Dodaj do ulubionych

Szczujnie w natarciu

25.02.26, 10:57
Polityka" zamieściła na okładce Martę Nawrocką i Urszulę Brzezińską-Hołownię wraz z tytułem: "Emerytury mundurowe. Największa polska armia to wcześniejsi emeryci". Redakcja sugeruje, że żony Karola Nawrockiego i Szymona Hołowni celowo przeszły na emeryturę. Były marszałek Sejmu napisał w odpowiedzi na okładkę "Polityki", że "wolne media" są gorsze od publicznych za rządów PiS. Wolne Media” w natarciu. Wczoraj zajęły się ujawnianiem moich chorób, dziś na afisz biorą moją żonę. Która po prawie 19. latach służby, w której dosłownie narażała życie, przy każdym dyżurze bojowym będąc pierwszym ogniwem obrony RP (a więc i bezczelnie handlujących dziś jej wizerunkiem dziennikarzy) - odeszła na wcześniejszą emeryturę. I z poczucia trwającego obowiązku wobec państwa - dołączyła do programu „Aktywnej rezerwy” - napisał Hołownia o publikacji "Polityki".

- Nigdy nie pchała się na świecznik, udzieliła paru wywiadów w czasie mojej prezydenckiej kampanii z 2020 r. (z której pochodzi też to okładkowe zdjęcie). NIE JEST osobą publiczną. Jej jedyną winą jest to, że jest moją żoną. Do niej też nikt nie dzwonił, zapytać, czy może wykorzystać jej twarz, nazwisko, wizerunek. Marta Nawrocka też nie wybrała sobie tego losu. Pełniąc, bez wynagrodzenia, obowiązki Pierwszej Damy - ma nadal wystawiać skarbowe mandaty? Zawsze i wszędzie powtarzałem i pilnowałem tej zasady w kampaniach: wara od rodzin polityków, to nie ich wina, że robimy to, co robimy - podkreślił wicemarszałek Sejmu z Polski 2050. www.salon24.pl/newsroom/1490912,marta-nawrocka-i-zona-holowni-wysmiane-na-okladce-polityki-wolne-media-w-natarciu.
Obserwuj wątek
    • negativum Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 11:05
      Zakuty łeb Herr Donald wszystkim steruje.
      • adam.eu Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 11:52
        A kto lub co Tobą sterowało, jak publikowałeś post Tuska na kibelku?
        A pamiętasz swoje uczucia, jak pisałeś o synie posłanki, co z powodu szczucia popełnił samobójstwo?
      • x2468 Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 14:06
        Zakuty łbie, chyba wszystkie media donosiły ze obie panie przeszły na wcześniejsze emerytury. Nawrocka w wieku 39 lat, Brzezińska Hołownia 38 lat.
        Wsadź zakuty łeb do kibelka i spuść wodę, może ci pomoże.
    • no-popis Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 11:23
      Zdziwiony? Komuniści i dzisiaj neokomuniści nie mieli i dzisiaj nie mają żadnych zasad aby utrzymać władzę. Żadnych!
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 11:26
      Ten znowu płacze.

https://m.natemat.pl/852aa655dbc767f2ad2810b3d76a2ce3,0,0,0,0.jpg
      • m.c.hrabia Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 11:30
        ot, ujownia
        • no-popis I wyżej żołnierzyki tych ruskich Szcześniak nt 25.02.26, 11:34
          m.c.hrabia napisał:

> ot, ujownia
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 11:40

Zbigniew Ziobro | SP
      @ZiobroPL

Panie
      @magyarpeterMP
      ,
      Ze zdumieniem przeczytałem Pana wynurzenia o narkotykach na imprezie z Pana udziałem. Jako wieloletni Prokurator Generalny walczyłem z mafią handlującą „białą śmiercią”. Widziałem ofiary, tragedię uzależnionych. Niestety też martwych młodych ludzi. Boss jednej z grup narkotykowych wydał na mnie wyrok śmierci.
      A Pan? Całonocne imprezy z rozsypanymi dragami w pokoju, zero zgłoszenia na policję. Czy tak postępuje kandydat na premiera? Jak ochroni Pan węgierską młodzież przed tragedią? Przecież narkotyki dostarczyła mafia. Ona stoi za tragedią i uzależnieniem niejednego młodego człowieka. Takie czyny mówią prawdę o człowieku a nie piękne słowa, które każdy może wygłaszać.
      Spojrzyj w oczy węgierskim matkom: ich dzieci zasługują na bezpieczeństwo i odpowiedzialnego lidera, nie lekkoducha!
      Nie sądzę aby gdziekolwiek w Europie wyborcy chcieliby powierzyć władzę komuś tak nieodpowiedzialnemu.

x.com/ZiobroPL/status/2026373003550855509?s=20

Jestem ciekaw czy on czyta wpisy pod swoimi postami na X?
    • adam.eu Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 11:46
      OK, a jak Ci się podobają Twoje wpisy, Negativa, czy Popisa na forum?
      • boggi_dan Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 16:49
        adam.eu napisał:

> OK, a jak Ci się podobają Twoje wpisy, Negativa, czy Popisa na forum?
        >
        Piszą sobie. O co chodzi. Z Negativum mam kontakt prywatny i się nie wstydzę go. Jakoś małżeństwo Nawrockich nie wypychało swoich dzieci do ,,Tańców z gwiazdami''' w celu ocieplania swojego wizerunku? Córki Wałęsy, Kwaśniewskiego, Tuska wprawdzie talentem tanecznym ani żadnym innym nie błyszczały ale dla tatusiów zrobiły, co trzeba. Co ci się robi Adasiu?
        • to.ja.pies.na.czarnych Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 16:56
          boggi_dan napisał:

> adam.eu napisał:
          >
          > > OK, a jak Ci się podobają Twoje wpisy, Negativa, czy Popisa na forum?
          > >
          > Piszą sobie. O co chodzi. Z Negativum mam kontakt prywatny i się nie wstydzę go
          > . Jakoś małżeństwo Nawrockich nie wypychało swoich dzieci do ,,Tańców z gwiazda
          > mi''' w celu ocieplania swojego wizerunku? Córki Wałęsy, Kwaśniewskiego, Tuska
          > wprawdzie talentem tanecznym ani żadnym innym nie błyszczały ale dla tatusiów z
          > robiły, co trzeba. Co ci się robi Adasiu?
          >

Skąd wiesz, że te dzieci były wypychane przez rodziców? Masz z nimi prywatny kontakt tak jak z negatywem?
        • ta Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 21:52
          boggi_dan napisał:
          > . Jakoś małżeństwo Nawrockich nie wypychało swoich dzieci do ,,Tańców z gwiazda
          > mi''' w celu ocieplania swojego wizerunku?

Pewnie dlatego, że te dzieci ani ich rodzice nie są gwiazdami (i nie będą :D).

• adam.eu Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 08:06
          "Z Negativum mam kontakt prywatny i się nie wstydzę go"

Upoważnił Cię do pisania o tym na forum?

A zabronił Ci wypowiedzieć się o tym, jak Ci się w kontekście ataku na inne media traktować Twoje pisanie, Negativa, Popisa, Niepoprawnego i innych?
          • boggi_dan Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 11:40
            adam.eu napisał:

> "Z Negativum mam kontakt prywatny i się nie wstydzę go"
            >
            > Upoważnił Cię do pisania o tym na forum?
            >
            > A zabronił Ci wypowiedzieć się o tym, jak Ci się w kontekście ataku na inne me
            > dia traktować Twoje pisanie, Negativa, Popisa, Niepoprawnego i innych?
            >
            > Jest wolność słowa. W czym masz problem.
            Współczujemy paniom i darzymy je szacunkiem, nasza pierwsza dama to kobieta dobrze wykształcona ( Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Gdańskiego), pracująca w poważnej instytucji, a przy tym co też ważne elokwentna, elegancka i ładna, z klasą prezentująca Polskę, więc marginalne czasopismo jest przykładem gwiazdkowania. Widać, że zakute łby pracują też w Polityce. PS gdyby nie inni to byś tylko czytał co robi PIS i Nawrocki. I tak byś sobie gadał o tyłku Maryny. Dla mnie się liczą kontakty prywatne. Tu tylko można się odprężyć czasami😁 Bo to foro nic nie znaczy.
            • adam.eu Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 14:15
              "Jest wolność słowa. W czym masz problem."

Wolność słowa "pozwala" zabić w tym problem. Sam Negativym, z którym to chwalisz się pisaniem na priv popierał taką upodlił się moim zdaniem i popieraniem tejże wolności w stosunku do syna jednej z posłanek z PO. Nie było to jego jedyny taniec na grobach? Tak można to nazwać?
              A teraz Ty oskarżasz inne media, że im się nie podoba wczesna emerytura dwóch pań żon prawicowych polityków?

Tu może nawet zaskoczę Cię, i po przeczytaniu tekstu, którego NIE ZALINKOWAŁEŚ nawet w jakimś stopniu zgodziłbym się, że tekst był co najmniej niepotrzebny.
              Ale jeżeli SZCZUNIE forumowe nazywają inne media szczujniami?

Dwóch finansistów się spotkało.
              A Ty jeszcze jako mianowany przez kogoś lub samowolnie pielęgniarz geriatryczny przydzielasz pieluchy? Poświęcone? Przez spowiednika Batyra?

Ty jako finansista nakazujesz chwalić PIS za emerytury?

Kim Ty jesteś na forum? Poświęconym trollem?
              Zastanawiałeś się kiedyś nad soba samym? Być może zostawiasz to spowiednikowi, a on po pierwsze nie zna Cię dokładnie, a po drugie jest tylko jakimś człowiekiem, lepszym lub gorszym.
          • negativum Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 12:46
            adam.eu napisał:

> "Z Negativum mam kontakt prywatny i się nie wstydzę go"
            >
            > Upoważnił Cię do pisania o tym na forum?
            >
            > A zabronił Ci wypowiedzieć się o tym, jak Ci się w kontekście ataku na inne me
            > dia traktować Twoje pisanie, Negativa, Popisa, Niepoprawnego i innych?

Potwierdzam. I nie mam nic przeciw. Tania jest osobą, której można zaufać. Od zaufania się wszystko bierze.
            Sobieski np. zaufał Lipkom. I na tym się nie przejechał.
            • stefan4 Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 12:57
              negativum:
              > Sobieski np. zaufał Lipkom. I na tym się nie przejechał.

A Polska zaufała Sobieskiemu. I zapłaciła za to praktyczną utratą wszelkiej niezależności od końcowych lat wieku XVII, przez cały wiek XVIII oraz wiek XIX pod zaborami.

Z tego wniosek, że Lipkom można ufać (ważne, jeśli ktoś natrafi kiedyś na jakiegoś Lipka), ale Kwiatowi Rycerstwa i Żołnierstwa — nigdy! Szczególnie, jeśli zagarnie najwyższy urząd w państwie.

- Stefan
    • adam.eu Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 11:56
      Przeczytałeś cały artykuł? Bo zapewne nie, ja też nie czytałem.

A jeżeli chodzi o Hołownie, to jako chory chciał startować na Prezydenta? Coś mi się to kupy nie trzyma.
      Idzie w ślady Ziobry, choroba ma go tłumaczyć?
      • boggi_dan Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 17:56
        adam.eu napisał:

> Przeczytałeś cały artykuł? Bo zapewne nie, ja też nie czytałem.
        >
        > A jeżeli chodzi o Hołownie, to jako chory chciał startować na Prezydenta? Coś m
        > i się to kupy nie trzyma.
        > Idzie w ślady Ziobry, choroba ma go tłumaczyć?
        >
        Wiadomo kto napisał ten obrzydliwy paszkwil na obie kobiety. To Joanna Solska 76-letnia dziennikarzyna z POlityki o bogatej przeszłości. Poprzez posadę pismaka w ,,Sztandarze Młodych'', potem członka egzekutywy POP PZPR, wielokrotnie nagradzanej pieszczoszki reżimu Jaruzelskiego by zostać ,,gwiazdą Polityki. Tyle że gwiazda weszła w buty celebrytów i artystów różnej maści pisząc paszkwile ziejąc nienawiścią.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 12:16
      Tania zamiast marnować czas na Foro idź pod bramę wiezienia bo prezydenta ci sklamkowano 🤡
      tvn24.pl/katowice/prezydent-czestochowy-zatrzymany-st8918441
    • perla.roztocza Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 12:57
      dla nich ideałem jest Kwaśniewska, która jak sama przyznała była kiedyś sekretarką.
      Natomiast Nawrocka z tym ściganiem przestępców, i Hołownia z lataniem na Migach, nie mogą się z tymi zawodami porównywać do zawodu sekretarki właśnie.
    • hana2 Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 13:22
      Hołownia chyba chce iść drogą konfederacji i razem i stać się krytykiem wszystkiego co związane z Tuskiem. A ja nie lubię, gdy się Tuska krytykuje przy pomocy kłamstw i manipulacji, tak jak i nie lubię, gdy w ten sposób atakuje się Hołownię.

Czy politycy nauczą się kiedyś ustalać punkty styczne i wybierać pracę dla dobra narodu a nie jedynie realizować własne ego? Nie sądzę, że szybko.
      • stefan4 Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 13:38
        hana2:
        > Czy politycy nauczą się kiedyś ustalać punkty styczne i wybierać pracę dla dobra
        > narodu a nie jedynie realizować własne ego?

Sami się nie nauczą, to nasze zadanie. Dopóki realizacja własnego ego przynosi więcej korzyści wyborczych niż praca dla dobra narodu, to realizujący własne ego idą w górę, a pracujący dla dobra narodu są spychani w dół.

Musimy nauczyć się kierować nasze głosy nie na tego, kto nas ujął za serce wczorajszym ognistym wystąpieniem w telewizorze, tylko na tego, kto od dawna wykonuje pracę dla naszego dobra. I w ogóle głosować nie sercem tylko głową; serca dają się łatwiej oszukać.

- Stefan
        • m.c.hrabia Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 14:12
          Musimy nauczyć się kierować nasze głosy nie na tego, kto nas ujął za serce wczorajszym ognistym wystąpieniem w telewizorze, tylko na tego, kto od dawna wykonuje pracę dla naszego dobra. I w ogóle głosować nie sercem tylko głową; serca dają się łatwiej oszukać.

ciekawe gdzie takowych znaleźć, znasz kogoś ?

• hana2 Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 15:00
            W wyborach samorządowych łatwiej takie rozwiązanie wprowadzić. Być może moja kandydatka kiedyś dostanie się do sejmu.
      • boggi_dan Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 11:48
        hana2 napisała:

> Hołownia chyba chce iść drogą konfederacji i razem i stać się krytykiem wszystk
        > iego co związane z Tuskiem. A ja nie lubię, gdy się Tuska krytykuje przy pomocy
        > kłamstw i manipulacji, tak jak i nie lubię, gdy w ten sposób atakuje się Hołow
        > nię.
        >
        > Czy politycy nauczą się kiedyś ustalać punkty styczne i wybierać pracę dla dobr
        > a narodu a nie jedynie realizować własne ego? Nie sądzę, że szybko.
        Nie dawno byłaś zachwycona Trzecią Drogą. A, że Hołownia przejrzał na oczy to be. Dzięki nie mu Nawrocki został zaprzysiężony. Dziwi mnie tylko, że Ty taka feministka i nie bronisz kobiet, bo Ci się nie podoba teraz ta opcja polityczna. Bo o tym jest wątek. Hołownia odrabia wizerunek, który stracił bo przystąpił do tej koalicji.Tak to nigdy by nie rzadziła ta koalicja. Bo PIS wygrał wybory.
        • boggi_dan Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 12:01
          Dzięki Hołowni. To media atakują jego kobietę. Właśnie za to.
        • hana2 Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 15:20
          "zachwycona Trzecią Drogą"

Mnie polityka nie ekscytuje tak bardzo, abym się zachwycała politykami. Uważałam, że partia Hołowni jest potrzebna na scenie i była potrzebna, aby zakończyć nieudolne rządy PiSu.

Nie czytałam tekstu, ale stwierdza fakty chyba. Myślę, że akurat w przypadku Hołowni pisanie o jego żonie podnosi mu noty. Nie da się jej nie szanować za to co robiła i robi.

Jeśli chodzi o Martę Nawrocką to też uznanie, że młodej dziewczynie, z małym dzieckiem, chyba bez odpowiedniego podczas rekrutacji wykształcenia udało się dostać do Służby Celnej, w czasie gdy wtedy w Trójmieście tak ciężko było o jakąkolwiek pracę ludziom po studiach.
    • qwardian Re: Szczujnie w natarciu 25.02.26, 13:59
      Semickie łotry zawsze atakują najsłabszych, księży katolickich, kobiety i dzieci poczęte.
      • ta Re: Szczujnie w natarciu 26.02.26, 20:02
        qwardian napisał:

> […] i dzieci poczęte.

Wszystkie dzieci są bez wyjątku poczęte.
        Dzieci „niepoczęte” to chyba te ze snów.
        • stefan4 Re: Szczujnie w natarciu 26.02.26, 23:33
          qwardian:
          > kobiety i dzieci poczęte.

ta:
          > Wszystkie dzieci są bez wyjątku poczęte.

Z dziećmi masz rację. Ale co do kobiet niepoczętych to w rojeniu Qrwadiana jakiś zalążek może tkwić.

Na przykład Afrodyta narodziła się z morskiej piany, od razu w wieku ponaddziecięcym. A Atena wyskoczyła Zeusowi z głowy, też od razu dorosła. Widzisz? — historia zna niepoczęte kobiety, głoszone przez Qrwadiana... No, może nie historia, tylko religia, ale może to i lepiej?

- Stefan
      • hana2 Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 08:54
        Jak zwykle troska o płody, a nikogo nie interesuje, że najmlodsze dzieci wychowuje w dużej części niewykwalifikowana kadra, wychowuje według własnych przekonań co do wychowania zamiast wiedzy psychologicznej,
        że brakuje szkół dla dzieci, że szkoły przyjmują dwa razy więcej dzieci niż powinny i tworzą się mocno zagęszczone kołochozy dostarczające maksymalnego przebodzcowania. Ale przeciez wszystkiemu winne są media społecznościowe. I aborcja.

• boggi_dan Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 11:57
          Obydwie Ty i Ta wyżej. Co bronią wartości kobiet. Wystarczy że ktoś jest z innej opcji politycznej i można go upodlić. Jak pani prezydentowa, żona Hołownii lub dwie panie z Funduszu Sprawiedliwości. Te wasze farmazony o feminizmie kobiet to można sobie wsadzić w buty. Trafienie w czarną dziurę feminizmu, instynkt do zachowania gatunku i przetrwania zamienił się w żądzę dominacji i panowania nad światem.
          • ta Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 12:02
            A czym te panie z okładki zostały „upodlone” ?
            Tym, że napisano prawdę o ich statusie emerytek przed czterdziestką?
            Przecież to PRAWDA.
            • boggi_dan Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 12:28
              Mnie to dziwi. Czterdziestoletnie emerytki. Publikacja zbiega się w czasie z ostrą dyskusją, ocierającą się o hejt pod adresem pierwszej damy za wywiad w TVN24. Było sporo dyskusji o tym na innym portalu. Ty nie widzisz w tym nic złego. Wszystko jest napisane wyżej. Z jakich powodów te dwie kobiety są atakowane przez media sprzyjające rządowi teraz.
              • ta Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 13:17
                boggi_dan napisał:

> Mnie to dziwi. Czterdziestoletnie emerytki.

Mnie też dziwi, że można zostać emerytem po 15 latach pracy, ale takie jest prawo i trudno.
                Może czas na dyskusję o przedłużenie czasu pracy w tych wybranych zawodach chociażby do lat dwudziestu.

>Publikacja zbiega się w czasie z ostrą dyskusją, ocierającą się o hejt pod adresem pierwszej damy za wywiad w >TVN24

Napatoczyła się sama, wystawiła na ocenę i ją dostała. Nikt jej nie zniewolił i do TVNu nie ciągnął wołami.
                Wywiad był na żenująco niskim poziomie i to za sprawą obu stron, także redaktor prowadzącej.
                Pani Nawrocka słabo posługuje się j.polskim i ma kłopoty w wyrażeniem swoich myśli.
                Akurat to, że ty tego nie zauważasz nie dziwi.

>Było sporo dyskusji o tym na innym portalu. Ty nie widzisz w tym nic złego.

A co mnie „inny portal”? Rozmawiamy tutaj. Zresztą niewiem co masz na myśli pisząc „ portal”, bo często mylisz portal z forum. To, że ktoś, gdzieś, coś i nie wiadomo co klepie ma mnie przekonać do twojego partyjnego wzmożenia i sekciarskiego odurzenia?

> Z jakich powodów te dwie kobiety są atakowane pr
                > zez media sprzyjające rządowi teraz.

Przede wszystkim, co znaczy „ atakowane”, wcześniej pytałam, co znaczy „ upodlane” i „oplute”, jak piszesz ale nie odpowiadasz, bo to nieprawda.
                Konkretnie proszę.
                A dlaczego teraz? Porzuć teorie sPISkowe. Pani Hołownia akurat całkiem niedawno odeszła na emeryturę, o czym także informował jej mąż, a pani Nawrocka udzieliła wywiadu. Obie wypłynęły publicznie, a teraz zdziwko i oburz.
                Obie, jako żony pierwszej i do niedawna drugiej osoby w państwie są na świeczniku i pod obstrzałem opinii publicznej, dlaczego zdziwione, nie wiem.
    • wariant_b Re: Szczujnie w natarciu 26.02.26, 01:00
      Swoim wpisem tylko to potwierdzasz.
      • boggi_dan Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 11:59
        wariant_b napisał:

> Swoim wpisem tylko to potwierdzasz.
        No i? Może rozwiń swoją doskonałą myśl? Można opluwać żony polityków?
        • ta Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 12:04
          boggi_dan

> Można opluwać żony polityków?

Czym te panie „ zostały oplute”?
          Są emerytkami? Są!
          • negativum Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 12:52
            ta napisała:

> boggi_dan
            >
            > > Można opluwać żony polityków?
            >
            > Czym te panie „ zostały oplute”?
            > Są emerytkami? Są!

Mój kumpel został emerytem po 15 latach. I słusznie. Trójkąt Bermudzki. Wchodzisz z interwencją i widzisz mózg dziecka na ścianie.
            Nie wiem co przeszkadzają Herr Donaldowi wszelkie formacje mundurowe? Ale ten zakuty łeb, jest też zagadką dla psychiatrów.
    • strzal_w_punkt Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 10:44
      Prawicowa szczujnia idzie na całość i wysyła swoją "młodzież" na protesty przeciw programowi SAFE!
    • no-popis o szczujniach 27.02.26, 11:55
      Kluczem do wyjaśnienia fatalnego zjawiska dla Wolnych Mediów jest spore uzależnienie od rządu.
      Na samą tylko kampanię "Robimy Nie gadamy" rząd Tuska przeznaczył 8 000 000zł z publicznych pieniędzy. Paranoja aby jakikolwiek rząd wydawał pieniądze publiczne na własną propagandę.
      To dotyczy każdej strony politycznej. Rząd PiS też grubo finansował media prawicowe i głodził liberalnolewicowe.
      Dopóki nie rozwiąże się tego (innych też) problemu dotąd Wolność Mediów będzie iluzoryczna.
      Rozwiązaniem tego problemu mogą być :
      - zakaz wydawania pieniądze na reklamę publiczną poza mediami publicznymi
      - i inne do dyskusji
      Tak jak jest teraz od lat być nie może a media papierowe będące w kryzysie są na to szczególnie wrażliwe.
      Tego rodzaju wniosków nie usłyszymy od liderów dwóch szkodników jakimi są Kaczyński i Tusk.
    • wielki-bu-4321 Re: Szczujnie w natarciu 27.02.26, 12:10
      Tak przy okazji.
      Szymuś , jak tam stódia na Kolegióm Tómanów ?
      A jak tam matóra Batyrowej i stódia na prawie ?

www.youtube.com/@okiemwiejskiego/videos
      • no-popis Tusk jak Putin 27.02.26, 15:24
        wielki-bu-4321 napisała:

> Tak przy okazji.
        > Szymuś , jak tam stódia na Kolegióm Tómanów ?
        > A jak tam matóra Batyrowej i stódia na prawie ?
        Wykorzysta i ....wypluje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka