Dodaj do ulubionych

Zauważyłem coś dziwnego

13.06.23, 17:29
W marszu 4 czerwca nie zauważyłem żadnego katabasa, czyżby demokrację mieli w du*się?
Ale za to ze swoloczy całują się na każdym kroku, i to zarówno rozwodnicy, jak i single, którzy nie przestrzegają słów swego Boga, idźcie i rozmnażajcie się, czyli kler ma w du*się nauczanie i przykazania, coś mi się wydaje, że oni, ci w torebkach po mące na głowie, nie są katolikami.
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Zauważyłem coś dziwnego 14.06.23, 15:04
      czan-dra napisał:

> W marszu 4 czerwca nie zauważyłem żadnego katabasa, czyżby demokrację mieli w d
      > u*się?
      > Ale za to ze swoloczy całują się na każdym kroku, i to zarówno rozwodnicy, jak
      > i single, którzy nie przestrzegają słów swego Boga, idźcie i rozmnażajcie się,
      > czyli kler ma w du*się nauczanie i przykazania, coś mi się wydaje, że oni, ci w
      > torebkach po mące na głowie, nie są katolikami.

Oni chodzą na parady równości, oczywiści "po cywilnemu" - w piórach, biustonoszach, pończochach i z ostrym makijażem. Oczywiści nie w "swoich" miejscowościach.

S.
    • privus Re: Zauważyłem coś dziwnego 14.06.23, 19:52
      Od nich się zaczęło a Przyłębska zakończyła.

Kwiaty we włosach potargał wiatr, ... :)
    • pkt4a Re: Zauważyłem coś dziwnego 14.06.23, 20:08
      ONI nie zapomnieli Donaldowi że publicznie zapowiadał chemiczną kastrację zboków i m.in. dlatego mają tak na niego wywalone na maxa .
    • no-popis Re: Zauważyłem coś niedziwnego 15.06.23, 21:30
      czan-dra napisał:

> W marszu 4 czerwca nie zauważyłem żadnego katabasa, czyżby demokrację mieli w d
      > u*się?
      Byli obecni emerytowani eSBecy i Miller z Cimoszewiczem, którzy zdecydowanie popierali i dalej popierają "demokrację".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka