IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:22
przypominam, ze jesien trwa do 20 grudnia.
18 XII zdaje sie byc idealnym terminem wyborow.
Obserwuj wątek
    • Gość: elle Re: do SLD IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:35
      a do kiedy trwa rok? Bo lsd szykuje nowy kalendarz..."Wszyscy chcą naszego
      dobra. Nie dajmy go sobie odebrać".
      Mam nadzieję, że nie jest za pózno
      • Gość: ludzik Żenadą jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:32
        ten cały SLD-owski cyrk, na dodatek z Oleksym w roli rzecznika prasowego.
        Od dzisiaj wiem na pewno, że należy zagłosować przeciwko przyjęciu
        eurokonstytucji, przede wszystkim dlatego,że jej gorącym orędownikiem jest SLD,
        który to wielokrotnie udowodnił, włącznie z dzisiejszymi decyzjami,że za nic ma
        dobro Polski, Polaków i własną twarz.
        W przyjeciu eurokonstytucji, nie poprzedzonym odpowiednim przygotowaniem
        wyborców oraz rzeczowymi konsultacjami, SLD wietrzy przede wszystkim własny
        interes. Szybki wybór "za " eurokonstytucją ma być dla nich dźwignią do
        następnego sejmu.
        Ale pamiętajmy,że za wejsciem do UE głosowaliśmy po uzgodnieniach traktatu
        nicejskiego, który dotyczył sposobu rozdzielania głosów i dawał nam dobrą
        pozycję wyjściową.
        Teraz my nie musimy, a nawet nie powinnismy wychodzic przed szereg.
        Jestem za odłożeniem tego referendum do 2006 r i za solidnym przygotowaniem
        obywateli, tym bardziej teraz kiedy przyjęcie eurokonstytucji stało sie hasłem
        sztandarowym dla ludzi którym nie ufam. Dla mnie jest to obecnie najbardziej
        przekonywujący argument za zagłosowaniem na nie, lub za odłożeniem referendum.
        Już teraz doskonale widzimy,że UE nie jest jednolitym organizmem, każdy z jej
        krajów w pierwszym rzędzie dba o siebie, o własna kondycję ekonomiczno -
        gospodarczą. Zaś Polska to jeden z największych krajów, doskonały rynek zbytu
        dla produkcji pozostałych członków unii. Tego nie możemy zaprzepaścić.
        Nie ulegajmy histerii SLD
    • Gość: ludzik Re: do SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:13
      Czy ktoś zna adres strony, na której znajdą sie nazwiska posłów SLD
      przekazujących swoje diety i uposażenie na cele społeczne, do czasu nowych
      wyborów.
      Deklarację taką złożył aktyw SLD podczas wczorajszej konferencji prasowej.
      Przyjemnie będzie śledzić to szczytne zobowiazanie.
      • Gość: elle Re: do SLD IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:17
        to są wszyscy, dokładnie wszyscy posłowie lsd: ich adresy znajdziesz w ich
        lokalach wyborczych. A konta w Szwajcarii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka