Gość: późno Czemu dopiero teraz ? IP: 217.153.168.* 16.11.04, 21:51 Takich ludzi należy pozbywac sie od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kewah Do ciekawego IP: *.dip.t-dialin.net 16.11.04, 21:54 A co masz przeciwko kontrolowaniu moralnosci koscielnej?! Kosciol kontroluje nas jak moze od strony moralnej - pierwsza rzecz to zagladanie nam pod pierzyny!!! A co, my nie mamy prawa wiedziec co sie dzieje pod pierzyna eks- ksiedza Jankowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: gocłowski to szmata do żydowskiej dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:56 Hej dresie, ty może jesteś katolikiem, a w twojej wypowiedzi tyle nienawiści, coś mi się tu nie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yugoton "wokół niego sami chłopcy" IP: 217.153.168.* 16.11.04, 21:58 plotki szybo sie rozchodzą i nie bedzie dziewczyn miec ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Krytycy GW to życiowi impotenci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:07 Gazeta, która walczy z polską zaściankowością, ciemnotą i chorą prawicą wam się nie podoba, bo jesteście za głupi, stanowicie potencjalny elektorat Samoobrony,LPR-u i PiS-u więc sobie gadajcie. Jak się jest impotentem to trzeba przeżyc orgazm w inny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Basiu, ja kocham GW! Moge miec z toba orgazm? IP: 152.75.124.* 17.11.04, 02:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coss Centrum EKUMENICZNE ss. brygidek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:08 Jakoś trudno mi wyobrazić sobie Prałata HJ w jakiejkolwiek instytucji z ekumenizmem w nazwie. A może to tylko nazwa? Od ekumenistów tego rodzaju uchowaj nas Panie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Kobitki to najwieksza kara dla Henia IP: 211.250.221.* 16.11.04, 22:17 Odpowiedz Link Zgłoś
klean Re: Kobitki to najwieksza kara dla Henia 17.11.04, 11:26 Moze bez przesady! A co dla ciebie jest najwieksza kara? Powiedziec? Marzysz o tym zeby ciebie jakas kobitka najpierw skrepowala albo przywiazala do lozka a potem zgwalcila. Pralat zostal zniszczony przez nas wszystkich dlismy sie podpuscic zydowskiej nagonce na niego, ktora zainscenizowala gazeta. Nigdy nie powiedzial z ambony nic innego jak to co ludzie na codzien mowia sobie w prywatnych rozmowach. On powiedzial to publicznie i nie widze w tym nic zlego! Mial racje Polska zostala sprzedana i doprowadzona do ruiny przez ruska-zydo- komune! Ludzie opamietajcie sie popatrzcie jaki mamy rzad. W nastepnych wyborach glosujmy na wartosciowych Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciociolina Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:09 Wszystkie mendia o prałacinie a o funduszu kościelnym cichosza! Oczywiście czerwono-czarni nie wyrazili zgody na rezygnację z kasiory. Zresztą ktoby odpuścił taki mleczny cycek? No kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Czerwone i czarne ssa wlasne cycki. Biada Polsce ! IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 16.11.04, 22:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Czerwone i czarne ssa wlasne cycki. Biada Pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:22 Twója znajomość realiów jest bardzo niska, jeżeli Jankowski dla ciebie coś znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Czerwone i czarne ssa wlasne cycki. Biada Pol IP: *.NIPR.MIL 16.11.04, 22:52 A coz ten maly faszysta moze dla mnie znaczyc ? Jego zaslugi skonczyly sie ponad 20 lat temu. Teraz ten klecha jest karykatura samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: *.hc-sc.gc.ca 16.11.04, 22:13 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Dlaczego media a szczegolnie GW tak nienawidzi "duszpasterza Solidarnosci"? > Przeciez GW ma duzo wspolnego z Solidarnoscia. Czyzby troska o morale > Kosciola Katolickiego? Jako zywo. Wot i primier: GW:"Ksiądz Jankowski lubi być uwieczniany na obrazach. Tutaj na tle malowidła ze sobą i Lechem Wałęsą" Czytajac taki napis, zaraz ma duza niechec do Ks. J. i tego Walesy (obaj na malowidle, i do tego jeden "ze soba", tfu). Wlasciciel Nie pisal, iz GW to dla gojow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Henio,cud natury, kaze sie portretowac IP: 200.56.233.* 16.11.04, 22:22 Czy on te swoje portrety kaze oprawiac w zlote ramy i wysyla je na pamiatke swoim chlopcom ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: 193.190.11.* 17.11.04, 09:28 K.wa! Jak na forum zydowskiej gazety strasznie duzo tu Prawdziwych-Polakow pod wezwaniem Pralata-Zawsze-Pochylonego i Ojca-Zawsze-Dyrektora. Jakas krucjata misyjna?! Z masonskim pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Rano prałat wyjechał swoim nowym mercedesem do Ols IP: *.acn.waw.pl 16.11.04, 22:13 A co, jaguar się popsuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stróż jaguarem jeżdżą ministranci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 10:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acomitam Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:14 No i dobrze co się stało. O czym tutaj dalej deliberowac. Tak w życiu jest, że ktoś jest zły musi odejść aby zrobić miejsce dla dobrego. Więcej spokoju i umiaru w tej całej sprawie. Kościół rządzi się swoimi prawami więc nikomu nic do nich tak samo jak kościołowi do prawa cywilnego. Bardzo się cieszę, że dostało się od księżulka dziennikarzynom. Każdy powinien ich tak traktować, bo każdy dziennikarz to największy wichrzyciel na świecie i chyba niewiele jest takich zawodów, które tyle zła zrobiły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che GW nie dla dresów jak wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:19 Wam marzy się Polska pod rządami PiS-u LPR-u Rydzyka i Jankowskiego. Chcielibyście zrobić z Polski prawicowo-chrześcijanskie gó.. bez wolności. Na szczęście GW stoi na staży liberalizmu i gó.. zrobicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: GW nie dla dresów jak wy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 22:22 Coś Oszołek nie zabiera głosu w tej sprawie, chyba już wie,że następny będzie o.Maybach "do odstrzełu".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samson GW DOPIELA SWEGO. IP: *.sympatico.ca 16.11.04, 22:24 Ciekawy to nie chodzi o wspolne korzenie i Solidarnosc. Sam pewnie wiesz kto pracuje w GW. Dopuki byla walka z komuna to ludziom ktorzy pracuja dla GW ksiadz Jankowski byl na reke bo mogli liczyc na jego wsparcie i ochrone. Po upadku komuny Michnik i spolka mieli inne cele do zrealizowania w Polsce niz ksiadz Jankowski. A poniewaz byl on jednym z niewielu ludzi w Polsce potrafiacym mowic to co mysli wiec stal sie wrogiem nr.1 dla GW. Nie wiem czy zauwazyliscie ze GW atakuje bezpardonowo ludzi myslacych w kategoriach Polskiej Racji Stanu i sprzeciwiajacych sie internacjonalizmowi. GW jest w Polsce tuba globalistow i wszelkiego lewactwa. Jej celem jest wmowienie ludziom ze dziala w ich interesie. W rzeczywistosci dziala w interesie Banku Swiatowego, Miedzynarodowego Funduszu Walutowego i innych instytucji ponadnarodowych. Celem jest ekonomiczna kolonizacja kraju. Wiadomo ze swiatowa gospodarka kieruja ludzie tej samej narodowosci co pan Michnik, Unger czy Warszawski. Dlatego ksiadz Jankowski tak im sie narazil bo wyciagal ich z cienia i stawial w pelni swiatla jako tych ktorzy sa odpowiedzialni za wiele nieczystych spraw. A tego to oni nie lubia i dlatego mu sie dobrali do skory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip z kon Re: GW DOPIELA SWEGO. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:34 Drogi przyjacielu Samsonie; 1.to co piszesz to spiskowa teoria dziejów a świat mimo wszystko jest znacznie mniej pokręcony niż Ci się wydaje. Trochę realizmu i wiary w ludzi. 2.wybacz ale gdy się pisze na forum publicznym to trzeba wcześniej popracować nad ortografią. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upadek_GieWu ! Re: GW DOPIELA SWEGO DNA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che Re: GW DOPIELA SWEGO. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:37 Jeżeli dla ciebie polskiej racji stanu broni ktoś kto uważa samoobronę za nową solidarność to gratuluje dupku inteligencji, tkwij sobie dalej w swym antysemickim przekonaniu to typowe dla polskiej ciemnoty i zacofania, a GW zależy na tym, aby w Polsce żadna chora narodowa prawicowo chrześcijańska prawica nie miała racji bytu, bo to ona działa na szkodę Polski. Stara się skłócić nas z Niemcami, gdzie idzie większość naszego eksportu, pragnie by wyrzucili nas z UE, abyśmy się stali Białorusią, a to nie jest polska racja stanu dresie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: GW DOPIELA SWEGO. IP: *.proxy.aol.com 17.11.04, 01:22 Dziekuje za jedyna rozsadna odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Dekret na prałata Jankowskiego jest kij będzie IP: *.net.autocom.pl 16.11.04, 22:24 Proszę nie łączyć Jankowskiego z Solidarnością bo jest to potwarz. Teraz już to wiemy. Każdy kto bywał u tego łajdaka powinien zostać dożywotnio bankrutem politycznym i moralnym. Przecież rektor jego wydziału teologicznego zabronił go wyświęcać co oszustwem i pedalstwem zmienił Jankowski. To takich mamy nauczycieli katolickich, spowiedników itp.? Każdy kto zna złodziejskie działania Jankowskiego powinien zgłosić do prokuratury w celu odebrania skradzionych dóbr i zwrotu należnym właścicielim lub spadkobiercom. Ten niby ksiądz to wyjątkowo paskudna osobistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johim Re: MARNOŚĆ GOJÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:38 wy , oszczercy Jankowskiego (z forum) daliście się wplątać w zażydzoną pajęczynę bo jesteście tak głupi , zaślepieni i nie macie zielonego pojęcia co się dzieje w naszym kraju , i to wy przepadliście nie Jankowski bo on radę sobie da , a tak naprawdę to z was zrobiono pośmiewisko , żal mi was ,ale co tam dalej rozkoszujcie się w swojej głupocie i marności ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip z kon Re: MARNOŚĆ GOJÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:48 Zawsze proponuję to oszołomom , więc : 1 zimny prysznic 2 szklanka dobrej herbaty 3 nie pisać tylko czytać co mądrzejsi mają do powiedzenia w danej sprawie 4 w razie czego służę adresem dobrego psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: MARNOŚĆ GOJÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:48 Twój iloraz inteligencji jest niski dresie, twoja ciemnota i zacofanie potężne, Jeżeli pedofil i antysemta jest twoim idolem, Jeżeli ksiądz katolicki, który powinien z samego założenia tej wiary głosić dobro, sieje nienawiść no to tkwij sobie w twoim ciemnogrodzie dalej, ale jak bozia rozumku nie dała no to co innego zostało, gdy sią jest życiowym impotentem to tylko tak można przeżyć orgazm. Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHIM Re: MARNOŚĆ GOJÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:58 no widzisz , i kto tu pokazał klasę mocnego pyska??!! jesteś taki sam jak GW skoro osądzasz kogoś po jednym zdaniu! to dzpiero żałosne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: MARNOŚĆ GOJÓW IP: *.ca.astound.net 17.11.04, 05:06 Największym ''antysemitą'' według waszej żydo-komuno-syjonistycznej definicji jest sam Bóg. Już w rozmowie z Mojżeszem Bóg chciał zniszczyć cały naród żydowski oprócz Mojżesza i z niego uczynić nowy. Realizował ten plan w nieco inny sposób. Około 720 B.C wywiódł do niewoli 10 Izraelskich pokoleń i rozproszył ich po świecie na zawsze. Tzw. 10 zaginionych pokoleń. Reszta też została przetrzebiona potężnie i jeszcze będzie. Przed ponownym przyjściem Jezusa Chrystusa jak podaje prorok Zachariasz roz.13 2/3 Zydów ma zginąć. To jest 2 razy więcej niż wymordował Hitler. Nic przypadkowo się nie dzieje jak mówi Jezus Chrystus: nawet wróbel nie spada z dachu bez woli Mojego Ojca. Przed Hitlerem żydowscy oprawcy Stalin(Jewgashvili), Kaganowicz, Beria wymordowali o jeden milion chrześcijan więcej niż Hitler wszystkich ludzi. Nic dziwnego, że ludzie was nienawidzą. Miłość nienawidzi zła jak podaje Bibila. To dobry znak, że nie boją się być posądzeni o ''antysemityzm''. Wy wynalazcy antysemityzmu, posługujecie się nim do wszystkich brudnych i nieuczciwych spraw. Jest grupa prawdziwych i uczciwych Zydów w NY która odgradza się od evil (złego)Izraela i waszych praktyk i od maniupulacii antysemityzmem. Oto ich strona: www.jewsagainstzionism.com/ Ty natomiast naganiaczu zacznij szukać Jezusa Chrystusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Pontius TEGO ZYDKA JEZUSA - NA KRZYZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.11.04, 10:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHIM Re: MARNOŚĆ GOJÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:26 "Odpowiedział Mojżesz przed Panem: Oto synowie izraelowi nie słuchają mię, a jakoż usłucha Faraon, zwłaszcza, żem jest nie obrzezany?". "I rzekł Mojżesz przed Panem: -Otom jest nie obrzezany...,jakoż mię usłucha Faraon?" Tu widzisz Mojżesz przez Żydów nie wychowany, więc nie dzieckiem żydowskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Kim jest papież? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 09:51 Nie liczcie na papieża. On trzyma z Żydami. I to jest zagadka - kim tak naprawdę jest papież ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelumpolelum Papiez do Izraela! Brydzysci do brydza! IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.11.04, 15:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 16.11.04, 22:39 Jedno slowo - NARESZCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Uwazajcie ksieza! Trudne czasy ida IP: *.54.17.70.tisdip.tiscali.de 16.11.04, 22:44 No tak, najwyrazniej ida trudne czasy dla naszych duszpasterzy. W momencie gdy cale miasto huczy juz od plotek, ze jakis ksiadz za bardzo rozpuszcza swego kochanka, zaczynaja sie tym interesowac dziennikarze. No i po wielomiesiecznych bataliach w koncu przychodzi z gory komunikat 'dziekujemy za wspolprace'. Trzeba bedzie sklonic swoich 'protegowanych' do mniej wystawnego stylu zycia badz mniej im placic za ich 'towarzystwo'. Poza tym robi to Wam straszny PR Zycze powrotu na dobra droge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Uwazajcie ksieza! Trudne czasy ida IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:51 a co może będziemy ich chronić, przeciez religia to największe kłamstwo w dziejach ludzkośći stworzone po to, by sterować takimi ciemnotami jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Uwazajcie ksieza! Trudne czasy ida IP: *.54.17.70.tisdip.tiscali.de 16.11.04, 23:01 Do mnie piszesz Kasiu? Nie wiem skad wyciagnelas wniosek, ze ja jakaolwiek religie wyznaje. 40-50% ludzkosci ma potrzebe wiary w istote/y nadprzyrodzona/e, zapewne aby tlumaczyc sobie nimi to, czego nie rozumieja lub miec nadzieje na sprawiedliwosc po smierci, bo za zycia jej nie ma. Czasem im wspolczuje, mnie by siedzenie w kosciele bardzo irytowalo. Slyszalas moze w trakcie swojej edukacji slowo "ironia"? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seksuolog Uwazajcie ksieza, czas schowac weza! IP: 152.75.124.* 17.11.04, 02:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryc Nie dekret a cela w wiezieniu mu sie należy IP: 217.153.168.* 16.11.04, 22:45 Znowu sie Jankowski szuja wywinął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... PRZYNAJMIEJ JEDEN...SZCZERY I PRAWDZIWY IP: 68.45.51.* 16.11.04, 22:49 ...nowy mercedes...to zapene za zarobiona wlasna kase z reklamy dajmy nato...syty i bogaty ...,ten ktory rozwinol i wybudowal parafie ze zgliszczy...do tego nie kryjacy swych...upodoban...spotkania z ludzmi na swieczniku, ...zrozumienie,mlodych i kasa na piwo...no, za to trzeba go u... bo kszidz powinnien byc w/g autorytetow... biedny...,rozszczepany-zabiegany, zagubiony bez wlasnego zdania, skomlacy o jamuzne i zasmarkany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip z kon Re: PRZYNAJMIEJ JEDEN...SZCZERY I PRAWDZIWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:06 Pewien pan w pewnym radio tak powiedział : zarzucają mi Maybacha to co na krowie mam jeżdzić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: 81.190.80.* 16.11.04, 22:56 Załatwiliśmy prałata to za parę tygodni zabierzemy się za Stella Maris i arcybiskupa GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urhan Re: PUBLIKA MOJA KREW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:06 moja krew co chyłkiem płynie w głębi ciała które kryje się po ciemnych korytarzach w alkoholu w ustach kobiet krew podskórne życie me mierzone w litrach i płynące wspólną rzeką w morze krwi moja krew moja krew mrożona wysyłana i składana w bankach krwi bankierzy przelewają ją na tajne konta tajna broń moją krwią tajna broń konstruowana aby jeszcze lepiej jeszcze piękniej bezboleśniej ucieleśnić krew moją krew wypijaną przez kapłanów na trybunach na mównicach na dyskretnych rokowaniach moja krew aaaaaaaaaaaa moja krew to moją krwią zadrukowane krzyczą codzień rano stosy gazet nagłówkmi barwionymi krwią moją krew wykrztusił z gardła spiker na ekranie liczę ślady mojej krwi moją krwią moją krwią leciutko podchmielone damy delikatnie przechylają szkło na rautach w ambasadach tak to moja krew to moją krwią podpisywano wojnę miłość rozejm pokój wyrok układ czek na śmierć moja kreeeeeeew! aaaaaaaaaaaa moja krew! moja krew i twoja też i twoja też i moja też moja krew i wasza też i wasza też i nasza też i moja krew wasza też i twoja też nasza krew i moja też nasza też moja krew moja krew wasza też i twoja też moja krew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jado Re: PUBLIKA MOJA KREW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:11 Gościu powiem Ci coś : odbiło Ci na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrześcijanin JAK TYLKO GO WYWALĄ TO UWIERZĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:08 ŻE BÓG JEDNAK ISNIEJE. I MOŻE NAWET ZACZNĘ CHODZIĆ DO KOŚCIOŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jado Re: JAK TYLKO GO WYWALĄ TO UWIERZĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:16 A Rydzyk to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcybigos Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:13 nareszcie !!! Jeszcze kilku takich Jankowskich i Rydzyków i pod wzgledem "Ściemnogrodowienia" prześcigniemy i Białoruś . To o takich klasycznych typach jak oni pisze Pismo , że oddali swoją suknię potrzebującym.No fakt , że o samochodach tam nic nie było .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 49-100 Nasz ksiądz jest wzorem wszelakich cnot!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:46 Nasz ksiądz jest dobrym człowiekiem, powinien być przedstawiany jako wzorzec moralności. Zaopiekował się wykorzystaną kobietą, dał jej zatrudnienie. Ona pracując u niego jako kucharka, nie pomna zaznanych krzywd od nieodpowiedzialnych mężczyzn, zaszła w ciążę. Urodziła, mimo to nasz ksiądz dalej opiekował się tą grzeszną kobietą. Syna jej przyjął na plebanię i jest dla niego wujkiem. Obecnie kobieta ta po powtórnej ciąży mieszka w zakupionym dla niej mieszkaniu na osiedlu ”Piastów”. Mieszkanie to kupił jej ten szlachetny kapłan. Niech będzie pochylony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Dlaczego gw nienawidzi jankowskiego? IP: *.intern.mad / *.61.104.19.host.de.colt.net 17.11.04, 00:21 bo michnik dawno juz przeszedl na strone kwachow, oleksych, millerow, jaruzeli i kiszczakow. a te przestepczo-mafijne polaczenia polityki i biznesu, te afery: rywina (czyli przekrety michnika i frau rapaczynski) oraz orlenu, to wszystko krytykowal pralat jankowski: takze nierozliczenie zbrodniarzy komunistycznych i okragly stol. dlatego tak go gw i cala ta przestepcza ferajna znienawidzila. wiem, ze nie wypada nikomu zle zyczyc: ale - jezeli choc czastka sprawiedliwosci na tym swiece istnieje, to michnik sobie na te swoja smiertelna chorobe za to obrzydliwe chamstwo w tej, ja i w innych (np. kiszczak=czlowiek honoru) sprawach juz dawno zasluzyl. "oliwa niezywa, ale zawsze sprawiedliwa". takze i w przypadku naczelnego najwiekszej polskiej gadzinowki, czyli GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: Dlaczego gw nienawidzi jankowskiego? IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.11.04, 00:31 Co by nie mówić, to była to świetnie wymyślona i przeprowadzona intryga. Nikt już nie pamięta co właściwie było przyczynkiem do rozpoczęcia nagonki (domniemane wykorzystywanie seksualne nieletnich - przy czym prokuratura nawet zarzutu Jankowskiemu nie postawiła, co dopiero mówiąc o wyroku sądu w tej sprawie!). Był niewygodny, bo był niezależny. Nie powiem bym pochwalał jego antysemickie wystąpienia lub podzielał większość jego poglądów, ale finał tej sprawy pokazuje, że każdego występującego poza szereg, można z łatwością upieprzyć - neoliberalizm idzie jak walec. Kto następny ? Rydzyk, Lepper, Giertych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donat Re: Dlaczego gw nienawidzi jankowskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 01:53 Przede wszystkim nie świetnie "wymyślona i przeprowadzona intryga", tylko ordynarna i prostacka nagonka prasowa, tak prymitywna, że aż niezawodna. Po drugie, naklejanie etykietki antysemityzmu jest zabiegiem kłamliwym. Ja i wiekszość ludzi nie dostrzega antysemityzmu w krytycznych uwagach ks.Jankowskiego. A następny zniszczony to bedzie Michnik, bedzie odpowiadał przed Najwyższym za swoje pomówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merkatko Re: Dlaczego gw nienawidzi Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:53 Ja nie umiem odpowiedzieć na to pytanie. Polska hojnie obdarzyła Michnika i jego koszerne otoczenie. Długi ciąg karier, począwszy od stalinowskiej żydo-bezpieki i żydo-sędziów skazujących polskich patriotów na śmierć, porzez kariery gnidy ludzkiej jak Urban, David Warszawski, a skończywszy na Mazowieckich i Stolzmanach. I co Polska otrzymała w zamian? Nedzę, korupcję i antypolskie media. Czego innego mozna było od Żydów oczekiwać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: *.ang.sth.bostream.se 17.11.04, 00:24 Gdzie ty widzisz nienawisc? Probowalem ja znalezc miedzy wierszami ale jakos mi sie nie udalo. Czy Gazeta wszystko wymyslila i klamie? Wez sie troche zastanow. Bylem kiedys na kazaniu ks. Jankowskiego i niestety czulem niesmak, ze to wlasnie jest "duszpasterz Solidarnosci"... Inaczej go sobie wyobrazalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: 5.5R* / *.iad.untd.com 17.11.04, 01:22 Wie pan, nienawisc to moze nie, ale jakas dziwna zawzietosc tego calego Sterlingowa na te cala sprawe to sie chyba nie da ukryc. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 [...] 17.11.04, 00:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius he,he kozaczek! najpierw michnik dokona.... IP: *.intern.mad / *.61.104.19.host.de.colt.net 17.11.04, 00:49 zywota!!! ten sie smieje, kto sie smieje ostatni. a adas pewnie sobie na lozu smierci czyta zeromskiego: "rozdziobia go kruki iwrony" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Katolicyzm księdza Jankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 09:18 Silesiusie, jesteś wiernym uczniem mistrza.Gratulacje. Tylko co na to Pan Bóg powie, jak Ty kiedyś staniesz na Sądzie Ostatecznym. Po główce Cię raczej nie pogłaszcze, więc zanim będziesz komuś życzył śmierci lub cieszył się z czyjegoś cierpienia zastanów się nad wyjaśnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś