negativum 30.06.25, 00:11 Miało być tak pięknie. x.com/i/status/1939311489149452524 Jak można złamać panią prokuraturę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrasier_2 Re: W PO widać przerażenie 30.06.25, 00:36 Takie coś wyczytałem. Barbara Skrzypek nie miała tyle szczęścia. To jest tak jak służy się władzy, a ona się na ciebie wypnie. Nie szkoda mi jej. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W PO widać przerażenie 30.06.25, 08:08 hrasier_2 napisał: > Takie coś wyczytałem. Barbara Skrzypek nie miała tyle szczęścia. To jest tak ja > k służy się władzy, a ona się na ciebie wypnie. Nie szkoda mi jej. Każdy może popełniać błędy. nasz noblistka pisała wiersze chwalebne o Stalinie. Jest tylko pewna różnica. Błędy pani Wrzosek wywołują konkretne skutki na ludziach a poetki nie. Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: W PO widać przerażenie 30.06.25, 01:53 po gratulacjach Ursuli von der Cośtam dla Nawrockiego Donkey z Qniem zrozumieli że przegrali ze swoją demokracja walczącą nawet w sondażu o sfałszowaniu wyborów przegrali :D wydarzenia.interia.pl/kraj/news-zapytano-polakow-o-sfalszowanie-wyborow-niejednoznaczny-wyni,nId,22159946 teraz gdy widać już jak na dłoni że do Polski Niemcy wrzucają inżynierów na masową skalę Platforma tonie na wieki wieków amen Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W PO widać przerażenie 30.06.25, 07:19 prze.nick napisał: > po gratulacjach Ursuli von der Cośtam dla Nawrockiego Donkey z Qniem zrozumieli > że przegrali ze swoją demokracja walczącą > nawet w sondażu o sfałszowaniu wyborów przegrali :D > wydarzenia.interia.pl/kraj/news-zapytano-polakow-o-sfalszowanie-wyborow-niejednoznaczny-wyni,nId,22159946 > teraz gdy widać już jak na dłoni że do Polski Niemcy wrzucają inżynierów na mas > ową skalę Platforma tonie na wieki wieków amen Nie daj bosze rządów PiSu. Masakra! Konfa, oby jak najwięcej zdobyłlla. Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: W PO widać przerażenie 02.07.25, 15:47 Powinni wiedzieć, że donosicieli na swój kraj nikt i nigdzie nie szanuje. To najgorszy ludzki odpad. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: W PO widać przerażenie 30.06.25, 08:38 że Polacy postawili na ćpuna, alfonsa, oszusta, złodzieja, kibola-bandytę. każdy normalny człowiek byłby przerażony Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W PO widać przerażenie 30.06.25, 09:40 m.c.hrabia napisał: > że Polacy postawili na ćpuna, alfonsa, oszusta, złodzieja, kibola-bandytę. Zostaw POsła Goertycha w spokoju. Ministra Sprawiedliwości in spe. Wybrali go to wybrali. Umorzenienpo znajomości i tak będzie anulowane. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: W PO widać przerażenie 30.06.25, 09:51 Czyli jesteśmy na etapie w którym bez cienia żenady można wciskać swojemu elektoratowi prymitywną, nieociosaną i tępą propagandę❓A podobno elektorat Konfederacji to młodzi, inteligentni, myślący za siebie ludzie. Więcej Sławku, więcej - wytrzymają. 👍 x.com/salekk860/status/1939537593533714744 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W PO widać przerażenie 02.07.25, 14:18 don.kulawy napisał: > [i]Czyli jesteśmy na etapie w którym bez cienia żenady można wciskać swojemu elektoratowi prymitywną, nieociosaną i tępą propagandę❓ To przestań to robić Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: W PO widać przerażenie 30.06.25, 12:20 Lepszy Alfons niż miłośnik tęczowych patologii obyczajowych Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: W PO widać przerażenie 30.06.25, 14:13 oszol-lom-z-rm napisał: > Lepszy Alfons niż miłośnik tęczowych patologii obyczajowych cała "esencja" polskiego katola, lepszy bandzior,sutener i ćpun, niż człowiek tolerancyjny a nie daj buk znający francuski. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: W PO widać przerażenie 30.06.25, 16:14 Większa radość w niebie z jednego nawróconego niż z 99 sprawiedliwych Odpowiedz Link Zgłoś
j-k muvilem ci, hloopcze, - to "American Dream" 30.06.25, 16:22 m.c.hrabia napisał: był debil. jest ćpun, oszust, kibol-bandyta i na dokładkę złodziej. - a zostal Prezydentem. muvilem ci, hloopcze, - to "American Dream" - spelniony nie za Oceanem, ale tu w Europie . Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Dream" 30.06.25, 16:25 > muvilem ci, hloopcze, - to "American Dream" Nie chopcze. To jest Sicilian Dream. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 30.06.25, 16:35 don.kulawy napisał: > > muvilem ci, hloopcze, - to "American Dream" > > Nie chopcze. To jest Sicilian Dream. Po co w to mieszasz Wikingów? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 30.06.25, 16:37 Bąkiewicz zatrzymał na granicy długie lodzie Wikingów, właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 30.06.25, 16:50 don.kulawy napisał: > Bąkiewicz zatrzymał na granicy długie lodzie Wikingów, właśnie. Szwedzi biorą przykład z Polski. Albo się asymilujecie, albo wracajcie tam gdzie wasze miejsce. Playa Cubana 23.08.2015 - Casa de la Musica i Torres Art Studio. Jakiś rok temu pisałem, że plan Herr Donalda i Franciszka w Polsce nie przejdzie. Wchłonęliśmy 3.5 mln ludzi w dwa miesiące. Nie kierując ich do jakiś na wzór niemiecki obozów. Obcokrajowcy są wskazani. Ale tylko tacy, którzy szanują nasze zwyczaje. Krai na świecie jest ponad 2 setki. Nie każdy musi mieszkać w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 02.07.25, 11:19 > Nie kierując ich do jakiś na wzór niemiecki obozów. A powinniscie dezerterów zawrócić, albo wysłać ich od razu na wschodni front. Na wzór niemiecki, właśnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 02.07.25, 15:22 don.kulawy napisał: > > Nie kierując ich do jakiś na wzór niemiecki obozów. > > A powinniscie dezerterów zawrócić, albo wysłać ich od razu na wschodni front. N > a wzór niemiecki, właśnie. :) tak zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 02.07.25, 17:03 "Wchłonęliśmy 3.5 mln ludzi w dwa miesiące" I patrz - zupełnie nie przeszkadzało nam, że wielu z nich przekroczyło granice nielegalnie (ich pobyt został potem ustawowo zalegalizowany), że mają odmienną kulturę, że nie szanują naszej historii, a wielu gloryfikuje zbrodniarzy. Jak widać niektórzy są dumni z tych obcokrajowców i stawiają to za wzór! Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 04.07.25, 18:05 sverir napisał: > "Wchłonęliśmy 3.5 mln ludzi w dwa miesiące" > > I patrz - zupełnie nie przeszkadzało nam, że wielu z nich przekroczyło granice > nielegalnie (ich pobyt został potem ustawowo zalegalizowany), że mają odmienną > kulturę, że nie szanują naszej historii, a wielu gloryfikuje zbrodniarzy. > Jak widać niektórzy są dumni z tych obcokrajowców i stawiają to za wzór! > O czym ty bredzisz? Wychodzę o piątej rano. Ciecie z UA sprzątają już od świtu. Idę do sklepu obsługuje mnie pani z UA. Jaka to inna kultura? 🇺🇦 🇵🇱 Гей, соколи! / Hej, sokoły! – Ukrainian/Polish folk song Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 04.07.25, 21:41 "O czym ty bredzisz? Wychodzę o piątej rano. Ciecie z UA sprzątają już od świtu. Idę do sklepu obsługuje mnie pani z UA. Jaka to inna kultura?" Kulturę sprowadzasz do sprzątania? To jedź do Berlina - o świcie zobaczysz Turków na śmierciarkach i za kierownicami taksówek. Będziesz zadowolony z kompatybilności kultury! Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 04.07.25, 21:45 sverir napisał: > "O czym ty bredzisz? Wychodzę o piątej rano. Ciecie z UA sprzątają już od świtu > . Idę do sklepu obsługuje mnie pani z UA. Jaka to inna kultura?" > > Kulturę sprowadzasz do sprzątania? To jedź do Berlina - o świcie zobaczysz Turk > ów na śmierciarkach i za kierownicami taksówek. Będziesz zadowolony z kompatybi > lności kultury! > No chyba byś się zdziwił. Wszyscy tylko nie Turcy na śmieciarkach. Nawet Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 04.07.25, 21:48 sverir napisał: > "O czym ty bredzisz? Wychodzę o piątej rano. Ciecie z UA sprzątają już od świtu > . Idę do sklepu obsługuje mnie pani z UA. Jaka to inna kultura?" > > Kulturę sprowadzasz do sprzątania? To jedź do Berlina - o świcie zobaczysz Turk > ów na śmierciarkach i za kierownicami taksówek. Będziesz zadowolony z kompatybi > lności kultury! > Możesz pojechać. Kierowca C+E | Śmieciarka/ Berlin/ darmowy kurs jęz. niem. Opis stanowiska: Trasy krótkie po Berlinie Rodzaj samochodu: śmieciarka lub kontener na rolkach Praca bez systemu z wolnymi weekendami Wymagania niemieckiego pracodawcy: Minimum 1 rok doświadczenia w pracy jako kierowca CE Chęć podjęcia pracy OD ZARAZ Wymagana karta kierowcy, prawo jazdy kategorii C+E z kodem 95 Wymagany podstawowy język niemiecki Pracodawca niemiecki oferuje: Niemiecką umowę o pracę, podpisywaną bezpośrednio u niemieckiego pracodawcy Wysokie zarobki, za 170 h pracy – 2700 € Możliwość nadgodzin dodatkowo płatnych Dostęp do bazy socjalnej oraz parkingu Mieszkanie darmowe na bazie firmy W każdy piątek DARMOWY kurs języka niemieckiego Stała, stabilna praca w dużej, rozwojowej niemieckiej firmie transportowej Możliwość uzyskania niemieckich świadczeń socjalnych (m.in. Kindergeld) Obowiązkowe ubezpieczenie zdrowotne Opłacanie składek emerytalnych Ustawową ilość dni urlopowych. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 04.07.25, 23:51 Masz mylne wyobrażenie o Berlinie. Znajomi którzy tam mieszkają po 30 lat i więcej twierdza ze nigdy nie widzieli Turka na śmieciarce. Wywóz śmieci to wyłączność niemieckiej rodzinnej "mafii", Turcy i inni mogą prowadzić taksówki, (właścicielem dużej (ok 10 taksówek) firmy taksówkowej był Czarny z Beninu), mogą prowadzić pociągi metra i autobusy, byc policjantami, lecz śmieci to niemiecka sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 05.07.25, 02:16 > mogą prowadzić pociągi metra i autobusy, byc policjantami, lecz śmieci to niemiecka sprawa. Włosa mafia również opanowała śmieci. Ciekawe do jakiej mafii w Polsce należy ten strategiczny sektor? Podejrzewam, że to wolska mafia w tym robi. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 05.07.25, 07:34 "Masz mylne wyobrażenie o Berlinie. Znajomi którzy tam mieszkają po 30 lat i więcej twierdza ze nigdy nie widzieli Turka na śmieciarce. " Z daleka mogłem faktycznie nie odróżnić Turka od Syryjczyka czy innego południowca, ale zapewniam, że ludzie, których widziałem i słyszałem, na Niemców nie wyglądali i nie brzmieli. Nie wiem, może to byli Eskimosi? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 05.07.25, 01:41 sverir napisał: > "O czym ty bredzisz? Wychodzę o piątej rano. Ciecie z UA sprzątają już od świtu > . Idę do sklepu obsługuje mnie pani z UA. Jaka to inna kultura?" > > Kulturę sprowadzasz do sprzątania? To jedź do Berlina - o świcie zobaczysz Turk > ów na śmierciarkach i za kierownicami taksówek. Będziesz zadowolony z kompatybi > lności kultury! Wchodzę do Społem, u nas jest tam też i kiosk a la dawny Ruch. Dziewczyna jak mnie widzi to mi się kłania a ja jej. Dziewczyna zaobrączkowana. Ale ten szacunek jest widoczny. To naprawdę wiele nie wymaga. Żyję w miejscu, gdzie nie zamyka się kubłów na śmieci (dziwne ale u mnie to działa) Szacunek. Każdy z nas musi coś robić. Ale gdy nad ranem widzę kobietę koło 70 lat i jej się kłaniam to ona mi to odwzajemnia. Tak wychodzę przed dom i widzę sprzątaczkę. Mówię jej zawsze dzień dobry i się kłaniam. Wiem, że na Psiaku ciężko to zrozumieć. Dlaczego odebrałeś mój post, że się nabijam niby ze sprzątaczek? Szanuję je i one to czują. Każdy robi to co potrafi. Nie każdy jest tak znanym prawnikiem miejskim jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 05.07.25, 02:17 V Kolumna opanowuje Wrocek. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: muvilem ci, hloopcze, - to "American Drea 05.07.25, 07:32 "Dlaczego odebrałeś mój post, że się nabijam niby ze sprzątaczek? Szanuję je i one to czują. Każdy robi to co potrafi. Nie każdy jest tak znanym prawnikiem miejskim jak ty." Dlaczego odebrałeś mój post, że ja tak odebrałem Twój post? Zwróciłem uwagę na różnice pomiędzy Polską a Ukrainą. Ty stwierdziłeś, że to jakieś bzdury, bo widzisz pracujących rano Ukraińców. No to wyraziłem zdziwienie, że dla Ciebie kwestie podobieństwa kulturowego to praca o świcie, a teraz jeszcze widzę, że chodzi o mówienie dzień dobry. No tak, pod tym względem faktycznie nie mogę nic zarzucić nie tylko Ukraińcom. Zresztą przypomnę, że to Ty przez lata twierdziłeś, że Ukraińcy przyniosą ze sobą syf, kiłę i malarię i podawałeś na dowód to, co się dzieje na Psiaku:) Zmienne koleje rzeczy, prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W PO widać przerażenie 30.06.25, 15:52 oszol-lom-z-rm napisał: > Lepszy Alfons niż miłośnik tęczowych patologii obyczajowych Szokujesz :( Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: W PO widać przerażenie 30.06.25, 09:35 Manowska: "Ludzie to nie konie" 🤡 "Mistrzowie i Małgorzata" - reportaż Dariusza Kubika [;2024]; Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W PO widać przerażenie 30.06.25, 15:52 oszol-lom-z-rm napisał: > I ma rację! Bardzo sympatyczna jest pani Manowska. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: W PO widać przerażenie 30.06.25, 16:15 A co od niej chce lewactwo? Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: W PO widać przerażenie 30.06.25, 16:26 Bez niczyjej pomocy czas powoli ich wykruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: W PO widać przerażenie 02.07.25, 11:15 jeszcze będzie przepięknie Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis kto mieczem wojuje ten od miecza..... 02.07.25, 11:18 Z sondaży, stała tendencja, wynika, że max za 2 lata zobaczymy Tuska, Bodnara i Giertycha w kajdankach zespolonych za zamach stanu i przestępstwa przeciwko RP. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: kto mieczem wojuje ten od miecza..... 02.07.25, 11:21 > Z sondaży, stała tendencja, wynika, że Z sondaży FSB i Komsomolu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: kto mieczem wojuje ten od miecza..... 04.07.25, 23:54 Pogrzeb z biskupem? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W PO widać przerażenie 02.07.25, 11:35 negativum napisał: > Miało być tak pięknie. > > x.com/i/status/1939311489149452524 > Jak można złamać panią prokuraturę? Mają się czego bać Ci przestępcy. Kto czym wojuje ten od tego ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: W PO widać przerażenie 02.07.25, 11:37 Ty uważaj lepiej na siebie. Wróbelki ćwierkają, że służby interesują się tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: W PO widać przerażenie 04.07.25, 23:55 Bac się ze prezes zrobi z nich ministrami a może nawet prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: W PO widać przerażenie 02.07.25, 12:03 ale będą mieli za to nową szalupę ratunkową wiadomosci.wp.pl/bedzie-nowa-partia-pojawia-sie-nazwisko-polskiego-miliardera-7173920756083616a poprzednia ta stworzona prze Hołotownię właśnie przestała istnieć Odpowiedz Link Zgłoś
mocny_gaz Re: W PO widać przerażenie 02.07.25, 12:26 Spuścili konia ze smyczy to pogryzł pchły. Kolejnego kopa w sondażach dostanie PO jeśli będzie nadal mieszać przy domowych instalacjach PV. Bo tym razem to będzie atak na wydane przez ludzi pieniądze, a takiego zamachu się nie wybacza. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: W PO widać przerażenie 02.07.25, 15:46 a jeszcze podatek katastralny majaczy na horyzoncie Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W PO widać przerażenie 03.07.25, 06:20 negativum napisał: > Miało być tak pięknie. > > x.com/i/status/1939311489149452524 > Jak można złamać panią prokuraturę? Przerażony przestępca może być niebezpieczny a szczególnie wtedy kiedy czuje, że kara jest nieuchronna. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: W PO widać przerażenie 04.07.25, 23:58 Wiemy, znamy to może uciec do Budapesztu lub Mińska tam czekają z otwartymi ramionami.. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Tak PO okrada podatnika ... 03.07.25, 07:36 Gortat, bogaty sportowiec, popierający Rafała Trzaskowskiego otrzymał Marcin Gortat w wyborach prezydenckich aktywnie wspierał Rafała Trzaskowskiego, otrzymał niedawno niedawno zapłatę za to wsparcie w kwocie 850 tys. zł /jego findacja/ od szefa kampanii wyborczej Trzaska Ministera Sportu Nitrasa. Nie był to wóz strażacki dla ODP w Koziej Wólce ale prywatna fundacja konkretnej, prywatnej osoby. Tak się wprowadza nowe standardy i nielegalnie finansuje kampanię wyborczą okradając podatnika i młodIeż czekającą na dotacji do sportu powszechnego Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tak PO okrada podatnika ... 03.07.25, 08:32 no-popis napisała: > Gortat, bogaty sportowiec, popierający Rafała Trzaskowskiego w wyborach prezydenckich aktywnie wspierał Rafała Trzaskowskiego, otrzymał > niedawno niedawno zapłatę za to wsparcie w kwocie 850 tys. zł /jego fundacja/ > od szefa kampanii wyborczej Trzaska Ministera Sportu Nitrasa. > Nie był to wóz strażacki dla OSP w Koziej Wólce ale prywatna fundacja konkretne > j, prywatnej osoby. > Tak się wprowadza nowe standardy i nielegalnie finansuje kampanię wyborczą okra > dając podatnika i młodzież czekającą na dotacje do sportu powszechnego > Za literówki przepraszam....komórka. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Tak PO okrada podatnika ... 03.07.25, 14:08 Cholerne celebryty … Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis ucieczka w kosmos! 04.07.25, 10:33 negativum napisał: > Miało być tak pięknie. > > x.com/i/status/1939311489149452524 > Jak można złamać panią prokuraturę? Tusk z Giertychem i Bodnarem planują ucieczkę w kosmos na orbitę statku ruskiego MIR czyli tam gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: ucieczka w kosmos! 04.07.25, 17:54 Na razie wysłali tam Slawosz Ali on jest na orbicie amerykańskiej w dodatku w pojeździe wyprodukowanym przez ludzi Muska Odpowiedz Link Zgłoś