Dodaj do ulubionych

Dekret na prałata Jankowskiego

• Gość: późno Czemu dopiero teraz ? IP: 217.153.168.* 16.11.04, 21:51
      Takich ludzi należy pozbywac sie od razu.
      • Gość: kewah Do ciekawego IP: *.dip.t-dialin.net 16.11.04, 21:54
        A co masz przeciwko kontrolowaniu moralnosci koscielnej?! Kosciol kontroluje
        nas jak moze od strony moralnej - pierwsza rzecz to zagladanie nam pod
        pierzyny!!! A co, my nie mamy prawa wiedziec co sie dzieje pod pierzyna eks-
        ksiedza Jankowskiego?
    • Gość: Leo Re: gocłowski to szmata do żydowskiej dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:56
      Hej dresie, ty może jesteś katolikiem, a w twojej wypowiedzi tyle nienawiści,
      coś mi się tu nie zgadza
    • Gość: yugoton "wokół niego sami chłopcy" IP: 217.153.168.* 16.11.04, 21:58
      plotki szybo sie rozchodzą i nie bedzie dziewczyn miec !
    • Gość: Basia Krytycy GW to życiowi impotenci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:07
      Gazeta, która walczy z polską zaściankowością, ciemnotą i chorą prawicą wam się
      nie podoba, bo jesteście za głupi, stanowicie potencjalny elektorat
      Samoobrony,LPR-u i PiS-u więc sobie gadajcie. Jak się jest impotentem to trzeba
      przeżyc orgazm w inny sposób.
      • Gość: Czytelnik Basiu, ja kocham GW! Moge miec z toba orgazm? IP: 152.75.124.* 17.11.04, 02:27
    • Gość: Coss Centrum EKUMENICZNE ss. brygidek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:08
      Jakoś trudno mi wyobrazić sobie Prałata HJ w jakiejkolwiek instytucji z
      ekumenizmem w nazwie. A może to tylko nazwa? Od ekumenistów tego rodzaju
      uchowaj nas Panie!
      • Gość: Znawca Kobitki to najwieksza kara dla Henia IP: 211.250.221.* 16.11.04, 22:17
        • klean Re: Kobitki to najwieksza kara dla Henia 17.11.04, 11:26
          Moze bez przesady!

A co dla ciebie jest najwieksza kara?
          Powiedziec?
          Marzysz o tym zeby ciebie jakas kobitka najpierw skrepowala albo przywiazala do
          lozka a potem zgwalcila.

Pralat zostal zniszczony przez nas wszystkich dlismy sie podpuscic zydowskiej
          nagonce na niego, ktora zainscenizowala gazeta.
          Nigdy nie powiedzial z ambony nic innego jak to co ludzie na codzien mowia
          sobie w prywatnych rozmowach.
          On powiedzial to publicznie i nie widze w tym nic zlego!
          Mial racje Polska zostala sprzedana i doprowadzona do ruiny przez ruska-zydo-
          komune!
          Ludzie opamietajcie sie popatrzcie jaki mamy rzad.

W nastepnych wyborach glosujmy na wartosciowych Polakow.

• Gość: ciociolina Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:09
      Wszystkie mendia o prałacinie a o funduszu kościelnym cichosza! Oczywiście czerwono-czarni nie wyrazili zgody na rezygnację z kasiory. Zresztą ktoby odpuścił taki mleczny cycek? No kto?
      • Gość: Znawca Czerwone i czarne ssa wlasne cycki. Biada Polsce ! IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 16.11.04, 22:19
        • Gość: reggie Re: Czerwone i czarne ssa wlasne cycki. Biada Pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:22
          Twója znajomość realiów jest bardzo niska, jeżeli Jankowski dla ciebie coś
          znaczy
          • Gość: Znawca Re: Czerwone i czarne ssa wlasne cycki. Biada Pol IP: *.NIPR.MIL 16.11.04, 22:52
            A coz ten maly faszysta moze dla mnie znaczyc ? Jego zaslugi skonczyly sie
            ponad 20 lat temu. Teraz ten klecha jest karykatura samego siebie.
    • Gość: abc Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: *.hc-sc.gc.ca 16.11.04, 22:13
      Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> Dlaczego media a szczegolnie GW tak nienawidzi "duszpasterza Solidarnosci"?
      > Przeciez GW ma duzo wspolnego z Solidarnoscia. Czyzby troska o morale
      > Kosciola Katolickiego?

Jako zywo. Wot i primier:

GW:"Ksiądz Jankowski lubi być uwieczniany na obrazach. Tutaj na tle malowidła
      ze sobą i Lechem Wałęsą"

Czytajac taki napis, zaraz ma duza niechec do Ks. J. i tego Walesy (obaj na
      malowidle, i do tego jeden "ze soba", tfu).

Wlasciciel Nie pisal, iz GW to dla gojow.
      • Gość: Znawca Henio,cud natury, kaze sie portretowac IP: 200.56.233.* 16.11.04, 22:22
        Czy on te swoje portrety kaze oprawiac w zlote ramy i wysyla je na pamiatke
        swoim chlopcom ?
      • Gość: Lilia Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: 193.190.11.* 17.11.04, 09:28
        K.wa! Jak na forum zydowskiej gazety strasznie duzo tu Prawdziwych-Polakow pod
        wezwaniem Pralata-Zawsze-Pochylonego i Ojca-Zawsze-Dyrektora. Jakas krucjata
        misyjna?!
        Z masonskim pozdrowieniem
    • Gość: Oliveira Rano prałat wyjechał swoim nowym mercedesem do Ols IP: *.acn.waw.pl 16.11.04, 22:13
      A co, jaguar się popsuł?
      • Gość: stróż jaguarem jeżdżą ministranci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 10:59
    • Gość: acomitam Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:14
      No i dobrze co się stało. O czym tutaj dalej deliberowac. Tak w życiu jest, że
      ktoś jest zły musi odejść aby zrobić miejsce dla dobrego. Więcej spokoju i
      umiaru w tej całej sprawie. Kościół rządzi się swoimi prawami więc nikomu nic
      do nich tak samo jak kościołowi do prawa cywilnego. Bardzo się cieszę, że
      dostało się od księżulka dziennikarzynom. Każdy powinien ich tak traktować, bo
      każdy dziennikarz to największy wichrzyciel na świecie i chyba niewiele jest
      takich zawodów, które tyle zła zrobiły.
    • Gość: Che GW nie dla dresów jak wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:19
      Wam marzy się Polska pod rządami PiS-u LPR-u Rydzyka i Jankowskiego.
      Chcielibyście zrobić z Polski prawicowo-chrześcijanskie gó.. bez wolności.
      Na szczęście GW stoi na staży liberalizmu i gó.. zrobicie
      • Gość: M Re: GW nie dla dresów jak wy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 22:22
        Coś Oszołek nie zabiera głosu w tej sprawie, chyba już wie,że następny będzie
        o.Maybach "do odstrzełu"..
    • Gość: Samson GW DOPIELA SWEGO. IP: *.sympatico.ca 16.11.04, 22:24
      Ciekawy to nie chodzi o wspolne korzenie i Solidarnosc. Sam pewnie wiesz kto
      pracuje w GW. Dopuki byla walka z komuna to ludziom ktorzy pracuja dla GW
      ksiadz Jankowski byl na reke bo mogli liczyc na jego wsparcie i ochrone. Po
      upadku komuny Michnik i spolka mieli inne cele do zrealizowania w Polsce niz
      ksiadz Jankowski. A poniewaz byl on jednym z niewielu ludzi w Polsce
      potrafiacym mowic to co mysli wiec stal sie wrogiem nr.1 dla GW. Nie wiem czy
      zauwazyliscie ze GW atakuje bezpardonowo ludzi myslacych w kategoriach Polskiej
      Racji Stanu i sprzeciwiajacych sie internacjonalizmowi. GW jest w Polsce tuba
      globalistow i wszelkiego lewactwa. Jej celem jest wmowienie ludziom ze dziala w
      ich interesie. W rzeczywistosci dziala w interesie Banku Swiatowego,
      Miedzynarodowego Funduszu Walutowego i innych instytucji ponadnarodowych. Celem
      jest ekonomiczna kolonizacja kraju. Wiadomo ze swiatowa gospodarka kieruja
      ludzie tej samej narodowosci co pan Michnik, Unger czy Warszawski. Dlatego
      ksiadz Jankowski tak im sie narazil bo wyciagal ich z cienia i stawial w pelni
      swiatla jako tych ktorzy sa odpowiedzialni za wiele nieczystych spraw. A tego
      to oni nie lubia i dlatego mu sie dobrali do skory.
      • Gość: filip z kon Re: GW DOPIELA SWEGO. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:34
        Drogi przyjacielu Samsonie;
        1.to co piszesz to spiskowa teoria dziejów a świat mimo wszystko jest znacznie
        mniej pokręcony niż Ci się wydaje. Trochę realizmu i wiary w ludzi.
        2.wybacz ale gdy się pisze na forum publicznym to trzeba wcześniej popracować
        nad ortografią.
        Pozdrawiam .
        • Gość: upadek_GieWu ! Re: GW DOPIELA SWEGO DNA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:44
      • Gość: Che Re: GW DOPIELA SWEGO. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:37
        Jeżeli dla ciebie polskiej racji stanu broni ktoś kto uważa samoobronę za nową
        solidarność to gratuluje dupku inteligencji, tkwij sobie dalej w swym
        antysemickim przekonaniu to typowe dla polskiej ciemnoty i zacofania, a GW
        zależy na tym, aby w Polsce żadna chora narodowa prawicowo chrześcijańska
        prawica nie miała racji bytu, bo to ona działa na szkodę Polski. Stara się
        skłócić nas z Niemcami, gdzie idzie większość naszego eksportu, pragnie by
        wyrzucili nas z UE, abyśmy się stali Białorusią, a to nie jest polska racja
        stanu dresie
      • Gość: ciekawy Re: GW DOPIELA SWEGO. IP: *.proxy.aol.com 17.11.04, 01:22
        Dziekuje za jedyna rozsadna odpowiedz.
    • Gość: alicja Re: Dekret na prałata Jankowskiego jest kij będzie IP: *.net.autocom.pl 16.11.04, 22:24
      Proszę nie łączyć Jankowskiego z Solidarnością bo jest to potwarz. Teraz już to
      wiemy. Każdy kto bywał u tego łajdaka powinien zostać dożywotnio bankrutem
      politycznym i moralnym. Przecież rektor jego wydziału teologicznego zabronił
      go wyświęcać co oszustwem i pedalstwem zmienił Jankowski. To takich mamy
      nauczycieli katolickich, spowiedników itp.? Każdy kto zna złodziejskie działania
      Jankowskiego powinien zgłosić do prokuratury w celu odebrania skradzionych dóbr
      i zwrotu należnym właścicielim lub spadkobiercom. Ten niby ksiądz to wyjątkowo
      paskudna osobistość.
    • Gość: johim Re: MARNOŚĆ GOJÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:38
      wy , oszczercy Jankowskiego (z forum) daliście się wplątać w zażydzoną
      pajęczynę bo jesteście tak głupi , zaślepieni i nie macie zielonego pojęcia co
      się dzieje w naszym kraju , i to wy przepadliście nie Jankowski bo on radę
      sobie da , a tak naprawdę to z was zrobiono pośmiewisko , żal mi was ,ale co
      tam dalej rozkoszujcie się w swojej głupocie i marności ...
      • Gość: filip z kon Re: MARNOŚĆ GOJÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:48
        Zawsze proponuję to oszołomom , więc :
        1 zimny prysznic
        2 szklanka dobrej herbaty
        3 nie pisać tylko czytać co mądrzejsi mają do powiedzenia w danej sprawie
        4 w razie czego służę adresem dobrego psychiatry.
      • Gość: Leon Re: MARNOŚĆ GOJÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:48
        Twój iloraz inteligencji jest niski dresie, twoja ciemnota i zacofanie potężne,
        Jeżeli pedofil i antysemta jest twoim idolem, Jeżeli ksiądz katolicki, który
        powinien z samego założenia tej wiary głosić dobro, sieje nienawiść no to tkwij
        sobie w twoim ciemnogrodzie dalej, ale jak bozia rozumku nie dała no to co
        innego zostało, gdy sią jest życiowym impotentem to tylko tak można przeżyć
        orgazm. Żałosne
        • Gość: JOHIM Re: MARNOŚĆ GOJÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:58
          no widzisz , i kto tu pokazał klasę mocnego pyska??!! jesteś taki sam jak GW
          skoro osądzasz kogoś po jednym zdaniu! to dzpiero żałosne ...
        • Gość: Andrzej Re: MARNOŚĆ GOJÓW IP: *.ca.astound.net 17.11.04, 05:06
          Największym ''antysemitą'' według waszej żydo-komuno-syjonistycznej definicji
          jest sam Bóg. Już w rozmowie z Mojżeszem Bóg chciał zniszczyć cały naród
          żydowski oprócz Mojżesza i z niego uczynić nowy. Realizował ten plan w nieco
          inny sposób. Około 720 B.C wywiódł do niewoli 10 Izraelskich pokoleń i
          rozproszył ich po świecie na zawsze. Tzw. 10 zaginionych pokoleń. Reszta też
          została przetrzebiona potężnie i jeszcze będzie. Przed ponownym przyjściem
          Jezusa Chrystusa jak podaje prorok Zachariasz roz.13 2/3 Zydów ma zginąć.
          To jest 2 razy więcej niż wymordował Hitler. Nic przypadkowo się nie dzieje jak
          mówi Jezus Chrystus: nawet wróbel nie spada z dachu bez woli Mojego Ojca.
          Przed Hitlerem żydowscy oprawcy Stalin(Jewgashvili), Kaganowicz, Beria
          wymordowali o jeden milion chrześcijan więcej niż Hitler wszystkich ludzi.
          Nic dziwnego, że ludzie was nienawidzą. Miłość nienawidzi zła jak podaje Bibila.
          To dobry znak, że nie boją się być posądzeni o ''antysemityzm''. Wy wynalazcy
          antysemityzmu, posługujecie się nim do wszystkich brudnych i nieuczciwych
          spraw. Jest grupa prawdziwych i uczciwych Zydów w NY która odgradza się od evil
          (złego)Izraela i waszych praktyk i od maniupulacii antysemityzmem.
          Oto ich strona:
          www.jewsagainstzionism.com/
          Ty natomiast naganiaczu zacznij szukać Jezusa Chrystusa.
          • Gość: P.Pontius TEGO ZYDKA JEZUSA - NA KRZYZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.11.04, 10:52
          • Gość: JOHIM Re: MARNOŚĆ GOJÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:26
            "Odpowiedział Mojżesz przed Panem: Oto synowie izraelowi nie słuchają mię, a
            jakoż usłucha Faraon, zwłaszcza, żem jest nie obrzezany?". "I rzekł Mojżesz
            przed Panem: -Otom jest nie obrzezany...,jakoż mię usłucha Faraon?"
            Tu widzisz Mojżesz przez Żydów nie wychowany, więc nie dzieckiem żydowskim...
      • Gość: Życzliwy Kim jest papież? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 09:51
        Nie liczcie na papieża. On trzyma z Żydami. I to jest zagadka - kim tak
        naprawdę jest papież ?
        • Gość: lelumpolelum Papiez do Izraela! Brydzysci do brydza! IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.11.04, 15:53
    • Gość: A Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 16.11.04, 22:39
      Jedno slowo - NARESZCIE!!!
    • Gość: Marek Uwazajcie ksieza! Trudne czasy ida IP: *.54.17.70.tisdip.tiscali.de 16.11.04, 22:44
      No tak, najwyrazniej ida trudne czasy dla naszych duszpasterzy. W momencie gdy
      cale miasto huczy juz od plotek, ze jakis ksiadz za bardzo rozpuszcza swego
      kochanka, zaczynaja sie tym interesowac dziennikarze. No i po wielomiesiecznych
      bataliach w koncu przychodzi z gory komunikat 'dziekujemy za wspolprace'.
      Trzeba bedzie sklonic swoich 'protegowanych' do mniej wystawnego stylu zycia
      badz mniej im placic za ich 'towarzystwo'. Poza tym robi to Wam straszny PR
      Zycze powrotu na dobra droge
      • Gość: Kasia Re: Uwazajcie ksieza! Trudne czasy ida IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:51
        a co może będziemy ich chronić, przeciez religia to największe kłamstwo w
        dziejach ludzkośći stworzone po to, by sterować takimi ciemnotami jak ty
        • Gość: Marek Re: Uwazajcie ksieza! Trudne czasy ida IP: *.54.17.70.tisdip.tiscali.de 16.11.04, 23:01
          Do mnie piszesz Kasiu? Nie wiem skad wyciagnelas wniosek, ze ja jakaolwiek
          religie wyznaje. 40-50% ludzkosci ma potrzebe wiary w istote/y
          nadprzyrodzona/e, zapewne aby tlumaczyc sobie nimi to, czego nie rozumieja lub
          miec nadzieje na sprawiedliwosc po smierci, bo za zycia jej nie ma. Czasem im
          wspolczuje, mnie by siedzenie w kosciele bardzo irytowalo. Slyszalas moze w
          trakcie swojej edukacji slowo "ironia"?
          Pozdrawiam
          • Gość: Seksuolog Uwazajcie ksieza, czas schowac weza! IP: 152.75.124.* 17.11.04, 02:30
    • Gość: ryc Nie dekret a cela w wiezieniu mu sie należy IP: 217.153.168.* 16.11.04, 22:45
      Znowu sie Jankowski szuja wywinął.
    • Gość: mee... PRZYNAJMIEJ JEDEN...SZCZERY I PRAWDZIWY IP: 68.45.51.* 16.11.04, 22:49
      ...nowy mercedes...to zapene za zarobiona wlasna kase z reklamy dajmy
      nato...syty i bogaty ...,ten ktory rozwinol i wybudowal parafie ze
      zgliszczy...do tego nie kryjacy swych...upodoban...spotkania z ludzmi na
      swieczniku, ...zrozumienie,mlodych i kasa na piwo...no, za to trzeba go u... bo
      kszidz powinnien byc w/g autorytetow... biedny...,rozszczepany-zabiegany,
      zagubiony bez wlasnego zdania, skomlacy o jamuzne i zasmarkany...
      • Gość: filip z kon Re: PRZYNAJMIEJ JEDEN...SZCZERY I PRAWDZIWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:06
        Pewien pan w pewnym radio tak powiedział : zarzucają mi Maybacha to co na
        krowie mam jeżdzić???
    • Gość: Rafal Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: 81.190.80.* 16.11.04, 22:56
      Załatwiliśmy prałata to za parę tygodni zabierzemy się za Stella Maris i
      arcybiskupa GW
    • Gość: urhan Re: PUBLIKA MOJA KREW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:06

moja krew
      co chyłkiem płynie w głębi ciała które kryje się
      po ciemnych korytarzach w alkoholu w ustach kobiet krew
      podskórne życie me mierzone w litrach i płynące wspólną rzeką w morze krwi
      moja krew moja krew
      mrożona wysyłana i składana w bankach krwi
      bankierzy przelewają ją na tajne konta tajna broń
      moją krwią
      tajna broń konstruowana aby jeszcze lepiej
      jeszcze piękniej
      bezboleśniej ucieleśnić krew
      moją krew
      wypijaną przez kapłanów na trybunach na mównicach
      na dyskretnych rokowaniach
      moja krew

aaaaaaaaaaaa

moja krew
      to moją krwią
      zadrukowane krzyczą codzień rano
      stosy gazet nagłówkmi barwionymi krwią
      moją krew
      wykrztusił z gardła spiker na ekranie liczę ślady mojej krwi
      moją krwią moją krwią
      leciutko podchmielone damy delikatnie przechylają szkło
      na rautach w ambasadach
      tak to moja krew
      to moją krwią
      podpisywano wojnę miłość rozejm pokój wyrok układ czek na śmierć

moja kreeeeeeew!
      aaaaaaaaaaaa

moja krew!

moja krew
      i twoja też
      i twoja też
      i moja też
      moja krew
      i wasza też
      i wasza też
      i nasza też
      i moja krew
      wasza też
      i twoja też
      nasza krew
      i moja też
      nasza też
      moja krew
      moja krew
      wasza też
      i twoja też
      moja krew...
      • Gość: jado Re: PUBLIKA MOJA KREW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:11
        Gościu powiem Ci coś : odbiło Ci na maxa.
    • Gość: chrześcijanin JAK TYLKO GO WYWALĄ TO UWIERZĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:08
      ŻE BÓG JEDNAK ISNIEJE. I MOŻE NAWET ZACZNĘ CHODZIĆ DO KOŚCIOŁA.
      • Gość: jado Re: JAK TYLKO GO WYWALĄ TO UWIERZĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:16
        A Rydzyk to co?
    • Gość: arcybigos Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:13
      nareszcie !!! Jeszcze kilku takich Jankowskich i Rydzyków i pod
      wzgledem "Ściemnogrodowienia" prześcigniemy i Białoruś . To o takich
      klasycznych typach jak oni pisze Pismo , że oddali swoją suknię
      potrzebującym.No fakt , że o samochodach tam nic nie było ....
    • Gość: 49-100 Nasz ksiądz jest wzorem wszelakich cnot!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:46
      Nasz ksiądz jest dobrym człowiekiem, powinien być przedstawiany jako wzorzec
      moralności.
      Zaopiekował się wykorzystaną kobietą, dał jej zatrudnienie.
      Ona pracując u niego jako kucharka, nie pomna zaznanych krzywd od
      nieodpowiedzialnych mężczyzn, zaszła w ciążę. Urodziła, mimo to nasz ksiądz
      dalej opiekował się tą grzeszną kobietą. Syna jej przyjął na plebanię i jest
      dla niego wujkiem. Obecnie kobieta ta po powtórnej ciąży mieszka w zakupionym
      dla niej mieszkaniu na osiedlu ”Piastów”.
      Mieszkanie to kupił jej ten szlachetny kapłan.
      Niech będzie pochylony.
    • Gość: silesius Dlaczego gw nienawidzi jankowskiego? IP: *.intern.mad / *.61.104.19.host.de.colt.net 17.11.04, 00:21
      bo michnik dawno juz przeszedl na strone kwachow, oleksych, millerow, jaruzeli
      i kiszczakow. a te przestepczo-mafijne polaczenia polityki i biznesu, te afery:
      rywina (czyli przekrety michnika i frau rapaczynski) oraz orlenu, to wszystko
      krytykowal pralat jankowski: takze nierozliczenie zbrodniarzy komunistycznych i
      okragly stol. dlatego tak go gw i cala ta przestepcza ferajna znienawidzila.
      wiem, ze nie wypada nikomu zle zyczyc: ale - jezeli choc czastka
      sprawiedliwosci na tym swiece istnieje, to michnik sobie na te swoja smiertelna
      chorobe za to obrzydliwe chamstwo w tej, ja i w innych (np. kiszczak=czlowiek
      honoru) sprawach juz dawno zasluzyl. "oliwa niezywa, ale zawsze sprawiedliwa".
      takze i w przypadku naczelnego najwiekszej polskiej gadzinowki, czyli GW.
      • Gość: rye Re: Dlaczego gw nienawidzi jankowskiego? IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.11.04, 00:31
        Co by nie mówić, to była to świetnie wymyślona i przeprowadzona intryga. Nikt
        już nie pamięta co właściwie było przyczynkiem do rozpoczęcia nagonki
        (domniemane wykorzystywanie seksualne nieletnich - przy czym prokuratura nawet
        zarzutu Jankowskiemu nie postawiła, co dopiero mówiąc o wyroku sądu w tej
        sprawie!). Był niewygodny, bo był niezależny. Nie powiem bym pochwalał jego
        antysemickie wystąpienia lub podzielał większość jego poglądów, ale finał tej
        sprawy pokazuje, że każdego występującego poza szereg, można z łatwością
        upieprzyć - neoliberalizm idzie jak walec. Kto następny ? Rydzyk, Lepper, Giertych ?
        • Gość: donat Re: Dlaczego gw nienawidzi jankowskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 01:53
          Przede wszystkim nie świetnie "wymyślona i przeprowadzona intryga", tylko
          ordynarna i prostacka nagonka prasowa, tak prymitywna, że aż niezawodna.
          Po drugie, naklejanie etykietki antysemityzmu jest zabiegiem kłamliwym.
          Ja i wiekszość ludzi nie dostrzega antysemityzmu w krytycznych uwagach
          ks.Jankowskiego.
          A następny zniszczony to bedzie Michnik, bedzie odpowiadał przed Najwyższym za
          swoje pomówienia.
          • Gość: merkatko Re: Dlaczego gw nienawidzi Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 11:53
            Ja nie umiem odpowiedzieć na to pytanie. Polska hojnie obdarzyła Michnika
            i jego koszerne otoczenie. Długi ciąg karier, począwszy od stalinowskiej
            żydo-bezpieki i żydo-sędziów skazujących polskich patriotów na śmierć,
            porzez kariery gnidy ludzkiej jak Urban, David Warszawski, a skończywszy
            na Mazowieckich i Stolzmanach.
            I co Polska otrzymała w zamian? Nedzę, korupcję i antypolskie media.
            Czego innego mozna było od Żydów oczekiwać?
    • Gość: Viking Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: *.ang.sth.bostream.se 17.11.04, 00:24
      Gdzie ty widzisz nienawisc? Probowalem ja znalezc miedzy wierszami ale jakos mi
      sie nie udalo. Czy Gazeta wszystko wymyslila i klamie? Wez sie troche zastanow.
      Bylem kiedys na kazaniu ks. Jankowskiego i niestety czulem niesmak, ze to
      wlasnie jest "duszpasterz Solidarnosci"... Inaczej go sobie wyobrazalem.
      • Gość: he he he Re: Dekret na prałata Jankowskiego IP: 5.5R* / *.iad.untd.com 17.11.04, 01:22
        Wie pan, nienawisc to moze nie, ale jakas dziwna zawzietosc tego calego
        Sterlingowa na te cala sprawe to sie chyba nie da ukryc.
    • kozaczek3 [...] 17.11.04, 00:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: silesius he,he kozaczek! najpierw michnik dokona.... IP: *.intern.mad / *.61.104.19.host.de.colt.net 17.11.04, 00:49
        zywota!!! ten sie smieje, kto sie smieje ostatni. a adas pewnie sobie na lozu
        smierci czyta zeromskiego: "rozdziobia go kruki iwrony"
        • Gość: Kamila Katolicyzm księdza Jankowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 09:18
          Silesiusie, jesteś wiernym uczniem mistrza.Gratulacje. Tylko co na to Pan Bóg
          powie, jak Ty kiedyś staniesz na Sądzie Ostatecznym. Po główce Cię raczej nie
          pogłaszcze, więc zanim będziesz komuś życzył śmierci lub cieszył się z czyjegoś
          cierpienia zastanów się nad wyjaśnieniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka