Dodaj do ulubionych

Koniec PiSu już blisko?

05.05.26, 13:18
wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198012,32769424,w-pis-dojdzie-do-rozlamu-przed-wyborami-kaczynski-doprowadzil.html#do_w=77&do_v=1895&do_st=RS&do_sid=2864&do_a=2864&e=RelRecImg5&do_upid=1895_ti&do_utid=32769424&do_uvid=1777924813348
Nawet pisowcy tak pomału już o tym myślą
Obserwuj wątek
    • opa34 Re: Koniec PiSu już blisko? 05.05.26, 13:27
      Obojetnie co z ta partia,pisizm jeszcze pokolenia bedzie bedzie szkodzil Polakom i Polka
    • no-popis Świetna wiadomość 05.05.26, 14:08
      stasi1 napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198012,32769424,w-pis-dojdzie-do-rozlamu-przed-wyborami-kaczynski-doprowadzil.html#do_w=77&do_v=1895&do_st=RS&do_sid=2864&do_a=2864&e=RelRecImg5&do_upid=1895_ti&do_utid=32769424&do_uvid=1777924813348
      > Nawet pisowcy tak pomału już o tym myślą

To bardzo dobra wiadomość.
      Mnie jest obojętne czy wpierw upadnie wioska sołtysa Kaczyńskiego czy wioska sołtysa Tuska bo obie są podobnie szkodliwe dla RP. Upadek jednego bieguna duopolu, zgodnie z prawami fizyki, spowoduje upadek drugiego bieguna czyli całego duopolu.
      • asia-loi Re: Świetna wiadomość 05.05.26, 14:20
        no-popis napisała:

Upadek jednego bieguna duopolu, zgodnie z prawami fizyki, spowoduje upadek drugiego bieguna czyli całego duopolu.
        >
        I co wtedy będzie 🤔
        Konfy dwie 🫣
        • no-popis Re: Świetna wiadomość 05.05.26, 14:32
          asia-loi napisała:

> no-popis napisała:
          >
          > Upadek jednego bieguna duopolu, zgodnie z prawami fizyki, spowoduje upadek drug
          > iego bieguna czyli całego duopolu.
          > >
          > I co wtedy będzie 🤔
          > Konfy dwie 🫣
          >
          >każda pustka będzie szybko zagospodarowana.
          Kiedyś był AWS i miejsce po nim zostało zagospodarowane, kiedyś była Unia Wolności i .... nic nie jest wieczne a to co jest i tak trwa zbyt długo.
      • stasi1 Re: Świetna wiadomość 06.05.26, 09:38
        Ale z twoich postów to nie wynika aby ci było wszystko jedno. Dlatego wszyscy piszą o tobie pisowiec
        • no-popis Re: Świetna wiadomość 06.05.26, 10:08
          stasi1 napisał:

> Ale z twoich postów to nie wynika aby ci było wszystko jedno. Dlatego wszyscy p
          > iszą o tobie pisowiec

Nie wszyscy! Wszyscy żołnierze PO ..
          Tak!
          • stasi1 Re: Świetna wiadomość 08.05.26, 07:27
            Tak, faktycznie. Raz przecinek stwierdził że jesteś platfusem. Powód? Akurat napisałeś prawdę.
            • no-popis Re: Świetna wiadomość 08.05.26, 12:08
              stasi1 napisał:

> Tak, faktycznie. Raz przecinek stwierdził że jesteś platfusem. Powód? Akurat na
              > pisałeś prawdę.
              Nie tylko przecinek ale kilku innych ale to nie ma znaczenia bo znaczenie ma to co piszę i rozumiem Twoje frustracje bo głupio jest być takim 100 % Tuskiem jak Ty.
              PS
              Poodbnie jak TVP i neokomuniści za "prawdę" uważasz tylko to z czym Ty się gadzasz.
              • stasi1 Re: Świetna wiadomość 10.05.26, 09:17
                tak dla mnie 2 razy dwa to cztery z tym się zgodzę. Ale trudno mi sie zgodzić z tym że czarne jest białe i odwrotnie..
                Przesadzasz z tym Tuskiem. Przecież zakładam wątki o tym jak źle ten rząd robi prowadząc dalej zakupy dla armii w taki sposób jak PiS. Nawet dałem kiedyś wątek; Jednak piS miał rację. Tylko nie wypieram się tego że nie lubię kaczyńskiego(jakby premierem był Hołownia to bys stwierdział że jestem 100% Hołownią), ty wypierasz się że go lubisz ale po twoich wypowiedziach tutaj wynika że jesteś 905 pisowcem. Kiedyś się ciebie spytałem kogo popierasz, nie dostałem odpowiedzi
                • stasi1 Re: Świetna wiadomość 10.05.26, 09:23
                  ProPiS
                  ,,Najlepszą? Rozumiem, że zapomniałeś napisać: Twoim zdaniem. Według standardów demokratycznych, to coś czego brakuje w Polsce, stacja ta nie spełnia kryterium Wolnych Mediów od wielu już lat, niestety.
                  Stasi, proszę przestań nazywać pisowcami ludzi i niezależnych poglądach. Każdy kto nie ma tutaj 100 % zgodności z Tobą i linią kierowniczej partii jest dla Ciebie pisowcem. Świata dużo więcej kolorów niż tylko te, które widzisz czyli biały i czarny.
                  Weź też pod uwagę, że w tej transakcji, w całym pakiecie medialnym jaki kupił Paramount, wartość TVN to 0.6% (zero przecinek sześć dziesiątych procenta).
                  • no-popis Re: Świetna wiadomość 10.05.26, 09:39
                    stasi1 napisał:
                    > Weź też pod uwagę, że w tej transakcji, w całym pakiecie medialnym jaki kupił P
                    > aramount, wartość TVN to 0.6% (zero przecinek sześć dziesiątych procenta).
                    Nie rozumiesz problemu.
                    Nie wypowiadałem się tutaj, która stacja najbardziej mi się podoba, to zupełnie inna sprawa, ale wypowiedziałem się nt czym jest TVN w pakiecie zakupowym Paramount i to jest około pół procenta. Pół procenta to tyle co byś ogłosił jako wielki sukces Tuska gdyby o tyle wzrosłą gospodarka za rządu Tuska ale też tyle co określiłbyś jako zły wynik na granicy błędu statystycznego gdyby o tyle wzrosła gospodarka zz rządu PiS.
                • no-popis Re: Świetna wiadomość 10.05.26, 09:33
                  stasi1 napisał:

> tak dla mnie 2 razy dwa to cztery z tym się zgodzę. Ale trudno mi sie zgodzić z
                  > tym że czarne jest białe i odwrotnie..
                  Tu mamy to samo zdanie ale ze stosowaniem tej zasady mamy różnie :)
                  > Przesadzasz z tym Tuskiem.
                  Masz 99 % zgodności z Tuskiem. Sporadycznie jak któryś tuskowiec zamiast 2+2=5 powiedział 8x7=49 no to zareagowałeś w krańcowym przypadku.
                  Ogólnie to w 99 % popierasz tuskową patologię.
    • mazala2 Tuż, tuż po czerskiej ulicy 08.05.26, 11:47
      stasi1 napisał:

to co boot powinien
    • czciborwielki Niech się w końcu rozpier...lą 08.05.26, 16:59
      stasi1 napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198012,32769424,w-pis-dojdzie-do-rozlamu-przed-wyborami-kaczynski-doprowadzil.html#do_w=77&do_v=1895&do_st=RS&do_sid=2864&do_a=2864&e=RelRecImg5&do_upid=1895_ti&do_utid=32769424&do_uvid=1777924813348
      > Nawet pisowcy tak pomału już o tym myślą

A niech się w końcu rozpier...lą
    • stefan4 Re: Koniec PiSu już blisko? 09.05.26, 00:13
      stasi1:
      > Koniec PiSu już blisko?

Ja to sobie tak wyobrażam. PiSowscy harcerze będą chcieli zaśpiewać sobie (jak to harcerze) o ognisku płonącym w lesie (i stwarzającym znaczne zagrożenie pożarowe) i zrobią to po PiSowsku:
          ,,POnie ognisko w lesie,
          wiatr smętną piosnkę niesie
      ''
      A wtedy maślarze oburza się na nich o to, że sławią PO. I to będzie pretekstem do rozwodu...

- Stefan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka