negativum 29.11.25, 01:56 Fryzurę ma fajną, ale nie dla mnie. Mam na łbie ponad 10 blizn szytych. Coś co było modne w XVI wieku i świadczyło o waleczności (pokazywanie blizn) dziś modne nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negativum Re: Herr Donald wyszedł od fryzjera 29.11.25, 02:11 W XVI wieku golono się na łyso, bo blizny na głowie świadczyły o męstwie w boju. A dziś byle prawnik jest wygolony na łyso. Choć nie ma tam żadnych blizn. Co chcą pokazać? Jeśli chodzi o mnie włosy mam za szyję. Nie muszę blizn pokazywać. Choć je mam. Łysy facet bez blizn to ciota, a nie facet. Tylko na samej twarzy mam 4. Odpowiedz Link Zgłoś
strzal_w_punkt Re: Herr Donald wyszedł od fryzjera 29.11.25, 08:51 negativum napisał: > W XVI wieku golono się na łyso, bo blizny na głowie świadczyły o męstwie w boju > . > A dziś byle prawnik jest wygolony na łyso. Choć nie ma tam żadnych blizn. Co ch > cą pokazać? > Jeśli chodzi o mnie włosy mam za szyję. Nie muszę blizn pokazywać. Choć je mam. > Łysy facet bez blizn to ciota, a nie facet. > Tylko na samej twarzy mam 4. Chcesz kmiocie powiedzieć, że Fantomas czy Kojak był ciotą? Z ciebie to doopa nie woj, bardziej...no wiesz 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Herr Donald wyszedł z plagiatu 29.11.25, 15:24 negativum: > Fryzurę ma fajną, ale nie dla mnie. Bo Ty wiesz, ale nie powiesz, że tego fejka splagiatowałeś (czyli zacytowałeś bez podania źródła) stąd. Tamże jest też pan Ry-skin-dzyk Tadeusz oraz wiele innych postaci przerobionych na łyso. negativum: > Mam na łbie ponad 10 blizn szytych. Tyle razy upadłeś na głowę... No to doradzam kask na każde wyjście z domu, choćby i do sklepu. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
agenciputinawon Re: Herr Donald wyszedł o fryzjera 01.12.25, 15:00 Ty putinowski śmieciu, sprzedawczyku won za Don. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Herr Donald wyszedł o fryzjera 01.12.25, 15:10 debil powiela wątek innego debila Odpowiedz Link Zgłoś