superspec1 23.03.23, 18:50 w milicji.:) Zaciągnął bym się ale jestem kurduplem.:) superbiz.se.pl/wiadomosci/praca-w-policji-w-polsce-brakuje-13-tys-funkcjonariuszy-ile-zarabia-policjant-aa-Fbcg-gFTx-vXb7.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Praca czeka 23.03.23, 18:55 superspec1 napisał(a): > w milicji.:) Zaciągnął bym się ale jestem kurduplem.:) > > superbiz.se.pl/wiadomosci/praca-w-policji-w-polsce-brakuje-13-tys-funkcjonariuszy-ile-zarabia-policjant-aa-Fbcg-gFTx-vXb7.html Brakuje im do pilnowania Prezesa. Teraz go pilnuje 7 tys. a powinno go pilnować 20 tys. - 13 tys. brakuje. S. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Praca czeka 23.03.23, 19:07 Z prezesem łączy mnie to że jesteśmy kurduplami.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Praca czeka 23.03.23, 19:18 superspec1 napisał(a): > Z prezesem łączy mnie to że jesteśmy kurduplami.:) Twój stan psychiczny takosz:) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Praca czeka 23.03.23, 19:47 Moja przewaga polega na tym że się leczę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Praca czeka 24.03.23, 05:11 superspec1 napisał(a): > Z prezesem łączy mnie to że jesteśmy kurduplami.:) To jeszcze bardziej z Millerem, który jest niższy od Kaczora o 2 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Praca czeka 24.03.23, 06:33 Miller mnie wysłał na kurs komputerowy. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Praca czeka 25.03.23, 05:50 superspec1 napisał(a): > Miller mnie wysłał na kurs komputerowy. Gdyby Leszek Miller tylko chciał to na komputerach wyrosłyby gruszki. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Praca czeka 24.03.23, 11:34 no-popis napisała: > superspec1 napisał(a): > > > Z prezesem łączy mnie to że jesteśmy kurduplami.:) > To jeszcze bardziej z Millerem, który jest niższy od Kaczora o 2 cm. No co ty, jest wyższy o pół metra!!! I jest postawnym brunetem. :D :D :D Fakty: Jarosław Kaczyński - 160 cm Leszek Miller - 162 cm S. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Praca czeka 23.03.23, 19:16 Do milicji ostatnio idą ludzie mający tylko dwie możliwości. Zostać milicjantem, albo przestępcą. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Praca czeka 25.03.23, 12:56 pies.na.czarnych napisała: > Do milicji ostatnio idą ludzie mający tylko dwie możliwości. Zostać milicjante > m, albo przestępcą. Mają jeszcze trzecią możliwość. Mogą zostać nauczycielami. S. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Praca czeka 23.03.23, 19:52 superspec1 napisał(a): > w milicji.:) Zaciągnął bym się ale jestem kurduplem.:) Odradzam! Nikt ci nie zagwarantuje, że za kilka lat do władzy dorwie się kolejna ekipa oszołomów i zabiorą ci emeryturę, bo będziesz podejrzanym o ochronę willi Kaczyńskiego, czy strzelanie do "górników"? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Praca czeka 23.03.23, 20:33 Mówicie, że za cztery lata znowu pis, obatelu? Naczelny strateg wam nie dotrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k PiS na cie czeka , dziewojo. 24.03.23, 01:01 yoma napisała: > Mówicie, że za cztery lata znowu pis, obatelu? nie wiem, czy za cztery lata znowu PiS ale na njablizsze cztery lata , na tfoje nieszczescie, to napewno. - przetrwasz ? i pamietaj, ze masz jutro pociag do yoomy o 15.10. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: PiS na cie czeka , dziewojo. 24.03.23, 20:04 j-k napisał: > i pamietaj, ze masz jutro pociag do yoomy o 15.10. > O! No, jakżeby inaczej!! Lojalny Jasiu, to przecież tfój pociąg do niemieckiego dobrobytu:D Odpowiedz Link Zgłoś
j-k alesz o yoomie ciagle mysle... 24.03.23, 20:11 margit49 napisała: > O! No, jakżeby inaczej!! Lojalny Jasiu, to przecież tfój pociąg do niemieckiego > dobrobytu:D alesz o yoomie ciagle mysle... jesli ma 1,70 m i rzuci sie w wir seksu, to o polityce moze zapomniec :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Praca czeka 24.03.23, 20:09 Kilkanaście tysięcy wakatów w policji. Komendant główny nie chciał odpowiadać na pytania dziennikarzy tvn24.pl/polska/wakaty-w-policji-komendant-glowny-jaroslaw-szymczyk-nie-odpowiadal-na-pytania-o-braki-kadrowe-6859795 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Praca czeka 25.03.23, 12:50 No bo jak tu powiedzieć wprost, że garnizon spod rudery się zbuntował... Odpowiedz Link Zgłoś