kawa_poranna1 19.10.20, 15:12 Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bushabora? Ostatnio Episkopat go sprowadził, bilety rozsprzedawali, kasa płynęła. Teraz ma znowu wskrzeszać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa_poranna1 Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 19.10.20, 17:57 I co byście pisy zrobili jakby wam premier Tusk nie zbudował stadionu? taki ciekawy fakt: Liczba szpitali w Polsce: w latach 2005-2007 (PiS) zmniejszyła się o 33 w latach 2007-2015 (PO/PSL) zwiększyła się o 208 w latach 2015-2018 (PiS) zmniejszyła się o 7 Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 19.10.20, 18:00 To jest właśnie wina Tuska. Zbudował stadion - i są chorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 19.10.20, 18:03 met_ol napisał(a): > To jest właśnie wina Tuska. > Zbudował stadion - i są chorzy. Samoobsługowe Szpitale Polowe Narodowe. Wojsko będzie potem przenosić ich do chłodni specjalnie w dużych ilościach tam postawione. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 20.10.20, 19:11 Mają lekarzy? Dotąd ci lekarze nie stali przy łóżkach pacjentów lecz oczekiwali w spokoju na zatrudnienie jakieś? Hłe, hłe? Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 20.10.20, 19:22 Już kiedyś pisalem. Kołki w zęby i tempo 22. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 20.10.20, 19:23 U Moniki Olejnik rzecznik PiS-u kwakal ze zglosilo sie 10 ochotnikow ze strazy pozarnej do obslugi respiratorow,i to tylko pierwszego dnia a ze za pomylenie sie z przewodami respiratora przy pacjecie nie bedOm karac spodziewaja sie nastepnych ochotnikow Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 20.10.20, 19:32 A, to już wiem, co robiła wczoraj straż pod sąsiednim blokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 20:14 Za podłączanie przewodów będą odpowiedzialni hydraulicy. Właśnie pięciu hydraulików pisi przywlekli z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 20:28 Zara, zara - hydraulicy mogom (to z wolskiego) też zastąpić urologów. Szewcy (ale też ich nie ma) - dermatologów........ Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 20:36 Kaletnik może być? Znam kaletnika. Zastąpi od razu chirurga, zamknie ranę suwakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 20:51 Zamiast fastrygować cadgutem (cytuję: za młodą lekarką, "która gdzie stąpnie, tam się sprawdza"). Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 22:14 Btw fajny jest, ten mój. Bywszy kiedyś u niego w sprawie suwaczka do plecaczka paczę i widzę, że on wie, że ja wiem, że on się gapi na moją bransoletkę - a ja wiem, że on wie, że ja się gapię na jego koszulkę... Porozumienie ponad warsztatem. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 21:24 yoma napisała: > Kaletnik może być? Znam kaletnika. > > Zastąpi od razu chirurga, zamknie ranę suwakiem. Przy cesarce może to być wielce użyteczne. S. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 21:26 Wielokrotnego użytku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 22:10 😂 😂 😂 Ja nie wiem, dlaczego nikt jeszcze na to nie wpadł. A no tak, pisiu nie mieli... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 21:25 met_ol napisał(a): > Zara, zara - hydraulicy mogom (to z wolskiego) też zastąpić urologów. Szewcy (a > le też ich nie ma) - dermatologów........ Nieee. Kosmetyczki - dermatologów a jubilerzy zajmą się kamieniami nerkowymi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ksawery.bar Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 19:30 Prawdopodobnie Medicover i Luxmed idą tymczasowo do zamknięcia. Tam pracuje wielu lekarzy którzy nigdzie indziej nie pracują. Oni mogą zasilić szpital polowy. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 20.10.20, 19:49 Andrzej "Dydlef" Opos mógłby ściągnąć na Narodowy tę oleistą Syryjkę. Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 20.10.20, 19:53 Andrzej "Bydle"? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 19:27 Dworczyk o szpitalu polowym na Stadionie Narodowym: Zgłosiło się już ponad 160 chętnych do pracy Marcin Kozłowski Z innych szpitali? A co z ich pacjentami? Pozostawili ich czy też to są ci o których nieudacznik Sasin, że się opierd alali i w karty na dyżurze grali? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 19:52 Na tych potencjalnych 60.000 chorych? Nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 20:29 Strach przeliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 20:05 Po co leczyć, wystarczy ostatnie namaszczenie.. W końcu żyjemy w katolickiej krainie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 20:17 Coś tak czułam, że z tymi 160 chętnymi do roboty to coś nie tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 20:23 Pinokio już wcześniej nawoływał "Emeryci - do urn". Tylko kur.a nie powiedział do jakich. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 20:16 Leczenie nie jest ważne, ważne aby katechetów i spowiedników nie zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 20:42 Widzisz - spowiednik ma przewagę, bo może jednocześnie obsługiwać dwóch Klientów. Ma dwoje uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 20:43 Tylko, jak mu się pokuty i rozgrzeszenia popierd.lą, to może być "i smieszno, i straszno". Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 22:17 I ujrzałam wielebnego z wianuszkiem uszu dookoła głowy... Nie było u Lema czegoś takiego? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 22:33 Chyba tak. Światowid mix. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 22:39 Światosłuch :) Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 22:53 Z elektroniki, to multiplexer. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 22:59 Przyjmuję informację z szacunkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 23:24 Mają być lekarze z zagranicy. A więc dr Jekyll, dr Żivago. Może także dr House Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 23:30 man_sapiens napisał: > Mają być lekarze z zagranicy. A więc dr Jekyll, dr Żivago. Może także dr House Dr Hannibal Lecter... S. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 21.10.20, 23:37 Psychiatra. Przydałby się... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 22.10.20, 00:05 O, właśnie dr Lecter w telewizorni w całej krasie. Tvn Fabuła :) Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 22.10.20, 08:07 Lekarze z seriali medycznych🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 22.10.20, 08:28 Ciekawe jak zmobilizują Dr Quinn. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 22.10.20, 09:05 met_ol napisał(a): > Ciekawe jak zmobilizują Dr Quinn. no tak, pewnie zajęta :) jednak większy problem będzie ze Znachorem Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 22.10.20, 10:16 On "krajowy" - to sobie poradzą. Nie takich wykopywali. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 22.10.20, 10:38 Piękne :) Znachora, o ile pamiętam, wykopali dość skutecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 22.10.20, 10:31 Zawsze jakieś przygotowanie mają. To już le;piej, niż gdyby wzięli Pinokio, wtedy można byłoby się obawiać, że oszukuje i zamiast aspiryny podaje np. sproszkowany tynk. Albo beton. Odpowiedz Link Zgłoś
krol.osle.jlawki Będą pokoje na godziny 22.10.20, 10:21 Bo tylko to mozna zrobić mając same łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kto na Stadionie Narodowym będzie leczył? Bus 22.10.20, 10:28 Nie ma mowy. Teraz temat sprawdzony, ścieżka przetarta. Czas na Ojca Dyrektora, on już kiedyś "tak pięknie wywoływał Szatana", jak powiedziała jedna z wdzięcznych słuchaczek (było to tak: "Szatanie, wystąp!") Odpowiedz Link Zgłoś