Dodaj do ulubionych

A propos występu Bocellego

13.04.20, 07:29
Gdyby ktoś jeszcze tego nie zauważył, to informuję uprzejmie, że wielkość daje sobie radę sama na dworze, natomiast małość występuje wyłącznie w otoczeniu licznego dworu.
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: A propos występu Bocellego 13.04.20, 07:40
      A dla amatorów jeszcze mały bonusik - chór z operetki Zemsta nietoperza.
      • eiran Re: A propos występu Bocellego 13.04.20, 07:46
        Nie potrafię rozpoznać żadnego z tych gości, ponieważ zgodnie z zaleceniami rządu, wszyscy są w maseczkach.
        • witek.bis Re: A propos występu Bocellego 13.04.20, 07:54
          Bo to taka składanka "Zemsty nietoperza" z "Balem maskowym" i "Pajacami".
    • no-popis POdobne POrównanie 13.04.20, 09:51
      Fakt to sprzeczność między tymi dwoma postaciami.
      Natomiast są też sprzeczności między piłkarzem Tuskiem i piłkarzem Ronaldo.
      Ten pierwszy paprak, ćwiczący od dzieciństwa bez żadnych pozytywnych wyników a ten drugi wybitny już po kilku latach treningów. Ten pierwszy musiał dorabiać robiąc za lokaja w polityce a ten drugi samodzielny i dyktujący warunki.
      Widzisz Wicia jakie debilne posty piszesz ?
      • witek.bis Re: POdobne POrównanie 13.04.20, 10:13
        Jeśli mowa o różnicy między postaciami, to między dwiema, a nie dwoma. Bo postaci są dwie, a nie dwa.
        Debilności porównania "piłkarza" Tuska z piłkarzem Ronaldo nie będę się starał wykazywać, bo sama wali po oczach. A o tym, jak debilne jest wciskanie Tuska wszędzie gdzie popadnie, nawet nie wspomnę.
        • taniarada Re: POdobne POrównanie 13.04.20, 10:32
          witek.bis napisał:

> Jeśli mowa o różnicy między postaciami, to między dwiema, a nie dwoma. Bo posta
          > ci są dwie, a nie dwa.
          > Debilności porównania "piłkarza" Tuska z piłkarzem Ronaldo nie będę się starał
          > wykazywać, bo sama wali po oczach. A o tym, jak debilne jest wciskanie Tuska w
          > szędzie gdzie popadnie, nawet nie wspomnę.
          > To to samo witia jak twoje ośmieszanie PIS i poszczególnych osób przez Twittera.Robisz to ciągle z premedytacją .Więc co się dziwisz .Siema.
        • no-popis Re: POdobne POrównanie 13.04.20, 11:21
          witek.bis napisał:

> Jeśli mowa o różnicy między postaciami, to między dwiema, a nie dwoma. Bo posta
          > ci są dwie, a nie dwa.
          > Debilności porównania "piłkarza" Tuska z piłkarzem Ronaldo nie będę się starał
          > wykazywać, bo sama wali po oczach.
          Tylko Ciebie, może trochę niedokładnie ale jednak ... naśladowałem. To pastisz i ktoś inteligentny tylko tak by to zrozumiał. Ale boli ! Musi boleć boleć. Nie jest mój pogląd ale żart z Twojego sPOsobu rozumowania. Jest to równie debilne porównanie jak Twoje.

>A o tym, jak debilne jest wciskanie Tuska wszędzie gdzie popadnie, nawet nie wspomnę.

...i pisze to tr o ll, który założył swój tysięczny wątek o PiSie....i Kaczyńskim - to kto tu ma obsesję Ty, który zakładasz wątek , kolejny o tych samych osobach czy ja rechocząc, pisząc pastisz, z takiego obsesyjnego psychopaty, piszącego tylko o Kaczyńskim i Tusku, jak Ty.
          ...ale sądząc z Twojego zdenerwowania to trafiłem w dziesiątkę :)
          • kolor Re: POdobne POrównanie 13.04.20, 11:23
            Jak żonka? Zadowolona z Donka?
          • don.kichote Re: POdobne POrównanie 13.04.20, 11:51
            no-popis napisała:

> ...ale sądząc z Twojego zdenerwowania to trafiłem w dziesiątkę :)

Chyba jednak nie! Przynajmniej dla mnie to nie "dych" - lecz pudło!

Gdyby Wiek porównywał talent wokalny Kaczyńskiego, Tekst linkuwww.youtube.com/watch?v=DT_VI-RmdO8]śpiewającego np. hymn z talentyem Boticzellego
            • don.kichote Sorry, ale post mi "uciekł". Poniżej poprawiony 13.04.20, 12:06
              don.kichote napisał:

> no-popis napisała:
              >
              > > ...ale sądząc z Twojego zdenerwowania to trafiłem w dziesiątkę :)

Chyba jednak nie! Przynajmniej dla mnie to nie "dycha" - lecz pudło!

Gdyby Wiek porównywał talent wokalny Kaczyńskiego, śpiewającego np. hymn z talentem Bocellego, twoje porównanie miałoby sens...
            • no-popis Re: POdobne POrównanie 13.04.20, 12:09
              don.kichote napisał:

> no-popis napisała:
              >
              > > ...ale sądząc z Twojego zdenerwowania to trafiłem w dziesiątkę :)
              > Chyba jednak nie! Przynajmniej dla mnie to nie "dych" - lecz pudło!
              Też tak myślałem pisząc ten pastisz ale reakcja Witka- obsesyjnego producenta wątków antykaczyńskich wyprostowała moją opinię....w dychę. Wystarczy przeczytać jak wymachuje rękami i tupie nogami ,jak zaciska zęby i POdskakuje krzycząc: kto nie skacze ten z PiS. Ma obsesję na punkcie Kaczyńskiego i PiS.
              • eiran Re: POdobne POrównanie 13.04.20, 12:53
                No, no, nasz mistrz małej formy ludzikow pastisz napisał. Taki z tego pastisz, jak z Kaczyńskiego wykonania hymnu belcanto.
              • kawa_poranna1 Re: POdobne POrównanie 13.04.20, 13:03
                no-popis napisała:
                Ma obsesję na punkcie Kaczyńskiego i PiS.

Jeśli w twoim organizmie zagnieździł się pasożyt, tasiemiec
                to robisz wszystko aby go z siebie usunąć.
                Aby siebie ratować.
                Ty nazywasz takie działanie obsesją?
                • no-popis Re: POdobne POrównanie 13.04.20, 13:08
                  kawa_poranna1 napisała:

> no-popis napisała:
                  > Ma obsesję na punkcie Kaczyńskiego i PiS.
                  >
                  > Jeśli w twoim organizmie zagnieździł się pasożyt, tasiemiec
                  > to robisz wszystko aby go z siebie usunąć.
                  > Aby siebie ratować.
                  > Ty nazywasz takie działanie obsesją?
                  Użycie słowa obsesja wynika z zarzutu sformułowanego wobec mnie, więc nie do mnie ta uwaga.
                  PS
                  Osobiście nie widzę różnicy czy zagnieżdził się u mnie ten tasiemiec czy tamten tasiemiec. Ty je rozróżniasz ale cały czas nie chcesz napisać , którego tasiemca proPOnujesz jako alternatywnego. Więcej odwagi Kawa.
    • pies.na.czarnych Re: A propos występu Bocellego 13.04.20, 12:56
      video.xx.fbcdn.net/v/t42.9040-2/79325927_838355549947963_1409811392730497024_n.mp4?_nc_cat=108&_nc_sid=985c63&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&_nc_ohc=yrNIae-7F7oAX-14aPr&_nc_ht=video-bru2-1.xx&oh=4278ed20ff96b878288f2948194dde06&oe=5E94620B

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka