Dodaj do ulubionych

Kuna i Żagiel na zdjęciach z Kwaśniewską

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 09:29
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: NIEWYBORCA A MICHNIKA KTOŚ WCZEŚNIEJ WYRETUSZOWAŁ?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 09:30
      • Gość: szymek Owszem, wyretuszował, ale Twój mózg... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 09:36
        ... I to nawet skutecznie, skoro takie głupoty wypisujesz...
        • Gość: NIEWYBORCA A CO, WTEDY JESZCZE NIE CHLAŁ Z URBANEM, MILLEREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:08
          i resztą 'wrogów'?
          Nie wiedziałem, bardzo sorry i Wesołych Świąt, Słupniku...
          • Gość: przyjaciel rodziny nie naśmiewać się z Jolki,Kuny,Żagla -to Alzheimer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:32
            • Gość: wesoły sanitariusz raczej wygląda na chorobę szalonych krów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:33
            • witek.bis Re: nie naśmiewać się z Jolki,Kuny,Żagla -to Alzh 17.12.04, 10:34
              Który to Alzheimer - ten z lewej czy z prawej?
              • Gość: Edek wszyscy ze zdjęcia to Alzheimer; Kulczyk też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:36
              • Gość: oplatek CIEKAWE CO JOLKA KUNIE ZYCZYLA ??????????????? IP: 66.144.4.* 18.12.04, 02:26
          • Gość: Bum ! Re: Czy jak plujesz to robi ci sie lzej??? IP: 129.81.192.* 17.12.04, 17:44
            "NIEWYBORCA", czy - raczej - kolejny
            skrzywiony psychicznie wyzywajacy sie
            na tym forum?
          • Gość: roto Re: A CO, WTEDY JESZCZE NIE CHLAŁ Z URBANEM, MILL IP: *.proxy.aol.com 17.12.04, 20:16
            prezydent oszustow tak go trzeba nazwac bo pokazal ze jest otoczony
            zlodziejami oszustami!!takiego prezydenta nikt niechce!!!powinien sie
            zdymisjonowac teraz,bo szpiedzy przyjada po niego!!!
            • Gość: Leonardo D. DAMA Z KUNĄ ?????????????? A FE !!!!!!!!!!!!! IP: 209.232.65.* 18.12.04, 02:36
        • Gość: wojtek szymek, urwałeś się z choinki, czy co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:38
        • chilum Re: Owszem, wyretuszował, ale Twój mózg... 17.12.04, 14:11
          He,dobre.
          Bo jeszcze zanim zobaczyłem Twój post,chciałem napisać identyczne słowa:-).
          • Gość: do chiluma biedaku, sklonowali cię z szymka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 15:39
            a może przeszliście przez tę samą maszynkę do zmiękczania mózgu na rozbrat?
            ty się śmiej, ale to wcale nie było dla ciebie takie dobre.
            • chilum Re: biedaku, sklonowali cię z szymka? 17.12.04, 19:53

Mnie dziwi tylko to,że czepiacie sie Michnika przy kazdej okazji.
              Pewnie Cie to nie zainteresuje,ale ja od okolic Rozbrat&Co jestem tak daleko jak tylko można.

Jeszcze zaloguj się,bo nie wiem do kogo piszę.
              • Gość: do chiluma sorki, masz objawy jak byś złapał syfa na rozbrat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:57
        • Gość: wiesio Re: Owszem, wyretuszował, ale Twój mózg... IP: *.ipt.aol.com 17.12.04, 18:44
          a ten co to zdjecie opublikowal mial jakis mozg ??
      • Gość: Dawid Rosenblum Re: A MICHNIKA KTOŚ WCZEŚNIEJ WYRETUSZOWAŁ?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:53
        Piszę z Izraela.
        My państwy Polaków bardzo prosiemy, niech ten Waszy Giertych nie przyjeżdża do
        nas, bo on podono o obywatelstwo Israel się stara na zasadzi wontków rodzinny.
        On nawet chciałbyaby mu jego pochodzenie (Żydowsko - rosyjskie)uznali w
        Knessecie.Podobny nawet na nastepny posiedzenie Komisji Największyj ma pokazać
        jaki to on jest członek obrzezany.
        Ale niech on już sobie siedzi w tej Polsce.
        • Gość: Filifionek Re: To nie ten Giertych!!!... IP: *.MAN.atcom.net.pl 17.12.04, 21:38
          Ten jest z Poznania, a tobie chodzi o Giertycha z Chełma. Ten z Chelma w
          komisji nie zasiada bo wlasnie niesłusznie siedzi.
      • Gość: Ciekawy Re: A MICHNIKA KTOŚ WCZEŚNIEJ WYRETUSZOWAŁ?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:56
        Ludzie, chciałbym się dowiedzieć, czy w tym cyrku Komisji do sprawy Orlenu to
        ci ludzie mają nazwiska, czy używają pseudonimów bo jak to ma być:
        Kuna
        Żagiel
        Gruszka
        Gruby Rycho
        itp...
        Co to się tutaj nie dzieje? Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: belzebub NIE! ZASZKODZIL MU OPLATEK I POSZEDL Z COFKĄ DO WC IP: 66.144.4.* 18.12.04, 02:23
          :)
    • ayran Kuna i księżniczka 17.12.04, 09:52
      www.zycie.com.pl
      Musze przyznać, że przez te lata oboje się mocno zmienili.
      • Gość: niezorientowany Re: Kuna i księżniczka IP: 68.23.102.* 17.12.04, 20:45
        hehehehe..na tym zdjeciu to M.Olejnik?Bo juz nie wiem o co chodzi?A ten gostek
        obok niej to kto?Olek?No zdjecie jak zdjecie...ale ten stol?Katastrofa...sama
        zastawa
    • Gość: kolednik Suto zastawiony stol? Na stole nic nie ma. IP: 200.232.137.* 17.12.04, 10:23
      • witek.bis Re: Suto zastawiony stol? Na stole nic nie ma. 17.12.04, 10:26
        No, prezcież mówią, że zastawiony! Żarcie i gorzała już w lombardzie ;)
      • Gość: świadek naoczny bon Leszek podpi..lił żarcie jak się odwrócili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 10:34
      • Gość: kolędnik2 Na stole nic nie ma. SUTO BYŁO ...POD STOŁEM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 11:56
    • Gość: go.go CZY KTOŚ TU JESZCZE UŻYWA MÓZGU??? IP: 81.219.126.* 17.12.04, 11:29
      Nawet tendencyjnośc,kłamliwości i naginanie faktów
      nie powinno urągać inteligencji(jak ktoś ją ma)
      Rozumiem ,ze to oferta specjalna dla specyficznej,
      bezmózgiej lecz silnie ideowej kategorii czytelników ŻYCIA

1.Zdjęcie jest mało czytelne na dobrą sprawę może to byc kazdy,
      2.Kwaśniewska nie jest w 95 Prezydentową,
      3. p.Kuna i Zagiel nie są w 95r.przestępcami - zresztą obecnie również I NIE WIEM JAKIE PARAGRAFY zastały złamane
      4.opłatkiem dzielimy sie z kazdym

cyt. GW _jak powiedział( Kuna) "Widziałem panią prezydentową może raz, dwa razy w życiu".Na zdjęciu ma byc akurat Zagiel- drobiazg.
      Według Życia - to SENSACYJNE spotkanie jest już... czwarte i dlatego nielegalne. GOść jeden czy drugi po 10 latch nie pamięta że spotkał się cztery razy i pół + przelotnie w kortytarzu i to jest przestępstwo
      SENSACJA!REWELACJA!TYLKO ZŁOTY PINDZISIĄT! KOmu żYCIE
      (nakład im spada czy co)

Biorąc za wzór pamięć p.Giertycha i jego amnezję Jasnogórską, p.Kuna i Zagiel to wzory prawdomówności.
      • Gość: gaduła KTOŚ TU JESZCZE UŻYWA MÓZGU ??? IP: *.iod.krakow.pl / *.IOd.krakow.pl 17.12.04, 11:40
        szkodniki take są pilnie poszukiwane !!!
      • Gość: IKS Re: CZY KTOŚ TU JESZCZE UŻYWA MÓZGU??? IP: *.ztpnet.pl 17.12.04, 15:08
        BRAWO GO GO zaraz pseudoprawicowe kundelki zaczna ujadac.Bo prawicowcy urodzili
        sie z monopolem na PRAWDE
      • Gość: dawid z pewnoscia nie ty go go go IP: 192.5.109.* 17.12.04, 16:59
        > 1.Zdjęcie jest mało czytelne na dobrą sprawę może to byc kazdy,
        tak, wyraznie widac, ze jest to maryla rodowicz z krzysztofem krawczykiem
        podczas jednej z biesiad. albo ja i moja krowa, bo ja ze wsi jestem. :) go go z
        ciebie stary sld-owiec i dzialasz zgodnie z zasada: zlapia cie za reke?
        powiedz, ze to nie twoja reka.

> 2.Kwaśniewska nie jest w 95 Prezydentową,
        albo 1996, wtedy juz jest, zreszta co to ma do rzeczy? byla i jest czescia tego
        szemranego ukladu.

> 3. p.Kuna i Zagiel nie są w 95r.przestępcami - zresztą obecnie również I NIE
        WI
        > EM JAKIE PARAGRAFY zastały złamane
        a skad ty wiesz kim oni sa? taaaak, zreszta pewnie po spotkaniu z jola zeszli
        na zla droge. :)

> 4.opłatkiem dzielimy sie z kazdym
        tak, jola znalazla bezdomnego na ulicy, ubrala go w garnitur i nakarmila, ona
        taka dobra i kocha dzieci przeciez :)), jola, jola ueber alles, ueber alles in
        der welt!
        • Gość: go.go Re: z pewnoscia nie ty go go go IP: 81.219.126.* 17.12.04, 19:46
          Gość portalu: dawid napisał(a): co napisał, a ja skomentuję
          Dawidzie:
          1.Jestes specjalistą najwyższej( światowej) klasy jesli umiesz bez najmniejszych wątpliwości rozpoznać kogos z profilu i to po 10 latach Wczesniej osobnika nie znając (przed 95)
          2.W tym punkcie sam stwierdzasz,ze mam rację>:)
          3.Tu zadajesz pytanie, więc odpowiadam> z zeznań przed szanowną komisją
          4.Żona kandytata na prezydenta Kraju, NIE MOŻE zachować się inaczej gdy ktos
          na opłatku podchodzi z życzeniami.

Oczywiście kierujesz sie Dawidzie, ostatnim zachowaniem (PIS p.Ujazdowski i p.maciarewicz) pojechali na Ukrainę,gdy delegacja POlska szła spotkac sie z drugą stroną ( janukowyczem)wielkopańsko odmówili( zaostrzając i tak groźną wówczas sytuację), bo mimo,że w gościach wielkiepany z Polski z nim NIE BEdom gadać
          Otóż p.Kwasniewska widocznie przechodziła inną kidersztubę...to cała różnica. Powinna mieć wielkopańskie chimery?

Gratuluje zacięcia, wiary ale nie rozumu
    • Gość: pyton nie nawiść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 11:42
      ja mam zdjęcie z panią B.L. z kancelari prezydęta zapytajcie czy mnie zna?
      • Gość: kolekcjoner pytonie,to pewnie jest piękne zdjęcie ! IP: *.lublin.mm.pl 17.12.04, 15:18
        czy pani B.L widnieje na nim w twoim uścisku ?
      • Gość: do pytona ciebie to najzwyczajniej mają w d..pie i nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 15:34
        .. jest to przejaw słabej pamięci B.L. lecz kondycji twojej osoby na ziemskim
        padole.
      • Gość: koziołek Matołek Z Bachą w pozycji 69 - fe niemoralne i nieestetycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:56
        • Gość: Mąciej of Beeftown to chyba lady z łabądziem,a nie z pytonem IP: *.lublin.mm.pl 18.12.04, 02:37
    • feliks-50 A ile dali na fundację Joli ????? 17.12.04, 12:08
      Jola wpada coraz bardziej do tego bagna i po co jej to było ?
      • Gość: ... Re: A ile dali na fundację Joli ????? IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.12.04, 15:00
        Obrzydliwa nagonka na Panią Jolantę Kwasniewską w katolickim stylu...
        To jest tak ważna wiadomość, że należało umieścic ją na pierwszym miejscu???
        Wypowiedzi żenujące...Wesołych Świąt hieny!!!
        • Gość: ość Re: A ile dali na fundację Joli ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:17
          To to, wyżej odszczekane, to wypisz wymaluj, styl nadwornej papugi Jaśnie
          Państwa "PREZIÓW", zwanej Dereszką.
    • Gość: wow Wow! IP: 212.160.172.* 17.12.04, 14:52
      Michniki o Kwaśniewskiej piszą!!! Wow...

po chwili

A nie, to tylko tokFM :)
    • Gość: ALFA KUNA NIE SKLAMAL IP: *.ztpnet.pl 17.12.04, 14:57
      czy ktos czytal co powiedzial p.Kuna komisji.W TVN24 powiedzieli ze niektorzy
      czlonkowie komisji znali te zdjecia.CZYZBY TO JEST ZEMSTA ZA TO ZE NIE CHCIELI
      ZLOZYC ODPOWIEDNICH ZEZNAN
    • Gość: kowal CZY ZAGIEL MA COS WSPOLNEGO Z KREDYTAMI ZAGIEL? IP: *.crowley.pl 17.12.04, 14:57
      kto wie?
    • Gość: Sowa Kuna i Lis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 15:28
      Dlaczego dopiero teraz wszyscy jak na zamówienie wyciągają na światło dzienne
      afery.Nagle przestały się podobać ekipy rządzące. Teraz wszyscy "Huzia na
      Józia".
      Nie chcę powiedzieć, że wyciąganie złego na zewnątrz jest złe. Ale pytam
      dlaczego dopiero teraz. Teraz kiedy wszystko zostało rozkradzione.Do tej pory
      media były zadowolone z obrotu sprawy. Ale powiedzenie, że "jak nie wiadomo o
      co chodzi to chodzi o pieniadze" i teraz jest trafne. Poprostu dwie obcje
      pokłóciły się o szmal. Za duży szmal przeszedłby im koło nosa. Proszę się nie
      łudzić, że Ci którzy przyjda po nich będą inni. No może jedna partia jest inna.
      Ale która?????????????????????????
      • Gość: Jacek Re: Kuna i Lis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 15:46
        Inna jest tylko Unia Polityki Realnej ale ona nigdy nie obejmie władzy w
        Polsce. Tylko sprzedaż wszystkich, z wyjątkiem energetycznych, państwowych
        przedsiębiorstw i likwidacja wszystkich państwowych agencji, funduszy celowych,
        zakładów budżetowych itd mogłaby uzdrowić sytuację w Polsce.
        • Gość: vontomke Re: Kuna i Lis IP: *.pl / 213.241.64.* 17.12.04, 17:15
          jak dojdzie POPiS do władzy zacznie się nacjonalizacja zakładów, to zabawne że
          u nas prawica jest bardziej komunistyczna niż lewica która najwięcej
          prywatyzuje, chociaż najczęsciej nieuczciwie. Ale to nieważne, sprzedaż
          wszystkiego uzdrowi gospodarkę bo rozdzieli częściowo politykę od biznesu,
          niestety działania na górze były zawsze mało przejrzyste i nowa ekipa z
          pomysłami PiS o zniszczeniu tradycjnego trójpodziału władzy może doprowadzić
          Polskę do klęski.
    • Gość: kobra o cholera IP: *.aster.pl 17.12.04, 15:31
      Nieladnie że klamał, a ktos jeszcze może zarzucić pani prezydent że nie
      zawiadomila o przestepstwie klamstwa przez komisją
    • Gość: NAJLADNIEJSZY A JA TAM LUBIE KGB I MOSSAD - PREZIO-PIERDZIO IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.04, 15:38
    • Gość: teoś SENSACJA IDIOTÓW DLA KRETYNÓW IP: *.acn.waw.pl 17.12.04, 15:44
      Zaczyna mnie to przysłowiowe "polowanie na czarownice" mierzić.
      Te obrzydliwe pismaki za parę groszy potrafią zaszczuć każdego człowieka.
      No cóż wielkiego się stało, jeśli chrześcijanin dzieli się opłatkiem z drugim
      człowiekiem.
      Jeśli Papież był w więzieniu aby przebaczyć swemu prześladowcy, to też
      będziecie mówić,że Papież uwikłany jest w niejasne interesy.
      Przeklęte pismaki, jesteście potworami. Już nie potraficie myśleć.
      Absolutnie nie jestem fanem Pary Prezydenckiej, ale należy im się szacunek , bo
      to naród wybrał.
      • Gość: ffdsf Re: SENSACJA IDIOTÓW DLA KRETYNÓW IP: *.com.pl 17.12.04, 16:31
        dokladnie:)
        z Papiezem dobry przyklad :) gdyby wasserman mial cos do niego to by powiedzial
        ze papiez ma kontakty (bo do niego strzelali) niejasne (bo spudlowali) z
        terrorystami (bo strzelal Agca). rzygac sie chce
      • Gość: MARGIE Re: SENSACJA IDIOTÓW DLA KRETYNÓW IP: *.sdsl01.roc.ny.frontiernet.net 17.12.04, 16:49
        Nikt nie uraga tu parze prezydenckiej. Jedynie probuja dojsc do zwiazkow miedzy
        Kulczykiem a Kwasniewskim. A swoja droga fundacja pani Kwasniewskiej zostala
        powolana dopiero wtedy kiedy jej mezulek zostal prezydentem. Jak taka dobra i
        kochana to czemu wczesniej nie dzialala charytatywnie? Szacunek oddam tym
        ktorzy na to zasluguja a nie tym ktorzy najpierw Polske sprzedawali ZSSR a
        teraz robia to na miare o wiele wieksza sprzedajac III Rzeczpospolita Rosji.
        Kto odpowiedzial za smierc prawie 100 niewinnych ludzi podczas wydarzen
        grudniowych 1970? Pan szanowny prezydent Kwasniewski podczas swojego
        wystapienia w Fundacji Batorego stwierdzil, ze nalezy sie wyzbyc
        bylego "PZPEROWSTWA" i "SOLIDARNOSCIOWSTWA", tylko pan Kwasniewski zapomnial o
        tym, ze to jego byla partia wymordowala setki tysiecy ludzi w latach 50-tych a
        potem mordowala po kryjomu tych ktorzy sie sprzeciwiali wladzy. Nikt z nas
        ktorzy wychowali sie PRL-u i doswiadczyli Solidarnosci nie ma prawa o tym
        zapomniec, bo 13 Grudnia 1981 zmienil wielu ludzi zycie ktore pokutuje do
        dzisiaj. Pan Prezydent najchetniej zapomnialby o swojej dzialalnosci w PZPR ale
        ja ani wiekszosc ludzi, ktorych PZPR skrzywdzil nigdy tego nie zapomni.
        • Gość: olo do MARGIE Re: SENSACJA IDIOTÓW DLA KRETYNÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:55
          Piszesz że fundacja Kwasniewskiej została powołana dopiero kiedy jej mezulek
          został prezydentem. Pytam : a kiedy miała powstac ,tak by dawała jakies efekty?
          Załóz fundacje jako nikomu nieznana to zobaczymy jak pociagniesz. Kwasniewska
          mogła jak Wałęsowa niczego dla innych nie robic.Piszesz że ktos sprzedawał
          Polske Rosji w domysle Kwasniewscy. Tylko dlaczego jeszcze cos zostało ? Słabi
          sprzedawcy czy kupiec cienki bolek. A tak na marginesie: a cóz tu jest takiego
          wartosciowego zeby Rosjanie chcieli kupic ? Złoza ropy naftowej, gazu czy
          innych surowców ? A moze supernowoczesny przemysł ? Pomysl. Nie jestem
          sympatykiem rosjan i Rosji.Ale tez nie przechodze obojetnie wobec prymitywnych
          głupich wypowiedzi .Staram sie chronic przed tym młodych ludzi którzy
          dorastaja.
          • Gość: SOWA Re: SENSACJA IDIOTÓW DLA KRETYNÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.04, 23:07
            Ty Koleś olo do Margie jesteś stracony. Niczego nie zrozumiesz. Ta obłudna
            pierwsza dama tak pomagała biednym dzieciom, że pewnego lata zabrała
            dwadzieścioro dzieci /w domyśle najbogatszych/ i pojechała z cała świtą opalać
            się na Karaiby. Gdyby była taka dobra, za te pieniądze zabrałaby 200-cie
            biednych dzieciaków z domu dziecka. Ale jej rozum się zlasował z tego rozpasania
            bo zbyt była pewna, że nasze durne społeczeństwo tego nie widzi. Koleś Ty
            wiesz, że ta pani nie protestowała kiedy mówili do niej księżniczko.A swoją
            drogą wyśmiewano się z pani Millerowej, że założyła sukienkę z nadrukiem love.A
            pani prezydentowa nie ma umiaru w ubieraniu się.Dlatego,że w głowie jej się
            przewaliło.Pani Rosati jakby złośliwie ją tak ubiera.Jak było wręcznie nagród
            dla IDIOTÓW, miała sukienkę przypominającą hubę,miała dużo falban i jakiś
            wachlarzy, była chyba zbyt niewygodna, bo nie umiała w niej chodzić. Biedaczka
            powinna była najpierw po ćwiczyć na wybiegu.Ale nie zrobiła tego i efekt był
            fatalny. Ale nic dziwnego gdzie miała się nauczyć dobrych manier, w domu
            oficera wojskowego. Jak może używać takich zwrotów np."nie będę się kopać z
            koniem"-PROSTACZKA.Można by tak bez końca dawać przykłady.Szkoda marnować czas.
            Sami się zagryzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: vilage Gertych - ścigaj zbójów IP: 193.151.96.* 17.12.04, 15:51
      kuna płynęła zaglem i jedli kwasnice
      • Gość: bingo Re: Gertych - ścigaj zbójów IP: *.238.65.19.adsl.inetia.pl 17.12.04, 15:56
        Bardzo przepraszam ale czy mógłbyś podać adres szkoły, po skończeniu której
        potrafi się pisać takie wspaniałe żarty.
    • Gość: kwach Golić frajerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 15:54
      • Gość: broh Re: Golić frajerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:06
        Zdecydowanie TAK!
        łatwo łykają .... że lewica, ....ze lewica jest potrzebna i że oni są lewicą
        Kupują to że aż miło..
        GOLIĆ !!!!!!!!!!!!
    • Gość: Aron Scheisswitz PALAC sprzedaje TYLKO Polske wiec o co wam chodzi IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.04, 15:56
      • Gość: IKS Re: PALAC sprzedaje TYLKO Polske wiec o co wam c IP: *.ztpnet.pl 17.12.04, 16:24
        przeciez tego towaru juz od dawna nikt nie potrzebuje
    • Gość: Janek P. Ale się zmieniła i urosła! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:29
      Gdyby Życie nie napisało,że to pani Prezydentowa to wcale bym jej nie poznał.
    • Gość: MaciekS Znac sie a byc na tym samym zdjeciu. IP: *.gs.com 17.12.04, 16:32
      To ciekawy dowod na znajomosc.

Ja tez znam sie z paroma slawnymi ludzmi. Nawet bywalismy u siebie... oni u
      siebie ja u siebie. Acha czasem zasiedlismy przy sasiednich stolikach i nawet
      dali mi autografy. Cholera ze mnie teraz nie pamietaja... a ja ich pamiteam.

Jedna z tych znanych osob nazywa sie Lech Walesa. Choc nie jestem jego
      wielbicielem to mam jego autograf, ktory dostalem gdy bylismy na tym samym
      przedsatweieniu w teatrze w latach 80-tych. Tak, pana Walese mozna spotkac w
      takowych miejscach. Swoje tez dokonal dla Polski i nie da sie tego nie zauwazyc
      i docenic nawet gdy sie nie jest wielbicielem. Ale nie powiedzialbym, ze "sie
      znamy" choc nawet reke uscisnelismy sobie.

Pozdrawiam,
      M.
      • p.smerf Re: Znac sie a byc na tym samym zdjeciu. 17.12.04, 16:39
        Mam poważny dylemat, adarza mi się w niedzielę chodzić do kościoła. W pewnym
        momencie ksiądz mówi: "przekażcie sobie znak pokoju" i ściskam graby rozmaitym
        typom. Wiecej już chyba tego nie zrobię. Nie będę się narażał.
        • Gość: WAVE To następnym razem, "przy przekażcie sobie znak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:56
          pokoju"...- podaj klucz i numer do niego-nie będziesz miał problemu!..
    • Gość: Tokot Ja też mam zdjęcie z obojgiem Kwaśniewskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:43
      i choć nic nie kombinowałem to mi się wydaje że napewno mnie nie pamiętają.
      Giertych też ma pewnie zdjęcia z panią prezydentową.
      • ayran Re: Ja też mam zdjęcie z obojgiem Kwaśniewskich 17.12.04, 16:49
        Gość portalu: Tokot napisał(a):

> i choć nic nie kombinowałem to mi się wydaje że napewno mnie nie pamiętają.

O ile się nie mylę, chodzi o to, że to Kuna nie pamięta kontaktów z
        prezydentową a nie prezydentowa kontaktów z Kuną.

> Giertych też ma pewnie zdjęcia z panią prezydentową.

Tak, na pewno stoją przed nim na biurku.

• Gość: margie Re: Ja też mam zdjęcie z obojgiem Kwaśniewskich IP: *.sdsl01.roc.ny.frontiernet.net 17.12.04, 16:54
          Jezeli nawet Giertych ma takie zdjecia to napewno nie sa dowodem na
          istnienie "podejrzanej" fundacji. Ludzie tacy jak Kwasniewscy wzieliby
          pieniadze od samego diabla jak by to moglo pomoc w ich karierze a co dopiero w
          praniu "brudnych pieniedzy".
          • p.smerf Re: Ja też mam zdjęcie z obojgiem Kwaśniewskich 17.12.04, 17:22
            > Ludzie tacy jak Kwasniewscy wzieliby
            > pieniadze od samego diabla jak by to moglo pomoc w ich karierze

Naprawdę wzięli nawet od Ciebie?
      • p.smerf Re: Ja też mam zdjęcie z obojgiem Kwaśniewskich 17.12.04, 17:04
        Lepeij się nie przyznaj. Jeśli by się okazało że ktoś widział Cię z ruskimi
        (pierogami) to masz przechlapane.
    • Gość: rockster KUNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:44
      nie chce się już tego wszystkiego słuchać. Ciągle tylko afery za aferami. Skąd
      się wziął w ogole Giertych. Takich ludzi powinni ukamienować!!! a żeby mu grób
      ch..ami porósł
      • Gość: margie Re: KUNA IP: *.sdsl01.roc.ny.frontiernet.net 17.12.04, 17:00
        Nie zycz komus co tobie nie mile. Nie jestem zwolenniczka Giertycha ani jego
        partii, ale w pelni popieram to co robi. W koncu niech ktos pokaze i skaze tych
        co doprowadzili Polske na skraj bankrupcji. Koniec z ta bezkarnoscia i
        ironicznym "usmiechem Millera". Niechze w koncu odpowiedza byle komuchy za
        mordy i okradanie wlasnego narodu, a jak nie to niech zaczna szukac "azylu
        politycznego" w kraju swoich braci Rosji a tam juz im agent Putin pomoze.
        • Gość: obserwator2 Dlaczego margie jest taka głupia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:20
        • Gość: vontomke bankrupcja w głowie IP: *.pl / 213.241.64.* 17.12.04, 17:24
          Oto typowy wyborca, sfrustrowany zastaną rzeczywistością a nie umiejący jej
          ocenić i wyciągnąć poprawnych wniosków. Pewnie zagłosuje na PO lub PiS. Chce
          tego co większość społeczeństwa - chleba i igrzysk. Poza "ukaraniem winnych"
          nikt nie pyta co oferuje PO i PiS, a tak naprawdę nie mają nic do zaoferowania.
          Państwo jest tak silne jak jego gospodarka, a kto jest guru od gospodarki nowej
          prawicy? Zyta Gilowska, która gdyby studiowała u Hausnera nawet jednego
          semestru by się nie utrzymała. Nastanie płacz i zgrzytanie zębów, ale jak
          PiSuary zaczną grzebać przy konstytucji może być za późno na odwrót.
          Zatęsknicie do lewicy.
        • Gość: nasze F16 aczy moze to byc rowniez USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:27
    • Gość: dawid "dama" z lasiczka, :)) zobaczcie fote IP: 192.5.109.* 17.12.04, 16:49
      www.zycie.com.pl/
      • Gość: ur Przeciez to 'Dama karmiaca kune',slynny obraz... IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 17.12.04, 17:33
        namalowany w czasach nowobogackich III RP przez ano-nima-dowodow,a nie jakis
        tam renesansowy kicz.
        • Gość: dawid starowieyski namalowal. :) IP: 192.5.109.* 17.12.04, 18:01
          o on jest dobry, bo jest rasowy :))))
    • Gość: kaz suto zastawiony stół? IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 17.12.04, 16:52
      "suto zastawiony stół"??? raczej nie, skoro na zdjęciu są 2 czy 3 talerzyki z
      jakimś skromnym pokarmem , a stół jest pusty! A co w takim razie G.W. uznaje
      za "stół skromnie zastawiony"? a co do J.K. to mniej ważne.
    • Gość: gaga Nie widze w tym jakiejkolwiek rewelacji IP: *.crowley.pl 17.12.04, 16:56
      Łamanie sie opłatkiem to tradycyjny zwyczaj "lewicy" od 1990 roku kiedy "gruba
      kreska" uratowała tak wielu że jest za co dziękować Bogu,całować papieża w rękę
      i chodzić ze świeconym" do kościoła.
    • Gość: vontomke ja też mam zdjęcie z Jolą Kwaśniewską IP: *.pl / 213.241.64.* 17.12.04, 17:06
      I każdy kto był w pałacu prezydenckim wie, że na wigilii mógł sobie fotkę
      strzelić z Panią Prezydentową jak się dzieli opłatkiem. Giertych a za nim Życie
      z każdej bzdury zrobią aferę dla poklasku. Nawet nie ma sensu Giertycha
      oskarżać o zniesławienie, bo ten oszołom uważa w tej chwili że razem z
      pisuarami stanowi prawo, co okaże się prawdą niedługo i dopiero zaczną się
      jaja, jeszcze lepsze niż za aws'u.
      • Gość: do vontomke masz trudności ze zrozumieniem tekstu IP: *.crowley.pl 17.12.04, 17:19
        Nie mówiac juz o ironii wynikającej z poprzedniego postu gagi.No cóz na WUMLU
        tego nie uczono
        • Gość: bingo Re: masz trudności ze zrozumieniem tekstu IP: *.238.65.19.adsl.inetia.pl 17.12.04, 17:36
          A czego uczono w szkole przyklasztornej?
          • Gość: Barbarella jak dlugo Giertych bedzie jeszcze zyl? IP: 81.170.253.* 17.12.04, 17:55
            Kiedy tego Giertycha sprzatna kiedy na niego patrze zle mi robi jak taki
            monster moze sie publicznie pokazywac.Tyle porzadnych ludzi ginie a taki jak on
            jeszcze zyje a szkoda
          • Gość: do bingo Re: masz trudności ze zrozumieniem tekstu IP: *.crowley.pl 17.12.04, 18:39
            Jak zdezynfekowac ręce po przypadkowym kontakcie z czerwoną świnia!
            • Gość: bingo Re: masz trudności ze zrozumieniem tekstu IP: *.sasiedzi.pl 17.12.04, 19:40
              Ponieważ stanowisz klasyczny przykład ciał lotnego czyli ptoka - jak mówił
              towarzysz Szydlok - pomyśl jak zdezynfekować but, po spotkaniu takiego
              bystrzaka jak Ty.
              • Gość: do bingo witaj jamochłonie IP: *.crowley.pl 17.12.04, 19:43
                • Gość: bingo MSD IP: *.sasiedzi.pl 17.12.04, 20:05
                  Cześć, gejzerze intelektu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka