czytelnikus 27.12.24, 11:06 Jak by Weciak miał honor to by się ze wstydu zapadł pod ziemię, albo popełnił sepuku. tvn24.pl/go/live,1/go4,93478 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia-loi Re: Ale Nitras wygarnął Weciakowi 27.12.24, 12:53 czytelnikus napisała: > Jak by Weciak miał honor to by się ze wstydu zapadł pod ziemię, albo popełnił sepuku. > > tvn24.pl/go/live,1/go4,93478 Widziałam tą konferencję. Brawo Nitras. A PAD jak zwykle szkodzi i wstydu nie ma. Ciągle się uczy i niczego pożytecznego nie może się nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Re: Ale Nitras wygarnął Weciakowi 27.12.24, 13:08 asia-loi napisała: > > Widziałam tą konferencję. Brawo Nitras. A PAD jak zwykle szkodzi i wstydu nie m > a. Ciągle się uczy i niczego pożytecznego nie może się nauczyć. > A ja jak zwykle gdy TVN 24 transmituje coś ważnego dla Polski i Polaków przełączyłem na xhwilę na Szczujnię zwaną dla jaj TV Republika, a tam...disco polo. Tak wygląda "cała prawda całą dobę w ich wykonaniu. A fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Ale Nitras wygarnął Weciakowi 27.12.24, 13:14 czytelnikus napisała: > asia-loi napisała: > > > > > Widziałam tą konferencję. Brawo Nitras. A PAD jak zwykle szkodzi i wstydu > nie m > > a. Ciągle się uczy i niczego pożytecznego nie może się nauczyć. > > > > A ja jak zwykle gdy TVN 24 transmituje coś ważnego dla Polski i Polaków przełąc > zyłem na xhwilę na Szczujnię zwaną dla jaj TV Republika, a tam...disco polo. > Tak wygląda "cała prawda całą dobę w ich wykonaniu. > A fuj! > > Już niedługo podzielą TVN. To nie będziesz się stresował🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Ale Nitras wygarnął Weciakowi 27.12.24, 15:04 hrasier_2 napisał: > > > > Już niedługo podzielą TVN. To nie będziesz się stresował🤣 Ja akurat oglądałam na TVP Info. Teraz nie tylko TVN 24 pokazuje prawdę. Była pisowska szczujnia też 👏👏👏 Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Ale Nitras wygarnął Weciakowi 27.12.24, 15:07 czytelnikus napisała: > > A ja jak zwykle gdy TVN 24 transmituje coś ważnego dla Polski i Polaków przełączyłem na xhwilę na Szczujnię zwaną dla jaj TV Republika, a tam...disco polo. > Tak wygląda "cała prawda całą dobę w ich wykonaniu. > A fuj! > Też tak robię, i już wiele razy widziałam, jak tego co im nie pasuje nie pokazują lub pokazują tylko część, która Republice pasuje. To samo telewizja braci Karnowskich wPolsce24 Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Ale Nitras wygarnął Weciakowi 27.12.24, 17:17 Siostrzyczki nie bracia Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Ale Nitras wygarnął Weciakowi 27.12.24, 13:12 asia-loi napisała: > czytelnikus napisała: > > > Jak by Weciak miał honor to by się ze wstydu zapadł pod ziemię, albo pope > łnił sepuku. > > > > tvn24.pl/go/live,1/go4,93478 > > > Widziałam tą konferencję. Brawo Nitras. A PAD jak zwykle szkodzi i wstydu nie m > a. Ciągle się uczy i niczego pożytecznego nie może się nauczyć. > A kim jest ten Nitras? Jednorazowy minster? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Ale Nitras wygarnął Weciakowi 27.12.24, 13:20 hrasier_2: > A kim jest ten Nitras? Jednorazowy minster? Wygląda na to, że polski obywatel, nieźle poinformowany. A co jeszcze chciałbyś o nim wiedzieć? Jeśli jest biskupem, to go poprzesz; a jeśli bezdomnym, to obrugasz? Nie możesz odnieść się do tego, co mówi, dopóki nie zostaniesz poinformowany, kto mu kazał tak mówić? - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Ale Nitras wygarnął Weciakowi 27.12.24, 15:40 stefan4 napisał: > hrasier_2: > > A kim jest ten Nitras? Jednorazowy minster? > > Wygląda na to, że polski obywatel, nieźle poinformowany. > > A co jeszcze chciałbyś o nim wiedzieć? Jeśli jest biskupem, to go poprzesz; a > jeśli bezdomnym, to obrugasz? Nie możesz odnieść się do tego, co mówi, dopóki > nie zostaniesz poinformowany, kto mu kazał tak mówić? > > - Stefan > Nitras znany z opiłowywania katolików i tylko tyle potrafił. I amen w pacierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Ale Nitras wygarnął Weciakowi 27.12.24, 16:00 hrasier_2: > A kim jest ten Nitras? [...] > Nitras znany z opiłowywania katolików [...] Skoro jest Ci znany, to po co pytasz, kim jest? No, dobra, Ty wiesz, kim jest; innym ta wiedza nie jest potrzebna — to teraz zamiast zadawać pytania retoryczne, powiedz, co sądzisz o tym, co powiedział. O ile wiem, tam nie było niczego ani o katolikach, ani o piłowaniu. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Pisior słyszą to co chcą słyszeć 27.12.24, 16:04 stefan4 napisał: > hrasier_2: > > A kim jest ten Nitras? > [...] > > Nitras znany z opiłowywania katolików [...] > > Skoro jest Ci znany, to po co pytasz, kim jest? > > No, dobra, Ty wiesz, kim jest; innym ta wiedza nie jest potrzebna — to te > raz zamiast zadawać pytania retoryczne, powiedz, co sądzisz o tym, co powiedzia > ł. O ile wiem, tam nie było niczego ani o katolikach, ani o piłowaniu. > > - Stefan > Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Wielorazowy to był Ziobro, Mołotow... 27.12.24, 13:23 hrasier_2 napisał: > A kim jest ten Nitras? Jednorazowy minster? a obecnie jeszcze jest Ławrow! W krajach demokratycznych ministrowie sa zazwyczaj jednorazowi. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Ale Nitras wygarnął Weciakowi 27.12.24, 15:06 W PKOlu PiS-dziarze poumieszczali same "tłuste koty". Nazwisko "Piesiewicz" jest tylko dla zmyłki. Odpowiedz Link Zgłoś