boblebowsky 30.03.20, 20:55 Były ruchadła leśne i inne. Teraz przyszła pora na najbardziej ogłupiającą aplikacje jaka istnieje. I od dziś istnieje w niej również pewien pajac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa_poranna1 Re: Pan Tik-Tok 30.03.20, 21:00 Widziałam go - Duda jest żenujący. Jak pajac. Facio ma wykształcenie wyższe i tak daje z siebie robić pajaca? Te miny, te gesty - hłe, hłe? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Pan Tik-Tok 30.03.20, 21:05 kawa_poranna1 napisała: > Widziałam go - Duda jest żenujący. > Jak pajac. > Facio ma wykształcenie wyższe i tak daje z siebie robić pajaca? > Te miny, te gesty - hłe, hłe? Mylisz się myśląc, że go do tego zmuszono:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Pan Tik-Tok 30.03.20, 21:36 głowa państwa się nudzi ,lekarze,pielegniarki,sanitariusze,personel sklepow z zywnoscia tyra nieprzerwanie a głowa państwa się nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Pan Tik-Tok 30.03.20, 21:40 szwampuch58 napisał: > głowa państwa się nudzi ,lekarze,pielegniarki,sanitariusze,personel sklepow z z > ywnoscia tyra nieprzerwanie a głowa państwa się nudzi > Co jeszcze budzi zdziwienie? Świetny humor, po prostu zajebiście, że jest tak zajebiście. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Pan Tik-Tok 30.03.20, 21:44 Termin"głowa państwa" w jego przypadku automatycznie sugeruje zupelnie inna czesc anatomi czlowieka..... Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Pan Tik-Tok 30.03.20, 21:40 Biedak , może na spacer albo do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Pan Tik-Tok 30.03.20, 21:47 MKB. Padła na ostatniej prostej.Wygląda na to że skarbnik PO zażądał zaprzestania marnowania pieniędzy. Sztab doszedł też pewnie do wniosku, że jak Kidawa siedzi cicho to słupki rosną. Słuszna decyzja. Jeszcze słuszniejsza by była, gdyby wcale nie startowała. Żaden rywal Dudy nie ma po prostu niczego mądrego do zaproponowania poza jeżdżeniem po PiS i Dudzie.Jej szanse były tak wysokie jak ta słynna inteligencja wyborców peło.Ja cię kręcę. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Pan Tik-Tok 30.03.20, 22:00 W poniedziałek odnotowano w Polsce 193 nowe przypadki zakażenia koronawirusem. Podjąłem decyzję o nieprzeprowadzeniu wyborów prezydenckich 10 maja we Włocławku - zadeklarował w poniedziałek prezydent Marek Wojtkowski. O przełożenie daty wyborów apeluje też coraz więcej samorządowców, m.in.: prezydent Wrocławia Jacek Sutryk, prezydent Białegostoku Krzysztof Żuk czy burmistrz Kluczborka Jarosław Kielar. acha zapomnialem cyglu pisowski;co tam porabia ta pani Kidawa? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Pan Tik-Tok 30.03.20, 22:03 szwampuch58 napisał: > W poniedziałek odnotowano w Polsce 193 nowe przypadki zakażenia koronawirusem. > Podjąłem decyzję o nieprzeprowadzeniu wyborów prezydenckich 10 maja we Włocławk > u - zadeklarował w poniedziałek prezydent Marek Wojtkowski. > O przełożenie daty wyborów apeluje też coraz więcej samorządowców, m.in.: prezy > dent Wrocławia Jacek Sutryk, prezydent Białegostoku Krzysztof Żuk czy burmistrz > Kluczborka Jarosław Kielar. > acha zapomnialem cyglu pisowski;co tam porabia ta pani Kidawa? > Wybacz moją uwagę, ale żeby z tanimruskimszmaciorem wdawać się w polemikę. Z całą sympatią..... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Pan Tik-Tok 30.03.20, 22:06 chcesz zeby te szmaciarze z obory trolli Zioby opanowali wszystko,nie polemizuje z mendami ale milczec nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Pan Tik-Tok 30.03.20, 22:24 szwampuch58 napisał: > chcesz zeby te szmaciarze z obory trolli Zioby opanowali wszystko,nie polemizuj > e z mendami ale milczec nie zamierzam > Ja milcząco, ale zawsze kopię w doopę:) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Konto bankowe na selfi załozyłeś? 30.03.20, 22:41 I pewnie jeszcze kredyt zaciągnąłeś w tym trybie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Konto bankowe na selfi załozyłeś? 30.03.20, 22:57 qqazz napisał: > I pewnie jeszcze kredyt zaciągnąłeś w tym trybie? > > pozdrawiam Widzę, że świetnie znasz się na ludziach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Konto bankowe na selfi załozyłeś? 30.03.20, 23:10 boblebowsky napisał: > qqazz napisał: > > > I pewnie jeszcze kredyt zaciągnąłeś w tym trybie? > > > > pozdrawiam > > > Widzę, że świetnie znasz się na ludziach:)) > Nie trudno mieć na tym forum władzę i nad Tobą Bob.Wystarczy studiować psychologię .I tłumy baranków Bożych ciągną za tobą jak pszczoły do miodu.Siema i już mnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pan Tik-Tok 30.03.20, 22:57 Nie to nie jest podróba ANDRZEJ DUDA na TIKTOK?! Odpowiedz Link Zgłoś
cogito50 Re: Pan Tik-Tok 30.03.20, 23:25 ale ma doradców. to chyba mucha, ściera i jąkała? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Brawo ty 31.03.20, 10:30 m.c.hrabia napisał: > pajac dla jaj zwany prezydentem. To też się odnosi do ciebie .Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Brawo ty 31.03.20, 10:37 mnie nikt nie nazywa prezydentem nawet dla jaj , jak tego klauna twitter.com/AndrzejDuda/status/1244598402077413376?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1244598402077413376&ref_url=http%3A%2F%2Fpolityczek.pl%2Funcategorised%2F12715-epidemia-w-kraju-duda-od-dzisiaj-znajdziecie-mnie-na-tik-toku Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pan Tik-Tok 31.03.20, 09:42 Grodzki o Dudzie: Kiedy wszyscy walczymy z wirusem, on proponował jakieś gry na TikTok-u wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,25831917,grodzki-o-dudzie-kiedy-wszyscy-walczymy-z-wirusem-on-proponowal.html#s=BoxMMt2 Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Pan Tik-Tok 31.03.20, 11:05 Poziom zidiocenia Andrzeja nie sięgnął dna, wcale a wcale. Przysłowiowe dno osiągnie, gdy zacznie ubolewać nad swoją niedolą, brakiem zrozumienia, brakiem perspektyw, bo przecież jako prezydent się wykazał. Przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pan Tik-Tok 31.03.20, 13:35 boblebowsky napisał: > Były ruchadła leśne i inne. Teraz przyszła pora na najbardziej ogłupiającą apli > kacje jaka istnieje. I od dziś istnieje w niej również pewien pajac. Jak się czujesz w roli hejtera ? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Pan Tik-Tok 31.03.20, 13:43 no-popis napisała: > boblebowsky napisał: > > > Były ruchadła leśne i inne. Teraz przyszła pora na najbardziej ogłupiając > ą apli > > kacje jaka istnieje. I od dziś istnieje w niej również pewien pajac. > Jak się czujesz w roli hejtera ? Coś na temat infantylności Andrzejka? Odpowiedz Link Zgłoś