ybot 03.02.05, 09:37 Głupi ten Bender, profesor,nie zna nawet prawa kanonicznego. A szantażowanie arcybiskupa, to już zupełna żenada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbud-2 Re: ŻŻYD BENDER 03.02.05, 12:03 skad wiadomo ,że bender to żyd? Komunista to tak-bo wspólpracował z Jaruzelskim. Odpowiedz Link Zgłoś
struve Re: Rozłam w lubelskim KIK. KICha Bendera 03.02.05, 14:23 Głupi to biskup, który nie zna prawa kanonicznego (katolicki klub a klub inteligencji katolickiej to nie to samo) i jest nietolerancyjny. To jakiś skostniały autokrata. Z jakiej on planety spadł? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Rozłam w lubelskim KIK. KICha Bendera 03.02.05, 18:49 struve napisał: > Głupi to biskup, który nie zna prawa kanonicznego (katolicki klub a klub > inteligencji katolickiej to nie to samo) i jest nietolerancyjny. To jakiś > skostniały autokrata. ******************************* ***** To samo. Co toleracji, to nie wiem dlaczego Życiński miałby tolerować antysemityzm w organizacji jednoznacznie utożsamianej z kościołem katolickim w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: Rozłam w lubelskim KIK. KICha Bendera 03.02.05, 14:36 nie taki głupi, ujawnił SB-ecki wtyczki: Grajewskiego, Balawejdera, inna SB- ecka szuja to prof. Kłoczowski, takie śmieci powinno się wyrzucać Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap szantaz abpa 03.02.05, 14:54 Ciekawe czy Bender wytrzyma szantaz apba, ktory woli pochylic sie nad TW a nie nad ich ofiarami. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Rozłam w lubelskim KIK. KICha Bendera 03.02.05, 15:17 całkowita odpowiedzialnośc za ten rozłam spada wyłącznie na abp Życińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.rothert Re: Rozłam w lubelskim KIK. KICha Bendera 03.02.05, 15:19 > całkowita odpowiedzialnośc za ten rozłam spada wyłącznie na abp Życińskiego Zabronil biednemu Benderowi uzywac slowa "katolicki" a powieniem mu zabronic uzywania slowa "inteligencji"... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Lustracja ksiezy jak najszybciej 02.03.05, 02:46 Jak pokazal artykol w ostatnim Newsweeku cale srodowisko ksiezy przezarte jest bylymi agentami bespieki. Dzis wielu z nich dochrapalo sie na stolki biskupie i szkodzi Narodowi i Kosciolowi. Otworzmy teczki i zobaczmy kto jest kto? Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Lustracja ksiezy jak najszybciej 02.03.05, 09:44 Tu popieram Zycinskiego! A o Benderze...szkoda słów! Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www kto zakaze rydzykowi obrazania Matki Boskiej?!! 02.03.05, 12:40 RM tez nie ma nic wspolnego z religia katolicka.Uzywanie slowa Maryja godzi w uczucia katolikow,ktorzy opieraja swoja wiare na dekalogu i milosci blizniego.Rydzyk otwarcie glosi nienawisc propagujac rasizm i antysemityzm.Proponuje zmiane nazwy RM na GLOS SZATANA ,to byloby najbardziej odpowiednie dla rydzykowej szczekaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Kolaborant Bender 02.03.05, 15:09 W stanie wojennym, kiedy uczciwi ludzie organizowali bojkot pseudowyborów, ten qtas kandydował z łaski Jaruzela do niby-sejmu PRL. Odpowiedz Link Zgłoś