kawa_poranna11 15.12.24, 15:11 Znalazłam w onecie - artykuł o szpieżce! O szpieżce! Szpieg - szpieżka. Szlifierz - szlifierka Bolesnym to to jest! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negativum Re: Och mój Boże! 15.12.24, 16:10 prze.nick napisał: > śnieg - śnieżka Nie pastw się nad chorym. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Och mój Boże! 15.12.24, 16:21 Ateistka krzyczy na forum mój Boże. Było trochę wątków, ale się zbyło. Choćby ten straży. Coraz nudniejsze to forum się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: Och mój Boże! 15.12.24, 16:40 A nie zabolała ciebie ta szpieżka? Odpowiedz Link Zgłoś
supem Re: Och mój Boże! 15.12.24, 16:42 Powiedzenie mój boże to nie jest wzywanie Boga, tak jak ku*wa to nie jest wzywanie ku*rwy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dla wierzacych - jest 15.12.24, 16:58 supem napisał: > Powiedzenie mój boże to nie jest wzywanie Boga, tak jak ku*wa to nie jest wzywa > nie ku*rwy. dla wierzacych - jest. II. Przykazanie. "nie bedziesz uzywal imienia Pana twego nadaremno"... Odpowiedz Link Zgłoś
supem Re: dla wierzacych - jest 15.12.24, 17:15 Bredzisz, to jest potoczne powiedzenie i nie dotyczy żadnego boga egipskiego np. Ra, czy też boga w Indiach Sziwy. Ci bogowie nie ustanowili takiego przykazania jak Żydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jak krowie na rowie ? 15.12.24, 17:35 supem napisał: > Bredzisz, to jest potoczne powiedzenie i nie dotyczy żadnego boga egipskiego np > . Ra, czy też boga w Indiach Sziwy. Ci bogowie nie ustanowili takiego przykazan > ia jak Żydzi. jak krowie na rowie - musze Ci tlumaczyc, ze chodzilo mi jedynie. o punkt widzenia chrzescijan ? - skoro zacytowalem chrzescijanskie przykazanie ... a nie o WSZYSTKICH wierzacych (w jakiegokolwiek Boga) ? Odpowiedz Link Zgłoś
rotenschwanz Re: dla wierzacych - jest 15.12.24, 21:01 Tu chodzi o zlotego cielca. Poniatno ??? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zloto - jest zloto :) 15.12.24, 21:05 rotenschwanz napisał: > Tu chodzi o zlotego cielca. Poniatno ??? zloto - jest zloto :) i trza brac - jak daja. Odpowiedz Link Zgłoś
k.e.g.2 Re: Och mój Boże! 15.12.24, 21:07 kawa_poranna11 napisał(a): > Znalazłam w onecie - artykuł o szpieżce! > O szpieżce! > Szpieg - szpieżka. > Szlifierz - szlifierka > Bolesnym to to jest! Dodaj jeszcze ministre. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Przecież to jest prawidłowo 15.12.24, 21:59 kawa_poranna11 napisał(a): > Znalazłam w onecie - artykuł o szpieżce! > O szpieżce! > Szpieg - szpieżka. > Szlifierz - szlifierka > Bolesnym to to jest! Przecież to jest prawidłowo. Wolałabyś szpieginię? Czy też szpiega żeńskiego jak prostytutkę męską? Odpowiedz Link Zgłoś
k.e.g.2 Re: Przecież to jest prawidłowo 15.12.24, 22:10 A kobieta, kierowca samochodu,to kierownica,albo kierowczyni? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jesli jest mezatka... 15.12.24, 22:15 k.e.g.2 napisał: > A kobieta, kierowca samochodu,t o kierownica, albo kierowczyni? jesli jest mezatka - to kierowcowa. a jak panna - to kierowcowna :) Odpowiedz Link Zgłoś