Dodaj do ulubionych

Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie

IP: 200.232.137.* 27.12.04, 17:19
Penetracja ciala przy pomocy smieci
chemicznych z dymu papierosa powinna byc karana jak
gwalt,.....ktos wklada mi w moje wlosy,
w moje ubranie, w moje cialo jakies swoje gooo-wno
ze spalin, to gwalt i za to lata wiezienia!
Obserwuj wątek
    • Gość: polak ten dymek to i tak mniej niz ten z twojego cara IP: 216.95.178.* 27.12.04, 17:32
      pozdrowienia dla tych co sluzbowo mydla w tej gazecinie.
    • Gość: niepalacy [...] IP: *.dip.t-dialin.net 27.12.04, 17:33
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: polak jak niesie wiesc GMIN-na papieros szkodzi IP: 216.95.178.* 27.12.04, 17:46
        ale, jak gmina przejmie kontrole, to bedzie trza poplac inaczej
        Wyjazd do Holandii proponoje lub juz wkrotce do Kanady na leczenie.
      • Gość: windziarz Dlaczego? IP: 200.232.137.* 27.12.04, 17:47
        Mysle ze dlatego ze spotkales mojego nicka w
        innych watkach,...i nie zgadzales
        sie z moimi opiniami,...np. ze uwazam ze
        Rosja powinna byc bardziej zaangazowana w Europe
        i najwiekszym wrogiem swiata jest obecnie USA,
        wiec nalezy zmieniac nicki jak ja do
        tej pory robilem,...bo ludzie jak ty nie potrafia
        mowic na temat tylko zaczynaja zwalczac osobe,...
        juz to kiedys zaobserwowalem,...pisza krytyki nawet nieczytajac
        postow, tylko reaguja na nick
        • Gość: polak co to znaczy nick IP: 216.95.178.* 27.12.04, 18:03
          Jezyk polski jest w tej gazecinie bardziej zagrozony niz wasze zdrowie przez
          palaczy
          • Gość: windziarz tez bylem przeciwko a nawet za przezwiskami IP: 200.232.137.* 27.12.04, 18:30
            Masz racje znow,....przezwisko, pseudonim,
            ale pseudonim tez nie polski,...przezwisko
            wiec najlepsze ale ma nieco inne znaczenie
            w jezyku polskim
        • Gość: eof pieniacz polski czyli gwałt na rozumie IP: *.waw.pl / *.waw.pl 27.12.04, 19:53
          ja nie "spotkałem twojego nicka w innych wątkach", ale - po przeczytaniu twojej wypowiedzi (a jakże)- pozwalam sobie twierdzić, że bełkocesz pan bez sensu, gwałt czyniąc na rozumie, usiłując włożyć weń demagogię. palaczem nie jestem i staram się unikać przebywania w miejscach skrajnie zadymionych - ot, zwyczajnie. nie widzę jeszcze powodu do pieniactwa podobnego temu w wykonaniu żałośnego pana studenta psychologii. na szczęście nikt mnie jeszcze nie zmusza do wybierania miejsc publicznych wypełnionych papierosowym dymem.
        • Gość: nowak Re: Dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 01:05
          Bo na stonke jedyne wyjscie to azotox
    • Gość: root Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: *.lublin.mm.pl 27.12.04, 18:05
      Współczuję ludziom mającym styczność z tym studentem. Wyobraźcie sobie kretyna
      katującego wykładami na temat szkodliwości palenia\pica\seksu\zabawy\itd.
      Szczęści, że są kółka różańcowe absorbujące większość "energii" takich tłuków.

Pozdr.
      • Gość: Misio Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 22:24
        > Współczuję ludziom mającym styczność z tym studentem. Wyobraźcie sobie kretyna
        > katującego wykładami na temat szkodliwości palenia\pica\seksu\zabawy\itd.
        > Szczęści, że są kółka różańcowe absorbujące większość "energii" takich tłuków.

Popieprzyły ci się płyty. Jak żyję nie słyszałem takich postulatów ze strony
        nikogo w rodzau "kółka różańcowego", a wręcz przeciwnie - cały ten pomysł z
        zaakazami jest typowy dla bolszewickich nowocześniaczków. Trzeba im po prostu
        dawać w[peirdol i sekować ich gdzie się da : w pracy, a uczelni, w swoim
        towarzystwie, wszędzie ... Inaczej któregoś dnia będziemy mieli "rok 1984" i
        będziemy w nim musieli żyć. Pod dyktando popie..nych studenciaków-konfidentów.

• Gość: też student Nadgorliwość gorsza od faszyzmu IP: *.chello.pl 27.12.04, 18:13
      Ciekawy jestem, czy ten baran Szczepański ma jakichś kolegów/koleżanki- co
      najwyżej pewnie takich samych poprańców jak on sam. Ja sam nie palę- moji
      znajomi niktórzy nie, niektórzy tak, ale jakoś nie przeszkadza mi jak idę z
      palącą osobą i trochę dymu poleci w moją stronę- za to pewnie Szczepański zaraz
      awanturę by zrobił, że to usiłowanie morderstwa... A jak mi się w jakimś lokalu
      nie podoba to po prostu tam nie chodzę i tyle.
      • Gość: tez student2 Re: Nadgorliwość gorsza od faszyzmu IP: 80.50.19.* 27.12.04, 19:14
        to taki k...a szpicel

kto by chcial miec kumpla , szpicla ?:)

pomyśl szczepański jak się czuje wlascicielka lokalu , chociaz narobiles jej
        niezlej reklamy !:))
        heheh
        • Gość: lokalny7 Re: Nadgorliwość gorsza od faszyzmu IP: 217.173.203.* 27.12.04, 19:34
          Prawo jest po to by go przestrzegać !!!
          Koniec (.)
          • Gość: Jejo Re: Nadgorliwość gorsza od faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 22:07
            Gość portalu: lokalny7 napisał(a):

> Prawo jest po to by go przestrzegać !!!
            > Koniec (.)

Jak ci posłuszny baranie kazą chodzić tyłem i płacić 101% podatku to też
            będziesz peirdolił, że "prawo jest prawem" ?

Spieprzaj, ćwoku, bo ta dyskusja jest dla ciebie za trudna.

• perlit Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie 27.12.04, 18:28
      eh ja palę, ale faktycznie miejsca wydzielone powinny być ale tak poważnie a
      nie 2 stoliki dla tych 2 dla tych ;) pzdr pap
    • Gość: walusiakowa odczuwam palenie w pupie, czy to hemoroidy? IP: *.b.pppool.de 27.12.04, 18:30
      a moze chodzi o palenie pupa? Rozumiem, ze mozna pupa dmuchac, ale wciagac? Tej
      techniki jeszcze nie opanowalam. Co innego pipcia, ta mozna wciagac i dmuchac.
    • Gość: tomek Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 27.12.04, 18:30
      W życiu nie zapaliłem papierosa, a dym papierosowy mi przeszkadza. Ale nie w
      pubie, ludzie. Co za kretyn zgłasza takie rzeczy strażnikom. Oj kubuś kubuś,
      dałeś do pieca. Pewnie za pocałunki na ulicy wlepiałbyś chętnie mandaty (tzn.
      tylko byś donosił), za przeklinanie to do aresztu, co? Zejdź na ziemię chłopie.

A Ty koleś od tych gwałtów na płucach to rozumiem, że żartujesz. Bo jak nie to
      za takie myślenie (albo raczej brak wyobraźni) ja bym dawał "lata więzienia" ;)
    • Gość: Egon Prawo? A co z zatrutym powietrzem przez spaliny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:43
      Szlag człowieka trafia jak robi się aferę z jednego małego punktu, gdzie
      tymczasem pod okiem rządu codziennie są łamane przepisy o przekraczaniu spalin
      przez samochody ciężarowe. Jeden z znajomych przewoźników powiedział wprost -
      duża liczba posłów i polityków, w tym z kilku czołowych partii ma własne firmy
      transportowe i oni nie dopuszczą do zadzierania z nimi na temat wielkości emisji
      spalin przez ich firmy. Smród jaki ciągnie się po ulicach i autostradach to
      dopiero dym, w tym pubie to pryszcz. Student chce prawo? Niech wyjdzie na ulicę,
      tam za darmo dostanie tyle smrodu, że tablica Mendelejewa jest w całej okrasie.
      Czego to uczą na tych studiach? Zarozumialstwa?
    • Gość: Leszek69 Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: 80.48.29.* 27.12.04, 18:44
      Najlepiej to by było pozamykać palaczy w kanałach... Tak? A to nie są ludzie?!
      Ja sam osobiście pale ale to też nie znaczy że lubie przebywać w zakopconych
      pomieszczeniach! (więc w takich nie przebywam- zbyt często) i ten studencik też
      powinien się tak nastawić! A nie podpier... na M I L I C J E !
      • Gość: Czarny ;-) Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: *.kabel.telenet.be 27.12.04, 20:05
        " Szczepański, będąc we wrześniu gościem płockiego pubu "Lisia jama", nie
        znalazł w nim wyznaczonego i odpowiednio oznaczonego miejsca dla niepalących".

Poniewaz to byla knajpa tylko dla palacych, gamoniu!
    • Gość: Ksen [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Czarny ;-) Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: *.kabel.telenet.be 27.12.04, 18:47
      Pubie, pubow....
      Kurcza juz niedlugo spolszcza caly slownik angielski :-)))
    • Gość: Zz A jak sie oddziela czesc dla palacych? IP: *.ev1.net 27.12.04, 19:24
      Czesc pubu wyznaczona dla palacych to tak
      jak czesc basenu dla szczajacych!
      Chyba, ze to beda oddzielne sale, ze
      szczelnymi drzwiami pomiedzy.
      • Gość: jarema studencina=ciec IP: *.client.comcast.net 27.12.04, 19:55
        pewnie fjuutt prawo studiuje i chce sie juz pasoZyt yebany wykazac
        tepic kapusiow,po to ludzie do knajpy(a nie jakiegos pubu) przychodza zeby sie
        napic alkoholu zajarac faje i dobrze sie bawic a taka mala zlosliwa malpa
        bedzie bruzdzic
        sam nie pale ale jak jestem w knajpie to sie z tym licze ze ludzie pala i
        tyle,a ten cymbal(pewnie cfel jedynak) zaraz placze ze wszystko musi byc pod
        niego,co za buc
        • Gość: diamond Re: studencina=ciec IP: *.crowley.pl 27.12.04, 20:27
          Gościu, czytaj uważnie artykuły, a nie pisz głupot. Napisano, że ten palant jest studentem psychologii, więc nie wysilaj nadmiernie swego móżdżku zastanawianiem się jaką dzidziną się zajmuje, i czy aby nie jest to prawo. Czytaj i myśl wtedy kiedy trzeba, mniej się w życiu zmęczysz.
          • Gość: Finwal Re: studencina=ciec IP: *.net.autocom.pl 27.12.04, 20:55
            Dlaczego palant ? Jest prawo więc należy je przestrzegać lub zmienić. Osobiście
            jestem za zmianą. Żadnego wydzielania miejsc dla palących i nie palacych. Po
            prostu ZERO palenia w miejscach publicznych czyli również na ulicach! Chcesz,
            pal w domu i truj siebie ale tylko wtedy gdy nie masz dzieci.
            • Gość: Misio Re: studencina=ciec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 22:21
              Jak pisałem w innym miejscu - was się powinno wieszać, sukinsyny. Nie twoja
              knajpa - odpie..ć się i tyle. Tego właśnie nie rozumiecie i nie zrozumiecie,
              wam trzeba to po prostu wbić pałą do łbów, bolszewcikie mendy.
        • Gość: rotau Re: studencina=ciec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:29
          skoro chcesz płacić za leczenie swoje i innych, to płać
    • Gość: riki Rozbestwiony student IP: *.tvk3.pl / *.tvk3.pl 27.12.04, 20:02
      Widać że gość chce startować na posła Samoobrony. A nie mógł sobie pojść do
      innego Pubu? Ale nie- on chciał by własnie w tym nikt nie palił. Gratuluje panie
      studentcie- włascicielka Pubu ma dzięki panu moc przyjemności (pogawędki z
      urzędami itp). Trzeba dobrze zapamiętać nazwisko tego studenta- żeby przez
      przypadek nie zostać w przyszłości jego pacjentem!!!
    • Gość: just Brawo Szczepanski!!! Odczepcie sie od niego! IP: *.bchsia.telus.net 27.12.04, 20:39
      Dzieki takim ludziom jak Szczepanski moze wreszcie da sie w Polsce pojsc do
      jakiegos lokalu i nie byc zmuszanym do wdychania spalin. A wszystkie kundelki,
      ktore go wyzywaja od kapusiow i szpicli - niech sobie szczekaja. Poszczekacie
      inaczej, jak wreszcie beda zamkniete pomieszczenia dla palaczy w kazdym lokalu,
      albo i w ogole miejsca dla palaczy nie bedzie. Jestescie ginaca rasa - i oby
      jak najszybciej!
      • Gość: diamond do Just27 IP: *.crowley.pl 27.12.04, 20:46
        Póki co, to chyba Ciebie wykopują z pubów? Jak Ci się żyje z takim podejściem? Nikt Cię nie lubi? Nie dziw się.
        • Gość: Finwal Re: do Just27 IP: *.net.autocom.pl 27.12.04, 20:57
          Ja lubię! I uważam podobnie
      • Gość: Misio Re: Brawo Szczepanski!!! Odczepcie sie od niego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:57
        Gość portalu: just napisał(a):

> Dzieki takim ludziom jak Szczepanski moze wreszcie da sie w Polsce pojsc do
        > jakiegos lokalu i nie byc zmuszanym do wdychania spalin. A wszystkie kundelki,
        > ktore go wyzywaja od kapusiow i szpicli - niech sobie szczekaja. Poszczekacie
        > inaczej, jak wreszcie beda zamkniete pomieszczenia dla palaczy w kazdym lokalu,
        >
        > albo i w ogole miejsca dla palaczy nie bedzie. Jestescie ginaca rasa - i oby
        > jak najszybciej!

To se załóż swoją własną knajpkę dla niepalących, głupia ku... Po retoryce
        widać, że cię wychowywano na jakiejś Akademii Marksizmu-Leninizmu, tyle masz
        piany na pysku - stąd rozumiemy, że twój ptasi móżdżek nie rozumie, że ta knajpa
        nie jest ani twoja, ani studencika-konfidenta, więc nie do was i nie do
        pie..nych urzędasów należy stanowienie reguł na terenie tego lokalu. Koniec
        kropka, tępa mendo.

• Gość: Diamond Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: *.crowley.pl 27.12.04, 20:43
      Chłopczyku, masz tak od urodzenia, czy to pod wpływem nagłego bodźca? Masz Ty kogoś bliskiego, bo z takim charakterkiem to chyba trudno Ci się żyje? Kto Ci każe chodzić do miejsc gdzie palą? Nikt? No to po co się emocjonujesz? Przecież są lokale w 100% dla niepalących...A co do tego Szczepańskiego, mam nadzieję, że jego profesorowie pokażą mu, że pieniactwo jest szkodliwe i nie dopuszczą go zbyt daleko. Po co komu taki psycholog? A Tobie proponuję chwilę refleksji nad sobą.
      • Gość: niepalacy Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:23
        przyjde i zwale ci kupe na wycieraczke, a jak ci sie nie podoba, to kto kaze ci
        chodzic tam gdzie kupy wala? jesli miejsce jest publiczne, to musza byc
        respektowane prawa wszystkich, czyli takze niepalacych. inaczej jak ci kiedys
        na leb cegla spadnie z sufitu w knajpie, to ktos powie, twoja sprawa ze chcesz
        bez kasku po jego lokalu, bo to sklep dla ludzi o twardych lbach. myslcie
        ludzie, myslcie, bo polak widzi wolnosc tylko tam gdzie innemu cos narzuci.
        • Gość: Misio Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 22:17
          Z tymi korzeniami cos jest na rzeczy : rodzinka w SB ? Dziadziuś w NKWD ? Bo
          poglądy masz "wskazujace".

Otóż czyjś pub nie jest miejscem publicznym tylko dlatego, że ci sie uwidziało,
          żeby tam pójść, tępy sukinsynu.

Mam nadzieję, że kiedyś w Polsce zacznie się wieszać za takie poglady jak twoje
          - wy jesteście po prostu groźni dla współobywateli, pie..ni uszczęscliwiacze.
    • Gość: jo '76 Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:52
      "Ustawa z 9 listopada 1995 r. o ochronie zdrowia przed następstwami używania
      tytoniu i wyrobów tytoniowych zabrania palenia poza pomieszczeniami
      wyodrębnionymi i odpowiednio przystosowanymi m.in. w obiektach użyteczności
      publicznej. Wyjaśnia przy tym, iż za przestrzeganie tego przepisu
      odpowiedzialny jest właściciel lub użytkownik obiektu..."

No troche nie kumam. Co to jest w takim razie "miejsce publiczne"? Instytucja
      panstwowa? czy rowniez bar, ksiegarnia itp?
      Chyba troche bez sensu zakazywac czlowiekowi jakie ma wprowadzac reguly w swoim
      biznesie. W koncu mozna nie chodzic tam, gdzie pala. Ja tak wlasnie robie. Pale
      ale jak siekiere mozna zawiesic to mi sie tam nie podoba i nie chadzam. Po
      prostu. Tak ciezko skumac?
      P.S. Jesli ten koles nie ma co robic na 1-szym roku studiow to serdecznie mu
      wspolczuje. Albo sobie, bo cos tu czuje dzialacza przyszlego mlodziezowek. :-)
      P.P.S. Pamieta ktos jeszcze te czasy kiedy mozna bylo spokojnie jarac w
      miejscach publicznych? Na uniwerku staly fotele, popiolki... eh..
    • Gość: jo'76 Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:00
      A moze On taki zasadniczy i na to laski rwie?
      Ze odpowiedzialny taki, taki tatus... :-)
      P.S. Bylem kiedys w Londynie w restauracji, wszyscy jarali i zarli, nic nie
      smierdzialo bo byly wywietrzniki takie sprytne.
      • Gość: niewidzialny Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: *.speed.planet.nl 27.12.04, 21:24
        O co wam chodzi, czemu naskakujecie na tego kolesia??
        Ja nie pale papieroswo, czasem trawke-czysta, ale szlag mnie trafia jak ide na
        palaca impreze! Wszystko mi po tym smierdzi ciuchy, wlosy cale cialo, a il
        etego wciagne do pluc? Pie..ni palzcze nie maja w ogole zrozumienia dla
        osob ktorym szkodzi dym. Jesli ide do pubu chcialbym miec miejsce w ktorym nie
        pali mi i nie dmucha w twarz nkt obok, jasne? U mnie w domu wszyscy o tym
        wiedza wiec wychodza grzecznie do ogrodka, nawet zonka w domu nei pali. Ech nie
        ma sprawiedliwosci i tolerancji.......
        pzdr
        • Gość: Misio Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 22:14
          Nie używaj nawet takiego slowa jak "sprawiedliwość", sukinsynu, bo nie wiesz co
          to słowo oznacza. Czyjś biznes (kawiarnia, pub itd) to nie jest imprezka z
          twoimi znajomymi.
      • Gość: postep dobrze zrobil, ktos musi byc pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:25
        no to wspominaj to dobrze. w irlandii to juz historia, a w londynie za pare
        chwill. to sie postep nazywa, zapamiatej, moze ci sie przyda. kiedys ludzie
        spali z krowami a teraz tacy delikatni wszyscy - z dziecmi w jednej izbie nie
        chca.
    • Gość: tommy Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:34
      palenie papierosów powinno być ZABRONIONE w pubach tak jak w cywilizowanym
      swiecie -ostatnio chyba w irlandii.czemu puby nastawione są tylko na debili
      trucicieli papierosowych??!!??znacie jakis pub w wawie gdzie NIE MA dymu?
    • Gość: Misio Czy nie należało by tej wszy skopać dla nauki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:52
      Hej, płocczanie! Czy nie pomysleliście, zeby znalexć tę donosicielską wesz i
      spuścić jej należyty wpie..?

Ten mały sukinsynek nie rozumie, że przepis "antynikotynowy" został wprowadzony
      w ramach dalszego przekształcania Poslki w kraj totalitarny. Takie wszy nie
      rozumieją, że jak im sie gdzieś nie podoba, to nie muszą tam chodzić. Uważają za
      to, że nie tylko oni, ale równie urzędasy mogą stosując przymus wtrącać się do
      czyiś spraw, np. palenia na czyimś terenie. Rzecz jasna tego, że na spadek
      liczby palących najmocniej wpłynęło by zlikwidowanie ZUSu i prywatyzacja służby
      zdrowia - nie przyznają, bo wtedy nie będzie żłoba, z którego będą mogli kraść i
      rzucać trochę ochłapów "wyborcom".

Postępowanie tej wszy to kolaboracja z okupantem (nasze państwo można nazywać
      okupantem, chopćby ze względu nato, że tradycyjnie rządzi w nim mneijszość, poza
      tym ze względyu na skalę opodatkowania). Resztę pozostawiam do namysłu płocczanom.

• Gość: niwidzialny Re: Czy nie należało by tej wszy skopać dla nauki IP: *.speed.planet.nl 27.12.04, 21:54
        Oj Misiu,m Misiu,

takich wszy jast za duzo zeby kazda wylapac. Po prostu nalezy przestac palic!!
        • Gość: Misio Re: Czy nie należało by tej wszy skopać dla nauki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 22:04
          Gość portalu: niwidzialny napisał(a):

> Oj Misiu,m Misiu,
          >
          > takich wszy jast za duzo zeby kazda wylapac. Po prostu nalezy przestac palic!!

Nie na ten temat jest spór. Że palenie jest szkodliwe - to jest ogólnie wiadome.
          Natomiast regulacje państwowe w tej sprawie są szkodliwe. Każdy ma prawo truć
          się jeśli chce, byle na własne ryzyko (i dlatego pisałem o ZUSie). Do tego:
          jeśli ktoś ma lokal, to ma prawo korzystania z niego tak jak chce, jest to część
          prawa własności. W Polsce prawo własności jest tak nagminnie naruszane przez
          urzędasów, że właśćiwie nie jest już prawem własności - w tym względzie jest
          tylko neico lepiej niż w PRLu. Takie sku..synki jak ten cały studencik z Płocka
          powinny dostawać wpie.. obok wpie.. dla urzędasów - za naruszanei wolności
          obywateli. A przede wszstkim - wpie..powinny dostać mendy w parlamanecie za
          uchwalenie czegoś takiego.

• Gość: robert Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: *.petrus.com.pl 27.12.04, 22:28
      a kto mu kazal siedziec w tym barze, wlascicielka? pod pistoletem go trzymano?
      ludzie troche skruchy i wyrozumialosci, a przede wszystkim tolerancji, w
      przeciwny wypadku wszyscy kiedys wyladujemy za kratkami "kto jest bez winy niech
      pierwszy rzuci kamien..." zycze spokoju ducha w nowym roku
    • Gość: pawel Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 11:23
      Żona w domu niepozwala palić,w Pabie zakaz/można go odrazu zamknąć bo na piwo
      chodzą palacze/ to jest wszystko typowo polskie, z jednej skrajności w
      drugą.Jeżeli nielubi ktos dymu to do baru mlecznego , tam niepalą
    • Gość: JA Re: Dalszy ciąg sprawy palenia w pubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:50
      karać, karać!!! dlaczego palacze mają mnie truć?! a do pubu każdy ma prawo
      pójść- najlepsze rozwiązanie - tworzyc puby dla palących i dla niepalących-
      niech sie palacze podporządkowują- wyjdzie to im na zdrowie:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka