Dodaj do ulubionych

No to macie Argentyne !!!

17.05.02, 16:33

W stoczni nawolawano dzis by isc na "hipermarkety" Jurczyk powstrzymal
robotnikow.No to lewacka holota zaczyna swoje zadymy.Czyzby gorace lato?
Obserwuj wątek
    • bimi Re: No to macie Argentyne !!! 17.05.02, 16:39
      > W stoczni nawolawano dzis by isc na "hipermarkety" Jurczyk powstrzymal
      > robotnikow.No to lewacka holota zaczyna swoje zadymy.Czyzby gorace lato?

Co się dziwić. Jak stoczniowcy widzą co rolnicy wyprawiają, to też ich ciągnie...
    • Gość: GMR Re: No to macie Argentyne !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 17:58
      Od dawna o tym mówiłem że czeka nas los Argentyny to Hania nie chciała tego
      słuchać bo twierdziłą że to bzdury wyssane z palca...i proszę wyszło na
      moje...ale wcale się z tego nie cieszę..może faktycznie nie powinienem tak
      mówić ..no wykrakałem! Podobno jak się o czymś nie mówi to tego nie ma. Tak
      twierdzą politycznie poprawne opiniotwórcze środowiska
      • Gość: Ania Re: No to macie Argentyne !!! IP: *.upc.chello.be 17.05.02, 18:48
        Gość portalu: GMR napisał(a):

> Od dawna o tym mówiłem że czeka nas los Argentyny to Hania nie chciała tego
        > słuchać bo twierdziłą że to bzdury wyssane z palca...i proszę wyszło na
        > moje...ale wcale się z tego nie cieszę..może faktycznie nie powinienem tak
        > mówić ..no wykrakałem! Podobno jak się o czymś nie mówi to tego nie ma. Tak
        > twierdzą politycznie poprawne opiniotwórcze środowiska

No i wyszlo szydlo z worka.GMR to Ty jestes winny wszystkim klopotom w Polsce bo
        kraczesz i kraczesz .
        • Gość: GMR Re: No to macie Argentyne !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 21:02
          uderz w stół a anusiowe nożyce się odezwą..
    • Gość: lb Re: No to macie Argentyne !!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.05.02, 19:50
      A może przestałbyś pisać takie głupoty.
      • Gość: :)) Re: No to macie Argentyne !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 19:57
        Zapraszam wszystkich do szkoły SAMBY będzie jak znalazł.
        • Gość: GMR Re: No to macie Argentyne !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 21:03
          Argentyna to ojczyzna tanga!!!!! Samba to taniec brazylijski!! Ciekawe jaki
          jest znany taniec kolumbijski
          • Gość: Kraken Re: No to macie Argentyne !!! IP: *.ipt.aol.com 17.05.02, 21:16
            Gość portalu: GMR napisał(a):

> Argentyna to ojczyzna tanga!!!!! Samba to taniec brazylijski!! Ciekawe jaki
            > jest znany taniec kolumbijski
            -Kr. Polska,a raczej jej ludnosc(przekornie nie nazwe jej proletariatem) skreca
            raczej w strone ojczyzny RUMBY-czyli mowiac inaczej KUBY-establishment ma sie
            znakomicie(i nie zyczy sobie ZADNYCH zmian)-a ludnosc???A pies z nia tancowal
            (oczywiscie w rytm tejze Rumby)
            • Gość: Brzydula Re: No to macie Argentyne !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 21:19
              My tanczymy w rytm posenek Shakiry
    • Gość: zyx LPR i RM podjudzala przeciw hipermarketom IP: *.rdu.bellsouth.net 17.05.02, 21:33
      to twoi LEWACY.
      cornio napisał(a):

>
      > W stoczni nawolawano dzis by isc na "hipermarkety" Jurczyk powstrzymal
      > robotnikow.No to lewacka holota zaczyna swoje zadymy.Czyzby gorace lato?

• Gość: GMR Re: No to macie Argentyne !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 21:35
      Gdzie mogę nauczyć się tanga?
    • Gość: GMR Re: No to macie Argentyne !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 16:07
      Protestujący stoczniowcy krzyczeli Argentyna Argentyna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka