Dodaj do ulubionych

Do forumowiczów.

29.03.22, 20:15
Tych głupich i bardziej myślących. Także tych płatnych. To jedyne forum na którym piszę sobie moje wypociny. W dawnych latach poczytałem sobie o wojnach w Europie, w szczególności bystrego Wańkowicza o tej ostatniej lat 1939 -1945. Także literatury rosyjskiej Od Turgieniewa, Tołstoja do "Szosy wołokomskiej" Aleksandra Beka. Sam nie wiem skąd mi się to wzięło. Może z popapranej rodziny polsko rosyjsko niemieckiej, kresowej. W szkole byłem prymusem, jeżeli chodzi o rosyjski. Łącznie z wiązanką grubych przekleństw. Mój tata pierwsze nauki pobierał w Rosji, gdzieś pod Pskowem. Jego rodzice to rosyjska Niemka i sztabskapitan w carskiej armii.

W domu było zawsze daleko od polityki. Rodzina bez strat w czasie okupacji. Tata kolejarz. Pamiętam jednak kuzyna, którego w kiepskim czasie dla tzw. Gwardii Ludowej mama dokarmiała pożywną zupą. Nie zapomniał. Były jakieś ćwiczenia Układu Warszawskiego, był szefem pułku ochrony rządu. Zabrał Spychalskiemu "Czajkę" i przyjechał się napić z tatą. Mało tego, jak trzeźwiał w poniemieckiej łazience pod prysznicem to nakazał sierżantowi odwieźć mnie do szkoły. Sensacja, jakich mało wtedy. Rok 1967. Zima.

Takie rzeczy. Proszę sie nie dziwić że tak widzę tą idiotyczną wojnę, KGBisty psychola. I jej koniec.

Obserwuj wątek
    • yoma Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 20:18
      Heniu... miej litość jak nie nad forum, to nad sobą samym.
      • szwampuch58 Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 20:25
        Odlatuje co nie....hehehe
        • yoma Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 20:26
          Jak gołębica :)
          • szwampuch58 Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 20:31
            Styl raczej muchy upierdliwej
            • yoma Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 20:40
              Sami jesteście winni. Było rzucać się na henia, nie na Psa, poczułby się dowartościowany i wyniesiony i nie musiałby 😝
      • dbender Re: Do forumowiczów. 01.04.22, 04:56
        yoma napisała:

> Heniu... miej litość jak nie nad forum, to nad sobą samym.
        >

Fajnie napisał.
    • pies.na.czarnych Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 20:19
      Zapowiada się, ze dzisiaj Lowe będzie ciebie zbierać spod tego prysznicu.
      Pij co drugi, może jakoś przetrwasz do rana:)
      • yoma Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 20:32
        Panowie, my tu śmichy chichy, a może karetkę trzeba wezwać? Skoro całe życie przelatuje mu przed oczami...
        • pies.na.czarnych Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 20:36
          Musi gorączka kowidowa, panie i panowie:)
          • yoma Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 20:39
            Gorączka i splątanie. Poczekajmy, aż dojdzie do ślubu.
    • eeee-emeryt Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 20:28
      Komunizm to były inne nierzeczywiste czasy i nie porównuj je do czasów dzisiejszych.
      • haen2010 Re: Do forumowiczów. 31.03.22, 09:03
        Komunizm to był najbardziej rzeczywisty czas. Miał różne programy polityczne. Podlegał zmianom. Czarne i białe nie były kolorami dominującymi. Była szarość, w której jedni radzili sobie lepiej lub gorzej. Z moich trzech braci dwóch podpisało deklaracje do PZPR. Pod przymusem, oficer w Marwoju i dyrektor w przemyśle. Taty kolejarza nie dotyczyło, miał świetne relacje z komendaturą wojskową ZSRR stacji Szczecinek. Niedaleko było Borne Sulinowo.
        Tak nawiasem, perfekt rosyjski i profesja kolejarza uratowały rodzinę przed deportacją z kresów. Bez problemów przeprowadzka do Generalnej Guberni. Warto uczyć się języków i picia wódki z Rosjanami w ciężkich czasach.
    • hordol ale o co Ci chodzi? 29.03.22, 20:37
      bo nie pojmuję
    • pies.na.czarnych Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 20:39
      "Historię o prawdziwym człowieku" też czytałeś? Teraz jest na czasie. Widziałem zdjęcia ukraińskiego pilota bez nóg. Chyba ich ministerstwo propagandy inspirowało się tą książką.
      • yoma Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 20:41
        Ale że za sterami?
        • pies.na.czarnych Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 20:51
          TVN24 publikował na swojej stronie, ale nie kliknąłem;)

Teraz znalazłem tvn24.pl/swiat/wojna-rosja-ukraina-ukrainski-zolnierz-wasyl-stefko-bez-nog-walczy-z-rosja-5639671 to nie pilot. Przecież nie mogli na żywca plagiatu książki robić bo wyszłaby z tego onuca.

https://tvn24.pl/najnowsze/cdn-zdjecie-ietz60-55-letni-ukrainiec-bez-nog-wasyl-stefko-poszedl-bronic-ojczyzny-5639675/alternates/LANDSCAPE_1280
          • yoma Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 20:56
            Że on siedzi na tanku, to jeszcze nie znaczy, że lotnik 😂
            • pies.na.czarnych Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 20:57
              a raczej przeciwnie bo to jest tank przeciwlotniczy.
              • yoma Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 21:00
                A idzis. Zresztą nie ma zakazu, żeby dać niepełnosprawnemu flintę i niech pilnuje tanku. Jedzie dyskryminacją :(
                • pies.na.czarnych Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 21:02
                  Nic nie chce mówić, ale to jest ruski tank.
                  • yoma Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 21:05
                    Nie ma zakazu pilnowania rosyjskiego tanku 😂

Bardziej mnie interesuje ten okorowany pniak pomalowany na żółto. Co on je i co tam robi? Pytam, bo nie wiem.
                    • pies.na.czarnych Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 21:09
                      Dzida bojowa to jest.
                      • ave.duce b/o 30.03.22, 16:28
                        "Człowiek pokazuje swój charakter najwięcej przez to, co uważa za śmieszne."
                        Johann Wolfgang von Goethe

Pogratulować subtelnego poczucia humoru.
                        • yoma Re: b/o 30.03.22, 21:58
                          Ale przepraszam, mam się modlić do tego pniaka, bo jest Ukraiński, czy co?
                • behemot17-13 Re: Do forumowiczów. 30.03.22, 21:40
                  Jednak inaczej, jedzie, wręcz śmierdzi zachowaniem poniżej krytyki. Jest Wam do śmiechu, co Was tak śmieszy? Śmiejecie się z człowieka, bo pomimo swojego kalectwa próbuje cokolwiek zrobić. Tak was śmieszy ten człowiek, tak Was irytuje, tak was zniesmacza jego widok na czołgu? Yoma, nie sądziłem, że w tę stronę pójdziesz.
                  • yoma Re: Do forumowiczów. 30.03.22, 21:50
                    Wyrzuć mnie ze znajomych.

Czy ja się do cholery śmieję? Uśmiecham się z uznaniem. Proponuję, żebyś się przyjrzał swojemu przewrażliwieniu i z jeszcze większym naciskiem proponuję, żebyś się nie przewrażliwiał na moim punkcie personalnie, bo się odwinę.

Do ukraińskich żołnierzy tylko na kolanach i ze śmiertelną powagą niezależnie od liczby ich kończyn, tak? Wstrzymaj konie, to jeszcze nie pogrzeb. A żółta dzida bojowa nadal nie wiem, co tam robi, na moje oko nie należy do standardowego wyposażenia sprzętu opancerzonego, ale w końcu się nie znam.
                    • behemot17-13 Re: Do forumowiczów. 30.03.22, 22:03
                      Jak mówią, czas przeszły, nieistotny a może jednak ma jakieś znaczenie Dziękuję za poświęcony czas kilka postów wstecz, dalej nam nie po drodze. Cóż, jakoś to oboje przeżyjemy.
                      • yoma Re: Do forumowiczów. 30.03.22, 22:06
                        Żegnam ozięble.
                        • behemot17-13 Re: Do forumowiczów. 30.03.22, 22:11
                          żegnam bez przysłówków.
                  • pies.na.czarnych Re: Do forumowiczów. 30.03.22, 22:40
                    > co Was tak śmieszy?

Kiepski plagiat mnie śmieszy.
      • piq acha, czyli Douglas Bader, durniu,... 01.04.22, 00:44
        ...to propaganda.
        pl.wikipedia.org/wiki/Douglas_Bader

Ty, jełopie, uważasz, że ludzie niepełnosprawni powinni siedzieć w domach, brać rentę i nie rzucać się w oczy fajnym zdrowym wrażliwym społecznie i przeciwnym wykluczaniu, ale tylko LGBTQ+, post-tępakom, bo im psują przyjemność siorbania wegańskiej latte z mlekiem sojowym dla ratowania planety.

pies.na.czarnych napisała:

> "Historię o prawdziwym człowieku" też czytałeś? Teraz jest na czasie. Widziałem
        > zdjęcia ukraińskiego pilota bez nóg. Chyba ich ministerstwo propagandy inspiro
        > wało się tą książką.
        >
        • haen2010 Re: acha, czyli Douglas Bader, durniu,... 01.04.22, 08:33
          Owszem, czytałem. Czytałem też o jego kanadyjskim chyba odpowiedniku w czasie Battle Of England. Szczegółów niestety, nie pamiętam.
        • pies.na.czarnych Re: acha, czyli Douglas Bader, durniu,... 02.04.22, 05:49
          > Ty, jełopie, uważasz, że ludzie niepełnosprawni powinni siedzieć w domach, brać rentę

Uważam jełopie, że używanie niepełnosprawnych ludzi do podlej propagandy w dodatku śmierdzącej plagiatem rosyjskiej książki jest podłe!
          • pies.na.czarnych Re: acha, czyli Douglas Bader, durniu,... 02.04.22, 05:53
            https://s.lubimyczytac.pl/upload/books/92000/92028/352x500.jpg

Treścią książki są losy młodego lotnika radzieckiego, który, zestrzelony, utracił obie nogi. Dzięki woli i hartowi ducha odnosi zwycięstwo nad własnym kalec ...
            • piq czyli jednak, rosyjski parobie, uważasz,... 02.04.22, 21:01
              ...wbrew faktom, że Douglas Bader to propaganda?

Tak, ludzie bez nóg nie powinni w ogóle być, bo jak grają w piłkę albo żyją normalnie, albo chcą bronić swojej ojczyzny czy też innych wartości, to przeszkadzają postępowemu przeciw-lgbtq-wykluczeniowemu sabace-na-azovcev w wygodnym umoszczeniu się - z filiżanką bioekokumysu z pokrzyw dla ratowania planety - w swojej bańce informacyjnej sdiełanej w sssr. Za sowiecką kasę albo z głupoty.
          • ave.duce Świat pełen plagiatorów, a nawet 02.04.22, 08:04
            plagiatorek:

gwiazdy.wp.pl/ma-7-lat-dwie-protezy-nog-i-apetyt-na-slawe-jest-inspirujaca-pelna-energii-i-nic-jej-nie-powstrzyma-6270421265471617a
            www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,150462,26444198,po-zamachu-przeszla-osiem-operacji-kazde-skrocenie-nog-zmniejszalo.html
            Można się ponabijać...
          • storima Re: acha, czyli Douglas Bader, durniu,... 02.04.22, 22:17

> > Ty, jełopie, uważasz, że ludzie niepełnosprawni powinni siedzieć w
            > domach, brać rentę
            >
            > Uważam jełopie, że używanie niepełnosprawnych ludzi do podlej propagandy
            > w dodatku śmierdzącej plagiatem rosyjskiej książki jest podłe!
            >

Przy całym moim szacunku dla autentycznie żyjącego bohatera powieści.

Demonstrujesz zsowietyzowaną mentalność.

Gdzieś Ty ją nabrał ?
    • buldog2 Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 21:04
      Mało to związane z tematyką forum, ale sympatyczne.
      • pies.na.czarnych Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 21:10
        Zen.
      • hana11 Re: Do forumowiczów. 30.03.22, 03:46
        Też tak myślę.
      • storima Re: Do forumowiczów. 30.03.22, 20:48
        buldog2 napisał:

> Mało to związane z tematyką forum, ale sympatyczne.
        >
        >

Mnie też się to podoba.
        Kartka z pamiętnika.
        Niezmyślone.
        Autentyczne.
      • dbender Re: Do forumowiczów. 01.04.22, 04:58
        buldog2 napisał:

> Mało to związane z tematyką forum, ale sympatyczne.
        >
        >

Zgadzam się w pełni :)
    • m.c.hrabia Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 21:05
      A nie mówiłem , alzheimer , ostatnie stadium
      • yoma Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 21:17
        Obiecałam i dotrzymam ;)
        • pies.na.czarnych Re: Do forumowiczów. 29.03.22, 23:59
          Heniek sklarował się pod prysznicem o nic nie mówi.
    • don.kichote Ludzie! Co z wami?! 29.03.22, 22:25
      "haen2010" napisał bardzo osobisty post, nikogo przy tym nie obrażając a wy, wylaliście na niego wiadro pomyj bez żadnego racjonalnego powodu. Wydawać by się mogło, że chociaż "pies" wraz ze swoją "ochroniarką" "yomą", ciężko ostatnio doświadczani przez trójkę "wielbicieli" powściągną języki, ale nie! Hejt, który się na nich wylewa, niczego ich nauczył. Niestety nie tylko oni flekują haena. Czasami odnoszę wrażenie, że napierdala się tu każdy z każdym i że taplanie się w błocie to wasze - drodzy forumowicze - ulubione zajęcie...
      • yoma Re: Ludzie! Co z wami?! 29.03.22, 22:35
        Wybacz urażanie w delikatne odczucia :)
      • pies.na.czarnych Re: Ludzie! Co z wami?! 29.03.22, 23:55
        Hejtu nie rozróżniasz od robienia sobie jaj?
        • storima Re: Ludzie! Co z wami?! 31.03.22, 20:10

> Hejtu nie rozróżniasz od robienia sobie jaj?
          >

"Robienie sobie jaj" w szczególny sposób to jedna z odmian hejtu.

Tym bardziej w tym przypadku.

Ukraiński żołnierz z niepełnosprawnością fizyczną.
          Oni się nie śmieją, ale jak pisze Yoma, oni jedynie "się uśmiechają".

Widzicie ten cynizm i bezceremonialny tupet ?

Natomiast bohater powieści, radziecki żołnierz o podobnej niepełnosprawności, to jest prawdziwy gieroj!
          Dla pies.na.czarnych. Bo dla mnie obydwoje są szczególnie bohaterscy.
          Przez myśl by mi nie przeszło, aby w ten plugawy sposób zbluzgać tego ukraińskiego żołnierza słowami

pies.na.czarnych jako: "kiepski plagiat, który śmieszy."

Niezły mają ubaw z Yomą. Opisali go z detalami.
          Porażające.
      • pies.na.czarnych Re: Ludzie! Co z wami?! 29.03.22, 23:57
        > ciężko ostatnio doświadczani przez trójkę "wielbicieli" powściągną języki, ale nie!

O czym ty piszesz. Ujadanie piesków łańcuchowych nie robi na mnie wrażenia.
        • yoma Re: Ludzie! Co z wami?! 30.03.22, 00:52
          Ty, ale już cię nie kocham. Już jestem tylko twoją ochroniarką 😭😭😭 Kto czytał Ekspansję?
      • haen2010 Re: Ludzie! Co z wami?! 30.03.22, 07:42
        don.kichote napisał:

> "haen2010" napisał bardzo osobisty post, nikogo przy tym nie obrażając a wy, w
        > ylaliście na niego wiadro pomyj bez żadnego racjonalnego powodu. Wydawać by s
        > ię mogło, że chociaż "pies" wraz ze swoją "ochroniarką" "yomą", ciężko ostatnio
        > doświadczani przez trójkę "wielbicieli" powściągną języki, ale nie! Hejt, któr
        > y się na nich wylewa, niczego ich nauczył. Niestety nie tylko oni flekują haena
        > . Czasami odnoszę wrażenie, że napierdala się tu każdy z każdym i że taplanie s
        > ię w błocie to wasze - drodzy forumowicze - ulubione zajęcie...

Dzięki. Chciałem tylko napisać tym "patriotycznym". po pisowsku głuptakom, że oceniam obecną wojnę niezbyt zgodnie z ich oglądem.
        • j-k nudzi ci sie, haen ? 30.03.22, 22:20
          haen2010 napisał:
          > Dzięki. Chciałem tylko napisać tym "patriotycznym". po pisowsku głuptakom,
          że oceniam obecną wojnę niezbyt zgodnie z ich oglądem.

kto ocenia te wojne
          pozytywnie ?
          i nie podczepiaj do tego k... POPiSu

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
          40 lat w polityce.

bo caly POPiS moze tu zdzialac tyle - co ty.
          • haen2010 Re: nudzi ci sie, haen ? 02.04.22, 08:43
            Jak to na emeryturze. Jestem poza zasięgiem polskiego gowna. Nie muszę, zaczęło się odliczanie. To tania odwaga.
    • storima Re: Do forumowiczów. 30.03.22, 22:32
      behemot17-13 napisał:

> Jednak inaczej, jedzie, wręcz śmierdzi zachowaniem poniżej krytyki. Jest Wam do
      > śmiechu, co Was tak śmieszy? Śmiejecie się z człowieka, bo pomimo swojego kale
      > ctwa próbuje cokolwiek zrobić. Tak was śmieszy ten człowiek, tak Was irytuje, t
      > ak was zniesmacza jego widok na czołgu? Yoma, nie sądziłem, że w tę stronę pójd
      > ziesz.
      >

Od początku narastania tego konfliktu i bandyckiej agresji Putina na Ukrainę
      wraz z pies.na.czarnych publikują chamskie, pogardliwe przytyki na temat Ukrainy, Ukrainek i Ukraińców.
      I uważają to za śmieszne.

Ale uwaga!

Oni się nie śmieją, jedynie 'uśmiechają'.

Tupet i prymitywizm.

Na kanwie krwawej łaźni dobrze się tymi zupełnie pozbawionymi człowieczeństwa tekstami, dobrze się bawią.

Dziwne. Jedynie Ukraina jest na celowniku.

Dziwne prawda.

Ciekawe dlaczego pogardzają, a !

Przepraszam, jedynie 'się uśmiechają' z Ukrainy i ich obywateli rozszarpywanych przez putinowskiego bandytę TERAZ
      gdy
      piszemy
      tu
      na
      FK.
    • storima Re: Do forumowiczów. 30.03.22, 22:46

> > co Was tak śmieszy?
      >
      > Kiepski plagiat mnie śmieszy.
      >

Brnie dalej.
      W swej konsekwentnej, repetytywnej, drapieżnej dehumanizacji Ukraińców.

Dlaczego pies.na.czarnych i yoma na cel obrali sobie Ukrainę ???
      • storima Re: Do forumowiczów. 30.03.22, 22:50

> pies.na.czarnych napisała:
        >
        > > > co Was tak śmieszy?
        > >
        > > Kiepski plagiat mnie śmieszy.
        > >
        >

'Kiepski plagiat'

Tragedię ukraińskiego żołnierza, nazywa 'kiepskim plagiatem'.

Zwyrodniały wpis.
    • piq bardzo fajny post i pouczający wątek... 01.04.22, 00:55
      ...Post fajny, ilustruje na podstawie osobistej historii (która też fajna, jak z Wańkowicza, a nawet bardziej z Olczak-Ronikierowej) pewną szczególną właściwość polskości, która przyciąga różnych ludzi różnych narodowości i sprawia, że stają się Polakami (albo przynajmniej sympatyzują z Polską i mówią po polsku, jak marszałek Mannerheim). Przypomina mi się najwspanialszy wzór polskiego oficera i patrioty admirał Józef Unrug, słabo mówiący po polsku pruski junkier.

Wątek pouczający, bo ujawnia bezmiar zidiocenia i moralnego upadku ćwierćinteligencji tego forum mającej się za społeczną elitę. Broń nas Panie Boże przed takimi "elitami".
      • yoma Re: bardzo fajny post i pouczający wątek... 01.04.22, 02:09
        Ale heniu teraz urośnie! Pójdziesz do nieba 😄
        • piq szanowna ćwierćinteligencjo,... 01.04.22, 03:20
          ...gdybyś identyczny tekst jak Heńkowy przeczytała w Wysokich Obcasach jako młot na wszypolaków, tobyś przesikała pampersy z zachwytu. W tym tkwi twój problem: nie rozumiesz, co czytasz, baczysz tylko, kto pisał i po co.
          • yoma Re: szanowna ćwierćinteligencjo,... 01.04.22, 21:19
            A co to Wysokie Obcasy? Pytam, bo nie wiem.

Ale domyślam się, że jakieś babskie pismo. Ty to masz lektury...
    • no-popis Re: Do forumowiczów. 01.04.22, 05:47
      haen2010 napisał:

> Tych głupich i bardziej myślących. Także tych płatnych.
      To jaka jest Kidawa Błońska? Głupia czy bardziej myśląca?
      Przykład z jej wywiadu u Mazurka:
      Mazurek: a rząd PO podarował 400 000 000 GAzpropmowi
      Kidawa : to nieprawda i to było dawno
      :)))))
    • topiramax Re: Do forumowiczów. 01.04.22, 09:08
      My z Wami;)
    • storima Re: Do forumowiczów. 01.04.22, 20:28
      yoma napisała:

> Wybacz urażanie w delikatne odczucia :)
      >

Gdy nie wiedzieć dlaczego publicznie rozpisywała się o chęci pomocy dla starszej Rosjanki cierpiącej na brak leków z powodu sankcji, to z oburzeniem przyjmowała komentarze braku zrozumienia swych intencji przez zbulwersowanych forumowiczów.
      Pisali jej, że trudno przebrnąć jest im przez obrazy bombardowanej i sypiącej się w gruz Ukrainy, aby zapłakać nad Rosjanami ponoszącymi konsekwencje wprowadzonych sankcji.
      Nie dotarło to do niej.
      A tutaj, tak jak tradycyjnie na łamach FK akompaniuje dzielnie psu.na.czarnych w chamskich, pogardliwych przytykach na temat Ukrainy. Dla nich jest to zabawne.

Powtórzę. Każda pomoc jest cenna. I chwała komuś kto wyraża chęć wysyłania leków tym, którzy w Rosji cierpią.

Ale, nie dziwi Was to, że przedmiotem wzgardy psa.na.czarnych i Yomy nie są nigdy Rosjanie a jedynie Ukraińcy ?

To nie pierwsza na FK manifestacja pruderii i cynicznego tupetu ich bufonady na kanwie rozlewającej się tu i teraz ukraińskiej krwi.
    • 141288bs Re: Do forumowiczów. 02.04.22, 17:17
      Heniu, jeżeli to jest jedyne forum, jak powyżej napisałeś, to chyba szkolił ciebie ten sierżant który wiózl cię do szkoły. - Kto na tym forum pisuje; venus, pies na czarnych, miękiszon, p..na kawa i wielu tego typu śmieciarzy nie umniejszając tobie.A więc twoja zachęta o jedynym forum..,to strzał w tzw. dziurawy płot.
    • storima Re: Do forumowiczów. 02.04.22, 22:15
      ave.duce napisała:

> plagiatorek:
      >
      > gwiazdy.wp.pl/ma-7-lat-dwie-protezy-nog-i-apetyt-na-slawe-jest-inspirujaca-pelna-energii-i-nic-jej-nie-powstrzyma-6270421265471617a
      > www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,150462,26444198,po-zamachu-przeszla-osiem-operacji-kazde-skrocenie-nog-zmniejszalo.html
      > Można się ponabijać...

Ależ merytorycznie uzasadniona odpowiedź na obrzydliwe 'komentarze' psa.na.czarnych i Yomy.

Rzeczywiście.

Możemy się teraz spokojnie ponabijać, ze 'splagiatowanego' ukraińskiego żołnierza.

Jakim prawem profanuje on rangę sowieckiego "pierwowzoru"!!!
      Powtarzam. Autentycznie istniejący żołnierz radzieckiej powieści, jest absolutnie dla mnie bohaterem.

Ale dla psa.na.czarnych żołnierz ukraiński nie ma prawa do zaistnienia. No 'plagiat' to czyli śmieć.

Ale można przynajmniej pogardliwie mieć z niego niezły ubaw.

• storima Re: Do forumowiczów. 03.04.22, 01:17
      ave.duce napisała:

> plagiatorek:
      >
      > gwiazdy.wp.pl/ma-7-lat-dwie-protezy-nog-i-apetyt-na-slawe-jest-inspirujaca-pelna-energii-i-nic-jej-nie-powstrzyma-6270421265471617a
      > www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,150462,26444198,po-zamachu-przeszla-osiem-operacji-kazde-skrocenie-nog-zmniejszalo.html
      > Można się ponabijać...

PS

Może dzięki Twemu linkowi yoma i pies.na.czarnych zaczną rozróżniać GW od portalu gazeta.pl?
      Jakby nie było nieodzowna wiedza dla szanującego się forumowicza na temat proweniencji medium na którym publikują od długich lat.

Dziwię się im, że w ogóle piszą na forum gazety.pl. który to portal pies nazwał 'prowojennym', a należącą do tej samej spółki wydawniczej Agora GW porównał wczoraj do hitlerowskiej gadzinówki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka