Dodaj do ulubionych

kaczyński to geniusz,

06.04.22, 10:19
Raczył powiedzieć iż,O ile w Rosji nie nastąpi jakaś zasadnicza zmiana, jakiś wstrząs, ta polityka imperialna będzie kontynuowana. , czyli, jeśli dzisiaj jest środa, to jutro będzie czwartek, no kto by na to wpadł, a on wpadł, może się pokuszę o spisanie jego, czyn ... nie czynów, nie, bo on się tak maskuje, że nie ma śladów jego działalności, a słów jego wypowiadanych publicznie, będzie ubaw, okaże się jaki to "gieniuś".
Pomijam że ten "wywiód" udzielił on dla braci Kremlowskich, co jest znamienne.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,28298489,jaroslaw-kaczynski-w-sieci-musimy-zrozumiec-ze-stawka-tej.html
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: kaczyński to geniusz, 06.04.22, 10:34
      prowincjonalnego prostactwa i głupoty.
    • edico Re: kaczyński to geniusz, 06.04.22, 12:08
      W rzucaniu haseł, które później procentują kłopotami i niedomówieniami.
    • no-popis geniusz ale czy też dotknięty Palcem Bożym ? 06.04.22, 14:31
      czan-dra napisał:

> Raczył powiedzieć iż,O ile w Rosji nie nastąpi jakaś zasadnicza zmiana, jaki
      > ś wstrząs, ta polityka imperialna będzie kontynuowana.
      , czyli, jeśli dzisi
      > aj jest środa, to jutro będzie czwartek, no kto by na to wpadł, a on wpadł, moż
      > e się pokuszę o spisanie jego, czyn ... nie czynów, nie, bo on się tak maskuje,
      > że nie ma śladów jego działalności, a słów jego wypowiadanych publicznie, będz
      > ie ubaw, okaże się jaki to "gieniuś".
      > Pomijam że ten "wywiód" udzielił on dla braci Kremlowskich, co jest znamienne.
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,28298489,jaroslaw-kaczynski-w-sieci-musimy-zrozumiec-ze-stawka-tej.html
      Jesteś psychofanem Kaczyńskiego?
      W Polsce, z polityków i ludzi z koncepcjami politycznymi funkcjonowania systemu społecznego w głębokim tego słowa znaczeniu, nie chodzi mi o posłów Sasina, Szłapkę czy Biedronia są przede wszystkim dwie osoby , które reprezentują jakąś spójną myśl i moim zdaniem są to : Jarosław Kaczyński i Adam Michnik.
      Tusk, jednemu i drugiemu, może tylko sprzątać w biblioteczce i na biurku.
      • czan-dra Re: geniusz ale czy też dotknięty Palcem Bożym ? 06.04.22, 15:20
        Gdybym napisał o zwiększaniu się populacji pingwinów Adeli na Antarktydzie, to i tak byś, psychicznie chory, wplótł w to Tuska, dlaczego nie dasz mi spokoju, może jak napiszę że, Tusk to łotr, to dasz mi spokój, idioto?
        • no-popis Re: geniusz ale czy też dotknięty Palcem Bożym ? 06.04.22, 16:10
          czan-dra napisał:

> Gdybym napisał o zwiększaniu się populacji pingwinów Adeli na Antarktydzie, to
          > i tak byś, psychicznie chory, wplótł w to Tuska, dlaczego nie dasz mi spokoju,
          > może jak napiszę że, Tusk to łotr, to dasz mi spokój, idioto?
          Niezrównoważony psychopato, wybacz ale dostosowuję się do Twojego języka, wspierany przez cenzurę tego forum zwróć uwagę, że to Ty jesteś tu psychofanem PiS i Kaczyńskiego czy Ziobro a w innych tematach nie zabierasz w ogóle głosu. Mnie znajdziesz w wielu innych tematach innych niż Tusk czy zamierająca i niewiarygodna PO. Klasyka ! Złodziej krzyczy : łapać złodzieja !
          Nawet w historii garncarstwa środziemnomorskiego upatrujesz winę Kaczyńskiego pardon kaczyńskiego, Ziobro pardon zerro ...i kto tu jest "psycho" a teraz alarmuj Cenzora.
          Ja psychopatycznym hejterem jak Ty nie jestem i piszę nazwisko Twojego papieRZa Tuska zaczynając je wielką literą. Ty masz tak wielką obsesję, że nazwiska Twoich obiektów obsesji piszesz małą literą okraszając je wulgaryzmami i wyrazami uznawanymi za obrażliwe a więc....pojęcie psychiczny odchyleń kieruj do siebie.
          Kiedy nie wychylisz łba to wychodzisz na błazna czy to czynią raRZące błędy ortograficzne czy uruchamiając się na prawidłowo napisany wyra z"cohones". Błazen!
          Gdyby nie chroniąca Cię cenzura to w tych frustracjach, że znowu się ośmieszyłeś mógłbyś albo POpełnić samobójstwo, albo kogoś zabić. Twój stan psychiczny jest zły i to tutaj publicznie widać.
        • j-k tys, chandra, też dotknięty Palcem Bożym ? 06.04.22, 16:13
          czan-dra napisał:
          > i tak byś, psychicznie chory, wplótł w to Tuska, dlaczego nie dasz mi spokoju,
          > może jak napiszę że, Tusk to łotr, to dasz mi spokój, idioto?

no-popis nie wspomnial slowem Tuska, kretynie.

chandra dzis od rana znowu mocno trzepie ?
          • czan-dra Re: tys, chandra, też dotknięty Palcem Bożym ? 06.04.22, 16:18
            Masz czystej wody idioto, Tusk, jednemu i drugiemu, może tylko sprzątać w biblioteczce i na biurku.
            Postaraj się i przeczytaj opoju, cały tekst, czy to psychopaty, czy mój, czyli durniu, Twego Pana, i na tym kończę dyskurs z tobą idioto, bo zaczynam przesiąkać twoim smrodem.
          • no-popis Re: tys, chandra, też dotknięty Palcem Bożym ? 06.04.22, 16:18
            j-k napisał:

> czan-dra napisał:
            > > i tak byś, psychicznie chory, wplótł w to Tuska, dlaczego nie dasz mi spo
            > koju,
            > > może jak napiszę że, Tusk to łotr, to dasz mi spokój, idioto?
            >
            >
            > no-popis nie wspomnial slowem Tuska, kretynie.
            >
            > chandra dzis od rana znowu mocno trzepie ?
            On ma obsesję :)
            • czan-dra Re: tys, chandra, też dotknięty Palcem Bożym ? 06.04.22, 16:53
              Tak się zastanawiam, ty kłodawa jesteś popierdolony w nieprzyjemny sposób, nie wolno krytykować "rządzących" bo tobie kretynie się to nie podoba, to jest chore, biedny emerycie, biedny, bo głupi, odpuść sobie jesteś, nie wiedzieć czemu tolerowany na forum, chyba jako ostrzeżenie, jak można być takim idiotą, więc uważajcie.
              A alkoholik, bez wykształcenia podstawowego, jest zabawny, patrząc na jego próby bycia zabawnym, wzbudzają li tylko litość, i zdziwienie, jak to mogło przeżyć tak długo, i nikt temu nie nzrobił krzywdy, jak np w Zakładach Tłuszczowych, co nie śmieszny idioto?
              • no-popis Re: tys, chandra, też dotknięty Palcem Bożym ? 06.04.22, 16:56
                czan-dra napisał:

> Tak się zastanawiam, ty kłodawa jesteś popierdolony w nieprzyjemny sposób, nie
                > wolno krytykować "rządzących" bo tobie kretynie się to nie podoba, to jest chor
                > e, biedny emerycie, biedny, bo głupi, odpuść sobie jesteś, nie wiedzieć czemu t
                > olerowany na forum, chyba jako ostrzeżenie, jak można być takim idiotą, więc uw
                > ażajcie.
                > A alkoholik, bez wykształcenia podstawowego, jest zabawny, patrząc na jego prób
                > y bycia zabawnym, wzbudzają li tylko litość, i zdziwienie, jak to mogło przeżyć
                > tak długo, i nikt temu nie nzrobił krzywdy, jak np w Zakładach Tłuszczowych, c
                > o nie śmieszny idioto?
                Kto Ci aż tak wielką krzywdę w życiu zrobił, że tak wiele żółci się z Ciebie dzieciaku wylewa.
    • weteran-czasu Re: kaczyński to geniusz, 06.04.22, 16:21
      A co Ty od prostaka wymagasz?
      Każde zdanie wypowiedziane przez niego natychmiast rodzi nowy konflikt.
    • no-popis proponuję kompromis, Czandra 06.04.22, 17:00
      Kaczyński to zwykły geniusz a Tusk to geniusz polityczny dotknięty palcem bożym :)
      youtu.be/ZkDavLl9WtM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka