Dodaj do ulubionych

Przykra wiadomość dla pisich

24.02.20, 09:53
w drugiej turze Dude dogonili prawie wszyscy ze górnej stawki, Kidawa-Błońska, Hołownia, Kosinak - Kamysz, troszku Biedroń odstaje, ale wszystko przed nim, tylko Bosak z Konfabulacji przegrałby znacząco z Dudą.
Tak po prawdzie co może zaoferować Duda, nichts, niente, nothing, wszystko co obiecał i tak nie spełnił, więc ludzie maja go w ...... poważaniu.

PS. Ja mam na kogo głosować, mam kandydatów, a wy pisięta muisicie oddać głos na miernotę.

www.tokfm.pl/Tokfm/7,103087,25703247,wybory-prezydenckie-2020.html
Obserwuj wątek
    • czandra1 Re: Przykra wiadomość dla pisich 24.02.20, 10:04
      Pomyliłem się, i to dość znacząco; w I turze nie udałoby się Dudzie przekroczyć 50%, a w drugiej, gdyby jego rywalem był Władysław Kosiniak-Kamysz, to przegrałby stosunkiem głosów 43,9% do 45,9%.
      Powinienem skakać pod niebiosa, i to robię, jak zobaczycie punkt na nieboskłonie, to nie UFO, to sem ja.
      • yoma Re: Przykra wiadomość dla pisich 24.02.20, 10:19
        Z twittera:

Świat się skończył!!
        Moja teściowa dziś oznajmiła, że nie odda głosu na Andrzeja Dudę!!!
        Proszę Państwa moja misja dobiegła końca, osiągnąłem swój cel! 👊🏻✌️🏻
        Żegnam się!!

😁
        • lechutek1966 Re: Przykra wiadomość dla pisich 24.02.20, 21:04
          Nic się statystycznie nie zmieniło. Bo ja przekonałem swoją 😃😃😃
    • taniarada Re: Przykra wiadomość dla pisich 24.02.20, 10:22
      Platforma Nieobywatelska ma dwa pociski do odpalenia .Gdy pierwszy niewypali Tępa Dzida to zostaje drugi Hołownia .Ale nigdy nie można ulec samozadowoleniu.
      • lechutek1966 Re: Przykra wiadomość dla pisich 24.02.20, 21:06
        Liczę na to że nie będzie drugiej tury. Mam nadzieję że Duda wygra już w pierwszej. Konieczna jest mobilizacja anty POKO wskiego elektoratu ale myślę że się opłaci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka