Dodaj do ulubionych

Nałroki dostosowuje nazwisko do wyMAGAń bossa

10.02.26, 14:42
Na razie w nazwie firmy NOWROCKY, która zajmuje się sprzedażą specjalnych (może kiedyś będą aluminiowe ze szpicem) z podobizną NAŚLADOWCY, który już swoją czapeczkę przymierza..

Jakkolwiek kumple NAŚLADOWCY z Lechii już się w takich czapeczkach napiεrdalali na ustawce, to koncepcja firmy z czapeczką nie jest wyłącznie żenującym pomysłem kibolskim. Boss NAŚLADOWCY wymawia bowiem jego nazwisko jako "NAŁROKI", a PiSSownia bardziej zbliżona do fonetycznej pozwoli mu je powtarzać bez przypominania przez sekretarzy.
Obserwuj wątek
    • ukos Re: Nałroki dostosowuje nazwisko do wyMAGAń bossa 10.02.26, 14:45
      ukos napisał:

> sprzedażą specjalnych

czapeczek
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Nałroki dostosowuje nazwisko do wyMAGAń bossa 10.02.26, 14:50
      Tadam ❗Siostra Nawrockiego, Nina, która zarejestrowała znak towarowy "NOWROCKY", jest z zawodu cukierniczką. Firma sprzedaje czapki, koszulki, buty, plecaki. Najprawdopodobniej jest podpisana umowa z kancelarią prezydenta na zakup odzieży. Tak rodzinka kręci kasę na Polakach. x.com/szymapajo/status/2020888443773992972?s=20

https://pbs.twimg.com/media/HAujVBjWEAA_kef?format=jpg&name=medium
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Nałroki dostosowuje nazwisko do wyMAGAń bossa 10.02.26, 15:10
        Willa przy ul. Bacciarellego 4 należy do Kancelarii Prezydenta. W lokalu nr 11 zarejestrowana została prywatna Fundacja Pani Marty Nawrockiej. Członkiej Rady Fundacji jest Daniel Nawrocki.
        Czy fundacja płaci czynsz? Ile? Czy inne fundacje też mogą wynająć tam lokal?

Pytamy x.com/LeskiPiotr/status/2020969770007642512?s=20

https://pbs.twimg.com/media/HAvtRpoWcAA0ADb?format=jpg&name=medium

A mi Lepiej za Tuska🍓 ✌️ 🇵🇱 🇪🇺
        @FirmaMalaMi
        ·
        14h
        Gdzie nie zajrzę, tam Karol Nawrocki.
        Fundacja Świat Wrażliwy z Gdańska.
        W danych spółki widnieje syn Daniel i ojciec Karol.
        W 2024 roku osiągnęła przychody z cateringu i wypieku ciastek na kwotę prawie 600.000zl.
        Czy dzis ciasteczka piecze siostra
        @NawrockiKn
        dla
        @prezydentpl
        ?

https://pbs.twimg.com/media/HAwPX6haAAMG0ke?format=jpg&name=medium
        https://pbs.twimg.com/media/HAwPX2PXoAArLsO?format=jpg&name=large
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Nałroki dostosowuje nazwisko do wyMAGAń bossa 10.02.26, 15:23
        Siostra prezydenta, zaprzyjaźniony prawnik i młody deweloper. Kto zarobi na marce Nowrocky?
        tvn24.pl/polska/nowrocky-kto-zarabia-na-marce-kojarzonej-z-prezydentem-st8893718
      • stasi1 Re: Nałroki dostosowuje nazwisko do wyMAGAń bossa 10.02.26, 17:15
        Akurat teraz to się czepiasz. Skoro legalnie prowadzi biznes niech jej sprzyja szczęście. Chyba że ma jakieś konszachty że środowiskiem jej brata.
        • to.ja.pies.na.czarnych Re: Nałroki dostosowuje nazwisko do wyMAGAń bossa 10.02.26, 17:27
          stasi1 napisał:

> Akurat teraz to się czepiasz. Skoro legalnie prowadzi biznes niech jej sprzyja
          > szczęście. Chyba że ma jakieś konszachty że środowiskiem jej brata.

Prezydent jednego z większych krajów europejskich prowadzi stragan na bazarze i z tego mamy się cieszyć?

Motto reklamowe straganu Nałroki!
          Przy zakupie dziesięciu czapeczek dostaniesz gratis blanco ułaskawienie 😅
          • stasi1 Re: Nałroki dostosowuje nazwisko do wyMAGAń bossa 12.02.26, 13:58
            Bez przesady z tym, Duda też wspierał jakąś firmę i coś na honorze stracił? Nawet nie zaszkodziło mu to że właściciela zamknęli
            • to.ja.pies.na.czarnych Re: Nałroki dostosowuje nazwisko do wyMAGAń bossa 12.02.26, 14:31
              stasi1 napisał:

> Bez przesady z tym, Duda też wspierał jakąś firmę i coś na honorze stracił? Naw
              > et nie zaszkodziło mu to że właściciela zamknęli

Mentalność polskiego wyborcy osiąga dno. Dodajmy do tego co napisałeś wybór kibola i sutenera na stanowisko prezydenta i mamy pełen obraz.
              • j-k Uzgodnijmy -polski wyborca - to jeden wielki DYZMA 12.02.26, 15:00
                to.ja.pies.na.czarnych napisała:
                > Mentalność polskiego wyborcy osiąga dno.
                Dodajmy do tego co napisałeś wybór kib ola i sutenera na stanowisko prezydenta i mamy pełen obraz.

Zgodnie Uzgodnijmy - polski wyborca - to jeden wielki DYZMA

dobrze, ze ty nim nie jestes - a jednak paletasz sie po polskim forum.

po cco ?
              • stasi1 Re: Nałroki dostosowuje nazwisko do wyMAGAń bossa 16.02.26, 07:15
                Ale czy to tylko polskiego? Trump po swojej prezydeturze był niewybieralny a jednak wygrał bezapelacyjnie.
    • mazala2 Re: Nałroki dostosowuje nazwisko do wyMAGAń bossa 10.02.26, 15:19
      Moim zdaniem, to mega skandal, żeby jacyś Nawroccy zarabiali legalnie na Polakach!
      Kto im dał prawo, podczas transformacji ustrojowej byli tylko zawadą.
      Co innego Marszałek Czarzasty😁🍷
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Nałroki dostosowuje nazwisko do wyMAGAń bossa 10.02.26, 15:25
        Nawroky otworzył w Mediolanie stragan z czapeczkami. Jego syn, który obecnie wagaruje jest sprzedawcą na na straganie.
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Nałroki dostosowuje nazwisko do wyMAGAń bossa 10.02.26, 15:36
        https://pbs.twimg.com/media/HAxg_o5aUAAgC1O?format=jpg&name=medium
      • privus Buissines is buissines 10.02.26, 15:50
        mazala2 napisał:

> Moim zdaniem, to mega skandal, żeby jacyś Nawroccy zarabiali legalnie na Polaka
        > ch!
        > Kto im dał prawo, podczas transformacji ustrojowej byli tylko zawadą.
        > Co innego Marszałek Czarzasty😁🍷

https://img6.dmty.pl//uploads/202602/1770734317_tc58bu_600.jpg
        >
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Nałroki dostosowuje nazwisko do wyMAGAń bossa 10.02.26, 15:21
      ‼️‼️‼️BREAKING NEWS‼️‼️‼️ x.com/speedy5_3/status/2021101264726102491?s=20
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Nałroki dostosowuje nazwisko do wyMAGAń bossa 10.02.26, 15:39
      https://pbs.twimg.com/media/HAyKMpiXAAAOVgC?format=jpg&name=900x900
    • aroden N A U R O K Y, please. pisz poprawnie. 10.02.26, 16:04

> NAŁROKI",

Ł - nie ma w angielskim

a na koncu nie ma akcentowania (jakie byloby dla litery I)

wiec prawidlowo: NAUROKY
      • privus Re: N A U R O K Y, please. pisz poprawnie. 10.02.26, 16:16
        W rosyjskim też nie ma polskich liter :)
        • aroden Re: N A U R O K Y, please. pisz poprawnie. 10.02.26, 16:29
          privus napisał:
          > W rosyjskim też nie ma polskich liter :)

but I'm teaching the guy how to write corectly for Trump :)
          • privus Re: N A U R O K Y, please. pisz poprawnie. 10.02.26, 16:51
            I'm afraid that both of them don't know Cyrillic.
            • mazala2 Re: N A U R O K Y, please. pisz poprawnie. 10.02.26, 17:24
              privus napisał:

> I'm afraid that both of them don't know Cyrillic.

Обманщик-газетчик и легковерный читатель
              • privus Re: N A U R O K Y, please. pisz poprawnie. 10.02.26, 17:31
                Страдай, казак, и может быть, ты станешь атаманом. :)
          • to.ja.pies.na.czarnych Re: N A U R O K Y, please. pisz poprawnie. 10.02.26, 17:31
            aroden napisał:

> privus napisał:
            > > W rosyjskim też nie ma polskich liter :)
            >
            >
            > but I'm teaching the guy how to write corectly for Trump :)

Kacap storima udaje, ze zna angielski 😅
            • boggi_dan Re: N A U R O K Y, please. pisz poprawnie. 10.02.26, 17:35
              to.ja.pies.na.czarnych napisała:

> aroden napisał:
              >
              > > privus napisał:
              > > > W rosyjskim też nie ma polskich liter :)
              > >
              > >
              > > but I'm teaching the guy how to write corectly for Trump :)
              >
              >
              > Kacap storima udaje, ze zna angielski 😅
              Ale ty pieprzysz człowieku. Nie w tym wątku człowieka. A ty go znowu wywołujesz do tablicy. To powinno się leczyć.
              • to.ja.pies.na.czarnych Re: N A U R O K Y, please. pisz poprawnie. 10.02.26, 17:39
                > Nie w tym wątku człowieka.

Po jakiemu jest ten bełkot?
      • x2468 Re: N A U R O K Y, please. pisz poprawnie. 10.02.26, 17:35
        Na - uroki.
      • ukos Re: N A U R O K Y, please. pisz poprawnie. 10.02.26, 22:02
        aroden napisał:

> > NAŁROKI",

> prawidlowo: NAUROKY

Jak pomarańczowy boss wymawia "nałroki", to po polsku fonetycznie pisze się to "nałroki". Rozumiem, że te brednie o potrzebie ortograficznej poprawności Nałrokiego mógłby wyPiSSywać jakiś tuman z Tiumenia, ale żeby pierwszoligowy intelektualista PiSSdacki?
        • privus Re: N A U R O K Y, please. pisz poprawnie. 10.02.26, 22:07
          Przypuszczam, że on sam nie wie, kiedy nawracać, kiedy zawracać i kiedy zauraczać.
        • aroden jestes niekomaptybilny. 10.02.26, 22:13
          ukos napisał:
          > Jak pomarańczowy boss wymawia "nałroki", to po polsku fonetycznie pisze się to
          > "nałroki".

- ale ow Boss tego nie zrozumie i trza mu napisc NAUROKY.

Rozumiem, że te brednie o potrzebie ortograficznej poprawności Nałro
          > kiego mógłby wyPiSSywać jakiś tuman z Tiumenia, ale żeby pierwszoligowy
          > intelektualista PiSSdacki?

jestes niekompatybilny

z PiSSuarami i RuSSkimi masz swoje rachunki.

musisz sie z nimi rozliczyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka