perla.roztocza 06.06.26, 17:35 www.instagram.com/p/DFr5EKauCNK/?utm_sourc ciekawe czy ktoś docenia taką ekspresję artystyczną, głębię wyrazu, czy niestandardowe użycia pędzla właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy ruszne sa gusta i gusła 06.06.26, 17:40 zatem nie boj zaby - taki ktos sie znajdzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: ruszne sa gusta i gusła 06.06.26, 17:43 obrotowy napisał: > zatem nie boj zaby - taki ktos sie znajdzie ... a ty nie jesteś zainteresowany tym dziełem właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: ruszne sa gusta i gusła 06.06.26, 17:48 perla.roztocza napisał(a): najdzie ... > > a ty nie jesteś zainteresowany tym dziełem właśnie? nie odrzuca mnie jej styl, ani tematyka - miesci w we wspolczesnym mainstreamie. - ale sa dla mnie zbyt drapiezne. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: ruszne sa gusta i gusła 06.06.26, 18:07 obrotowy napisał: > nie odrzuca mnie jej styl, ani tematyka - miesci w we wspolczesnym mainstreamie > . > - ale sa dla mnie zbyt drapiezne. znakomita recenzja, niemniej z takimi surowymi ocenami musiał się też mierzyć Monet na początku swej drogi, o wielu innych artystach nie wspominając właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: portret Gosi własny? 06.06.26, 20:58 hordol napisała: > > w stylu Egona Schiele > To już było a ten to cóż za jeden? No dobra, sprawdziłem i obejrzałem jego obrazy. On taki niedzisiejszy, z odległych czasów, nie umywa się do naszej artystki właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: portret Gosi własny? 06.06.26, 23:54 Do waszej Beaty Kempy czy nieznanej mi z imienia posłanki Zaleskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: portret Gosi własny? 07.06.26, 08:25 hordol napisała: > No jak nie? Wypisz ,wymaluj Nie no, oprócz kreski liczy się treść/przesłanie. Jedna (ta Twoja) to pozytywne emocje, a ta gosia/srosia epatuje wulgaryzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy ee tam... to komsomolka 07.06.26, 15:30 taziuta napisał: > Nie no, oprócz kreski liczy się treść/przesłanie. > Jedna (ta Twoja) to pozytywne emocje, a ta gosia/srosia epatuje wulgaryzmem. ee tam... - to komsomolka. epatuje checia do pracy. - think pink. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: obraz 07.06.26, 06:09 perla.roztocza napisał(a): > www.instagram.com/p/DFr5EKauCNK/?utm_sourc > > ciekawe czy ktoś docenia taką ekspresję artystyczną, głębię wyrazu, czy niestan > dardowe użycia pędzla właśnie? Na drzwiach, w chłopięcych toaletach, w podstawówkach, jest wiele plagiatów tego wybitnego dzieła pani artystki. Odpowiedz Link Zgłoś
at.attin Re: obraz 07.06.26, 12:58 Co Pani robi w szkolnych chłopięcych toaletach? Jest pani nauczycielką czy zbokiem? no-popis napisała: > > Na drzwiach, w chłopięcych toaletach, w podstawówkach, jest wiele plagiatów teg > o wybitnego dzieła pani artystki. > > Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Jaskółka 07.06.26, 08:20 Pewnie będzie dodatek do emerytury. Ci ludzie nie będą mieć, bo nie są artystami. Jaskółka | Slavic Folk Metal Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Jaskółka 07.06.26, 10:07 negativum napisał: > Pewnie będzie dodatek do emerytury. nie, ma być emerytura. Malarka Gosia została wskazana palcem przez rząd jako ta nieszczęsna artystka, której nie stać na płacenie składek, gdyż nie może sprzedać swoich obrazów. Dlatego my wszyscy (ty też forumowiczu) zapłacimy za nią jej składki właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: obraz 07.06.26, 11:47 Witkacy - portrety Zamek Książąt Pomorskich - Słupsk Witkacy, jak wiadomo, nie był artystą. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: obraz 07.06.26, 13:55 Witkacym się fascynuję od lat 80tych. Do dziś go nie pojąłem. Cornelius Odpowiedz Link Zgłoś