Dodaj do ulubionych

Marcin Kierwiński

04.10.25, 18:58
Minister spraw wewnętrznych Marcin Kierwiński, właśnie słuchałem go na konferencji prasowej. Nie znałem go wcześniej. Bardzo przyjemnie się go słuchało. Sprawia wrażenie inteligentnego, kompetentnego, spokojnego, kulturalnego i stanowczego - w pozytywny sposób. Zupełnie inna klasa niż jego poprzednicy z PiS.
Obserwuj wątek
    • rotenschwanz Re: Marcin Kierwiński 04.10.25, 19:16
      Racja, chlop pochodzi z porzadnej rodziny. Sam resortowy kwiat.

ytartu napisał:

> Minister spraw wewnętrznych Marcin Kierwiński, właśnie słuchałem go na konferen
      > cji prasowej. Nie znałem go wcześniej. Bardzo przyjemnie się go słuchało. Spraw
      > ia wrażenie inteligentnego, kompetentnego, spokojnego, kulturalnego i stanowcze
      > go - w pozytywny sposób. Zupełnie inna klasa niż jego poprzednicy z PiS.
      • ytartu Re: Marcin Kierwiński 04.10.25, 19:37
        rotenschwanz napisał:

> Racja, chlop pochodzi z porzadnej rodziny. Sam resortowy kwiat.
        >
        >
        > ytartu napisał:
        >
        > > Minister spraw wewnętrznych Marcin Kierwiński, właśnie słuchałem go na ko
        > nferen
        > > cji prasowej. Nie znałem go wcześniej. Bardzo przyjemnie się go słuchało.
        > Spraw
        > > ia wrażenie inteligentnego, kompetentnego, spokojnego, kulturalnego i sta
        > nowcze
        > > go - w pozytywny sposób. Zupełnie inna klasa niż jego poprzednicy z PiS.

pl.m.wikipedia.org/wiki/Marcin_Kierwi%C5%84ski
        • niegracz Re: Marcin Kierwiński 04.10.25, 19:45
          to Głąb- to on zaprosił do Sejmu jako niby ekspertów od tzw. katastrofy w Smolensku astrofizyka profesora Artymowicza oraz bardzo byłego fizyka teoretyka mgra Jaworskiego
          dwóch manipulantów

i ten Kiewiński to inzynier ...
          taki polityk jak inzynier
          • ytartu Re: Marcin Kierwiński 05.10.25, 14:21
            niegracz napisał:

> to Głąb- to on zaprosił do Sejmu jako niby ekspertów od tzw. katastrofy w Smol
            > ensku astrofizyka profesora Artymowicza oraz bardzo byłego fizyka teoretyka mg
            > ra Jaworskiego
            > dwóch manipulantów
            >
            > i ten Kiewiński to inzynier ...
            > taki polityk jak inzynier
            >

Przeciwnie. To raczej dobrze o nim świadczy.
            • boggi_dan Re: Marcin Kierwiński 05.10.25, 15:51
              Kierwiński już wytrzeźwiał. Moim zdaniem powinien być skierowany na badania psychiatryczne. Kierwiński i Bodnar (były rzecznik praw obywatelskich), nie protestowali,gdy polskie kobiety były skuwane kajdanami zespolonymi.
              Gdy polskich żołnierzy tak się zadręcza.
              Co to jest za potworne, obłudne i zakłamane towarzystwo.
              • stefan4 Re: Marcin Kierwiński 05.10.25, 16:30
                boggi_dan:
                > Gdy polskich żołnierzy tak się zadręcza.

Zadręcza się polskich żołnierzy?! A tą bzdureńkę, to skąd wytrzasnąłeś?

- Stefan
              • ytartu Re: Marcin Kierwiński 05.10.25, 17:39
                boggi_dan napisał:

> Kierwiński już wytrzeźwiał. Moim zdaniem powinien być skierowany na badania psy
                > chiatryczne.
                ...

Prędzej skierować przydałoby się ciebie.

• ukos Re: Marcin Kierwiński 05.10.25, 20:56
                boggi_dan napisał:

> polskie kobiety były skuwane kajdanami zespolonymi.

Co tam jakieś kajdany. PiSSdacki troglodyta kobiety traktuje maczugą teleskopową. PiSSdacki postęp sprowadza się do udoskonalania maczugi teleskopowej.
                • stasi1 Re: Marcin Kierwiński 06.10.25, 09:25
                  Ale to chyba jasne że niewinna kobieta woli dostać tą pałka teleskopową niż ta winna być skuta. Zresztą ta skuta i tak była szykanowana, pozbawili jej wolności i za co? Chciała przecież dobrze dla PiSu, więc powinno jej medal dać
      • x2468 Re: Marcin Kierwiński 05.10.25, 18:38
        Gdyby był resortowy to by był w pis. Najlepszy przykład to szef BBN syn esbeka i wnuk ubeka Cenckiewicz.
    • laina.haase Re: Marcin Kierwiński 06.10.25, 09:16
      ytartu napisał:

> Minister spraw wewnętrznych Marcin Kierwiński, właśnie słuchałem go na konferen
      > cji prasowej. Nie znałem go wcześniej. Bardzo przyjemnie się go słuchało. Spraw
      > ia wrażenie inteligentnego, kompetentnego, spokojnego, kulturalnego i stanowcze
      > go - w pozytywny sposób. Zupełnie inna klasa niż jego poprzednicy z PiS.
      Każdy psycholog sądowy Ci powie, że najwięksi oszuści mają wyjątkowy dar krasomówczy i przyjemnie ich się słucha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka