowiek (nawet poseł) tego nie zauważył.

Ale czgo można się po Pęku spodziewać?
      • Gość: miop Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: 195.136.193.* 22.10.04, 19:00
    • Gość: opty Re najpierw trzeba wiedzieć co sie robi koło samoc IP: *.bater.net.pl / *.bater5.zabrze.pik-net.pl 22.10.04, 14:52
      hodu a później podejrzewac zamch - tylko na kogo jak juz nie moążna inaczej
      zwrócić na siebie uwagi to trzeba sie zabić
    • Gość: ogryzek Rozglos potzrebny od zaraz... IP: *.nll.se 22.10.04, 14:55
      biedny Pek! Jak sie robi cicho o Britney Spears to ona pokazuje biust, a co
      taki Pek moze pokazac??? Musi sobie biedak kola odkrecac.
      Ale to moze lepiej, ze nic nie pokazuje
    • Gość: Biurokrata Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 22.10.04, 15:00
      Oczywiście wszyscy wszystko wiedzą lepiej...
    • Gość: qba Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: 5.5R* / *.swr.de 22.10.04, 15:01
      niech posel tak nie péka!
    • Gość: Bolek Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:03
      Panie Pęk - więcej skromności, to nie Pęka chceli zabić tylko Pękowi chcieli
      ukraść koła - ot i co.
      • Gość: ZYTA 1 Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: *.lublin.mm.pl 22.10.04, 16:52
        Jak Pęk zostal deputowanym do parlamentu europejskiego, to skonczyly sie jego
        wyglupy w Sejmie (no,ostatnio wzieto go do Forum w TVP1 Dworaka).Chce
        zaistniec,wiec stad ta idiotyczna konferencja prasowa, i te glupie kola, i
        ten,haha,zamach na jego zycie!
    • Gość: Ziutek Pęk peka? A moze do psychiatry? IP: *.ichf.edu.pl 22.10.04, 15:04
    • Gość: TRicky Pęk nie pękaj IP: *.net.flashnet.pl 22.10.04, 15:05
      Podobno tuż przed zdarzeniem w okolicy widziano Ałganowa jak niósł gdzieś
      metalowe przedmioty, a jakiś francuz algierskiego pochodzenia fotografował
      samochód Pęka parę dni wcześniej.

Pęk nie pękaj. Romek Giertych cię obroni. W końcu największy chłopak w klasie.
      • Gość: 100lec Szczesciarz Pek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:11
        Pewien hindus mial zamiast pepka na brzuchu srubke.I jak mu ja odkrecili to mu
        dupa odpadla. To byl temat na konferencje prasowa.
      • Gość: Czesław Re: Pęk nie pękaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:17
        Pęk -nę ze śmiechu ,ja tez chętnie bym Pana Pęka za brodę pociągnął !!!
        ale nie wiadomo co w tej brodzie się chowa .
    • Gość: domk ALE JAK WIDAĆ ŻYJE-I NIEJEDNYM NAS ZADZIWI ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:21
      Jeszcze niejeden kabaret odstawi ten poseł-błazen.
    • Gość: tico Jezus Maria! IP: *.sympatico.ca 22.10.04, 15:30
      Jezus Maria!
    • Gość: Jankucz Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:36
      Panie Pęk, nie pekaj panm O samochód trzeba dbać przynajmniej tak samo jak o
      swoją rodzinę
    • Gość: Jerzy Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 22.10.04, 15:37
      Czy to prawda że polską klasę polityczną ogarnia szalenstwo ?!!!
    • Gość: eugienek Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: 5.5D* / 213.40.3.* 22.10.04, 15:38
      Pan poseł chyba przesadza. A mógłby przecież zrobic coś pożytecznego. Na
      przykład pójść do fryzjera z tym psim owłosieniem na gębie.
    • Gość: bzyk Brawo Pek! uderemnil zamiary zamachowcow :) IP: 62.233.169.* 22.10.04, 15:39
      Pek to bohater , przez duze H
    • Gość: mike Re: Pęk: Ktoś próbował mnie zabić IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.10.04, 15:43
      Zapewne był to Giertych, chorobliwie nie znosi podobnych (czyt. stuknietych)
      rywali. Szkoda,że nie zapalę 1 listopada świeczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka