pozytonium 09.02.23, 17:44 oko.press/radoslaw-sikorski-zjednoczone-emiraty-arabskie-parlament-europejski Nie ważne gdzie będzie siedział. Może nawet siedzieć ZRA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 09.02.23, 17:51 🤣 AFERA! Współpracownik TVP wparował na spotkanie z Tuskiem! 😱😳 Tusk OSTRO mu pojechał! www.facebook.com/watch?v=705003951354103 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 09.02.23, 17:55 pies.na.czarnych napisała: > 🤣 > > AFERA! Sikor już nie lubi €? Musi brać w $ i głosować tak jak EPP? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 09.02.23, 18:11 Co pysk otworzycie to wtopa :) Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Czy Sikorę zamkną? 09.02.23, 20:12 Daj spokój.Jest taka kategoria ludzi,których się nie zaszczyca dyskusją. Co najwyżej można ich obsikać. Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Czy Sikorę zamkną? 09.02.23, 18:50 pozytonium napisał > pies.na.czarnych napisała: > Masz pozytonium lipne wiadomości. Znalazłem wypowiedź: pies.na.czarnych Re: Ja nic nie mówię, 16.01.23, 18:36 Yomka opisz o co chodzi z typ Pozytołomem bo przegapiłem? :) Termin "przegapiłem" to rodzaj męski. Porównaj: przegapiłem, ptzegapiłam Nawet nie podejrzewam, ze wiesz o tym, a jedynie prostacko usiłujesz zdyskredytować interlokutora. Odbiór takiego zachowania jest.jak próba, czy grożenie dokonaniem sodomickiego gwałtu. A jeśli chcesz w ten sposób przeciwstawić sobie osobe traktowaną jako płeć żeńską, to tak jakbyś strzelił sobie w kolano - kobiety, jako całość, są od mężczyzn mądrzejsze. Nie wiem jak inni, może się wypowiedzą, ale wg mnie to sam się zdyskredytowałeś do poziomu miernoty😂🤣😂 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium wiadomosci gazeta pl 09.02.23, 20:05 ireneo napisał(a): > pozytonium napisał > > > pies.na.czarnych napisała: > > > > Masz pozytonium lipne wiadomości. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29449749,holenderski-dziennik-sikorski-otrzymuje-100-tys-dolarow-rocznie.html to_j_a 3 godziny temu I Ty Brutusie... HOLENDRZY zdecydowali się wspomóc PiS, piekło zamarzło :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Czy Sikorę zamkną? 09.02.23, 18:03 pozytonium napisała "Wierzysz w Boga, nie głosujesz na PiS. To jest proste jak drut " W rzeczy sanej to Donald Tusk przekonywał "..."...jeśli ktoś wierzy w Boga i czuje się chrześcijaninem, to może głosować na partię, która ma Mejzę, Kurskiego, (.)To jest proste jak drut" Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 09.02.23, 18:17 Ten mydłek Ozdoba może się pocałować w dupę :) Ozdoba: Radosław Sikorski ma otrzymywać ponad 100 tys. dolarów rocznie od Emiratów Arabskich. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 10:08 Jeden wygląda jak pensjonariusz zakładu karnego a drugi jak pensjonariusz zakładu psychiatrycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 07:18 Obaj piękni niczym marzenie zboczeńca. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 18:19 x2468 napisał: > Obaj piękni niczym marzenie zboczeńca. > - jeszcze czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Czy Sikorę zamkną? 09.02.23, 18:19 Zamurują z kaczką w srebrnej wieży Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 09.02.23, 18:21 Pięciu prowadzących i osiem godzin wykładów - tak przebiegła pierwsza sesja Młodzieżowej Akademii Walki z Dezinformacją, w czasie której słuchaczy i słuchaczki szkolili m.in. Samuel Pereira, Adrian Stankowski czy Cezary Bielakowski. Wysłuchałem wszystkich wystąpień, a organizatorzy zgodzili się na ich rejestrowanie. Prezentujemy przegląd wątków i przykładów prezentowanych w czasie styczniowych zajęć. www.tokfm.pl/Tokfm/7,103454,29444614,nie-da-sie-przerzucic-kongijki-przez-plot.html#s=BoxOpMT Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 09.02.23, 18:53 pies.na.czarnych napisała: > Pięciu prowadzących i osiem godzin wykładów - tak przebiegła pierwsza sesja Mło > dzieżowej Akademii Walki z Dezinformacją, w czasie której słuchaczy i słuchaczk > i szkolili m.in. [b]Samuel Pereira, Adrian Stankowski czy Cezary Bielakowski.[/ > b] Wysłuchałem wszystkich wystąpień, a organizatorzy zgodzili się na ich rejest > rowanie. Prezentujemy przegląd wątków i przykładów prezentowanych w czasie styc > zniowych zajęć. > www.tokfm.pl/Tokfm/7,103454,29444614,nie-da-sie-przerzucic-kongijki-przez-plot.html#s=BoxOpMT A to ci poszli na rękę, że wykładowca nie zakazał rejestracji i robienia notatek :) Seminaria/wykłady są na całym świecie otwarte. Możesz wejść z ulicy. Seminaria nie są tajne. Mało tego wykładowca, za wygłoszenie wykładu nie dostaje nic. To jego obowiązek społeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 09.02.23, 18:58 Wykładowcy związani z tajnymi służbami. Więcej nie muszę wiedzieć na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 13:02 pies.na.czarnych napisała: > Wykładowcy związani z tajnymi służbami. Więcej nie muszę wiedzieć na ten temat. A czego on tam nauczał? Jak rzucić kamieniem w kobietę, by od razu jej nie zabić? W ZEA obowiązuje kara śmierci przez ukamieniowanie. Jest to o tyle dziwne, że za te konferencje płacił mu rząd ZEA, który go zatrudniał/zatrudnia. Mamy 100 000 $. Jakie rządy zatrudniały jeszcze Sikorskiego bo brakuje 700 000 $. Nie wystarczy tylko rozliczyć PIT, fiskus ma 5 lat na wezwanie w celu wyjaśnienia za co, od kogo te przychody były. O okazanie PIT-11, a za granicą o okazanie stosownych odpowiedników i umów. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 13:45 > A czego on tam nauczał? Jak przerzucać kobiety w ciąży przez płot aby się nie wydało. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 13:51 pies.na.czarnych napisała: > > A czego on tam nauczał? > > Jak przerzucać kobiety w ciąży przez płot aby się nie wydało. To jednak coś wiesz na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 01:59 pozytonium > Jest to o tyle dziwne, że za te konferencje płacił mu rząd ZEA, który go zatrud > niał/zatrudnia. > Mamy 100 000 $. Jakie rządy zatrudniały jeszcze Sikorskiego bo brakuje 700 000 > $. > > Nie wystarczy tylko rozliczyć PIT, fiskus ma 5 lat na wezwanie w celu wyjaśnien > ia za co, od kogo te przychody były. O okazanie PIT-11, a za granicą o okazanie > stosownych odpowiedników i umów. Podatki? No to ciekawym czy rozliczył podatek od darowizny / podatek dochodowy/ od wielu nocy w apartamentach, za które nie płacił a kosztowały około 5 000 euro za dobę. To w przepisach podatkowych jest przychód. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 12.02.23, 00:22 no-popis napisała: > Podatki? No to ciekawym czy rozliczył podatek od darowizny / podatek dochodowy/ > od wielu nocy w apartamentach, za które nie płacił a kosztowały około 5 000 eu > ro za dobę. To w przepisach podatkowych jest przychód. CBA bada sprawę hrabiego. Jak się jeszcze okaże, że to oszust podatkowy, to będzie musiał jechać do Putina. Może nawet dostanie obywatelstwo. Jak Depardieu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 12.02.23, 01:31 pozytonium napisał: > no-popis napisała: > > > > Podatki? No to ciekawym czy rozliczył podatek od darowizny / podatek doch > odowy/ > > od wielu nocy w apartamentach, za które nie płacił a kosztowały około 5 > 000 eu > > ro za dobę. To w przepisach podatkowych jest przychód. > > CBA bada sprawę hrabiego. > Jak się jeszcze okaże, że to oszust podatkowy, to będzie musiał jechać do Putin > a. Może nawet dostanie obywatelstwo. Jak Depardieu. > Gratuluje wam oby znajomosci przepisów podatkowych:). Jestem ciekaw czy któryś z was kiedykolwiek sam wypełniał formularz podatkowy. Z tego co napisaliście wyraźnie widać, że nie macie zielonego pojęcia o tym. Chyba żony przejęły od was obowiązki rozliczania się z fiskusem. Ludzikow może nie wiedzieć bo na jachcie to jest inaczej niż normalnie:), ale ty pozyt to chyba z tatusiem po drzewach skaczesz zamiast się poduczyć w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 12.02.23, 11:39 pies.na.czarnych napisała: > pozytonium napisał: > > > no-popis napisała: > > > > > > > Podatki? No to ciekawym czy rozliczył podatek od darowizny / podate > k doch > > odowy/ > > > od wielu nocy w apartamentach, za które nie płacił a kosztowały ok > oło 5 > > 000 eu > > > ro za dobę. To w przepisach podatkowych jest przychód. > > > > CBA bada sprawę hrabiego. > > Jak się jeszcze okaże, że to oszust podatkowy, to będzie musiał jechać do > Putin > > a. Może nawet dostanie obywatelstwo. Jak Depardieu. > > > > Gratuluje wam oby znajomosci przepisów podatkowych:). Jestem ciekaw czy któryś > z was kiedykolwiek sam wypełniał formularz podatkowy. Z tego co napisaliście wy > raźnie widać, że nie macie zielonego pojęcia o tym. Chyba żony przejęły od was > obowiązki rozliczania się z fiskusem. > Ludzikow może nie wiedzieć bo na jachcie to jest inaczej niż normalnie:), ale t > y pozyt to chyba z tatusiem po drzewach skaczesz zamiast się poduczyć w tej mat > erii. Akurat to ja wypełniam formularze. W zeszłym roku zostałem wyrywkowo wezwany do przedstawiania dokumentów związanych z przychodem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 12.02.23, 11:47 > Akurat to ja wypełniam formularze. W zeszłym roku zostałem wyrywkowo wezwany do przedstawiania dokumentów związanych z przychodem. Daj żonie to nikt nie będzie cię wzywał. Nie bez powodu cię wezwali. Co się nakradli to ich, a pozyt szat nie rozdziera bo przecież to swoi :))) Prezydent Ukrainy Wołodymyr Zełenski wydał w sobotę dekret, którym odwołał ze stanowiska zastępcę dowódcy Gwardii Narodowej Ukrainy Rusłana Dziubę. Zapowiedział:), że będzie kontynuował oczyszczanie rządu. Minister obrony Ukrainy powiedział w czwartek, że setki urzędników w resorcie oraz w siłach zbrojnych zostało ukaranych dyscyplinarnie w zeszłym roku po wewnętrznych audytach i zapewnił, że ma "zerową tolerancję" dla korupcji. tvn24.pl/swiat/ukraina-wolodymyr-zelenski-odwolal-zastepce-dowodcy-gwardii-narodowej-ukrainy-ruslana-dziube-6754731 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 12.02.23, 11:51 pies.na.czarnych napisała: > > Akurat to ja wypełniam formularze. W zeszłym roku zostałem wyrywkowo wezw > any do przedstawiania dokumentów związanych z przychodem. > > Daj żonie to nikt nie będzie cię wzywał. Nie bez powodu cię wezwali. Dałem. Okazało się, że żona miała przychody na boku. To już fiskus podchwycił. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 12.02.23, 18:06 > Dałem. Okazało się, że żona miała przychody na boku.:) > To już fiskus podchwycił. Uczciwie podała, a ty byś ukrył jak każdy Ukrainiec. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 12.02.23, 20:09 pies.na.czarnych napisała: > > Dałem. Okazało się, że żona miała przychody na boku.:) > > To już fiskus podchwycił. > > Uczciwie podała, a ty byś ukrył jak każdy Ukrainiec. Nie mam nic do ukrycia. Ale babie, która kombinuje pora powiedzieć żegnaj. Są inne od ciebie piękniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 12.02.23, 20:42 Podkablowałeś ją kapusiu, a teraz się usprawiedliwiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 12.02.23, 22:40 pies.na.czarnych napisała: > Podkablowałeś ją kapusiu, a teraz się usprawiedliwiasz. Sama się podkablowała. Inaczej bym o niczym nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 00:11 Teraz wiemy dlaczego tak nienawidzisz wszystkie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 00:30 pies.na.czarnych napisała: > Teraz wiemy dlaczego tak nienawidzisz wszystkie kobiety. > Poprawnie: wszystkich kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 08:51 dlaczego wszystkie niepoprawnie jeśli nienawidzi je wszystkie, to kobiety. Może też nienawidzieć wszystkich, ale mężczyzn. Błędem jest "wszystkie", wszystkich" jaki i wszystko - logicznym, gdyż wszystko jest tym samym co nic. Z tego powodu, ze nie da się mieć "wszystko" Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 10:33 ireneo napisał(a): > dlaczego wszystkie niepoprawnie > jeśli nienawidzi je wszystkie, to kobiety. Może też nienawidzieć wszystkich, al > e mężczyzn. Błędem jest "wszystkie", wszystkich" jaki i wszystko - logicznym, g > dyż wszystko jest tym samym co nic. Z tego powodu, ze nie da się mieć "wszystko > " Odmiana przez przypadki rzeczownika wszyscy wszyscy; rzeczownik; Przypadek Liczba pojedyncza Liczba mnoga Mianownik (kto? co?): wszyscy Dopełniacz (kogo? czego?): wszystkich Celownik (komu? czemu?): wszystkim Biernik (kogo? co?): wszystkich Narzędnik (z kim? z czym?): wszystkimi Miejscownik (o kim? o czym?): wszystkich Wołacz (hej!): wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 11:09 Odmiana zaimków to nie lada wyzwanie. Nawet dla Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 11:19 choć traktuje się że zaimek ten jest uogólniająco "ludzki" to uważam, ze ru chodzi o "wszystkie" i nie zwierzęta, a też ludzko uogólniające dot. kobiet. To już inna odmiana.. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 11:29 ireneo napisał(a): > choć traktuje się że zaimek ten jest uogólniająco "ludzki" to uważam, ze ru cho > dzi o "wszystkie" i nie zwierzęta, a też ludzko uogólniające dot. kobiet. To ju > ż inna odmiana.. Nienawidzić łączy się z dopełniaczem: Kogo ? Czego ? Nienawidzisz wszystkich kobiet. Jak pisałem. Odmiana zaimków bywa problematyczna nawet dla tych dla których polski jest rodzimym językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 11:38 napisałabyś - nienawidzę wszystkich suk stojących na Mickiewicza? Mimo, ze to rodzimy dla mnie język bezproblemowo wyrażam dezaprobatę - nienawidzę te wszystkie suki spod parkanu tow. Jaroslawa K. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 11:52 "napisałabyś - nienawidzę wszystkich suk stojących na Mickiewicza? Mimo, ze to rodzimy dla mnie język bezproblemowo wyrażam dezaprobatę - nienawidzę te wszystkie suki spod parkanu tow. Jaroslawa K". Storima na kursach SB tak się nauczył i tak mu pozostało :). Cel jednak w jakiejś mierze osiągnął. Skierował wątek na inny tor i o to mu zawsze chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 12:15 pies.na.czarnych napisała: > I jeszcze raz. Skup się na tematach wątków Dygresje na FK są powszechnie używane. Choćby pies.na.czarnych czyni to systematycznie. Ale jak zwykle, facet który pisał na FK o swych treningach w służbach specjalnych w ZSRR oszczerczo oskarża innych o to co samemu czyni nagminnie: forum.gazeta.pl/forum/w,28,174859563,174859563,W_sprawie_pozarnej_bulki_zadzialali_blyskawicznie.html?p=174870458 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 11:57 ireneo napisał(a): > napisałabyś - nienawidzę wszystkich suk stojących na Mickiewicza? Mimo, ze to r > odzimy dla mnie język bezproblemowo wyrażam dezaprobatę - nienawidzę te wszystk > ie suki spod parkanu tow. Jaroslawa K. Użyję formy dopełniacza z czasownikiem nienawidzić. Z jakimkolwiek rzeczownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 12:02 storima napisał: > ireneo napisał(a): > > > napisałabyś - nienawidzę wszystkich suk stojących na Mickiewicza? Mimo, z > e to r > > odzimy dla mnie język bezproblemowo wyrażam dezaprobatę - nienawidzę te w > szystk > > ie suki spod parkanu tow. Jaroslawa K. > > Użyję formy dopełniacza z czasownikiem nienawidzić. > Z jakimkolwiek rzeczownikiem. PACZKOMAT :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 12:14 pozytonium napisał: > storima napisał: > > > ireneo napisał(a): > > > > > napisałabyś - nienawidzę wszystkich suk stojących na Mickiewicza? M > imo, z > > e to r > > > odzimy dla mnie język bezproblemowo wyrażam dezaprobatę - nienawidz > ę te w > > szystk > > > ie suki spod parkanu tow. Jaroslawa K. > > > > Użyję formy dopełniacza z czasownikiem nienawidzić. > > Z jakimkolwiek rzeczownikiem. > > PACZKOMAT :) > > SB-ek po niedzielnym rosole znowu dostał wzdęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 12:26 pies.na.czarnych napisała: > SB-ek po niedzielnym rosole znowu dostał wzdęcia. > > Odbija mu się brakiem znajomości kultowych faktów życia codziennego w Polsce. Będzie ubliżał oszczerczo, bez żadnego powodu, bo wykazuję na FK jego łgarstwa. Między innymi to, że kłamał od lat iż mieszkał kiedykolwiek w Polsce na stałe. forum.gazeta.pl/forum/w,28,174262068,174262068,Tego_suweren_nie_popusci.html?p=174370878 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 13:02 pies.na.czarnych napisała: > pozytonium napisał: > > > storima napisał: > > > > > ireneo napisał(a): > > > > > > > napisałabyś - nienawidzę wszystkich suk stojących na Mickiewi > cza? M > > imo, z > > > e to r > > > > odzimy dla mnie język bezproblemowo wyrażam dezaprobatę - nie > nawidz > > ę te w > > > szystk > > > > ie suki spod parkanu tow. Jaroslawa K. > > > > > > Użyję formy dopełniacza z czasownikiem nienawidzić. > > > Z jakimkolwiek rzeczownikiem. > > > > PACZKOMAT :) > > > > > > SB-ek po niedzielnym rosole znowu dostał wzdęcia. To nie przejdzie w Polsce. Jeżdżę Mercedesem, a nie Mercedes. Ale InPost może próbować. Mercedes to można co najwyżej ujeżdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 12:07 Odpowiadając Ireneo na Twoje pytanie: Nienawidzić używamy z dopełniaczem. Czyli: nienawidzę tych suk. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 13:21 storima napisał: > Odpowiadając Ireneo na Twoje pytanie: > Nienawidzić używamy z dopełniaczem. > > Czyli: nienawidzę tych suk. > Ale oczywiście Ireneo, możesz mówić jak Ci się żywnie podoba. Mnie jedynie cieszy fakt, iż mimo moich 40 lat pobytu poza Polską, potrafię wychwycić niuanse mej ojczystej mowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czy Sikorę zamkną? 03.04.23, 01:42 storima napisał: > storima napisał: > > > Odpowiadając Ireneo na Twoje pytanie: > > Nienawidzić używamy z dopełniaczem. > > > > Czyli: nienawidzę tych suk. > > > > Ale oczywiście Ireneo, możesz mówić jak Ci się żywnie podoba. > > Mnie jedynie cieszy fakt, iż mimo moich 40 lat pobytu poza Polską, potrafię wyc > hwycić niuanse mej ojczystej mowy ;) Gdzieś tu na FK ponownie zakwestionowałeś moje preferencje językowe. Wynikające ze zwykłego faktu, jak dyskutowanego tu z Tobą, z osłuchania się. Powtarzam. Mów sobie jak tylko masz na to ochotę. Ale zostaw innym prawo do wyrażania swych odczuć językowych również. I nie przeszkadza mi to jeśli ktoś mnie poprawia. Jeśli ma racje. To podziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy Sikorę zamkną? 12.02.23, 08:27 Oplatani z kasy obcego mocarstwa czyli UE. Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Czy Sikorę zamkną? 09.02.23, 19:18 Ja tylko do mojej hejterki aby nie bała się że ją zamknę Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Czy Sikorę zamkną? 09.02.23, 19:52 Czas najwyższy, jest agentem ruskich na linii putinowcy - arabusy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Europejska Partia Ludowa (EPP) 09.02.23, 20:31 141288bs napisał: > Czas najwyższy Kolejny pseudo lewak za pieniądze namierzony. Tym razem dzięki Holendrom. Sołtys z Chobielina. gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/8657430,holandia-nrc-radoslaw-sikorski-parlament-europejski-europarlament.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Europejska Partia Ludowa (EPP) 09.02.23, 21:21 Od czasu afery Maroko & Katar dziennikarze rzucili się na poszukiwanie czarownic. > Kolejny pseudo lewak za pieniądze namierzony. W tak nieudolny sposób to tylko ziobrysci namierzają. Nie wykluczam donosu, a nawet opłacenia artykułu przez ministerstwo od sprawiedliwości, który ukazał się w NRC. Sikorski zgłaszał te wydatki w PE jak również w Polsce. Bez namierzania wystarczyło sprawdzić jego oświadczenia majątkowe. Tu jest całość artykułu NRC, w którym nie tylko nazwisko Sikorskiego pada. Dodatkowo nie ma tam nic oskarżającego, są jedynie przypuszczenia nie mające twardych podstaw www.nrc.nl/nieuws/2023/02/08/op-de-loonlijst-in-brussel-en-de-emiraten-hoe-het-europarlement-openstaat-voor-autocratische-regimes-a4156616 W artykule podany jest link do strony polskiego Sejmu, gdzie można sprawdzić kto i ile zgłaszał. Sikorski zgłaszał te dochody od lat www.sejm.gov.pl/sejm9.nsf/PoslowiePE.xsp Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Europejska Partia Ludowa (EPP) 09.02.23, 22:07 I kto tu teraz powie ze to nie są jełopy? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Europejska Partia Ludowa (EPP) 12.02.23, 20:33 x2468 napisał: > I kto tu teraz powie ze to nie są jełopy? Nie wiem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 10:03 Takie żałośne, że aż śmieszne! Po pierwsze nigdy tego nie ukrywał, na dodatek w Polsce od tych profitów regularnie płaci podatki. Więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 10:14 weteran-czasu napisał: > Więc o co chodzi? Chodzi o to, ze bierze kasę od reżimu, gdzie kamienuje się kobiety za cudzołóstwo i jednocześnie wali okrągłe słówka o prawach człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 11:22 Pisie podpisały z tym reżymem umowę o współpracy z Emiratami: forsal.pl/artykuly/611929,polska-i-zjednoczone-emiraty-arabskie-podpisaly-umowe-o-wspolpracy-gospodarczej.html Wtedy pyska nie otwierałeś obłudniku. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 11:45 x2468 napisał: > Pisie podpisały z tym reżymem umowę o współpracy z Emiratami: > forsal.pl/artykuly/611929,polska-i-zjednoczone-emiraty-arabskie-podpisaly-umowe-o-wspolpracy-gospodarczej.html Aha. Czyli z pisich należy brać przykład? Ciekawa koncepcja - stawianie pisich jako wzoru. No ale Sikorski był w pisim rządzie, więc może stąd to jego upodobanie do zamordystycznych reżimów. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 13:14 x2468 napisał: > Pisie podpisały z tym reżymem umowę o współpracy z Emiratami: > forsal.pl/artykuly/611929,polska-i-zjednoczone-emiraty-arabskie-podpisaly-umowe-o-wspolpracy-gospodarczej.html > > Wtedy pyska nie otwierałeś obłudniku. Rząd PiS też jest zatrudniony przez rząd ZEA? "Wykłady" Sikorskiego były ponoć finansowane na zasadzie umowy o pracę przez rząd ZEA. Polski, czy europejski czynny polityk, jest zatrudniony przez obcy rząd. Prawda, że wszystko normalne? Nie zdziwiłbym się, jakby Arabowie doszli do wniosku, że Sikorski już im przekazał wszystko to co chcieli i wystawili jelenia Holendrom. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 13:47 "ponoć", ponoć rzad ZEA chętnie zatrudniłby kogoś z dzisiaj rządzących, lecz stwierdzili ze maja dość swoich durni wiec zrezygnowali. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 13:52 x2468 napisał: > "ponoć", ponoć rzad ZEA chętnie zatrudniłby kogoś z dzisiaj rządzących, lecz st > wierdzili ze maja dość swoich durni wiec zrezygnowali. Na rzecz Sikorskiego i innych pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 18:28 Oczywiście, uznali ze zatrudniając go za 100000 $ rocznie robią świetny interes. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 15:05 x2468 napisał: > Oczywiście, uznali ze zatrudniając go za 100000 $ rocznie robią świetny interes Pogrążyli trolla :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 15:17 Odgrzewając stare kartofle najbardziej ośmieszasz się ty i młodzi pederaści ze stajenki Ziobry. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29455212,absurd-na-konferencji-mlodziezowki-solidarnej-polski-ws-sikorskiego.html#s=BoxOpImg6 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium To ty się pogrążasz, sunio 11.02.23, 18:47 pies.na.czarnych napisała: Wykroczenia/przestępstwa gospodarcze to coś innego nic KC. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: To ty się pogrążasz, sunio 11.02.23, 18:50 Zdejmij onucę z głowy bo ci się mózg lasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: To ty się pogrążasz, sunio 11.02.23, 18:52 pies.na.czarnych napisała: > Zdejmij onucę z głowy bo ci się mózg lasuje. Z tego co wiem, to ostatnią ostoją onuc jesteś ty Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 13:48 > Prawda, że wszystko normalne? Oczywista oczywistość, że wszystko normalne. Również normalne jest sprzedawanie Arabom swietnie zarabiających polskich przedsiębiorstw. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 13:59 pies.na.czarnych napisała: > > Prawda, że wszystko normalne? > > Oczywista oczywistość, że wszystko normalne. Również normalne jest sprzedawanie > Arabom swietnie zarabiających polskich przedsiębiorstw. Ty tak nie płacz, paliwo dalej tanieje. Do wyborów dojdzie do 3 zł za litr :) Czym innym jest jednak umowa gospodarcza, a czym innym umowa o pracę dla czynnego polityka, znającego standardy NATO. Sikorę albo zamkną, albo "odstrzelą" tego dzielnego polityka. Sytuacja wygląda tak, np. Błaszczak jest zatrudniony przez rząd Korei Północnej dodatkowo, by sobie dorobić. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 16:11 > Ty tak nie płacz, paliwo dalej tanieje. Już przestało. Jeszcze jakiś czas ceny będą utrzymywały się na równym poziomie, dopóki nie skończą się rezerwy taniego paliwa. Później nastąpi duża podwyżka. Amerykanie znowu zarobią krocie, oni to mają farta. Obojętnie jak wiatr zawieje zawsze są do przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 17:31 pies.na.czarnych napisała: > Amerykanie znowu zarobią krocie, oni to mają farta. Obojętnie jak wiatr zawieje > zawsze są do przodu :) I Amerykanie (za podziękowania Sikorskiego) i ruscy mają na Sikorę brzytwę. Facet jest względnie młody 1963 rocznik. Głupio byłoby, jakby mu się coś stało przed osiągnięciem Tuskowego wieku emerytalnego, 67+ lat. Zgromadził tyle kapitału i podzielił los Kulczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 17:45 John Kirby siedzi pod tą samą brzytwą :))) Taki ładny amerykanski:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 11:55 Ten mój wpis zniknął. Dlaczego? Co to ma wspólnego z wyrokiem. PiS - swołocz tak powiedziała, a ty od razu jako ich cichy wspólnik propagujesz dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 12:00 Sorry. To nie tu miało być. Jedynie to zdanie również tu pasuje: "PiS - swołocz tak powiedziała, a ty od razu jako ich cichy wspólnik propagujesz dalej". Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 14:31 weteran-czasu napisał: > Takie żałośne, że aż śmieszne! > Po pierwsze nigdy tego nie ukrywał, > na dodatek w Polsce od tych profitów regularnie płaci podatki. Po prostu nędza umysłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 14:33 ukos napisał: > weteran-czasu napisał: > > > Takie żałośne, że aż śmieszne! > > Po pierwsze nigdy tego nie ukrywał, > > na dodatek w Polsce od tych profitów regularnie płaci podatki. > > Po prostu nędza umysłowa. Fiskus może wezwać Sikorę do okazania umów. A jak nie okaże, to pokuta. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 16:12 pozytonium napisał: > ukos napisał: > > > weteran-czasu napisał: > > > > > Takie żałośne, że aż śmieszne! > > > Po pierwsze nigdy tego nie ukrywał, > > > na dodatek w Polsce od tych profitów regularnie płaci podatki. > > > > Po prostu nędza umysłowa. > > Fiskus może wezwać Sikorę do okazania umów. A jak nie okaże, to pokuta. > > Przez tyle lat nie wzywał? Zle się dzieje w kaczym państwie. Takie niedopatrzenie, panie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 18:14 pies.na.czarnych napisała: > > > Po prostu nędza umysłowa. > > > > Fiskus może wezwać Sikorę do okazania umów. A jak nie okaże, to pokuta. > > > > > > Przez tyle lat nie wzywał? Zle się dzieje w kaczym państwie. Takie niedopatrzen > ie, panie. Fiskus ma 5 lat na wezwanie. Jakby go wzywał za często, to byłoby to nękanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 18:21 :) Teraz oczywista oczywistość nie jest to nękaniem. Zamiast tak zwyczajnie po ludzku wysłać mu zawiadomienie pocztą wysłali pięciu siepaczy z kamerami pod bramę jego domu. Postępowania ma trwać kilka miesięcy:) akurat do wyborów. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29453615,cba-rozpoczelo-kontrole-oswiadczen-majatkowych-radoslawa-sikorskiego.html#s=BoxOpImg1 Każdy z nas w piętnaście minut może zweryfikować jego oświadczenia majątkowe na stronach Sejmu. www.sejm.gov.pl/sejm9.nsf/PoslowiePE.xsp Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 19:29 pies.na.czarnych napisała: > :) > > Teraz oczywista oczywistość nie jest to nękaniem. Zamiast tak zwyczajnie po lud > zku wysłać mu zawiadomienie pocztą wysłali pięciu siepaczy z kamerami pod bramę > jego domu. Postępowania ma trwać kilka miesięcy:) akurat do wyborów. > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29453615,cba-rozpoczelo-kontrole-oswiadczen-majatkowych-radoslawa-sikorskiego.html#s=BoxOpImg1 > > Każdy z nas w piętnaście minut może zweryfikować jego oświadczenia majątkowe na > stronach Sejmu. > www.sejm.gov.pl/sejm9.nsf/PoslowiePE.xsp - OK burku, teraz napisz co zweryfikowałeś o nim na stronach Sejmu... tylko proszę o konkrety i nie migaj się Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 20:00 Jesteś aż tak słaby umysłowo, ze nie potrafisz sam sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 21:42 pies.na.czarnych napisała: > Jesteś aż tak słaby umysłowo, ze nie potrafisz sam sprawdzić? > - pokaż się mocnym umysłowo bo nie widać i jak na razie jesteś dużo poniżej słabego Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Śmieszna jesteś 10.02.23, 21:56 pies.na.czarnych napisała: > Każdy z nas w piętnaście minut może zweryfikować jego oświadczenia majątkowe na > stronach Sejmu. > www.sejm.gov.pl/sejm9.nsf/PoslowiePE.xsp W minutę to można zweryfikować to co Sikora tam napisał. Ale jak się ma to do prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 21:59 Może go tam gdzie pana majstra. Sikorski nie zarabia w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 07:14 x2468 napisał: > Może go tam gdzie pana majstra. Sikorski nie zarabia w Polsce. > - tak, wszyscy o tym wiemy ... zarabia na odcinku agenturalnym Kreml - ZEA i jest byłym arystokratą(podobnie jak Bronek)któremu ruscy sfinansowali ESL Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 20:12 weteran-czasu napisał: > Takie żałośne, że aż śmieszne! > Po pierwsze nigdy tego nie ukrywał, > na dodatek w Polsce od tych profitów regularnie płaci podatki. > Więc o co chodzi? Kiepska obrona. A skąd wiesz, że płacił podatki? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 13:28 Coś słabo płacą w tym europarlamencie, skoro Miller musiał w jakimś programie rozrywkowym chałturzyć, Czarnecki z kolometrówkami kombinować, a Sikorski u Arabów dorabiać Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 13:36 jureek napisał: > Coś słabo płacą w tym europarlamencie, skoro Miller musiał w jakimś programie r > ozrywkowym chałturzyć, Czarnecki z kolometrówkami kombinować, a Sikorski u Arab > ów dorabiać Bardzo źle :) Sikorski nie tylko u Arabów dorabiał, że jest/był zatrudniony przez tamtejszy rząd. Ten od rzucania kamieniami w ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 02:39 jureek napisał: > Coś słabo płacą w tym europarlamencie, skoro Miller musiał w jakimś programie r > ozrywkowym chałturzyć, Czarnecki z kolometrówkami kombinować, a Sikorski u Arab > ów dorabiać Potrzebu człowieka nie są ograniczone. Masz mieszkanie, marzysz o do.u. Masz dom kombinujesz jak tu mieć basen. Masz pałac ale chcesz go wyremontować....a wnuki, a dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 13:38 Wszystkie miejsca zarezerwowane przez dojną zmianę, której naród życzy obszernych cel i każdemu mięciutkiej pryczy, z wyposzczonym na amen kapelanem. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 19:16 ireneo napisał(a): > Wszystkie miejsca zarezerwowane przez dojną zmianę, której naród życzy obszerny > ch cel i każdemu mięciutkiej pryczy, z wyposzczonym na amen kapelanem. - naród tego nie życzy, ale wam życzy szubienice...macie szczęscie, że wymiar sprawiedliwości jest nieudolny...,mam nadzieję, ze to śię zmieni i zagłosuję na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 12:03 ireneo napisał(a): > Wszystkie miejsca zarezerwowane przez dojną zmianę, której naród życzy obszerny > ch cel i każdemu mięciutkiej pryczy, z wyposzczonym na amen kapelanem. Naród niemiecki czy ruski masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 12:19 watykański, choć niezdefektowani intelektualnie uznają że żartuję, gdyż każdy głupi, idąc tropem kontekstu łapie sort. A może jednak nie każdy glupi... Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 16:25 On był pisowskim ministrem więc coś musiało być z nim nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 12:31 rzewuski1 napisał: > On był pisowskim ministrem więc coś musiało być z nim nie tak I było, podobmie jak z Rogalskim (to ten od helu), Migalskim, Kamińskim (od ryngrafu maryjego dla zbrodniarza) Jackowskim, Poncyliuszem, Kowalem oraz innymi. Zaraz po odejściu wróciła im zdolność trzeźwego, samodzielnego myślenia. Bardzo zaskoczył mnie Rogalski. Zaraz po odciąciu się od pisanek szczerze się uśmiał ze swego smoleńskiego helu. Miałem go z Suskiego i Kuchcińskiego razem a to bardzo mądry adwokat Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 16:55 Tomczyk ***** *** :) tvn24.pl/polska/radoslaw-sikorski-cba-kontroluje-oswiadczenia-majatkowe-europosla-6750661 Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 18:06 Czy on ukradł tak jak Kaczyński 50 tys.? Albo nie ujawnił dochodów jak pewien PISowiec od stodoły? Albo jak Obajtek. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 19:12 szczypawka.jadowita napisała: > Czy on ukradł tak jak Kaczyński 50 tys.? > Albo nie ujawnił dochodów jak pewien PISowiec od stodoły? Albo jak Obajtek. > - powiedzmy, że Kaczyński ukradł 50 tys.zł., jak to sie ma do 800tys.euro i 100 tyś.$ które otrzymał Sikorski z nie wiadomo za co? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 19:59 Za to samo co John Kerry, który tam bywał razem z Sikorskim. :) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 22:50 John Kerry, premier Australii i ok 150 polityków z całego świata. Niestety a może stety nie zaprosili żadnego z pisiego gagu Jarosława Olsena. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 02:18 Pisi będą mieli kupę:) do sprawdzania. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 22:48 pies.na.czarnych napisała: > Pisi będą mieli kupę:) do sprawdzania. Tym się zajmie Haga. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy Sikorę zamkną? 12.02.23, 08:35 Kaczyński tak jak Łukaszenko który wzorując się na Stalinie nie ma nic jeśli nie liczyć skromnych domków otrzymanych od Ludu pracującego miast i wsi, bo przecież potrzebują (w przypadku Stalina musiał) mieć skromny dach nad głowa. businessinsider.com.pl/gospodarka/majatek-lukaszenki-to-zagadka-jest-krezusem-choc-oficjalnie-nie-ma-nic/8cl0p8j Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 19:08 Skąd to Sikora - spoufalony z nim jesteś, pozytonium? - Przecież to ewidentny szpieg od co najmniej kilkudziesięciu lat. Angielski w Londynie opłacali mu ruscy...i nie na Oxfordzie tylko w przygotowawczej do uczelni placówce, pomogli też zrobić z niego arystokratę by mógł bywać w klubie takich ludzi. Taki to arystokrata, po prostu nadęty odbyt krowi. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 19:13 141288bs napisał: > Skąd to Sikora - spoufalony z nim jesteś, pozytonium? - Przecież to ewidentny s > zpieg od co najmniej kilkudziesięciu lat. Jakbym napisał Sikorski, to by Snajper wyciął natychmiast. Jak to ma w zwyczaju. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 19:38 pozytonium napisał: > 141288bs napisał: > > > Skąd to Sikora - spoufalony z nim jesteś, pozytonium? - Przecież to ewide > ntny s > > zpieg od co najmniej kilkudziesięciu lat. > > Jakbym napisał Sikorski, to by Snajper wyciął natychmiast. Jak to ma w zwyczaju > . > - rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 19:54 141288bs napisał: > pozytonium napisał: > > > 141288bs napisał: > > > > > Skąd to Sikora - spoufalony z nim jesteś, pozytonium? - Przecież to > ewide > > ntny s > > > zpieg od co najmniej kilkudziesięciu lat. > > > > Jakbym napisał Sikorski, to by Snajper wyciął natychmiast. Jak to ma w zw > yczaju > > . > > > - rozumiem Na Oślej jest wiele moich wątków, które w mym pojęciu nie łamały netykiety. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 20:49 Kolejna goowno-burza! A że Radek to bufon i hipokryta - jak każdy polityk zresztą - był czas przywyknąć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 20:57 Mentalności pisowca nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Czy Sikorę zamkną? 10.02.23, 21:21 pies.na.czarnych napisała: > Mentalności pisowca nie zmienisz. Żeś się autorytetem podparł! Choć z drugiej strony nie wiem, który z was jest większym fanatykiem POPiS-u... Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 02:22 Nie chodzi o autorytety, a o celne uwagi. Nawet w swojej robocie nie kierowałem się autorytetami Mialem często ludzi o podłym wykształceniu, ale gdy im się udało powiedzieć coś mądrego to ich popierałem. Nic osobistego, na tym polega profesjonalizm i uczciwość oceny innych. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 12.02.23, 20:00 pies.na.czarnych napisała: > Nie chodzi o autorytety, a o celne uwagi. > > Nawet w swojej robocie nie kierowałem się autorytetami Mialem często ludzi o po > dłym wykształceniu, ale gdy im się udało powiedzieć coś mądrego to ich popierał > em. > Nic osobistego, na tym polega profesjonalizm i uczciwość oceny innych. Sunia profesjonalistką? Ty nawet nie potrafisz sobie ustawić płci. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 14:32 Sami widzicie. To są odgrzewane stare kartofle. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 11.02.23, 14:34 Sami widzicie. To są odgrzewane stare kartofle, a młodzi pederaści ze stajenki Ziobry mają z tego powodu orgazm. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29455212,absurd-na-konferencji-mlodziezowki-solidarnej-polski-ws-sikorskiego.html#s=BoxOpImg6 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 12.02.23, 09:55 Trafiła mu się podróż życia. Przecież te dwa miliardy otrzymywane rocznie od dudy trzeba jakoś wydać i zaksięgować. Dziennikarz:) "Wiadomości" TVP poleciał aż do Dubaju, żeby mówić o Sikorskim i pieniądzach z ZEA wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29456915,dziennikarz-wiadomosci-tvp-polecial-az-do-dubaju-zeby-mowic.html#s=BoxOpImg1 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 08:42 pozytonium napisał: > oko.press/radoslaw-sikorski-zjednoczone-emiraty-arabskie-parlament-europejski Ciekawe jakiego haka na Tuska ma Sikorski, se Tusk milczy w tej sprawie jak zaklęty. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 10:08 no-popis napisała: > Ciekawe jakiego haka na Tuska ma Sikorski, se Tusk milczy w tej sprawie jak zak > lęty. Ponoć jest chory Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 14:01 pozytonium napisał: > Ponoć jest chory > [img]https://pbs.twimg.com/media/FoyhBl8WIAAcrlv?format=jpg&name=4096x4096[/im > g] A to zdjęcie Tuska na zakupach to czego ma dowodzić? Że nie jest chory? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 16:43 jureek napisał: > pozytonium napisał: > > > Ponoć jest chory > > [img]https://pbs.twimg.com/media/FoyhBl8WIAAcrlv?format=jpg&name=4096x40 > 96[/im > > g] > > A to zdjęcie Tuska na zakupach to czego ma dowodzić? Że nie jest chory? Ponoć ma koronę i zaraża innych. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 17:16 pozytonium napisał: > > A to zdjęcie Tuska na zakupach to czego ma dowodzić? Że nie jest chory? > > Ponoć ma koronę i zaraża innych. Skąd wiadomo, kiedy to zdjęcie zostało zrobione? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 14.02.23, 05:00 jureek napisał: > pozytonium napisał: > > > > A to zdjęcie Tuska na zakupach to czego ma dowodzić? Że nie jest ch > ory? > > > > Ponoć ma koronę i zaraża innych. > > Skąd wiadomo, kiedy to zdjęcie zostało zrobione? Podejrzewasz Wolne Media o kłamstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 14.02.23, 07:09 no-popis napisała: > Podejrzewasz Wolne Media o kłamstwa? Pozytona zaliczasz do Wolnych Mediów? No bo to Pozyton właśnie kłamliwie sugeruje, że Tusk jest chory na covid i jednocześnie chodzi na zakupy i zaraża ilustrując to zdjęciem sprzed ośmiu lat Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 14.02.23, 09:52 jureek napisał: > no-popis napisała: > > > Podejrzewasz Wolne Media o kłamstwa? > > Pozytona zaliczasz do Wolnych Mediów? No bo to Pozyton właśnie kłamliwie sugeru > je, że Tusk jest chory na covid i jednocześnie chodzi na zakupy i zaraża ilustr > ując to zdjęciem sprzed ośmiu lat Napisałem, że chodzą słuchy, że ma koronę, bo coś zapadł się pod ziemię. Fota z taszkami faktycznie stara. Może sprawdzał czy chleb już po 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 14.02.23, 10:00 > Napisałem, że chodzą słuchy Chodzą słuchy, że ich Kulawy schował do szafy i czeka aż przyschnie. Jest wniosek o uchylenie immunitetów europosłom PiS. Chodzi o antyimigrancki spot z 2018 r. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29462014,jest-wniosek-o-uchylenie-immunitetow-europoslom-pis-sprawa.html#s=BoxOpImg6 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 14.02.23, 10:08 pies.na.czarnych napisała: > > Napisałem, że chodzą słuchy > > Chodzą słuchy, że ich Kulawy schował do szafy i czeka aż przyschnie. > > Jest wniosek o uchylenie immunitetów europosłom PiS. Chodzi o antyimigrancki sp > ot z 2018 r. > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29462014,jest-wniosek-o-uchylenie-immunitetow-europoslom-pis-sprawa.html#s=BoxOpImg6 Po 2022 nawet Kalisz stwierdzi, że zachowywali się prawidłowo. PS To ile promili miała żona Kalisza jadąca prawidłowo autem? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 17:22 pozytonium napisał: > Ponoć ma koronę i zaraża innych. Aha. Ponieważ teraz ma covida, to w kwietniu 2015 roku nie powinien był robić zakupów? Coś Ci nie wyszło, manipulatorze xD www.fakt.pl/polityka/donald-tusk-z-zona-na-zakupach-tak-przygotowuja-sie-do-swiat/sv8wcvd Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 17:29 jureek napisał: > pozytonium napisał: > > > Ponoć ma koronę i zaraża innych. > > Aha. Ponieważ teraz ma covida, to w kwietniu 2015 roku nie powinien był robić z > akupów? > Coś Ci nie wyszło, manipulatorze xD > > www.fakt.pl/polityka/donald-tusk-z-zona-na-zakupach-tak-przygotowuja-sie-do-swiat/sv8wcvd Nie jestem czytelnikiem faktu, ale dzięki za czujność. Mea maxima culpa. Faktem jest, że Tusk się zapadł. Ktokolwiek widział? Sprawę szłoby wyciszyć gdyby nie Holendrzy i Belgowie. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 17:35 pozytonium napisał: > Nie jestem czytelnikiem faktu, ale dzięki za czujność. Jeśli nie z Faktu, to ciekawiło by mnie skąd to zdjęcie wziąłeś. No bo skądś je masz, a tutaj mamy niepowtarzalną okazję prześledzić, jak tworzy się fejki. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 17:43 jureek napisał: > pozytonium napisał: > > > Nie jestem czytelnikiem faktu, ale dzięki za czujność. > > Jeśli nie z Faktu, to ciekawiło by mnie skąd to zdjęcie wziąłeś. No bo skądś je > masz, a tutaj mamy niepowtarzalną okazję prześledzić, jak tworzy się fejki. Pisi otworzyli nowy oddział propagowania hejtu przy KC PiS. Chwalą się, że mają tam tony materiałów oczerniających Tuska. Napewno pozyto czerpie stamtąd swoją "wiedzę":) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 17:44 pies.na.czarnych napisała: > Napewno pozyto czerpie stamtąd swoją "wiedzę":) Wolę poczekać na odpowiedź samego zainteresowanego :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 17:50 jureek napisał: > pozytonium napisał: > > > Nie jestem czytelnikiem faktu, ale dzięki za czujność. > > Jeśli nie z Faktu, to ciekawiło by mnie skąd to zdjęcie wziąłeś. No bo skądś je > masz, a tutaj mamy niepowtarzalną okazję prześledzić, jak tworzy się fejki. Z Google :) Całość nie jest fejkiem. Transparency International EU Już grubo wcześniej zaczęli się przyglądać hrabiom. www.wprost.pl/polityka/10515016/radoslaw-sikorski-pod-lupa-transparency-international-chodzi-o-zewnetrzne-dochody.html Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 18:04 pozytonium napisał: > Z Google :) Aha. Już Ci wierzę. Jakie hasło wpisałeś w wyszukiwarkę, że wyskoczyła Ci jednocześnie informacja o tym, że Tusk ma koronę, i jego zdjęcie sprzed lat ośmiu na zakupach? > Całość nie jest fejkiem. Jak to nie? Twierdzenie, że Tusk zaraża na zakupach ludzi koroną nie jest fejkiem? > Transparency International EU > Już grubo wcześniej zaczęli się przyglądać hrabiom. > www.wprost.pl/polityka/10515016/radoslaw-sikorski-pod-lupa-transparency-international-chodzi-o-zewnetrzne-dochody.html Nie odwracaj kota ogonem, nie chodzi mi o Sikorskiego (o którym mam swoje zdanie), lecz o fałszywą sugestię, jakoby Tusk zarażał ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 18:16 jureek napisał: > pozytonium napisał: > > > Z Google :) > > Aha. Już Ci wierzę. Jakie hasło wpisałeś w wyszukiwarkę, że wyskoczyła Ci jedno > cześnie informacja o tym, że Tusk ma koronę, i jego zdjęcie sprzed lat ośmiu na > zakupach? > > > Całość nie jest fejkiem. > > Jak to nie? Twierdzenie, że Tusk zaraża na zakupach ludzi koroną nie jest fejki > em? > > > Transparency International EU > > Już grubo wcześniej zaczęli się przyglądać hrabiom. > > www.wprost.pl/polityka/10515016/radoslaw-sikorski-pod-lupa-transparency-international-chodzi-o-zewnetrzne-dochody.html > > Nie odwracaj kota ogonem, nie chodzi mi o Sikorskiego (o którym mam swoje zdani > e), lecz o fałszywą sugestię, jakoby Tusk zarażał ludzi. Nie zależy mi, czy mi wierzysz czy nie. W przeciwieństwie do Ciebie nie jestem sympatykiem żadnej partii. PiS nieźle śledzi Frau Pies. To nie będę jej się wtrącał. www.pap.pl/aktualnosci/news,1533795,adrian-zandberg-radoslaw-sikorski-zamknal-sobie-droge-do-przyszlego-rzadu Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 18:21 > nie jestem sympatykiem żadnej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 18:41 pozytonium napisał: > Nie zależy mi, czy mi wierzysz czy nie. W przeciwieństwie do Ciebie nie jestem > sympatykiem żadnej partii. To jakiś zarzut, że jestem członkiem partii Razem i nie udaję bezpartyjnej bezstronności? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 19:45 jureek napisał: > pozytonium napisał: > > > Nie zależy mi, czy mi wierzysz czy nie. W przeciwieństwie do Ciebie nie j > estem > > sympatykiem żadnej partii. > > To jakiś zarzut, że jestem członkiem partii Razem i nie udaję bezpartyjnej bezs > tronności? Nie, to jest legalne. Masz czas to się udzielasz. Nie jestem członkiem, ani nawet sympatykiem żadnej partii. Każdy ma swobodę. Najbardziej ironiczna sytuacja. Były strajki kobiet. Córka najpierw spaliła klakson, jako zwolenniczka, a potem utknęła. Dzwoni bym ją zabrał. Ja jej odpowiadam - skoro ty utknęłaś, jako organizatorka, to ja jak wjadę to nie wyjadę. Dziś założyłem wątek o maczaniu palców w tuszu. Momentalnie go wykasowano. A pomysł choć z Afryki jest genialny. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 20:33 Pozytonium: Nie jestem członkiem, ani nawet sympatykiem żadnej partii. To tak, jak i Duda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 14.02.23, 04:58 adam.eu napisał: > Pozytonium: > > Nie jestem członkiem, ani nawet sympatykiem żadnej partii. > > To tak, jak i Duda :-) ...i Komorowski, i Kwaśniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 14.02.23, 09:56 no-popis napisała: > adam.eu napisał: > > > Pozytonium: > > > > Nie jestem członkiem, ani nawet sympatykiem żadnej partii. > > > > To tak, jak i Duda :-) > ...i Komorowski, i Kwaśniewski. Ano. Z tej trójki tylko Kwach trzyma powagę. To żaden Szogun, czy narciarz. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tuska widziano ostatnio pod piekarnią 13.02.23, 18:06 pozytonium napisał: > jureek napisał: > > > pozytonium napisał: > > > > > Nie jestem czytelnikiem faktu, ale dzięki za czujność. > > > > Jeśli nie z Faktu, to ciekawiło by mnie skąd to zdjęcie wziąłeś. No bo sk > ądś je > > masz, a tutaj mamy niepowtarzalną okazję prześledzić, jak tworzy się fej > ki. > > Z Google :) > Całość nie jest fejkiem. > Transparency International EU > Już grubo wcześniej zaczęli się przyglądać hrabiom. > www.wprost.pl/polityka/10515016/radoslaw-sikorski-pod-lupa-transparency-international-chodzi-o-zewnetrzne-dochody.html Pozyto! Czego nie rozumiesz z tego artykułu? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 10:21 pozytonium napisał: > oko.press/radoslaw-sikorski-zjednoczone-emiraty-arabskie-parlament-europejski > Nie ważne gdzie będzie siedział. Może nawet siedzieć ZRA. Przeczytaj na spokojnie jeszcze raz, co napisałeś. I zadaj sobie pytanie. W czym ja się różnię od Stalina? Np. w sprawie ferowania wyroków? I opisz swoje przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 10:36 adam.eu napisał: > I zadaj sobie pytanie. > W czym ja się różnię od Stalina? Np. w sprawie ferowania wyroków? "Putin to nie Stalin – jeśli morduje to detalicznie, a nie hurtowo" Radosław Sikorski. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czy Sikorę zamkną? 14.02.23, 05:02 pozytonium napisał: > adam.eu napisał: > > > > I zadaj sobie pytanie. > > W czym ja się różnię od Stalina? Np. w sprawie ferowania wyroków? > > "Putin to nie Stalin – jeśli morduje to detalicznie, a nie hurtowo" > Radosław Sikorski. czyli zdaniem tego bliskiego Tuskowi polityka Putin do ...dobry człowiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Czy Sikorę zamkną? 14.02.23, 10:01 no-popis napisała: > pozytonium napisał: > > > adam.eu napisał: > > > > > > > I zadaj sobie pytanie. > > > W czym ja się różnię od Stalina? Np. w sprawie ferowania wyroków? > > > > "Putin to nie Stalin – jeśli morduje to detalicznie, a nie hurtowo" > ] > > Radosław Sikorski. > czyli zdaniem tego bliskiego Tuskowi polityka Putin do ...dobry człowiek :) Ofierze jest chyba obojętne, czy zabili ją hurtowo, czy detalicznie przypadkiem atakując obiekty cywilne i wymachując atomem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 12:58 "Zarobki były jawne, lobbingu nie było". Sikorski opowiada o swojej współpracy ze Zjednoczonymi Emiratami Arabskimi wyborcza.pl/7,75398,29457408,zarobki-byly-jawne-lobbingu-nie-bylo-sikorski-opowiada-o.html?fbclid=IwAR2JvxR3PgzGlYP68x6h7zSdl-1-QnSFXykGGESs-JX8omuiji3FwraeX34 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis powinni osądzić 13.02.23, 14:31 pozytonium napisał: > oko.press/radoslaw-sikorski-zjednoczone-emiraty-arabskie-parlament-europejski > Nie ważne gdzie będzie siedział. Może nawet siedzieć ZRA. > Powinien odpowiedzieć za całokształt przed Trybunałem Stanu RP. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 17:21 Może może. A jakie prawo złamał, żeby miał siedzieć? Ukradł 50 tysięcy na łapówkę dla księdza, czy może jechał pod prąd i wyrzucił ze służby policjanta, który interweniował? Powiedz nam to, koniecznie nam to powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 18:48 szczypawka.jadowita napisała: > Może może. A jakie prawo złamał, żeby miał siedzieć? > Ukradł 50 tysięcy na łapówkę dla księdza, czy może jechał pod prąd i wyrzucił z > e służby policjanta, który interweniował? Powiedz nam to, koniecznie nam to pow > iedz. Akurat nie dziwi, że ruski troll broni, nieudolnie, akurat Sikorskiego. Putinowiec nie widzi w braniu kasy z MSZ obcego państwa prze funkcyjnego parlamentarzystę. Taka Kultura Was ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 19:22 Ależ tu durno za sprawą sympatyków pana z chobielina. Są tacy sami jak ten pan. - to tak by mogli się pocieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czy Sikorę zamkną? 14.02.23, 04:57 141288bs napisał: > Ależ tu durno za sprawą sympatyków pana z chobielina. Są tacy sami jak ten pan. > - to tak by mogli się pocieszyć. To nie są durnie ale zespół wsPomagania Putina i Rosji tyle, że bęą grali do końca jak orkiestra na Titanicu bo nie mają wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 18:37 Powinni zamknąć w jednej celi razem z ambasadorem republiki w Iranie? www.rp.pl/dyplomacja/art37937721-polska-swietuje-z-iranskimi-ajatollahami Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Czy Sikorę zamkną? 13.02.23, 19:49 A czy zamkną Reznikowa za miliardowe złodziejstwa i nadużycia? Najpierw powiedzieli, że zdymisjonują. A robią tak jak w PISie. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czy Sikorę zamkną? 14.02.23, 04:56 szczypawka.jadowita napisała: > A czy zamkną Reznikowa za miliardowe złodziejstwa i nadużycia? > Najpierw powiedzieli, że zdymisjonują. A robią tak jak w PISie. Akurat wszystkie zasłużone dla Rosji ugrupowania jak Konfederacja i PO są radykalnymi przeciwnikami PiSu a więc Twój, zlecony przez służby Putina, hejt jest nielogiczny. Odpowiedz Link Zgłoś