ytartu 28.06.23, 08:52 Bycie osobą nie płciową w Polsce. Na Mokotowie jest łatwo, ale jak jest w Koziej Wólce?: weekend.gazeta.pl/weekend/7,177333,29784642,nosila-pastelowe-garsonki-na-rodzinne-rauty-dzis-nie-identyfikuje.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 09:34 hordol napisała: > co to jest osoba bezpłciowa? Osoba bezpłciowa to jest taka pisdowata oferma nie posiadająca swojego zdania i nie potrafiąca nic zrobić do końca. Ktoś całkiem do dupy. Można tak nazwać prawie każdego pisdaka. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 09:55 czy wsród wyznawców platformy znajdują się osoby bezpłciowe? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 10:03 rozumiem ,że ty masz jaja. pytanie czy nie śmierdzące? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 10:38 zaczekaj chwilę. jeszcze nie zdecydowałem. muszę poczytać co robić wobec twojej takiej kuszącej propozycji monitorpostepu.pl/spis-i-charakterystyka-wszystkich-56-plci/ Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 10:42 Dopiero musisz poczytać? W takim razie jesteś bardziej pisdowaty niż myślałem, a może jesteś nawet bezpłciowy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Płeć w Polsce 29.06.23, 05:54 hordol napisała: > 56 opcji to nie przelewki No i z czego Ty rżysz? Z odmienności? Taka jest przyroda i taki jest świat. Nie bój się odmienności i daj odmiennym wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 11:15 hordol napisała: > zaczekaj chwilę. jeszcze nie zdecydowałem. Ty też widzę masz problemu z określeniem płci... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 11:25 hordol napisała: > wybrać z 56-ciu to nie tak łatwo A wymienisz choć z 10? S. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 11:56 a po co? tu masz spis. monitorpostepu.pl/spis-i-charakterystyka-wszystkich-56-plci/ Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 12:24 hordol napisała: > a po co? tu masz spis. > monitorpostepu.pl/spis-i-charakterystyka-wszystkich-56-plci/ Trans to jest płeć??? Autorom tej bzdury jak widać nie starczyło wyobraźni: Female to Male FTM Male to Female MTF Trans Trans* Trans Female Trans* Female Trans Male Trans* Male Trans Man Trans* Man Trans Person Trans* Person Trans Woman Trans* Woman Transfeminine Transgender Transgender Female Transgender Male Transgender Man Transgender Person Transgender Woman S. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 12:34 widzę,że jesteś ekspertem to jakoś to uporządkuj. ja tego nie ogarniam. bez wątpienia pojęcie dwóch płci to dziś anachronizm, co do tego to się chyba zgodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 15:18 hordol napisała: > widzę,że jesteś ekspertem to jakoś to uporządkuj. ja tego nie ogarniam. > bez wątpienia pojęcie dwóch płci to dziś anachronizm, co do tego to się chyba z > godzisz Nie, nie zgodzę się. Natomiast w różny sposób można tę płeć definiować. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Co to jest trans kobieta? 28.06.23, 18:42 snajper55 napisał: > > Female to Male > FTM > Male to Female > MTF > Trans > Trans* > Trans Female > Trans* Female > Trans Male > Trans* Male > Trans Man > Trans* Man > Trans Person > Trans* Person > Trans Woman > Trans* Woman > Transfeminine > Transgender > Transgender Female > Transgender Male > Transgender Man > Transgender Person > Transgender Woman > > S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Co to jest trans kobieta? 28.06.23, 21:40 pl.wikipedia.org/wiki/Transkobieta S. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Co to jest trans kobieta? 29.06.23, 00:43 snajper55 napisał: > pl.wikipedia.org/wiki/Transkobieta Dobra nie chcę u ciebie wywoływać dysforii płciowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 12:02 hordol napisała: > wybrać z 56-ciu to nie tak łatwo To się określ. Nie tak jak suka pisząca, że jest psem. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 12:14 pies.na.czarnych napisała: > Pozyto! Nie dociekaj :) > > I za to cię lubię. Płeć nie jest dla mnie istotna. Ważne czy zmuszasz do główkowania. Czasami sprawiasz, że muszę sprawę przemyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 12:18 Dbam o twoje zdrowie pozyto :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 12:21 > Czasami sprawiasz Specjalnie dawkuję ci tematy w małych ilościach aby nie przegrzały ci się zwoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 18:39 pies.na.czarnych napisała: > > Czasami sprawiasz > > Specjalnie dawkuję ci tematy w małych ilościach aby nie przegrzały ci się zwoje > :) O to się nie martw. Najwyżej będę pozbawiony empatii. Zabieg nie zawsze musi się udać. Nie wyobrażam sobie siebie jako skurwiela, ale wszystko jest możliwe. Mogę utracić empatię. Z guzem chcę załatwić sprawę do końca wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 11:14 > rozumiem ,że ty masz jaja. pytanie czy nie śmierdzące? pies identyfikuje się z "napisała:" Nie wiem co to jest za płeć i mająca jeszcze śmierdzące jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 09:48 Ten po lewej aż się prosi aby go wystawić na trzeciego. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 10:51 m.c.hrabia napisał: > tu masz nawet dwie > > Może być dwugłowy orzeł, może być dwugłowy premier. Choć i tak jedna z tych głów to tylko do pozłoty i noszenia czapki. S. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 10:00 Z grubsza to co wyborca PIS i Konfy. Chociaż ci ostatni to przede wszystkim homo, tak prezes, KC i Biuro Polityczne PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Płeć w Polsce 29.06.23, 08:33 hordol napisała: > co to jest osoba bezpłciowa? Osoby niepłciowe, aseksualne, binarne - masz w artykule. Osoba bezpłciowa to może nullo?... Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 11:25 ytartu napisał: > Bycie osobą nie płciową w Polsce. Na Mokotowie jest łatwo, ale jak jest w Kozie > j Wólce?: > weekend.gazeta.pl/weekend/7,177333,29784642,nosila-pastelowe-garsonki-na-rodzinne-rauty-dzis-nie-identyfikuje.html +++++.nie ma osób niepłciowych gdyż płeć istnieje, choćby biologiczna, ale liczni z takim zaklasyfikowaniem metrykalnym nie potrafią się utożsamić. Ponieważ za tym idzie protest przeciwko kulturowemu zaszufladkowaniu - wyglądasz jak baba więc wskakuj w kieckę osoby takie nazywa się agenderowymi. Opisywana bohaterka jest taką a poza tym neutralna płciowo na tyle, że nie przywiązuje do płci żadnej wagi. To stalo się powodem rozwodu. To jak impotent - nazwalbyś go bezpłciowcem. Takim nawet kastrat nie jest Pleć jest ( tu przykład) nie w kroczu a w głowie. Ona jest najprawdopodobnie tożsama niebinarnie. Nie ma pociągu płciowego. Są tacy i jeśli ktoś moze mieć z tym problem to tylko oni. Wówczas będzie obojętne gdzie przebywa. ------- nic bardziej Polski i krzyża nie szmaci, jak klesze towarzystwo wzajemnej masturbacji (ireneo, listy do forumian, 28.6-11;24) Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 12:32 bywa tutaj w gw taka, co nie pije, nie pali, nie używa i sobie chwali, jakkolwiek nadal utożsamia się z płcią odmienną od normalnej może to lata, może wychowanie? za każdym razem chwali się swoim stanem, jakby to kogo interesowało Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Płeć w Polsce 29.06.23, 11:38 a.jej.rkoniak napisał(a): > bywa tutaj w gw taka, co nie pije, nie pali, nie używa i sobie chwali, jakkolwi > ek nadal utożsamia się z płcią odmienną od normalnej O! Jaka to jest ta "płeć odmienna od normalnej"? Nie mężczyzna, nie kobieta, wiec co? Może w końcu poznam przynajmniej trzecią płeć. :D S. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Płeć w Polsce 29.06.23, 13:09 pcie so dwie miałem na myśli tę słabszą, co kręci tą silniejszą Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Płeć w Polsce 29.06.23, 16:05 a.jej.rkoniak napisał(a): > pcie so dwie > miałem na myśli tę słabszą, co kręci tą silniejszą Eeee, no i guzik. Nie poznałem trzeciej płci. Nie mówiąc o dwudziestej. 😉 S. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Płeć w Polsce 29.06.23, 08:45 ireneo napisał(a): > To jak impotent - nazwalbyś go bezpłc > iowcem. Podobno impotent jest hot w męskim pasie cnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 12:50 a.jej.rkoniak napisał(a): > długie to, możesz streścić? > ++++ mogę. Niebinarność, bo o to chodzi co tu zwulgaryzowano jako niepłciowość jest stanem tożsamym z byciem pomiędzy gejem a lesbijką ale bez zaingeresowania się seksualnoscią. Niebinarni nie manifestuja swojej "inności', a jeśli już czują potrzebę wyrażania niebinarnej ekspresji, to wyłącznie dla siebie. Jak to rozumieć, dziewczyna prostuje loki gdy moda na proste włosy. Chce w znacznej mierze podobać się otoczeniu, gdy niebinarni tylko sobie. -------- chłopak i dziewczyna, a w reklamówce finał (ireneo, liaty do forumian, 28-15;50) Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 15:16 dzięx w ostatnim numerze Skeptical Inquirer znalazłem cos interesujacego, niezupełnie po drodze z pewnymi teoriami zastosowanymi w przydługim tekście. Też długie, ale logiczne. -- The Ideological Subversion of Biology New dogmas pose a grave threat to science by forcing reality to conform to progressive politics and morals. JERRY A. COYNE AND LUANA S. MAROJA Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 15:22 Dawaj linki do tych swoich wklejek. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Płeć w Polsce 29.06.23, 01:11 ja to mam w pdf a dla lenia link skepticalinquirer.org/2023/06/the-ideological-subversion-of-biology/ Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Płeć w Polsce 28.06.23, 17:03 a.jej.rkoniak napisał(a): > dzięx > w ostatnim numerze Skeptical Inquirer znalazłem cos interesujacego, niezupełnie > po drodze z pewnymi teoriami zastosowanymi w przydługim tekście. Też długie, a > le logiczne. > -- +++++++ coś nie zatrybiłeś. Logika a długość tekstu? Czy aby z poezją nie pomieszałeś... Wywód twój pozbawiony logiki, bo brak treści, stąd brak możliwości zawartych osadów. Znaczy bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Płeć w Polsce 29.06.23, 08:36 a.jej.rkoniak napisał(a): > długie to, możesz streścić? > Streszczenie: w Warszawie osobom nieplciowym jest łatwo, ale nie wiem jak jest w Koziej Wólce. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Płeć w Polsce 29.06.23, 13:10 marnują tylko energię i świat się ociepla Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Płeć w Polsce 29.06.23, 14:00 a.jej.rkoniak napisał(a): > marnują tylko energię i świat się ociepla > Co by nie robił ktokolwiek razem z tobą, to stan energii jest od stworzenia swiata niezmienny. --------- Nie trzeba być mądrym, aby wierzyć - do tego wystarczy być ledwie głupim (ireneo Listy do Forumian, 13;59). Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Płeć w Polsce 29.06.23, 15:29 ireneo napisał(a): > a.jej.rkoniak napisał(a): > > > marnują tylko energię i świat się ociepla > > > Co by nie robił ktokolwiek razem z tobą, to stan energii jest od stworzenia swi > ata niezmienny. > --------- > Nie trzeba być mądrym, aby wierzyć - do tego wystarczy być ledwie głupim > (ireneo Listy do Forumian, 13;59). A przed stworzeniem świata ten stan energii był inny? Odpowiedz Link Zgłoś
ireneo Re: Płeć w Polsce 29.06.23, 15:56 ytartu napisał: > ireneo napisał(a): > > > a.jej.rkoniak napisał(a): > > > > > marnują tylko energię i świat się ociepla > > > > > Co by nie robił ktokolwiek razem z tobą, to stan energii jest od stworzen > ia swi > > ata niezmienny. ----- Nie trzeba być mądrym, aby wierzyć - do tego wystarczy być ledwie głupim > > (ireneo Listy do Forumian, 13;59). > > A przed stworzeniem świata ten stan energii był inny? ++++++ Co?! Ty to pewnie wierzysz i w to, że w samolotach jest prąd. No pomyśl sam, bez porady proboszcza czy może być stworzone coś co nie ma końca? Nawet ledwo głupi ma wystarczającą wiedzę o tym, iż jak co nie ma końca, to nie może mieć początku. To jak z tobą, zacząłeś się no to musisz się też skończyć. Gdyby było inaczej, to miałbyś pietra zacząć robić kupe, bo juź nigdy nie mógłbyś jej skończyć. Stękać w neskończinośč, wieczność... To by dopiero było. --------- dobrze, już wczoraj, o bliskich tak pamiętać, jakby jutro była pora ich odejścia na cmentarz (ireneo, Listy do Forumian, 15;56) Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Płeć w Polsce 29.06.23, 16:09 a.jej.rkoniak napisał(a): > w jakiej przestrzeni? > Kosmicznej? Odpowiedz Link Zgłoś