superspec2 23.03.26, 14:49 Jakoś przywykłem do uczestnictwa w forum. www.wirtualnemedia.pl/to-dlatego-byly-zwolnienia-tyle-strat-mialy-wyborcza-i-gazeta-pl,7267149618538912a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Odczuwam lęk o przyszłość Gazeta.pl 23.03.26, 15:05 superspec2 napisał: > Jakoś przywykłem do uczestnictwa w forum. > > www.wirtualnemedia.pl/to-dlatego-byly-zwolnienia-tyle-strat-mialy-wyborcza-i-gazeta-pl,7267149618538912a Nie martw się. Luki rynkowe natychmiast zostają zagospodarowane. Dla Naczelnego GW i zespołu ważniejsze były cele polityczne niż biznesowe i zrobili z poważnego dziennika brukowiec polityczny a ta część rynku jest mocno zajęta. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy no to fact, 23.03.26, 16:22 superspec2 napisał: > Jakoś przywykłem do uczestnictwa w forum. no to fact, - to jedyny. powod dla ktorego mi GW troche szkoda.... PS: paradoksalnie dla samej GW - lepsze sa Rzady PiSu i zywot jako Gazeta Opozycyjna.... za Rzadow Platfusiarni - GW - jako Gazeta pro-Rzadowa - zdycha... Odpowiedz Link Zgłoś
superspec2 Re: no to fact, 24.03.26, 18:07 Dzięki udziałowi w tym forum podjąłem leczenie psychiatryczne. Dlatego szkoda mi tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: no to fact, 24.03.26, 19:01 Mam nadzieję, że uprzedzą odpowiednio wcześniej, jeśli będą zamykać forum, żeby można było własne stworzyć i tam się przenieść. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: no to fact, 24.03.26, 19:26 tapatik napisał: > Mam nadzieję, że uprzedzą odpowiednio wcześniej, jeśli będą zamykać forum, żeby > można było własne stworzyć i tam się przenieść. > Teraz już wiemy skąd się biorą w mediach polityczni ignoranci a nawet pospolici głupcy. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: no to fact, 24.03.26, 22:05 mazala2 napisał: > Teraz już wiemy skąd się biorą w mediach polityczni ignoranci a nawet pospolici > głupcy. Wytłumaczycie mi w takim razie, bo ja nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś