mazala2 26.08.25, 17:45 Czy wygra pierwszą rundę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia-loi Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 18:41 mazala2 napisał: > Czy wygra pierwszą rundę? > > Oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 18:44 asia-loi napisała: > mazala2 napisał: > > > Czy wygra pierwszą rundę? > > > > > Oczywiście. > > > Bingo! Tak się niebawem stanie za sekundę lub dwie Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 18:45 asia-loi napisała: > mazala2 napisał: > > > Czy wygra pierwszą rundę? > > > > > Oczywiście. > > > Sama odbijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 18:47 mazala2 napisał: > > Sama odbijasz? > Interesuję się sportem. Ale nie każdym. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 18:50 asia-loi napisała: > mazala2 napisał: > > > > Sama odbijasz? > > > Interesuję się sportem. Ale nie każdym. > > > Sporo tych sportów jest a w ostatnich latach wiele przybyło Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 18:48 Iga robi dobrą robotę w Stanach dla Kraju znacznie pożyteczniejszą od tej, która robi nie tenisista Klich Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 19:07 mazala2 napisał: > Iga robi dobrą robotę w Stanach dla Kraju znacznie pożyteczniejszą od tej, która robi nie tenisista Klich > Iga to w ogóle robi dobrą robotę. Nie tylko w Stanach. Ciekawi mnie jaką dobrą robotę zrobi Nawrocki 3 września w USA. Bo jak to tylko będzie zdjęcie do albumu z Trumpem i spotkania z Polonią - to będzie to bardzo, bardzo słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 20:44 asia-loi napisała: > mazala2 napisał: > > > Iga robi dobrą robotę w Stanach dla Kraju znacznie pożyteczniejszą od tej > , która robi nie tenisista Klich > > > Iga to w ogóle robi dobrą robotę. Nie tylko w Stanach. Ciekawi mnie jaką dobrą > robotę zrobi Nawrocki 3 września w USA. Bo jak to tylko będzie zdjęcie do album > u z Trumpem i spotkania z Polonią - to będzie to bardzo, bardzo słabo. > Jaką to zobaczymy a to że dobrą to pewne. Gdyby tak nie było nie zostałby prezydentem. W Polsce już nie ma polityka, który robi złą robotę dla Kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 20:51 mazala2 napisał: > Jaką to zobaczymy a to że dobrą to pewne. Gdyby tak nie było nie zostałby prezydentem. Dobro własne i dobro partii, dzięki której został prezydentem, nad dobrem i bezpieczeństwem Polski. To jest ta dobra robota? W Polsce już nie ma polityka, który robi złą robotę dla Kraju. > 🙈 To było widać ostatnio chociażby w Waszyngtonie i w wetach. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 20:54 asia-loi napisała: > mazala2 napisał: > > > > Jaką to zobaczymy a to że dobrą to pewne. Gdyby tak nie było nie zostałby > prezydentem. > > Dobro własne i dobro partii, dzięki której został prezydentem, nad dobrem i bez > pieczeństwem Polski. To jest ta dobra robota? > > > W Polsce już nie ma polityka, który robi złą robotę dla Kraju. > > > 🙈 > > To było widać ostatnio chociażby w Waszyngtonie i w wetach. > > Podglądasz politykę z dołu to może podniecać ale utrudnia jej zrozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 21:06 mazala2 napisał: > asia-loi napisała: > > Podglądasz politykę z dołu to może podniecać ale utrudnia jej zrozumienie > A Ty skąd podglądasz 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Iga na korcie w US Open 27.08.25, 10:07 asia-loi napisała: > mazala2 napisał: > > > asia-loi napisała: > > > > Podglądasz politykę z dołu to może podniecać ale utrudnia jej zrozumienie > > > > A Ty skąd podglądasz 🤔 > > Odnoszę wrażenie, że z bardzo podobnego poziomu umysłowego jaki reprezentują nasi politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
ufoludek07 Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 19:16 A co ciebie obchodzi Iga? Iga nie popiera złodziejskiego PiS oraz średniowiecznych bajek. Gładko przeszła do drugiej rundy Kaczyńskiemu na złość! Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 20:03 Lubię tenis. Ogólnie sport to moje oczko. Iga jest na fali teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 20:45 hrasier_2 napisał: > Lubię tenis. Ogólnie sport to moje oczko. Iga jest na fali teraz. Grałeś w tenisa ziemnego? Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 20:45 mazala2 napisał: > hrasier_2 napisał: > > > Lubię tenis. Ogólnie sport to moje oczko. Iga jest na fali teraz. > > Grałeś w tenisa ziemnego? Np jak Pastusiak? > > Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 20:54 hrasier_2 napisał: > Iga jest na fali teraz. to super dziewczyna ale zorientowani w środowisku tenisowym mówią, że jest w relacji romantycznej z Darią. To trochę nie bardzo, że zawodniczka z psycholożką są w związku. To chyba narusza etykę zawodową, ale co ja tam się znam właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 21:21 perla.roztocza napisał(a): > > to super dziewczyna ale zorientowani w środowisku tenisowym mówią, że jest w re > lacji romantycznej z Darią. > To trochę nie bardzo, że zawodniczka z psycholożką są w związku. > To chyba narusza etykę zawodową, ale co ja tam się znam właśnie. Dla mnie ważne jest jak gra, i ile nam kibicom dała radości i emocji. Jej prywatne życie, to jej sprawa. A to są tylko plotki, a nie potwierdzone informacje. Zresztą, dla mnie bez znaczenia. Dużo bardziej niepokoją mnie plotki na temat naszych polityków, bo oni mają wpływ na nasze życie. Np. o Balbinie, Batyrze, Pinokio i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 21:29 asia-loi napisała: > Dużo bardziej niepokoją mnie plotki na temat naszych polityków, bo oni mają wpł > yw na nasze życie. Np. o Balbinie, Batyrze, Pinokio i innych. plotki mają wpływ na twoje życie? Bo na moje nie mają. Natomiast mają fatalne decyzje obecnego rządu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 21:50 perla.roztocza napisał(a): > asia-loi napisała: > > > plotki mają wpływ na twoje życie? > Bo na moje nie mają. > Natomiast mają fatalne decyzje obecnego rządu właśnie. Politycy mają wpływ na moje życie. Gdyby plotki się potwierdziły, to są łatwym celem do szantażu. I to by wiele wyjaśniało, zwłaszcza rządy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 22:12 asia-loi napisała: > Gdyby plotki się potwierdziły Gdyby plotki się potwierdziły, że Tusk jest płatnym agentem niemieckim to dopiero byłoby nieciekawie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 22:19 perla.roztocza napisał(a): > > Gdyby plotki się potwierdziły, że Tusk jest płatnym agentem niemieckim to dopiero byłoby nieciekawie właśnie. A gdyby się potwierdziło, że Balbina jest ruskim agentem, to masakra. 🫣To by wyjaśniało demolkę Polski przez całe pisowskie rządy i nienawiść do UE. Bo spotkania Balbiny z Wasinem to jest fakt, a nie plotka. O tych spotkaniach z mównicy sejmowej powiedział Tusk, a Balbina nie zaprzeczył. W necie na ten temat to aż huczy. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 22:25 asia-loi napisała: > A gdyby się potwierdziło, że Balbina jest ruskim agentem, to masakra. a ta Balbina to która z polityczek jest właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 22:30 perla.roztocza napisał(a): > asia-loi napisała: > > > a ta Balbina to która z polityczek jest właśnie? To ksywa Jarosława Polskę Zbaw. Nadana mu przez ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Iga na korcie w US Open 26.08.25, 22:57 asia-loi napisała: > To ksywa Jarosława Polskę Zbaw. Nadana mu przez ruskich. Asiu, a czy ty przypadkiem nie cierpisz na manię prześladowczą? I to jest troska z mojej strony. Niech ktoś cię przytuli, powie, że jesteś piękna, intrygująca, wyjątkowa, i twój świat z czarnego natychmiast zrobi się kolorowy. To dla ciebie Asiu właśnie: www.youtube.com/watch?v=I8DKAUQeae4&list=RDI8DKAUQeae4&start_radio=1 Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Dzisiaj o 17.30 zobaczymy czy wygra II-gą rundę 28.08.25, 16:12 mazala2 napisał: Wygrała pierwszą rundę czy powtórzy sukces ? Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Dzisiaj o 17.30 zobaczymy czy wygra II-gą run 28.08.25, 17:44 > mazala2 napisał: > > Wygrała pierwszą rundę czy powtórzy sukces ? > Szansa na wygraną ogromna. ZACZYNA SIĘ GRA 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Na Eurosporcie 1 28.08.25, 17:45 mazala2 napisał: > > > > mazala2 napisał: > > > > Wygrała pierwszą rundę czy powtórzy sukces ? > > > Szansa na wygraną ogromna. > > ZACZYNA SIĘ GRA 😁 > > > Serwuje Iga ! Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Na Eurosporcie 1 28.08.25, 19:56 Wygrała mecz 2:1 w setach. Brawo Iga Odpowiedz Link Zgłoś