snajper55 01.06.23, 08:52 Czy sejm nie powinien przyjąć ustawy mówiącej, iż wyborcy nieglosujacy na PiS (lub Konfederację) wspierają w ten sposób Putina i takim wrogom Polski odbiera się czynne prawa wyborcze a ich głosy się unieważnia? S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Projekt ustawy 01.06.23, 09:27 Ty im lepiej nie podpowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Projekt ustawy 01.06.23, 11:53 A tam. Wszyscy, którzy mieli rosyjski w szkole, czyli >50. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Projekt ustawy 01.06.23, 11:54 Konfederacja to partia proputinowska Odpowiedz Link Zgłoś
perla_z_roztocza Re: Projekt ustawy 01.06.23, 12:08 snajper55 napisał: > Czy sejm nie powinien przyjąć ustawy mówiącej, iż wyborcy nieglosujacy na PiS ( > lub Konfederację) wspierają w ten sposób Putina i takim wrogom Polski odbiera s > ię czynne prawa wyborcze a ich głosy się unieważnia? tekst na poziomie rozrabiaki w przedszkolu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Projekt ustawy 01.06.23, 14:47 m.c.hrabia napisał: > Sprząta na Mickiewicza Dlatego tam taki syf. 🤣🤣🤣 S. Odpowiedz Link Zgłoś
perla_z_roztocza Re: Projekt ustawy 01.06.23, 15:05 snajper55 napisał: > Dlatego tam taki syf. 🤣🤣🤣 Snajper, w przeciwieństwie do przyszywanego hrabiego ja zatrudniam dwoje służących choć hrabią nie jestem. Syfu więc szukaj u niego lub u siebie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Projekt ustawy 01.06.23, 15:11 > ja zatrudniam dwoje służących Skąd stukasz? Chciałbym wiedzieć w jakim kraju istnieje jeszcze taka profesja? Odpowiedz Link Zgłoś
perla_z_roztocza Re: Projekt ustawy 01.06.23, 15:20 pies.na.czarnych napisała: > Skąd stukasz? Chciałbym wiedzieć w jakim kraju istnieje jeszcze taka profesja? w każdym kraju piesku. To zwykła praca za którą dostaje się wynagrodzenie i nawet dach nad głową. W nowomowie nazywa się to pomocą domową, ale faktycznie jest to służba właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Projekt ustawy 01.06.23, 15:52 Tekst normalnie na poziomie przedszkola :D Może jeszcze kamerdynera, co? 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Projekt ustawy 01.06.23, 18:54 perla_z_roztocza napisał: > snajper55 napisał: > > > Dlatego tam taki syf. 🤣🤣🤣 > > Snajper, w przeciwieństwie do przyszywanego hrabiego ja zatrudniam dwoje służąc > ych choć hrabią nie jestem. > Syfu więc szukaj u niego lub u siebie właśnie. Niedokładnie czytasz. Przecież nikt nie napisał, że na Mickiewicza sprząta twoja służba i dlatego tam jest syf. 😁 S. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Projekt ustawy 01.06.23, 15:13 perla_z_roztocza napisał: > tekst na poziomie rozrabiaki w przedszkolu właśnie. Perła gotowa zginąć za wieprze. Odpowiedz Link Zgłoś
perla_z_roztocza Re: Projekt ustawy 01.06.23, 15:16 ukos napisał: > Perła gotowa zginąć za wieprze. kolejny podlizywacz w stosunku do cenzora właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Mylisz sie 01.06.23, 16:23 snajper55 napisał: > Czy sejm nie powinien przyjąć ustawy mówiącej, iż wyborcy nieglosujacy na PiS ( > lub Konfederację) wspierają w ten sposób Putina i takim wrogom Polski odbiera s > ię czynne prawa wyborcze a ich głosy się unieważnia? mylisz sie. bo to nie Konfa wejdzie w koalicje z PiSem po jesiennych wyborach - gdyz roznice programowe sa zbyt duze. w te koalicje wejdzie PSL/Polska 2050 - bo to te partie stoja nablizej programowo PiSich. a to ze sie zaprzeczaja, ze wejda w taka koalicje - ma wylacznie charakter wizerunkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Projekt ustawy 01.06.23, 18:23 Putina albo Tuska. Konfa do oddzielny przypadek, Konfa oficjalnie (nie tak jak PIS, po cichu) głosuje na Putina i tu trzeba wymyślić co innego (albo nic nie robić, co to PISowi przeszkadza, że Konfa głosuje oficjalnie? ważne że ręka w rękę). Odpowiedz Link Zgłoś